Veoautod ja rasketehnika

kes vötaks tööle algaja poolhaagise juhi?

algaja
16:45 11.05.2004
Asi järgmine,olemas B,C,E kat.Ja olen 0,5aastat vedanud treilaga metsamasinaid,nyyd oleks soov hakata poolhaakemeheks.Oskab keegi soovitada mönd kohta kust vöiks kysida.Ja mis pabereid veel peale lubade vaja on?Olen kuulnud et pidavat midagi veel vaja olema.
Olen 26 aastane,kui see kellelegi huvi peaks pakkuma.
raits
17:28 11.05.2004
Oleneb kuhu sõitma tahad minna,läände siis pead omama rahvusvahelist litsents.Kuigi minul pole seda vaja läinud . hetkel vajatakse päris palju uusi juhte,uuri maad ,mul omal 3 kohta mille vahel valida.
algaja
17:39 11.05.2004
saaks eesti sisestki panna,oleks esialgu asjaks ikka.kui on vöiks keegi möne firmanime öelda.
looder
18:48 11.05.2004
ametikoolitus tuleb sul ka läbida.
algaja
20:10 11.05.2004
Kus seda teha saaks ja palju see maksab?Ja kaua kestab?
Ette tänades!
markus18
21:39 11.05.2004
kestab vist mingi 3 päeva....ja maksab 1000 ringis...ma olen nii vähemalt kuulnud....aga alati saab ju firmasse minna tööle transporttööliseks mitte autojuhiks ;) aga kui firma on huvitatud juhist siis tavaliselt maksab firma ise kõik koolitused.....aga jah praegu on eestis ja igalpool suur juhipuudus
markus18
21:40 11.05.2004
rene
07:21 12.05.2004
Autojuhi koolitus,35 või 72 h, vastavalt sellele kas algaja või varem autojuhina tööl. Hind erinevates kohtades erinev,ca 1700-2000 kr. lisaks käibemaks.Headest ja tublidest juhtidest on puudus koguaeg, eelmise nädala lehes kolme firma kuulutused korraga. Samas võid ju ka ERAA-st firmade kohta infot kysida.tel 6062040
algaja
08:53 12.05.2004
to:rene aitäh sulle,ja teistelegi!
algaja
16:30 12.05.2004
aga olin tööl mustalt,nii et tuleb vist pikem koolitus läbida.
kuulge....
22:51 12.05.2004
mis koolitusest te räägite?????
Aare750
09:22 13.05.2004
To algaja- minu teada peaks sa saama 35-tunnise kursusega hakkama, maksab see tallinnas minu teada nüüd miski 1800 EEK, kestab 4 päeva
algaja
11:18 13.05.2004
to aare750-tänud sulle.aga vöiksite mönd firmat ka soovitada,lehekuulutusega vöib orki lennata.Pean silmas eelköige palga kättesaamist.
rkj1
02:49 21.06.2009
anna teada,et kas said tööle või otsid alles?
y6xx
03:18 21.06.2009
kui alla 2 aasta load olnud, pead tegema pika ametikoolituse, ca 70 tundi. endal tehtud...ule kahe aasta , sis saab teha nv kursuse..
Opticruise
16:41 27.06.2009
Ma ka algaja või nii.... Ametikoolituse tunnistuse tegin koos haake lubadega ja see oli küll mingi 70 tunni ringis. Maksis ka miski 5500.- kuid see oli eelmise aasta lõpus. võibolla on nüüd hinnad kukkunud, ei tea. Mis aga töösse puutub siis sain tõesti nii, et esimesed kilomeetrid veoautol peale kooli läbisin Rootsis. Tegelt olen siiani siin tööl, märtsist saadik.
Gustav Henk
20:21 27.06.2009
Opticruise kas nüüd oled veokaga abielus?? Selline pikk töölviibimine toob kindlasti kotiga sisse. Ega sul teenitu kulutamisega probleeme ole?
.
19:38 28.06.2009
mõni mees on viis aastat hiljem ärganud....
professor sammaljalg
09:56 29.06.2009
Kas varem oli tööd nii palju ja nüüd ei oska miskit oma vaba ajaga peale hakata??

Muudetud 08.07.09 23:14

meeme mee
00:10 05.07.2009
Algajad peavad õppima meistrite käest! Nagu Lätis seda tehakse! http://krabjiem.lv/lv/video/2480_krievu_brauksanas_skola/
q peal
13:34 05.07.2009
See oli lahe! Olen kuulnud, et tolle instruktori juurde pikk järjekord... :-) Sest üle hirmu ei võta- sõidu saab viie minutiga selgeks ja kolm korda jõuad püksi selle aja sees teha:-)
whaha
18:19 05.07.2009
Mõni mees taoks esimeses kurvis sellele instruktorile molli !!!

Sellise mölinaga sõitu kyll selgeks ei saa :D

Haige lamba jutt siin jälle
kasekas14
19:59 05.07.2009
Elagu anonüümne kommenteerimine :)
hundipoeg
09:18 06.07.2009
Anonüümsus tundub tõesti selle foorumi parim osa olevat! Eriti kibestumise ja ümmarguse mulli ajamise korral. Asjalikkusest ikka väga vähe!
Ilusat suve jätku ja neile kes veel sõidavad meeldivaid matku!
hundipojale
09:53 06.07.2009
nüüd tuli ikka foorumi kõige asjalikum postitus ka ära! sa ka jõuad igale poole, nii laste liivakasti foorumitesse kui suurte meeste tõsistesse tööfoorumitesse.
hundipoeg
10:33 06.07.2009
Kas tohin teha järelduse, et siin tegu selle laste liivakastiga? Ausalt, kas pole mitte iga inimese oma asi, kus keegi käib ja kas mõnes foorumis ka sõna sekka ütleb. Mind isiklikult jätab registreerumata kaagutajate virisemine külmaks.
Jätkake samas vaimus! Elage ise ja laske teistel ka elada!
hundipojale
10:37 06.07.2009
hundu, sinu jaoks on ju iga foorum suurte meeste tõsine foorum, kuigi nende sisu, kaasa arvatud sinu postitused, kuuluvad pigem lasteaia liivakasti juurde.
postita vähem ja foorumite sisu muutub iseenesest asjalikumaks!!!
hundipoeg
11:17 06.07.2009
Vot nüüd tuli tegija ütlema!! Ise ei suuda registreerudagi!! See kuhu kuuluvad minu postitused ja kuhu sinusuguste omad jääb igaühe enda otsustada. Mainin, et enamus foorumid on sellised meeldivad naljanurga, mida tore tujutõstmiseks lugeda. Rohkesti kvantiteeti ja vähe kvaliteeti. Kahjuks viimasel ajal uusi naljandeid kuidagi harva lisandunud. Küll jõuate! Edu teile rahva tuju tõstmisel!
Punnpea
13:27 06.07.2009
Õige!****maja taha,labidaga pähe ja asi on lõpetatud.
tüskraafijk
14:17 25.07.2009
minu cv siis siin:
ostsin omale just uued kotad.
nahkvest käib veel paar aastat julgelt.
vunsidega lood kehvad-suhteliselt udemed alles
nimesilt olemas-THYSHCRAAFHYC
olemas 2 kilo magneteid
puhkepäevakettaid terve karbitäis
puhkuselehti samuti piisavalt
poolakaid-leedukaid kirun nii,et maa must
igal õhtul suudan purgi-kaks õlut juua
kui keegi minust huvitatud-jätke siia oma meiliaadress.
võtan ühendust
lihtsalt tuttav
20:53 25.07.2009
Tuttav otsis kunagi firma laiendamiseks suht hea palga eest (2006 aastal, 35k kätte) rekkajuhti tööle ja ei leidnudki. Kes oli paras põhulõug, kes oli lihtsalt liiga "tark" ja kes oli välimusest Balti jaamas sündinud. Pakkus siis täitsa tasuta tööd - ikka ei kedagi. Niipalju sai targemaks, et head rekkajuhid on ammu kõik tööl ja saadaval on ainult jopskid, keda keegi kuskil ei vaja!
Gustav Henk
23:39 26.07.2009
Rasked ajad olid siis juhtide leidmisega, aga nüüd ka vähe asisematel juhtidel asjaliku firma leidmisega. See, et juht asine ei kindlusta talle veel tööd, kui firma on sattunud raskustesse.
algajale
15:11 28.07.2009
vaata selle foorumi teemasse:
http://www.profid.ee/phpBB2/viewtopic.php?t=650&start=12

võib olla võtavad algajaid tööle, sest tegijad vaevalt soovivad töötada palga asemel laenu eest, mille pead hiljem intressidega tagastama :))
Gustav Henk
17:51 28.07.2009
Elu on ikka täis imesid! Ise end nii tegijaks ei pea, et laenu eest tööle asuda. Paraku tundub ka kogemustest vähe olevat, et eelmise raskustesse sattunud firma asemele uus leida. Head kohad paraku käivad läbi tutvuste või on raudselt hõivatud. Sõidetud aastatega olen saanud , et selle töötegemise suurim stiimul on ikka makstav raha selle eest ja boonus aegajalt saadav uus ja kaasaegne töövahend.
Opticruise
08:38 29.07.2009
Ei ole vahepeal aega saanud siin foorumis sõna võtta kuid minu postitus võis tõesti jätta mulje, et olen eelmise aasta lõpust saadik Rootsis tööl :) Ei, tegelikult olen ikka vahepeal kodus ka käinud ja praegu seda postitustki kirjutan kodust. Kuid olen kohanud ka mehi kes on tõesti 6 kuud järjest autos elanud. Kõike juhtub. Mis põhjusel, ei hakka selgitama siin. Jäägu see minu teada.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte