Veoautod ja rasketehnika

kuidas tööga on?

kerok
09:59 07.08.2004
On olemas juba B ja C kategooria load, umbes 10 aastat ja sõidukogemus on ka umbes samakaua. Kui teha nüüd haake omad ka ära kas siis on kindel et pärast veoki peal tööd ka saab? Kuidas on üldse olukord selles vallas, kas juhte on üle või neist on puudus?
sa
10:50 08.08.2004
hmm
13:03 08.08.2004
aga kas tulevikus selles valdkonnas on perspektiivi?

peab ka vist lube tegema hakkama
markus18
16:40 08.08.2004
tööd on niiet tapab...juhte ei ole...noored ei viitsi ju autokoolis käia ja raha maksta....kallis ka see värk ju..ennem kui euroopasse saad pead kuni 25000 välja laduma ja koolivahet jõlkuma...

mina teen 100% CE kat.ära hetkel aint BC1
Ennu
18:31 08.08.2004
tööd on tapvalt , auto kätte punk B kätte , aga ilusat numbrit küll palgaks ei ole :(
to markus
20:47 09.08.2004
oled sa ikka kindel selle maksumuse suhtes, äkki on kuni miljon?!
markus18
02:18 10.08.2004
C kat.+riigilõiv.+ E kat.+riigilõiv.+ kutselise paberid + muud litsensid....see lubade tegemine on paras kirves...ja ega need odavamaks ei lähe... kui mina tegin aasta tagasi BC1 kati siis läks mul kokku 6300 eeku..
Ennu
07:22 10.08.2004
Närvi ja vastupidamist igal kate'l
driver
14:18 17.08.2004
olge mureta vanad tegijad!!
näete ise palju siin neid on kes ütlevad et <hakkan ka rekkameheks>
ma liitun nendega
setu
22:05 18.08.2004
kurat mida tee seal lubate et hakkate tegiateks mina pole kull veel näinud et uusi noori peale tuleks,käivad korra euroopas tööl ära ja kaovad kus kurat
metsamees
22:44 19.08.2004
Edu teile, kui lahtise eelikuga tagurdamine selge ei tohiks tulevikus tööga probleeme olla.Ja kui rahakott lubab, tehke load ruttu ära, sest ega nad odavamaks ei lähe.
eurooplane
20:09 28.08.2004
puudust on küll, sest õik tänapäeva noored hakkavad häkkeriteks ja peale on tulemas väga vähe autojuhte kes viitsiksid sõita. to ennu on ka minu teada tulevane rekkamees koos minuga siin:(Y) aga muidu tööd on aga ei taheta paljudes firmades maksta. kui nüüd 1 maist tehti piirid lahti siis euroopat sõitvad mehed sõidavad kuus 17-19.000km kuus aga enne kui piirid olid siis 8-11.oookm kuus. aga tööd on kõvasti

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte