mul on tuunitud rekkate pilte küll , aga siin kohalikust klubist nendel meestel vähe tuunituid rekkaid , on ka aga märgimist tähelepanu peaks olema linfordi scaniale kes rooli keerab "rekkamees" :) aga adressid : http://www.v8power.nl/http://www.truckstyling.nl/ head vaatamist
jah seda linfordi musta niiöelda blavk beauty't (tõlg.must iludus) ma tean küll.mul on selle autojuhi number isegi olemas.andres on nimi.hetkel ta vurab küll taanis ringi aga varsti võib teda jälle eestis näha.mul on ta autost pilte ka olemas kuid hetkel küll plaadi peal ja varsti ka teile näha.septembris täpsemalt.
kas see tuunimine, millest te siin räägite, seisneb selles, et autole on peale pandud mingi raam prosedega? sel juhul on ikka eestis jubedalt tuunitud rekkaid.
meil oli ka yks tuunitud massin. roolis oli yks naljakas juht. nyyd marko änam meil ei tööta ja kuna tema see ainuke tuuning oli siis on nyyd mõnes teises klubis markoga tuunitud rekka.
Mulle on viimasel ajal silma ka hakanud üks Eesti numbritega nii öelda tuunitud veoauto. Sirto Trade kirjad peal. Natuke ületehtud, kuid tuuningu fanattidele see kindlasti meeldib.
ma leedus nägin yht leedukat, kes kardulaid vedas. scann oli v8 ja tundus, et see oli kuskil näitustel kunagi olnud, lisaks välimusele, oli sellel sees punane nahksisu, sh oli kaetud ka armatuur ja sees lcd ja muu värk. kahjuks ei olnud fotokat too moment.
kas kammitud pea ja aetud habe annab palka juurde? Ei anna ju, aga ikka kammite. Tuunitud auto on esteetiline vaatepilt, muidugi ei tasu üle pingutada.
Vabandan eelmise postituse üle . Ise olen kaks aastat rootsis käind rekka tuuningu näitusel ja mida korraldakse igal aastal seal juba mida vaadata ja niigi mõni masin paneb hõbeniidi jooksma
Kui jutt keeras naistele siis juhus selline:Elasid kaks naabrit,ühel mehel naine nagu barbi,teisel aga selline peletis et kui vastu tuleb siis annad rahakotti ilma küsimatta ära.Mehel vaja teatri minna aga kuidas sa peletisega teatri lähed.Läks siis naabrimehe juurde ja kurtis oma kurba saatust,et järsku laenad mulle oma naist teatri minna ma laenan oma naist sulle ***** laotama.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.