mul siis isa nagu rekkamees ja näitasin talle ka siin neid linke, et las proff hindab oma pilguga, ta armus sellesse masinasse esimesest silmapilgust ja lubas sellest imeloomast ka ylemusele rääkida.
Olen selles konkreetses isendis, mis pildil ka sees olnud. Kindlasti on asi super aga ma kahtlustan, et jääb eksklusiivseks töövahendiks väga vähestele. See tagumine osa, mis jääb istmete taha on sileda põrandaga ja jätab suis väikse toa mulje. Kraanikaus siis ei funkand ja ei uurinud ka eriti seda. Reisija iste oli spetsiaalselt tehtud, liikus lihtsalt ette, et saaks selle tagant tuppa astuda. Musa oli ka vinge, supaka ja hea stereoga.
Olen ise istunud samasuguses rootsis, taga nurgadiivan ja kõik muud mugavused- tv, vide, dvd, gps, külmik, kraanikauss, mikrolaineahi... Päris suur teine, sõitaju võib. Küsisin juhi käest et palju takallimm on tavalisest,ütles et 100000SEK, mminu meelest pole nii hull ju... Aga olen ka olnud sellises http://www.album.ee/?o=208566510, vatsee oli ka mõnus- sile põrand ja seees 9 kohta, ,juht ütles, et registreeritud bussina, põhjus selles et bussid võivad 90ga sõita, rootsis pidi neid olema 5 tükki...
to: Aare750 olen isegi pilksalt neid vaadanud , aga selline loom võik olla 2 sillaga , siis ju võiks lausa elada seal sees , sel sile põrand otsast lõpuni
kaks korda isegi ;) , mina olen selline mees kes maja vist ehitama ei hakka , võtan oma seitse asja ja lähen sinna elama , täpselt sama mis 1 toeline korter , naisega oleks seal ideaalne olla ;)
eestis tuleb siis seadused ümber teha.pikkused lähevad lõhki.praegu sa võid ju sellise eestisse tuua,aga järgi saad panna vast 12 m haake.ja otsi siis lolli,kes sulle tööd annab.võiks olla ikka nii,et poolhaake pikkus oleks kindlaks määratud,nt.kuni 14m ja nina ostb iga üks sellise ette nagu heaks arvab.päevakabiinist kuni longline kabiinini.praegu on nii,et paned 3-teljelise veoki ette miilits poisid mõõdavad,kas pikkus lõhki pole.tartu kandis olla selliseid juhuseid olnud.
to. Ennu- see kollane ONGI täiesti sileda põrandaga...tüüp jalutas täiesti rahulikult sees ringi...kujuta ette, kui on juhiiste, juhi kõrval üks, mõlema taga üks ja kõige taga pikk pink...vahel on kõik tühi ruum...
minu teada vöib sellise asjaga euroopas ringi hulkuda kull,aga need kuradi eesti eurokolhoosi targad ei vota sellist aparaati ju arvele.Aga konnas kus ma pöhiliselt toimetan on selliseid jänki varjante ****ks ja köigil on normaalsed sabad taga ja vihuvad tööd teha nii et pole asjagi!
Ehh, niipalju siis siin foorumis õigeid rekkamehi liigubki...kui tüübid ei tea isegi eestis kehtestatud max. autorongi pikkuseid.
Lisaks hirmkallile hinnale ei ole sellega meie tingimustes tõesti midagi teha. Mis te arvate, miks eestis pea ühtegi USA tüüpi ninaga SADULautot ei ole? Ta oleks standardhaagise jaoks liialt pikk.
Ja Kommilaeval on tõesti eriluba, mis toob aga kaasa omad piirangud ja lisakulud...kuna aga tegu showautoga, siis neile kärab küll.
Ja ärga laske ilal liialt scanni peale voolata, ütleb ju vanarahvatarkuski: ei ole tähtis, kui suur sul on, vaid kuidas sa seda kasutad :o)
Meeldetuletuseks- Eesi Vabariigis on poolhaagisega veoauto pikkuse piirmääraks 16.5m ja täishaagisega veoautol 18.7m (panin just nimelt nii ametliku teksti, et kõik õigesti aru saaks:P)
Mis Te selle ajalooüriku üle vaidlete. Vaata parem www.renaultvi.com kodulehepealt IAA autonäituse esitluselt uue veduki RADIANCE the " Dream Truck" esitlusvideosi. Võtab tükiks ajaks sõnatuks.
ammu oleks aeg rekkadisaini midagi uut tuua, ja eks see rellu ole kes midagi ettevõtab. arvan et seal näidati uut mudelit mis tõenäoliselt tuleb 2005-06. kas just nii edevana aga vaadates re3llu sõidukaid , kes teab. seal oli ju jooni especilt... ja muudelt olemas olevatelt väikelstelt
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.