Veoautod ja rasketehnika

mercedes-benz veok

mer
12:46 28.10.2004
kas ta on hea veok ja kuidas ta välja näeb
Ennu
12:50 28.10.2004
megaspace mõtled ?
keegi
17:18 28.10.2004
uued päris lahedad aga vanad pold vist eriti vastupidavad
jarts TO:mer
17:36 28.10.2004
kas sa ei tea milline on mercedes veok we. mine maanteäärde ja vaata
onu endel
17:51 28.10.2004
mb actros 1843, megaspace aastast 2000, veab hästi ja laguneb vähe, kuid selle seaduse vastu ei saa ikkagi keegi, et mis liigub see kulub:D
melg
21:16 28.10.2004
lagunemine sõltub suures osas tihendist mis rooli ja istme vahel. automargid ei mängi selles osas mingit rolli.
guits112
21:26 28.10.2004
Ennu
22:06 28.10.2004
päääh , võtaks nii või naa volvo
onu endel
22:15 28.10.2004
no mis see uus mersu siis ikka volvost niipalju kehvem on???, mõnel mehel vist lihtsalt mingi põhimõtte kysimus.....
guits112
22:39 28.10.2004
eelistan ise ka volvot! icc,lääb vaidluseks a`la parim rekka :)))
onu endel
09:58 29.10.2004
endal mingit erilist eelistust ei ole, arvan, et lihtsalt kõik uued autod on head ((vähemalt peaksid olema)), endal lihtsalt kõige rohkem kogemusi mersuga. kui nii võtta, siis vedrustus on vist tõesti volvol kõige paremini välja kukkunud, nii erksaid mootoreid nagu scanil ple aga volvo jõudnud veel siiani järgi teha, ahh, nii et las igayx arvab nii, nagu just endale meeldib.
jarts
10:34 29.10.2004
ma võtaks scanni või volvo, mercedesed lagunevad parajasti, oiad neid või mitte aga noh ma saan aru et iga liikuv asi laguneb
Ennu
12:08 29.10.2004
volvo sellepärast , et neid on päris risti põiki ära nipitud asi
Arx
12:16 29.10.2004
No pole see uus Volvogi väga vastupidav. Vana oli tunduvalt parem!
niisama
14:43 29.10.2004
selles mõttes olen ma Onu Endliga täitsa päri, et igal ühel oma arvamus ja maitse. Olgugi et ma ise eelistan scanni ega see ei tähenda, et kõik teised veokid on kehvad, igal veolkil omad miinused ja plussid nt. scannil on aeglane käigukast aga auru võib temaga anda korralikult, mida jällegi volvoga eriti soovitatav ei ole, aga volvo jällegi mugavam autojuhile, mercul jällegi see poolautomaat käigukast olevat üsna hea asi mägedes.
Igal ühel oma maitse, aga see ei tähenda et teised on kehvemad.
coolguy
23:55 29.10.2004
ilusad rekkad mu isa tõõtas ühe lumivalge sellisega
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php/Mercedes-Benz+1843+L
S+Megaspace+EURO-3/id=98263
hea ruumikas ja kõrge
praegu töötab ühe tulipunase http://www.elstera.ee/index.php?show=pildigalerii kaks kõige alumist pilti esimesed autod

onu endel
13:25 30.10.2004
kus need elstera masinad sõidavad? kui euroopas, väljaarvatud madalmaad, siis need mootorid jäävad kyll vähe lahjax??? 380 hobust, täielik hobikart ju, tõusul võtab hinge kinni, siledal maal ple väga vigagi.
niisama
14:11 30.10.2004
ega vähekese künklikuma maastiku jaoks on jah nati lahjad, 24t koolevad nii ära et nuta silmad peast ära, suvel tulime ungarist üle slovakkia karpaatide scanni streamlinega ja 24t külma kaubaga, vahepeal tekkis küll juba tunne, et krt käike jääb väheks ja vägisi kiskus keema.
ega see ei ole jah eriti lihtne lahja masinaga küngastes ronida
coolguy
14:09 31.10.2004
jälle "onu endel"need masinad on juba välja vahetatud
ja madalamad on võimsamad
onu endel
17:03 31.10.2004
ise ju ytlesid, täpselt pildi ja asukoha, sellel autol ju ilusasti ette kirjutatud 380.... või vahetati need viimase kahe päeva jooksul välja?
coolguy
11:16 08.11.2004
need on eelmise aasta pildid välja vahetati selle aasta mai lõpus
mairo
11:42 14.11.2004
wanad actrosed on igatahes jamad.pisivigu on liiga palju.
volvoFH12
21:38 07.02.2005
oi ma vihkan mersusi....hullemat ***** ma ei tea. Parema meelega sõidan isegi DAFiga kui mersuga. Ise sain uue mersu, nyydseks viis kuud vana ja paneme müüki kuna autos on viga viga viga.....

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte