kas keegi osakb pakkuda kõige võimsamat rekkat (a`la veoauto baasil ehitatud) isendit, mis on eesti registris!
Nokad hüppavad oma 330HP bemaritega, kuid kus on õige jõud?
to asd:pane tähele,et tegemist on Iveco 8x8 sadulaga.Asjad käivad ikke Goldhoferi treileri peal.Haakes on sellel isendil Goldhofer THP/SL6(2+4)ja veab ta Narva Karjääride 120-tonnist Caterpillari buldooserit.2+4 lisand tähendab seda,et treileril on ees2 ja taga 4telge.Teadaolevalt v6imsaim treila eestis.Võimsama rekka tiitel jääb vist m6ne FH16 kanda,neid peaks Eestis m6ned üksikud eksemplarid olema.
jutt vist õige. Niipalju, kui ise asja uurinud, siis see IVECO peaks jah võimsaim olema...juhul muidugi, kui keegi meist ei ole oma FH mootorit "tuningchips´iga" järele aidanud ja tulemust seni vaka all hoidnud :o)
to onu endel:otsime me siin ikka võimsaimat rekkat?Kas 8x8 mitte eriotstarbelise järele ei lehka?SIVI kiri IVECO ees on miski koostöö variant.Minu teada käib see jurakas karjäärist üliharva väljas.Ta Goldhofer on nimelt 3m lai,seega erilubade värk.Võimsaim veduk peaks ta Eestis vististi küll olema.Rekkade arvestusest saab äkki ARK-i kaudu aimu.Kui 6x4 ka sisse läheb,siis peaks Nurminenil mingid FH16-d üle 500-sed olema.Tallinnas on Iveco (kollase kabiiniga 4x2),mis ka üle 500-ste klubisee kuulub.Täpsustan hiljem ,mis ta õiged H.P.-d on.
kõige kangem tundub yks Pärnu klubi olevat,sõidavad hirmvõimsate Scaniatega, käru väga harva järel.Juhul,kui haagisega,siis see selline pisipisitillukene,paras kassile mängida.
kõige võimsam rekka on SISU E18 Caterbillari mootoriga millel on 630hb ning see ei ole eriotstarbeline.aga kas neid ka Eestis on ei tea.Ma aravan et Eestis on siiski uus FH 610 hobusega.
Seda, et...uurisin: IVECO Sivi 8x8 650Hj passis on kindlasti kirjas "SADULVEOK" Kas sillavalem teeb autost eriotstarbelise? Pigem ikka pealisehitis (tuletõrjeaouto, tänavakoristus jne)
Eriotstarbeline on vaid treiler, mis on tõesti väga spetsiifiline.
mees ei pea ökonoomsust millekski ja ytleb - "**** the fuel economy...". Kas ma nt. Scania 124,millel on 420hp mootor,koormaks 24 000kg laadides, olen LE-ga pahuksis???? Palun tee omale selline asi selgeks,et mootorivõimsus ja auto kandevõime - need on kaks täiesti erinevat asja. Siledal lauskmaal kulgemiseks piisab 24 tonnise koorma vedamiseks 12 liitrisest mootorist küllaga.sellise valemiga nagu eespool arvatav Pärnu klubi sõidab,piisaks väiksemastki- 4*6 auto,enamjuhul haagiseta...
ma töötan taures ja mu autoks on vana iveco 220hp ma arvan et see on kõige võimsam rekka eestis.arge ultse hakkakae minuga vaidlema.
!!!!!!MEIL OLEKS TAURESSE MEHI VAJA PALK SITT (2000-4000) ÜKS KUU
MA JUBA KÜMME AASTAT RÜGANUD TAURES.ROHKEM SOIDAD LÕBU PÄRAS KUI RAHA.!!!!!!!!!
ma pole kunagist raha perast auturooli kippund,ikka lõbu ja lust on need asjad, mis mind sinna viivad. raha antakse kah veel,minul teist vaja põle, olen niisama teistele jäganud või siis suisa minema visanud,ainult pahandust toob ja risuks jälus ning jooma ajab ramp.
ime et sa zil 131 hte pole võrdlema hakanud , aga noo igatahes minu pool on tolle iveco pool , see on ju loom küll , ga rekkatest ei tea , pole uurimas käinud , ega see hp numbri tähis kabiinil ei näita mitte midagi
minu lugu ei puutu kyll asjasse, aga mul võttis kyll suu lahti. nimelt usas olles oli meil farmis mingi 4 rekkat, polnud sellist nime enne kuulnudki, nimelt- Peterbilt. võimsaim neist oli autojuhi sõnul mingi 600 hj. Mootoriks vist mäletamist mööda Caterpillar. tyyp andis tyhjadel teedel ilma treilata 90-100 miili tunnis minna, ja ytles et peaks rohkemgi minema, nimelt ta viimaseid paari käike ei kasutanudki oma jutu järgi... kokku oli vist 12 käiku. palju seal nyyd tõtt on, seda ma garanteerida ei saa, ameeriklased on teatavasti suured udujutu ajajad.
ok ärge siis pahandage rekkamehed, kui ma midagi mööda panin. igatahes CRX-iga on rekka läheduses kõhe sõita :S
mis te arutate siin võimu üle ,teine on kui palju on masinal särtsu .kas tal on 380 või siis 460 hobust pole erilist vahet ,aga kui ikka särtsu pole siis pole midagi teha .eriti annab see tunda kusagil küngaste vahel.muidugi teine asi on see ,et kodunt vead alati täis koormat nii,et värise pan miilitsa kaalu ees.ise olen korra roolinud mingit 610 hobuselist ,aga jah see polnd eesti registris.
Eile tellisime ära ja 3 kuuga pidi käes olema uus FH16 660HP vastab euro 4 nõuetele. Aga ei lähe vist teie mõistes arvesse rekkana kuna tegu on metsa veokiga ja pressu poolikut ei säti kuidagi järgi.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.