jõudu rekkahundid vana aasta lõpetamisel ja uue alustamisel :)
mure selline. olen ise juht ja ise boss ja ise õlinippel jne. mõtlen suvepoole tehnikat juurde soetada. vaja oleks furgooniga masinat+käru.
mulle sobivas hinnaklassis on asjalood sellised et Dafid on uuemad kui Scaniad-Volvod. Läbisõitu ei oska usaldada, aga oletame enam-vähem võrdselt on nad kõik iga aasta uhanud. seega kas soetada nt 95a Daf 95 või 3-4 aastat vanem Volvo FL10 või Scania 112-113
Kas Daf laguneb oluliselt rohkem? 1 Volvo mul on ja ei saa öelda et kehv oleks, aga jupid on rämekallid. Pikema otsa puhul kuidas putkades olemisega lood? DAF 95 putka tundub mugavam olema kui FL10 oma. Mida 10 aastat vanad Ivecod ja MANid endast kujutavad.
mis masinaga praegu sõidad? võibolla oleks varuosadega ja remondiga lihtsam kui mõlemad ühte marki? siit tuleb jälle teema volvo vs scania.ise kuulun scannimeeste hulka
olles oludesunnil erinevaid vanu kärusi (vabandust veoautosi) pidama ja remontima siis kaldub mu sümpaatia scania poole rahakotile veits sõbralikum ja remontida ka parem
võta DAF, kabiin on nimetatutest kõige suurem plussiks kaks küljekappi kuhu riistad panna,scannis magad tung pea all.olen dafiga sõitnud neli aastat hea pehme ja ei lagune midagi eriti.
krt kuits jõudis enne vastata kui ma oma postituse teele saatsin:)
need riistakastid ja muud veed ja viled mind ei koti. ma võin neid terve raamialuse ise täis panna. minu jaoks on oluline mugavus ja ülapidamiskulud.
kuits, äkki sa mõtled uut DAF-i? sellel on jah uhke kabiin, aga minu rahakott lubab ainult vana FA-d. sel vanal on ka spacecab putka. ma olen FL10-s sees istunud, kuidagi kitsas ja kipakas. muidugi FL-6 ei kannata mingit kriitikat, see ju linnasõidu käru.
ma olen 185 pikk, tahaks ehk selga sirutada vahepeal :)
rääkisin vanast 95st mitte xf st.kabiine on kolm varianti tavaline, space,superspace ning viimases on megalt ruumi.ise olen juht arveid ei maksa aga ega seff ei nutnud eriti.auto oli aastast 89,läbisõit üle 800000 ja ta sõidab ka praegu.pikka iga talle.
ma käisin brc platsil selle pilguga vaatamas et mida üks või teine endast kujutab. seal on vist lihtsalt space kabiiniga, aga isegi need tundusid suht ruumikad olema. kui üleüldist hinnataset vaadata siis daf on ikka odavam volvost ja scaniast. sama läbisõidu ja aastaarvu juures. seal platsil on üks renault kah, magnum, mitte ei mõelnud välja kuidas üks tõsise kõhuga mees sinna putkasse pääseb :)
seest on küll suur, aga sisseminek on väga keeruliseks tehtud.
nüüd tuleb siis pappi kokku ajada ja kevadel turule minna.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.