Veoautod ja rasketehnika

Kükita autoStop

nii ja naa
21:50 16.02.2005
Nimelt kas teile ei tundu kallid kaaskannatajad,et see koht on ülemõistuse kalliks aetud.Nimelt eelistan mina ja mu paljud teised kolleegid juba teisi tln-trtu maantel olevaid söögikohti,sest kükitas lihtsalt ei kannata rahakott söömas käia enam
ss
22:02 16.02.2005
keeda kodus pelmeene
swenska
22:11 16.02.2005
eks igalpool läheb kallimaks.Mina eelistan seda kohta pigem asukoha poolest.Hollywoodis käimise näiteks lõpetasin sealse uimase teenindamise tõttu.Mujale Tartu trassil eriti asja pole,sest parkimise ja bussituristidega seonduvad jamad mind ei köida.
swenska
22:15 16.02.2005
kui tahad Kükitas kõhu trimmi süüa,ära raiska raha vorstide jms. peale,vaid võta üks suur pilaff ja sellest jätkub kindlalt tööpäeva lõpuni.
Sõitja
11:55 17.02.2005
Olen mõned korrad Käreveres käinud, kui plats tühi. Täis platsiga, või mõne lolli parkijaga ei mahu sabaga ringi pöörama. Muidu viisakas teenendamine.
guits112
13:12 17.02.2005
mul kykita kliendi kaart, mingi 10% saab alla, aga jahh kohv muidu 10kas pisike tops, pilaffist saab kyll korraliku mau täie!:) see pärast olen seal ikka käinud sest vaiksem kui mäos , mis iganes
mööduja
10:10 24.02.2005
sattusin kükitale kui mingile sellile sattusid vanaks läind friikartulid ja samas astus sisse bussitäis turiste ja venna protestide peale astus see bussitäis bussi tagasi ja siit ka hoiatus et on ka omal old juhuseid kus tihti just kaardiga makstes on teine summa(suurem,kui omal arvetatud)ja siis juba kaart läbi lastud ja pole midagi õelda siis kas te seda ei soovi juurde võtta ja on sattund veidra maitsega toitu mis samas heameelega ringi vahetatakse,see mu arust old kindlate müüjatega ,nii et peale selliseid asju olen ise hakanud käima mäos endises favora kiirtoidus,portsud korralikud ja pole ka toiduga probleeme(prae hind kuskil 40eek ringis),tihti ei jõua kõike äragi süüa ja teine hea koht käreveres,viisakas teenindamine ja korralik toit,need siis minu arvamused
m
10:18 24.02.2005
ei ole kükitasse küll tükk aega sattunud, aga kui viimati seal käisin, olid seal küll suht odavad söögid ning head söögid. Parim söögikoht tallin-tartu marsruudil minu arust.
n
18:27 24.02.2005
Aga kas keegi on Ardu külalistemajas söömas käinud? Parkla on nats väike kuid...

Kose - Ristil plats kallaku peal, katsu lumega seal liigelda :(
treilamees
19:11 24.02.2005
kose-risti OK.jäta ninaga kallakust alla.minema sõida läbi kose teeb 2 km ringi aga kaevama ei pea
treilamees
19:15 24.02.2005
see oli juhend tallinna poole sõitjatele.tartu poole samuti mäest alla ja pikalt tn-lt tartu mnt-le
swenska
09:11 25.02.2005
to mööduja:usun,et paljud autojuhid olid ainult õnnelikud,kui turistid bussi tagasi kobisid.Minu argument Kükita kasuks on ikkagi asukoht(enamvähem trassi keskel)+parkla suurus.Kärevere parkla on rohkem sõidukate järgi ehitatud.Kas Favora Mäo on nüüd 24h söögikoht?Varem sai seal ainult päevasel ajal süüa.
swenska
09:16 25.02.2005
to n:Ardu parkla pisut väike? sinna ju ainult 2 norm.veoautot mahubki!Pealegi Tartusse mineval suunal parkla puudub.
to swwnska
09:47 25.02.2005
scann
22:20 01.03.2005
kärevere küll norm koht
to:swenska
17:21 04.03.2005
favora kiirtoit koguaeg old 24 t
jimmy
22:24 01.05.2005
Mäeküla kõrts, norm hind, ilusad tibid ja mõlematpidi vähemalt kaks veoka kohta.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte