Veoautod ja rasketehnika

andke nõu

FL6
14:26 05.03.2005
tere rekkahundid :)
mure selline. FL6-l on piiraja peal (90km/h), aga mingi kamm on kõikde käikudega. tühikäigul vajutan talla vastu põrandat ja pöörded ronivad lakke. aga sõidu ajal on nii et kiirust ei korja. tavaliselt alustan 3. käiguga siis kiired 5. 6. 7. ja 8. iga käiguga natuke läheb ja mingil hetkel on hing kinni, samas musta välja ei aja. selline tunne et ei saa kütet piisavalt. mingi koguse saab ja selle lõgistab, aga kui gaasi vajutan, siis jääbki mõtlema.
kas see kuradi piiraja võib kuidagi kütusepumpa bizdiitada. niipalju veel et nt allamäge sõites jookseb kuni 90km/h ja siis hakkab mootoriga ise pidurdama.
üks variant mida ma kahtlustan on äkki filtrid umbes. ma vahetan filtrid ära, aga kui keegi oskab veel miskit nõu anda, siis oleks tänulik.
ahah.
15:31 05.03.2005
Eks ta nii teeb jah.Pedaal ei ole mehhaaniliselt pumbaga ühenduses(tegelt ma ei ole niiväga uurinud aga kahtlustan) ja siis käib kõik läbi arvuti ja tema juba teab kuidas õige on.Filtreid võid vahetada küll,ei ole eriti rõõmus tunne praeguse külmaga kuskil teepeal jantida,omal ka kindlam tunne.
looder
19:38 05.03.2005
piiraja küll siin mingit rolli ei mängi.ikka kuskil **** ees,ei saa piisavalt kätte.tühjalt läheb muidugi pöördesse,sest saab oma küttekoguse kätte,aga kui ikka vedu taga siis nõutab ka rohkem kütet.
jants
20:09 05.03.2005
muidugi küte, aga ka piiraja, mul nimelt selline kogemus, et see piiraja vajub ära, see et järjest vähem laseb sõita, ja nipp selline, et panen mingi 60 piloodi peale ja siis päästan max, kui pedal põhjas ja tuleb jälle, muidugi võib see minu auto omapära olla, scan 93, jõudu katsetama!
treilamees
22:02 05.03.2005
teenin leiba momendil samasugusega.FL-618 2000a.seda peab koguaeg pöördes hoidma.scann veab väga hästi ka madala pöördega,volvo ainult pööretega.vean vahel kuni 12t koormaid,siis sossi-ja lauluväljakumäest tuleb eemalt ringiga mööda sõita.sinna see FL sureb.nii,et hullu pole midagi see lihtsalt mudeli omapära
FL6
18:01 06.03.2005
sry vennad,
unustasin mõned asjad öelda. tegemist on 88a autoga, sellel ple mingit arvutit kuskil, mehhaaniline hoovastik. ja see kamm pole selle auto omapära, varem lippas palju paremini.
mootor on rida6 155kw, käigukast 2*4
Pavka
10:07 13.03.2005
Oma ametis olen ma kokku puutunud selliste äravajumistega.Esimene asi ongi vahetada küttefiltrid,teiseks vaata alates turbost kuni sisselaske kollektorini kas kuskilt ei aja turboõhku välja.Veel võid käsipumba lahti võtta ja vaadata kas kummimansetid ja vedrud on kõik terved.Rohkemat ei tulegi kohe meelde.Sa ei maininud seda kas see viga tuli äkki või aegamööda.
FL6
19:44 20.03.2005
vahetasin filtrid ära, asi jookseb jälle.
TO: treilamees, FL6-l hakkab pööretel turbo mõjuma. madalate pööretega jõudu pole. scanial on suurem mootor ja pöördemoment madalamatel pööretel ehk.
eestimees
21:43 23.03.2005
no mul igastahes probleeme ei ole sest minu 2004/06 scania topline lidub kyll hästi edasi ei mingeid probleeme

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte