Veoautod ja rasketehnika

ADR tunnistuse ostmine.

juss
18:08 28.04.2005
kuuldavasti pidi adr tunnistust ka osta saama,et mitte 4 väärtuslikku tööpäeva raisata.Keegi teab sellest midagi?
arto
19:01 28.04.2005
no nii loll on ka loll olla...
jaak
20:00 28.04.2005
pidi kusagilt tõesti saama kuid see on minu jaoks samuti kuulujuttude tasemel,täpselt ei tea.
treilamees
21:55 28.04.2005
meil saab kõike osta(kahjuks),kui sul palju raha on võid endale isegi uue südametunnistuse osta.
viljar
22:13 28.04.2005
510909863 helista, rääkige asjast
trill trill
23:09 28.04.2005
alloo... kapo kuuleb....
jajah
23:10 28.04.2005
kanna mulle kõneaega simpeli pääle ja tunnistuse saad rannast suure kivi alt kätte, Puratiinu Lollidemaalt
teadja
12:55 01.05.2005
praegu saab tunnistuse 500eek eest ja aega l'heb 2 n'dalat. kasulikum on siiski kooli minna kui sul varasemad teadmised puuduvad.
tom44
13:18 01.05.2005
osta jah - ja lenda koos lastiga taevasse!satud ikka põrgusse.Kokkuhoitud aeg ja teadmised pole ka rikkus!ADR on ikka tööandja huvides,kui tal vaja,las maksab ja võimaldab sul seda teha.Mina tegin küll firma kulul.Seadusega on tööandja tasuma aastas sulle ühe koolituse kinni,sõltumata,selle vajadusest isegi talle endale.Kui lahkud sealt enne poolt aastat,siis maksad raha firmale tagasi.Loe seadused läbi.Kergem elada endal.Ostja mees!
rene
23:13 01.05.2005
saab kyll, tule osta minu käest minu oma ära. annan annttila hinnaga oma vana tunnistuse sulle, niigetnii lähen uuesti kooli ja saan omale uue.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte