Veoautod ja rasketehnika

rekkamehed, mis keeles suhtlete töö ajal ?

irwikkiisu
22:17 22.05.2005
tahaks teada, mis keeles te suhtlete oma töö ajal.
mina näiteks eesti ja baltimaade otsadel eesti ja venekeeles. euroopas inglise ja saksa keeles. natuke valdan ka soome keelt aga pole kunagi soome keelt vaja olnud, kuna pole rekkaga soomes sõitnud.
avtomasinist
07:21 23.05.2005
sa oled ju ise sellele küsimusele vastuse andnud. lisada võib veel hispaania-portugal - seal ikka põhiliselt hispaania keeles ning prantsusmaal prussime prantsuse keelt. ja kui ikka hätta jääme saab käed-jalad appi võtta aga see toimib ainult valgel ajal.
polüglot
09:38 23.05.2005
põhiliselt esperantot
Johnny
16:21 23.05.2005
Põhiline töö keel mul on inglise, prantsuse ja vene.
kah rekkamees
14:40 29.05.2005
kindlasti sa juba vastasid oma kysimusele. mina kasutan inglise keelt, saksat ja vene keelt.
raul
19:27 31.05.2005
oleneb ekspetiitorist võib ette tulla ka vene keelt euroopas
autojuht
22:23 01.06.2005
minul tuleb iga nädal kasutada eesti vene inglise ja soome keelt. muidugi kui voinalik siis ka palju miimikat, et sinust täielikult aru saadaks. väga oleks vaja rootsi keelt, kuid kahjuks ei oska. öpi ära "kolleega" see väga paljudes keeltes uhesugune. head keelekasutust.
hehe
21:43 02.06.2005
tea,et tööriista najal ei ole aega jutustada ega magada.ma ei räägigi töö ajal,ehk kui et siis löön laulu ja tõmman mööda roolivellest sise- kui ka väljamaal...
ants4
09:31 22.07.2005
ex ikka vene-saksa-rootsi-soome ja nati inglise keelt ka hulka
Kah autojuht
09:23 07.08.2005
Kui asju ajan siis inglise keeles, a närvi minnes aint vene keele mõningaid fraase.
mikk
21:49 07.08.2005
balticumis vene , euroopas on prantsuse, saksa inglise
kiks
22:15 20.08.2005
huvitav teema,
ise puutun päevas umbes 50 rekkamehega kokku ja valdav osa venelased-poolakad-ungarlased(mingid segaverelised).
kui ma nendega suhtlema hakkan, küsin vähemalt neljas võimalikus keeles,et mis keeles ta on nõus minuga suhtlema ja kui sealt tuleb vastuseks ´Polish´või midagi sellist...nu ma ei tea...ma pole kohustatud teda aitama, teenindama,kui ta tuleb Eestisse ja ei saa oma tööga hakkama.
Mehed,kui te lähete Kreekasse,Jaapanisse,nu kuhu iganes ja kui te ütlete neile,et EESTI KEELES palun,tahan näha kuidas teid seal siis teenindatakse:D:D:D
et firmajuhid,kui palkate kedagi tööle, siis olgu ta Eesti piires ka EEEEsti keele valdaja või kolm sõna inglise keelt!
to kiks
00:49 21.08.2005
see ongi see harjumus mis 700 aastaga orjarahvale sisse pekstud,et alati oled sina loll ja täidad teiste tahtmist,kui ei oska eesti keelt siis või mingit suuremat keelt,siis õppigu ära ja tulgu uuesti,sellepärast ei räägi ka kohalikud tiblad kunagi eesti keeles
peeter
16:48 10.02.2006
Muidugi, eks selle keelega ,on natuke jama jah.Töö saame Faxiga autosse , printer on olemas , aadressi lugeda oskame kõik.Rääkida natuke raskem aga võtan käed jalad appi ja selge kõik.Siiani räägin niiviisi kõike keeli. Aga siis tuleb jama kui on vaja rääkida kellegile telefoniga, peremehega saan hakkama ,aga konna-ja makaronisööjatega on jama majas.Tavaliselt on nendel mind vaja, siis nad rahulikumad.Ise eriti nendega juttupuhuma ei kipu.
See teema on vastusteks suletud.