kolmapäeva hommikul on minek itaaliasse. esimene reis mul ja äkki keegi oskab soovitada mida kaasa osta? söögipoolist ma mõtlen? autosse soetasin väikse gaasiballooni. mida peaks välismaal kartma?
Kui autos on külmik siis seda mis endale meeldib aga kui külmikut pole eks siis ikka konservid ja salvesti purgitooted.
Välismaal peab kartma ainult enda lollusi
Loen ja imestan:lällaris nutame,et noori ei tule rooli,vaba reisi ei saa-juhte pole jne,jne.Sellise suhtumisega-küsijale kohe pasunasse-me uusi juhte ei näegi!Kurat,kes meist profiks sündis!?Algajale küsijale-enne,kui küsid,mõtle mida ja kus ja kellelt küsida,et selliseid vastuseid mitte saada,kindlasti oleks arukam küsida silmast silma,meil arukaid juhte ka.
killer tahtis öelda ,et siit foorumist on raske loota normaalset vastust kuna siin käivad peale rekkameeste ka .........d keda ei saa isegi autojuhtideks nimetada.
ega jah. siin liigub vähe neid rekkamehi. aga liigub. kindlasti kui lähed võtad konserve kaasa, kui tartus oled siis mine salvesti poodi. sealt saab odavamalt suppe ja värke. kunagi ise ostsin veel nuudleid kõvasti kaasa, nuudlid konserviga olid väga head aga nüüd viskas kella ette. kaasa võid veel võtta igast vorste ja värke. ühesõnaga vaata mida sa kõige rohkem sööd ja mida lihtne valmistada on, seda võta. edu sulle siis. anna kunagi teada siin foorumis kuis läks.
no kurat seda peaks ikka oma peaga teadma mida süüa kaasa võtad ja mis kuidas säilib.
ime veel, et ei küsi mis värvi sokid kaasa võtta ja mis riided :DD
sry et siin mõlisen aga avaldan oma arvamust
nõustun osalt vilxiga aga samas, kui tõesti pole ennem käinud, siis ikkagi hea küsida. oleks ju tobe välismaal avastada, et näe, seda toiduainet oleks võinud ka kaasa võtta jne. ja samas küsija suu pihta ei lööda.
Supid, nuudlid, pudrud, kanister puhta veega. Kui külmik on siis juustu, võid ja konserve. Kui õnnestub taga istuda siis kõvasti õllet. Suurlinnades tuleb olla tähelepanelik liikluses(ühistrantspordi rajad ja teeäärsed politseipikapid millel tagaluugid üleval, vilkureid siis ei näe). Muide seal kerge "lõhn" lubatud aga pole vist mõtet.
gaasiballoon ongi mul 5 liitrine, rohelist värvi. tänud igasuguste vastuste eest. hoidke siis pöialt, et mul esimene reis hästi läheks. kui tagasi jõuan siis annan teada kuis läks. homme lähen laadima.
vabandust aga olin enne sõidus ja ei saanud sind selles küsimuses aidata:(, aga kui teepeal oled ja aega on või siis kui tagasi tuled siis anna teada kuidas läheb/läks. Aga tean et esimene reis oled närvis...et järsku sõidad valet teed pidi jne. Ja kui ei leia kohe kohta üles, siis ära paanitse. lappa veel kaarti või kasuta Gprs-i.
Ja edu sulle.
Noo tervist mehed! Jõudsin täna edukalt Eestisse. Andsin lõuna paiku koorma ka maha. Nüüd olen kodus. Minnes sai kogetud Poolas libapolitseinikut. Sõitsin Poola-Saksa piiri. Kuskil ennem piiri mingi 50-55 km tahtis peatada Poola politseivärvides auto. Kuna olin metsa vahel ja teadsin, et eespool on üks valgustatud koht, ei võtnud hoogugi maha ja põrutasin valgustatud kohta. Jäin seisma ja siis enam seda autot ei olnud. Itaalias otsisin tükk aega kohta taga, kuhu ma oma koorma pidin maha andma. Aga lõpuks ikka leidsin ja sain maha anda ja kohe edasi sõita tagasikoormat peale võtma. Nüüd esmaspäeva hommikul uuesti laadima ja sama marsuut. Olen õnnelik, et valisin just selle töö.
MA saan ta esimesest kirjas aru, et tal oli üldse esimene reis eurosse. Alguses tulekski itaalias, hispaanias või türgis ära käia. Siis saad ikka pika sõidu kogemuse kohe kätte.
Ja ütlen seda, et oled väga tubli! Ja politseiga käsitlesid õigesti!
Kui politsei palub mul peatuda valgustatud kohas, siis jään seisma. Aga kui kuskil pimedas, siis vajutan gaasi põhja ja lasen 89-ga edasi :D.
Ja veelkord tubli oled!
Soovin sulle edu ja kohtume teepeal. Kuigi tundub et sa sõidad itaalia vahelt ja mina satun väga harva sinna kanti, aga ikkagi!
edu ja hoia kettad korras.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.