Veoautod ja rasketehnika

Noor huviline

Huviline
23:18 01.07.2005
Servus!
et selline huvi nagu,et kas leidub ka tööandjaid kes võtaks tööle noore kogemusteta mehe kel tõsine huvi selle töö vastu?

Lõõpijatele:> andke tuld aga vaevalt teil peale B ja rasvaselt trükitud ESMASE käes on
koleeg
23:23 01.07.2005
oleneb palju sull vanust ja kaua tahad korraga kodust ära olla ja kas oskad peale maarjamaa keele ka mõnes muus keeles suhelda!
jäta siia...
00:42 02.07.2005
... meiliaadress või tel.no
koleeg
13:19 02.07.2005
kui on huvi rabeleda,oleks mul pakkuda Shotlase juurde tööd ja leiba!Saada mingi kontakti värk võtaksin kunagi õhtul ühendust ja siis saaks täpsemalt puhuda
kupeldaja
13:37 02.07.2005
et siis mis tööst me räägime?
Viljar
13:46 02.07.2005
ma usun et Citymarket võtab iga hakkaja noormehe alati tööle!

...aga, suurfirmades kõrgetele kohtadele pääsemiseks loevad tutvused parajas jagu...uuri oma sõprade-sugulaste-tuttavate käest....kas kellegil on sulle midagi vastavat pakkuda...
hmm...
22:27 02.07.2005
To: viljar.

Olen ise ka algaja ja otsin tööd, aga mida sa mõtlesid selle Citymarketi all? Kas Citymarket (ehk nüüd Hyper rimi) võtab ka autojuhte tööle?
mastermees
23:12 02.07.2005
mul oleks ka juhti vaja just nimelkt noort ja kogematut keda välja opetada jata andmed ja votan uhendust tooks ungari vahet soita esijalgu
To: mastermees
00:06 03.07.2005
võid mind msn-i [email protected]

praegu sõidan eestit, aga plaanis euroopasse minna, ja vaja kedagi kes mind kui noort, välja koolitaks
huviline
00:38 03.07.2005
Kle sa hakkad küll nüüd võõrast vilja lõikama.Selle teema algatasin MINA mitte SINA

paluks respekti

aga muidu [email protected]
to: huviline
11:14 03.07.2005
vabandust, et siis võõrast vilja lõikama.
Aga otsin ka tööd ja ei hakanud uut topicut tegema.
oleks pidanud enda relply-sse panema, et ei ole teema algataja.
vabandust
heh
15:18 03.07.2005
ära pinguta üle
selgelt näha
15:47 03.07.2005
Ma ei imestaks, kui siin otsitakse noori ja lolle, kes on nõus bossidele kasumite tegema, ise aga elavad vaevalt ära. Noortele ütlen vaid seda, et ülemuste *****t ärge küll "lakkuma" hakake. Esialgu lubavad nad maa ja ilma kokku, kuid pärast mõistad, et töötad vaid selleks, et ülemusele head kasumit teenida.
juhhei
16:00 03.07.2005
aga minu vanaisa sai eila 80 aastaseks
selgelt näha jah.
01:19 04.07.2005
Üldiselt firma eesmärk ongi kasumit teenida mitte töötajate aja sisustamine, kui sa seda siiani ei teadnud... See kes ei oska küsida, sellele rohkem ei maksta kah.
Kah autojuht
12:13 04.07.2005
Eks üldiselt ikka noorte tegijatega on lihtsam bossidel hakkama saada,kui vanade kaladega ,kes nõuavad normaalseid asju.noor on algul leplik ja ülemusel hea tüssata ning palganumber kah ikke veiksem.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte