.... nimelt seda, et haagis seljast maha jookseb. Täna nägin jaotuskeskuse platsil kuidas haage kõhuli oli ja jalad all puruks.See pole seal esimene kord, mingi kord kuu-kahe jooksul õnnestub sellist vaatepilti imetleda. Kas asi on keskuses või on muud juhid ka sellise asjaga kokku puutunud?
kui platsil,siis pole hullu.eks ta kivi juhi kapsaaeda on.paar aastat tagasi mäletan oli pet.teel loo tee ja maardu vahel kuu jooksul 2haaget võssa läinud(üks võsas teine kõverate jalgadega teel)õnneks inimesed viga ei saanud.tegijal ikka juhtub
imelik värk
saaks veel aru et vana haagis ja jalad jms. kõik väsinud ja raske last seljas et vajub ära, aga see kahtlne et koguaeg juhtub- juu siis juhi viga
kuule jarts, ära kujuta endale asju ette. su issi sõidab maziga, millel pole isegi sadulat ja sa hakkad siin rääkima, et sadul on ******s, samas endal pole kogemusigi.
Need jalad on mõeldud kandma tühja haagist. Kui koormaga haage jalgade peale jätta, peabki ta ennast maoli maha laskma. Platsi peal vist nii valju ei sõida, et tagant ära kaob. Või lähevad siis tõesti sadulad just seal platsil peesse.
siin foorumis on küll hullemad kui lamba kari. ise tahate mingid rekkamehed olla, :DD
*** ma räägin seda mida mina tean - kõik ei mõtle nii nagu teie. jorsid
oled ikka ******, ei tea kust sellised perverdid tulevad kes esinevad teiste nime alla ja nii kuradi ****d on. vaata kui vähe on vaja inimese õnneks- kui sul lõbus on siis lase aga edasi ****
..nüüd on need ****d,kes seda jama siin loevad ja huumoriga asjasse suhtuvad?
igaljuhul see asi on tõesti siin käest ära läind, mingi pube leidis omale uue koha komplekse välja elada jartsi närvi ajades ja jarts muidugi läheb asjaga kaasa ka kohe. Selline tihe seosetu sõimamine kõikvõimalike sõnadega, mis pähe tulevad, ei tee sind nendest mazi jutuga lastest targemaks, sa ainult õhutad neid. selliste kommentaaride vastu pole mõtet lihtsalt ennast kaitsta, kui sa vähegi mõistlikut juttu ajad,siis iga arukam lugeja saab ise aru kes siin loll on ja küll need lapsed ka lõpuks ära tüdinevad ning järgmisesse kohta kolivad kui keegi neile siin tähelepanu ei pööra enam.
Jõudu kõigile käru lohistajatele!
..ja hoidkem foorum asjalikuna ikka!;)
hullud nägemused sellest ,et kõik nagu tahaksid rekka juhiks.täitsa mõtetu neegri higis rabamine mingi tühide kopika eest kuudeviisi sõidus olla.tunnen kaasa.jartsi isa ajab maziga ka rohkem kroone kokku kui teie kambapeale.rekkajuhid ha
Mitte *****tki sa meie tööst ei tea,läbi udu ehk mingeid luulusid kuulnud,pole sa teadlik ka meie palkadest ja parem ongi!Vahel paneb imestam,kui mõtetud mehed nii mõtetuid probleeme siin arutavad! On see ikka rekkameeste foorum?!?
Jarts, kas issi sind täna maziga kaasa sõitma ei võitnudki, et nii vara juba foorumis postitusi loed ? Äkki issi sul juhtus nägema, et poeg foorumis nii lolli möla suust välja ajab ja seetõttu ei tahtnudki sind kaasa võtta, et sa mazi peal kõva rekkameest saaksid mängida.
muidu on maz, aga kui mina põlve peal olen, kukub z põlvili, siis on man,ma lasen poolkäigud segamini ja muidumehed olge te vait, te pole z-maniga kiirendanud
Jarts, sa pead ikka tõesti päris ******** olema, et oma nime ära ei regristreeri. Regristreeri oma nimi ära ja keegi ei saa seda haiget mazi-möla sinu nime all esitada.
No sa oled ikka tainas küll. Kui nimi on regatud, siis ei nime taga kirjas (regristreerimata). Larts, sa oled lammas mis lammas.
Võrdle ekut ja eku9-t. MIS VAHET NÄED ???