Veoautod ja rasketehnika

Õnnetused/ Hädad

Chaos
20:36 07.10.2005
rääkige, mida hullu ka teepeal juhtunud on..
endal ükskord käigukast andis saba..:(
scann
22:10 07.10.2005
pihusti toru andis otsad,aga sain mäost-tartuni ,siis uus toru ja edasi.
F.
22:15 07.10.2005
Üks harvaesinev äpardus oli: klapi kukkumine silindrisse ja sellega seoses ka mootori kinnijooksmine.
heh
22:54 07.10.2005
keikse ullem oli tee pial siis kui üks ääletaja akkas sinu viisi lollisi küsimusi esitama.Aga rohtu oli selles,kui keerasi magneetovoni valjemaks.Asjaline edas pidi küsis ka valjema äälega,mis piale ma siis taas volüümet panin. Kui Talina saime karjusid mõlemad irmpsa äälega. Kahju,et seda sinu vasta ei saa pruukida- vaja ära kannatada või pill kinni panna ja tuttu. ma igas tahes selliseid küsimisi edas pidi igno reeriks, kui te lubate.
ja yhekorra oli veel siuke pauk,et kui koloosi esi mehega käisime Leeningraadis kapsaid müümas. tagasi tulles sa siis ka kanget limo naadi juua ja ühe korra käis selline pauk,et paha akkas. kui vaatasin vasakule,esimees on - piad otsas njeetu. vaatasin vasemale pia onn - esi meest põle. Radikas oli ka täitsa nässus ja massin üle ültse väga alvas kondens joonis. vene aeg, koloosi esi mees leiti kähku uus,neid sai Kehtna partei koolist,mingi rubla ämber innaks vist, autu radi aatoriga läks kauem.
vanakooli mees
23:14 07.10.2005
kuule see HEH su jutt on väga segane vöiksid pöörduda kindlasti ja julgesti mingi haridus-asutuse poole. Isegi penskarina pole see häbi asi saad vanaduspölves isegi ajalehti lugeda
juust
10:21 08.10.2005
vanakooli mehe pandud diagnoos on segane ja haigus arstiteadusele tundmatu.
Mega
12:11 14.10.2005
heh-i leningradi lugu on täiesti mõnus ja vaimukas:) kirjastiilil pole viga midagi loll on see kes lugeda ei mõista
aksel
12:24 14.10.2005
Aastaid tagasi sai mosse staliniitesiklaas kivi ja tuli kõige täiega tuppa(koos kiviga). Väljas oli november ja sõita jäi veel 130 kilti... Kurradi külm oli,kui katsin parema poole pappidega kinni.
Isuzu bussil läks käigukasti võll kahel korral. Sai kah kuidagi koduni venitatud. Samal Isuzul kahel korral kolb. kah tuli vaikselt koduni tiksuda. Aga esimesel korral remondigaraazi ajades lõi kolvi päris puruks ja kepsu kõverasse.
Igiammu mossel kiilus roolikarp kinni ja seda just õnneks garaazi ette pöörates. Õnnelik juhus.
ja eks neid lugusid vanemast ajast ole hulgi. Õnneks saab praegu suht rahulikult sõidud lõpetatud. Tehnika vahe ikkagi.
villem võsa
12:42 14.10.2005
hääletades alles peale auto liikumahakkamist märkasin, et armatuurlaua peal oli longero purk ja juht täitsa kapsas. möödasõite alustades küsis minu käest, ega kedagi vastu ei tule - tema ise ei näe.
olin nii kohkunud, et ei taibanud isegi nõuda auto kinnipidamist ja sealt väljuda.
rene
01:12 15.10.2005
vene võmm pidas kinni ja kysis-nuh estoonets, oruusije-narkootiki voozim? mina vastu-net, tovaarists komandiir. tema aga pärima, aga baallon s gazom jest? muidugi sain aru,et pipragaasi vms sellist silmas peab.ytlesin,et balloon on, aga tyhi teine. ajas puhevile end ja arvas,et nyyd on rikkuja kätte saand. pärast seda kui viieliitrise tyhja propaanibalooni olin haake alt avalikuks tarinud,saatis mind sõnadega- jezai durak dalshe- ilusasti teele.
tea,kes see lollim oli, mina sain kodumatka jatkata, ta pidi tee ääres kylmetades järgmist ohvrit ootama.
võsa villemile
01:16 15.10.2005
ytekõrra oli londonis seuke udu,et ma pole toopärast spidumeetri näitu näind ning seeläbi liig suure kiiruse eest kardavoi käest mituteist naelsterlingut traffi sain.
Born 2Truck
16:28 16.11.2005
TO RENE:Enne kasva suureks ja siis hakka alles rääkima!
21
12:24 17.11.2005
tõesti palun õppige eesti keel selgeks kui siia foorumisse oma nö. raskeid sõnu tulete kirjutama ! on teistel ka lihtsam lugeda

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte