Veoautod ja rasketehnika

FH mägipidur jääb peale

mihkel
19:18 12.12.2005
mägipiduriga pidurdades ei tule pidur enam maha. aitab ainult kui koputada mootoril olevale klapile. kas mägipiduri süsteem üldse nn. kahjutuks teha milline oleks probleemi lahendus.
möödaminnes
09:37 13.12.2005
võta piiraja maha ja mägipiidaras kaob iseenesest ära
kui
10:53 13.12.2005
kui sa oleks minu firmas autujuht siis ma laseks su lahti.. et teeme kõik kahjutuks.. piiraja. mägipidur.. parem tee jalgpidur ka kahjutuks..
aga jaan tatikas oleks teinud sinna klapile kõrvale teise klapi... sellse mis nupule vajutades käivitaks elektromagnetilise haamri mis koputaks sellele klapile...
möödaminnes
12:29 13.12.2005
sinust saaks hea anektootiderääkija ja ku***i kahjuks pole ma sinu firmas autojuht, sest vastaseljuhul oleks ma ka palgast ilma jäänud, see ju est firmadel kombeks. olen sõitnud ka nii et treileri pidurid on kahjutud ning 25 tonni peal, ühesõnaga targal pole pidureid vaja ja lollil jääb nendestki väheseks.
looder
18:16 13.12.2005
võta see klapp lahti,puhasta,lisa määret ja siis peaks jälle toimima hakkama.
Chaos
19:21 18.12.2005
... pidurid kahjutud..

hmm

siis nad ju pigem kahjulikud:D
mihkel
21:52 19.12.2005
tänud sulle looder, ainuke asjlik vastus. Lp. HR. KUI õnneks ma ei ole sinu firmas autujuht(loodan, et ei saa ka selleks). Küsimuse püstitamise pohjuseks oli vajadus vea kõrvaldamine võimalikult lihtsalt ja teiste kogemusi arvestades.
Kui
10:39 20.12.2005
Firma autosi remondivad teenindused. Ja ja ringilt tulles peab juht avastatud vead teada andma. ylejäänud on lukkseppade rida.. ja arvan et minu juhid ei pea kolama mingis foorumis ja kaugjuhtimise teel proovima asju parandada.. eriti veel kui 12 aastased annavad remondijuhiseid...
red
11:28 21.12.2005
Selle klapi nimi on VEB klapp ja see lahti ei käi,saab ainult vahetada.
Saadaval ainult originaal osana ja maksab a`6000eeku.
re ba ne
19:51 24.12.2005
sa jäta see pidur mäe pääle ja tule ise ära
heh
19:53 24.12.2005
ja kui lehm tee peal ees ja ei kavatsegi end ära kooserdada, võta mootorist välja see väntvõll ja äsa lehmale sellega siis sarvede vahele üks täis

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte