Veoautod ja rasketehnika

Sõitu kaasa!

robi123
21:00 09.10.2006
On plaan minna sugulasega sõitu kaasa, nimelt siis Leetu. Aga kas piiripeal küsitakse ka et miks teine kaasas on? ja ega mingeid jamasid ei tule? Või lastakse vabalt läbi?

Muudetud 09.10.06 21:05

meeme mee
21:43 09.10.2006
väga suured jamad ja kõike küsitakse.piiril on füüsiline test, psühholoogiline, vaimse võimekuse test ja vaba kava (5 minutiline, kodus ette valmistada).Lisaks kaasa võtta kodust kogu mööbel...
Olev-Ait Eks-Ole
21:54 09.10.2006
Kuulekuule, ei pea naljatama kohe. Aus küsimus ju. Ma ükskord käisin ka Leedus kaasas. Eesti-Läti piir oli suva, seal ikkagi eestlased eksole, aga Läti-Leedu omad küll küsisid jumala palju. Vist tundsid ära, et Eesti inimesed. Küsisid, et mis asjus Leetu lähete ja et palju raha kaasas on ja et ega jumala eest sinna tööle ei jää. Otsisid isegi hambaharja ja värke. Niiet, Robi, valmista aegsasti jutt ette.
huviline
22:28 09.10.2006
Me oleme Euroopa Liidus ja eestlasel on õigus Leedus töötada ilma piiranguteta. Rääkimata lihtsalt piiri ületamisest ja riigi külastamisest.
...
22:51 09.10.2006
täpselt... ületan läti leedu piiri palju tahan...
suve alguses naljatasime läti piiri peal leedust tulles et veame sala piiritust... piirivalvur muhe vend oskas aint naerda selle üle...

tegelt piiril on kaalumine... kui üle 40 kilo kaalud siis sind sõbraga kaasa ei lasta.
kaäinud
10:00 12.10.2006
Tegelikult algab kogu jama siis ,kui passi või id kaarti kaasas pole
robi123
14:46 12.10.2006
no ma loodan et seda maha ei unusta.
Vata
15:10 12.10.2006
NO ma ei tea Eesti-Läti piiril pidin passikontrollis nägu näitama, aga kui jõudsime Läti-Leedu piirile siis isa võtis mu passi ja käis passikontrollis ja ütles ainult et see inimene ka minuga kaasas, ise istusin autos.
mb
19:18 12.10.2006
*** krdi oinad kysitakse passi ja ongi koik oinakari
jaan
21:00 12.10.2006
mul tihtipeale pole näkkugi vaadatud,kui olen kaassõitjana kaasas olnud.
looder
22:49 13.10.2006
4-5 viimast korda kui olen üle läti piiri sõitnud, oli käsi ainult id-kaardiga aknast väljas. polnud vaja autotki kinni pidada kui juba näidati käega,et lase edasi.
Junn
14:19 14.10.2006
Mul on mitu korda sõbrad kaasas käinud. Küsimusi esitatud pole. Viimased korrad pole tõesti vaja olnud isegi autot kinni pidada olnud. Ja kui olengi kinni pidanud siis on piirikas dokumentide kontrolliks kasutanud oma kuklapilku - võtab dokumendimapi kätte, vaatab korraks teraselt üle õla oma putka poole kus parasjagu telekast huvitav film käimas ja soovib head reisi, samal ajal kiire sammuga teleka poole suundudes.
meeme mee
10:54 15.10.2006
aga kas keegi on Soome Vabariigis ka kaasas käinud?küll seal võiks põnev olla...
Rene
15:23 15.10.2006
Ma olen... Viimane kord sõitsin jänest, sest alates suvest olin nii vana et tasuta ei saanud
lõdva
16:21 15.10.2006
soomes sai suveti käia oi plää kui mitu korda, koku olen käinud mingi 20 korda kindlalt kui mitte rohkem
P.Oro
18:19 17.10.2006
Oijah... Soome... see imede maa... Räägitakse,et seal pidid isegi põdrad soome keeli rääkima... ja eestlasi kutsuvat nad Viru poegadeks. Kes kord sinna läinud, ei see sealt tagasi tule kui ussisõnu ei tea- nõidus on nii tugev...
Junn
07:42 18.10.2006
Soomes mul kah sõbrad kaasas käinud. Pole seal teistmoodi midagi kui mujal. Välja arvatud muidugi laevasõit ja sellega kaasnevad lisakulud.
to Junn
08:39 18.10.2006
sõida vjätseslahv leedu aurikuga saaremaale, oo veits odavam
Jama Jutt
02:36 29.10.2006
Soome ongi see imedemaa, kus Darwin sai oma teooriale veel tugevat kinnitust. Soomlane olla arenenud põhjapõdrast, või kurat, ... oli vist vastupidi, et arenenumad soomlased olla muutunud põtradeks. Vot jah, just nii see oli :)
pets
13:42 01.12.2006
tavaliselt jah ainult isikut tõendav dokument
eu ju ikkagi - ära põe
Veiks
14:43 01.12.2006
Käisin ise eelmisel nädalal ja tõesti kas joppas või muud aga minult kui kõrvalistujalt isegi pildiga dokumenti ei nõutud.
oleneb vist kuidas tuju on piirikal, mõnesid peedistavad täiega.
Arvo
11:56 04.12.2006
Mina ka võtsin poja kaasa, ei mingit probleemi.
Paul
11:05 13.12.2006
kõigil on keegi kaasas, mul suvel oli naine ja ei mingit jama kusagil Euroopas, tulime ja läksime küll Rootsi kaudu, sealt truvalisem ja inimlikumad inimesed, teed kah 10 x paremad.
suur suur suur rekkafänn
16:51 04.02.2007
aga mul põhimõtteliselt sama küsimus et kui keegi läheb kuskile lätti kasvõi laadima mingi koormaga ja siis tuleb eestisse tagasi kas äkki oleks võimalik kaasa tulla kuna olen suur rekkafänn aga mul endal kedagi rekkamehena ei tööta seega ei ole võimalik kaasa saada endal pass olemas et sobiks läti väga hästi.tahaks lihtsalt rekkaeluga lähemalt tutvuda kuna tulevikus hakkan sama ametit pidama
skann
17:49 04.02.2007
,,,,,,,,,,
Siin need komad,mis rekkafänn panemata unustas.
Aga enne kui saad suureks,ja võid rekkaga sõita,ole hea poiss ja õpi koolis kirjutamist.
to skann
21:11 04.02.2007
Ega Sa skann pole ka nii tark kui siin reklaamid.
JA ette ei panda kunagi koma.
to top skann
23:42 04.02.2007
ja ette ei panda punkti ka üldjuhul.
mõte
08:38 05.02.2007
Eesti keele filoloog
20:35 05.02.2007
Keegi tarkpea siin eespool mainis, et "ja" ette ei panda mitte kunagi koma.
Eelmisel aastal värskelt keskkooli lõpetanuna pean sind kahjuks kurvastama ja ütlema, et sinu teadmised pole piisavad selleks, et rääkida kaasa Eesti keele grammatikat puudutavas arutelus.
Keskkooli kursuses käsitleti kiil- ja põimlauseid, kus "ja" ees oli koma.
Kui midagi jäi arusaamatuks, pöördu oma eesti keele õpetaja või EKI* poole!

*EKI - Eesti Keele Instituut.
Huilgav Hull
20:49 05.02.2007
vanasti oli 2 x 2 neli.nüüd oleneb vastus sellest ,kes korrutab .
to Huilgav Hull
00:50 06.02.2007
2 X 2 on niipalju kui tarvis on
aga
10:31 06.02.2007
kui palju on 2 x 2 + 2
noh kas seda teab keegi w aga jutu point.kas keegi saab siis kaasa võtta w lätti
suur rekkafänn
09:40 08.02.2007
igaksjuhuks jätan oma nr kust mind kätte saab see on 56306609 et kui keegi läheb siis läti poole homme näiteks (reedel või lupäeval) et siis tehke kasvõi vastakas või saatke sõnum.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte