Veoautod ja rasketehnika

C-kat tallinnas

scene
23:58 01.01.2007
kas tõesti on võimalik et C ja E kategooriat saab teha tallinnas ainult Haja autokoolis ja TAK-is? suht haige ju

agu
10:06 02.01.2007
ise tegin tak - is ,natuke nõukaaega meenutas ,aga õpetatakse hästi
ning viilida ei saa
ww
17:20 02.01.2007
Kas see poleks haige kui neid kohti oleks 10-20 ja igal pool käiks ainult üks nägu.
kober
23:26 02.01.2007

kui tak-i teooriaeksami ära teed, siis arki eksam on lumme kusta
tik-tak
14:01 17.01.2007
TAK on see ainus jah aga õpetus on tõesti hea neil. edu neile :)
iga nurga peal ka ei tasu C -kati teha ju
tarvi
17:12 17.01.2007
ise tegin Kaja Koolituses.ei nurise
kallutaja
18:02 17.01.2007
stupiduser
00:03 18.01.2007
Haja on tegelikult suht nõme!

Kõik õppematerialid tuleb ise osta (tegelikult polegi neid vaja aga müügitööd tehakse usinalt). Minu jaoks oli see ennekuulmatu.
jah
18:07 18.01.2007
TAK-ist on parem mulje jäänud.
Tegin
08:28 29.01.2007
TAKis , seal on parim ja mis nurgataguseid siin ikka otsida
tretrt
21:45 02.03.2007
teen c-katti praegu hajas, no ei kujutanudki ette et mõnes elu valdkonnas veel täielik nõukogude aeg valitseb! Pole sellega nagu harjunud enam

Õpetajad on 60+ kes reaalsest elust suurt ei tea enam, gaz53 ajastu mehed. Teooria on täielik nali, seal pole üldse mõtet kohal käia. Sõidutunde annab mingi väga kahtlane vanapäss, kellele meeldib inimesi nimme maha teha jne, ühesõnaga inimene kellel pole elementaarsetki viisakust ja suhtub kõigisse ja kõigesse negatiivselt

Kas iga **** saab tõesti sõidu õpetajaks? Kas neid ei koolita ja ei kontrolli keegi?

Igatahes elagu nõukogulik autokoolitus, huraa! :)
tretrt
21:50 02.03.2007
lisan et kõik teooria õppematerjalid tuleb ise oma raha eest hajas juurde osta ja samuti veoautode raamat ja need on igas suuremas raamatupoes müügil. Sõidutundi tuleb samuti mina 60 krooni näpus iga kord

see 5600 krooni eest ei saa põhimõtteliselt mitte midagi, ainult võimaluse minna arki eksamitele
Väntar
20:04 03.03.2007
Mis autoga seal tehakse C katti ?
Meil siin Rakveres tehakse Kamaziga, millel on täishaagis taga.
ffrr55
18:30 27.03.2007
hajas on Scania - AGA RÄME MÖLAKAS on seal sõiduõpetaja
kallutaja
22:32 27.03.2007
Ise olen teinud nii C kui ka nüüd CE kategooria hajas ja mõlemad õpetajad on olnud täiesti normaalsed inimesed.
kallutaja
22:35 27.03.2007
Ja ma arvan, et seda kui räme mölakas su õpetaja on, peaksid sa arutama tema endaga, mitte siin foorumis halama.
peeter464646
09:06 28.03.2007
sa oled oma arvamusega täiesti üksi kusjuures, meil küll terve kursus ei salli seda vana ahvi nimega Arvi! Mõnitab, sõimab, mingi ajud maha joonud vana kolhoosist pärit mats-autojuht

Kahjuks ei ole teisi sõiduõpetajaid hajas kui tahad C kati teha

Keegi ei hala siin foorumis ja iga päev lihtsalt ei jõua ju ka vastu hambaid anda sellele ahvile (ta on saanud), milleks sellist asja vaja on kui maksad raha ja lähed autokooli. See mis siin toimub on lihtsalt väike hoiatus kõigile teistele haja suhtes, säästke närve ja minge mujale, ma olen kindel et see ahv lüüakse varsti kasti muidu ja seda konkreetselt õppesõidu ajal
126
09:45 28.03.2007
Hm, kummaline et selliseid pässe veel sõiduõpetajatena on.Omal ajal K-Järve autokoolis C katti tehes oli kah selline *******- Ivan Linder.Lasi sul märkide all seisma jääda ja hakkas siis vene keeles sõimama.Ja kui eesti poisid ei osanud hästi vene keelt siis naeris ja ahvis järgi.No viimne mölakas oli.Tundub et siiamaani sellised veel kohtadel.
muhvnõudmiseni
16:15 28.03.2007
Tea mul oli selle Arvi nimelise sõiduõpetajaga küll ainult positiivsed kogemused. Ei sõimanud ja ei mõnitanud. Aga eks see kuidas õpilasse suhtuda sõltub palju ka õpilasest endast. Ja kui te siin kõik nii targad olete siis hakake ise sõiduõpetajateks.
kallutaja
19:20 28.03.2007
Kas Arvi on siis see habemik seal.
C katti teeb ka Mati kes on väga normaalne mees ja käru tegin Olaviga ja temagi kohta pole ühtegi halba sõna õelda.
muhvnõudmiseni
09:30 29.03.2007
Arvi sõidab selle sinise scani - ga. Mati annab bussi ja veoautot. Ise tegin käru kah Olaviga. Minu meelest on nad kõik seal normaalsed ja lahedad sellid.
bussijuht. t
13:55 29.03.2007
jah muhvnõudmiseni räägib õiget juttu ise olen takis ja hajas teinud tähed sisse pole probleemi olnud.kui ikka sõidumees pole siis pole midagi teha eks nemad näevad inimesest kohe ära kas oled sõitja või ei.pole nuriseda midagi.karm peabki olema muidu ei õpi midagi.kui ikka tahad veoka peal tööd teha siis peab teadma ka ikka midagi.ja kui väga karmi õpetust tahad siis mine taki bussi tegema seal saad karmi tunda.
autujuht
15:17 29.03.2007
Mis te halate, see on veel kõik köömes, mis siin toimub.
Kui teaksite kuidas mujal maailmas kutselisi juhte õpetatakse...
Olen sakslaste ja hollandlastega rääkinud, tänasin õnne, et seal ei ela ja et tähed sees. kausõiduautojuhi koolitus 2 aastat koos praktikatega.
Ja sedasi nagu need mehed koos haakega manööverdada oskavad,
siit vabariigist isegi kutseliste seast juba raske leida.
Ants St
15:58 27.04.2007
Härrad TAKi ja Haja lõpetanud palju läks teil maksa CE kati tegemine algusest
kuni lubade saamiseni? Kaua aega võttis?
Kas tõesti Haja koolitus nii halb,et mul tasuks kodust kaugemal TAKis lube teha?
käkerdaja
22:15 14.05.2007
Samas ei ole mõtet arvit väga sõimata vajagi. Teeb küll kõigile selgeks, et nad on idioodid ja ei õpi kunagi sõitma, aga eksamile lähed sirge seljaga, kui just pea p...est välja ei kasva.
Raudjalg
16:07 15.05.2007
ei saa nagu aru mille üle te ****KOTID vingute Hajas on OLAVI ja KUNNAR kes on väga ASJALIKUD õpetajad iseteen CE Nõuka ajal jäi tempel löömata samas olen sõitnud soologa eur,balt MINU Arusaam HAJA sõidu ÕP:5+
Raudjalg
16:29 15.05.2007
See ei oma tähtsust kas ÕPPEJÕUD kes loeb SULLE liiklust on60+ ,tähtis on see et sina selle omandad!!KAHJUKS ei ole eestis õpetajaid kes AITÄHI EEST TÖÖD TEEKS!!!! Olge tänulikud et nemad seda VIITSIVAD!!!!HÕULY MÕULI!!!
kv
09:36 27.05.2007
E kategooria tegemiseks TAKis on täishaagis, HAJAs poolhaagis. Kummaga on lihtsam õppida, sõita ja eksameid teha?
kristjanike
10:47 27.05.2007
odium autokool hakkab ka c-kati tegema
poolhaagisega
19:38 27.05.2007
on kõvasti lihtsam
arvan ma et
21:20 27.05.2007
Harjutamise asi. Mõlemaga on võimalik vabalt ära teha.
heia9
21:39 13.06.2007
kuule RAUDJALG ****kott on sinu naine! Ja sinusuguste vanade mölakate pärast ei tahagi normaalne mees sibiks (loe autojuhiks) tulla. Ja jutt oli Arvi nimelisest kodanikust Hajas, kellega ka minul on negatiivsed kogemused.

Arvestades töö kvaliteeti on Haja sõiduõpetajad täiesti ülemakstud kui nende palk on isegi 3000 eeku. NENDE töö ei ole essugi väärt kuna sõitma nad küll pole suutelised kedagi õpetama, kui isegi elementaarselt suhelda ei osata
no tere tore
20:37 16.06.2007
No kuule mees!! Kui sa ise ikka lammas oled siis ei saagi sind sõitma õpetada ja võibolla sa polegi suuteline suure masinaga sõitma ja olekski parem kui lambaid teedel vähem oleks. Ise käisin mõned korrad harjutamas platsil ja korra linnas ja arki eksamid ka esimese korraga tehtud.
Ega õpetaja poles süüdi kui sa ikka ei oska.
haja b-kat õpetaja
13:23 19.06.2007
oli tore teie nilbusi lugeda,aga kõik need ****d kes siin teisi arvustavad,peaksid endast alustama.arvestaga sellega ,et c-kat.saab õppida siis kui on b-kat olemas.seega rasketehnika mehed peaksid juba oma viisakust ja liikluskultuuri suure auto roolis välja näitama,aga need ****d,kes siin halavad said kindlasti märkuse osalisteks ja kohe arvustama.need ajad on möödas kus kingitusi tehti,sina maksad ja ise õpid,ega see 60+ päss ei hakka sulle enam liiklus reegleid õpetama.sellest lähtuvalt arvan ma ,et kes hirmsasti halavad on ise väikese auto roolis kõige suuremad rikkujad.mul on võimalus õpetada kõiki kategooriaid,aga just selliste erandlike ****de pärast pole ma rasketehnikat vastuvõtnud.lõpetuseks,teades oma kolleege,ka neid keda mainitud eespool,võin kindlalt väita,et kuidas õpilane suhtub oma töösse nii ka õpetaja vastab selliselt-lasteaia periood on läbi.rahulikku ja turvalist liiklust kõigile...kes tunneb end väga puudutatuna siis laske samas vaimus edasi.sina võid ju maksta,aga muusika tellin mina.au ja kiitus neile kes austavad teiste tööd ning edu neile ettevõtmistes.A.
renx eelkõnelejale
14:46 19.06.2007
tänan taevast,et kõikvõimalikud kategooriad ja juhiload olemas,muidu ehk kogemata juhtukski õigekirja mittetundva ning närvihaige,kelle lemmiksõnaks **** tundub olevat, õpilaseks
nii ongi
18:46 19.06.2007
Aga on ju ****d!!!
puls
16:20 20.06.2007
Tera tõtt on siiski selle sõiduõpetaja jutus. Ei tea, kas tänane haridussüsteem on kõvad mehed nii hellakestesks teinud, et vähegi kõvem sõna ja kriitika võtab vee välja? Üks tubli ja kõva mees muidugi hakkab seepeale nurga taga või foorumis molli andma täiega! :D
Aga ok, kui asi ongi nii hull, et terve kursus vihkab üht tegelast asja eest, siis võtke koos asi ette. Kutsuge mees rahva ette ja seletage talle, et sedasi ei lähe mitte.

P.S. Õigekiri sisaldab suuri algustähti, ning kirjavahemärke võiks ka püüda asetada enamvähem õigetele kohale:)
c kat
22:08 20.06.2007
mis te jah vingute siin! kannatage ära, ega te nedega abielus pole! ise teen ka praegu e-kati hajas, tuleb ära kannatada!
haja b-kat õpetaja
23:30 21.06.2007
ok,sorry...ausat öelda ei ei rõhunid ma õigekirjale ja see see suuretähe muutmine kah tülikas,aga ehk saite vähemalt mõttest aru...nõus eelnevaga,ega te abielus pole,pidage vastu...
Raudjalg
03:57 07.07.2007
PÜRGIJATELE....KOLEEGIDELE...ÕPETAJATELE...Meist keegi ei ole siia Maailma sündinud kaotajaks!Me Kõik üritame saavutada parimat !Kuid KÕIK EI OLE SÜNDINUD SADULAS...!KRITISEERIJALE MA TUVASTASIN........TEID .....???? Teistele edu tahtmist ja Treffi Roudil.....
kah õppija
12:32 11.02.2008
ise teen ka c kati hajas ja minuarust küll normaalne kool. see kui teooria õpetajad on gaz53 ajast ei tähenda, et nad oma teadmistega seal ajas oleksid! c kati teooria tunnid ei tähendagi seda, et hakatakse sulle seal liiklust a-b-c- st jälle õpetama, sa oled seda ju teisi kategooriad tehes juba õppinud, pigem tehakse väike update inimesele, kes 10a tagasi lube tegi, et mis vahepeal muutunud on jne, räägiti kindlustusest jms, mida igapäevaselt vaja pole liikluses aga eksamil küsitakse.
veoauto pool võibolla jättis jah natuke soovida aga seda õpetatakse nüüd ju ametikoolitusel põhjalikumalt, mitte c kati tehes.
ja sõiduõps, see arvi keda siin kiruti kah norm minuarust, mõned korrad võttis küll vähe ägedamalt sõna aga siis tegin tavaliselt ise ka mingi lolluse roolis ja olin selle ära teeninud, mingit "ilma põhjuseta sõimamist" küll ei olnud. kui te memmepojakesed olete ainult ninnunännuga harjunud ja paari karmi sõna õpetajalt ei kannata oma lolluste eest, siis minge parem emmega kudumisringi mitte veoautojuhiks!
ja selline jutt, et terve kursus vihkab õpetajat on ka jama, siis oleks võinud ju kogu kambaga kaebuse esitada autokoolile, et õpetaja on paha ja ahistab kõiki aga selle asemel siin üks ulub kuskil netifoorumis ja lubab lõuga anda nii et pigem ikka paar kolm ajukääbikut, kes üldse veoautoga sõitmisega hakkama ei saanud, vihkasid seda õpetajat, mitte terve kursus.
kapsel0
00:05 12.02.2008
näiteks mina tegin 2004 kevadel hajas E-d ja siis olid küll teooria tunnid nagu tavalised koolipoisi tunnid ning sõidutunnid platsil olin pooled korrad päris üksi ja ühe korra käisime tankimas ka sellega lasna kanalis ja öeldi et saan hakkama küll linnas, iste liikus ka sellel edasi tagasi olenevalt kuidas gaasi vajutasid või pidurdasid aga C-d tegin TAK-is ja ütleks küll et päris asjalik koolitus v.a. õppeauto diisel ZIL millel käikudega oli probleeme ka veel
loll topis
19:42 05.11.2010
jah mäletan isegi kui POOLIKU EEST LUBADEL SAHTEL TEMPLEID TÄIS TAOTI

ma olen...
23:25 06.11.2010
"kah õppijaga" täiesti nõus. peab ikka ise nii loll olema ja saamatu veoautoroolis kui õpetaja juba häält tõstab. kõige haigemad sõnavõtjad ongi siin sellised 20+ mõni aasta, memmepojad kes foorumis kõigile molli annavad. kahjuks on nii et tänapäev on täis tühikargajaid kes ise mitte millekski suutelised pole ja siis süüdistavad teisi et neil ei lasta elada :))
Laksus .1.
12:31 07.11.2010
Ma ei ole kuidagi nõus jutuga , et pooliku eest sahtel templeid täis laoti , siis räägime veneajast . Täna on oluliselt lihtsam , rahaga asju teha. Olen ise kunagi sõjaväe poolet saadetud kursustele ja ainus puudumine tähendas , jalaga ****** saamist . Ikka edu kõikidele .

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte