Veoautod ja rasketehnika

"TÖÖ"

Saala
16:27 02.02.2013
Tervist,
kas leidub ka firmasi kes vajavad autojuhte ?
Kogemust vähe kuid kiire õppija.
Olemas B- C- E ----kat...
Varsti ka ametikoolituse tunnistus.
klihtfdg
17:12 02.02.2013
Iga algus on raske.
???
15:34 03.02.2013
EI MÕISTA TÖÖKUULUTUSI NÜÜD NETIST LEIDA VÕI???
ikka
16:13 03.02.2013
Kõik oleneb inimesest. Kas olete enne poolhaaget vedanud ja rahvusvahelist sõitnud? Helistage ................. või jätke enda kontakt tel. nr.

Muudetud 04.02.13 09:10

oh-moon
19:08 03.02.2013
Milleks peab alati etteheitma?Ma olen ise ka siit väga imelikke asju küsinud, mis ei puutu üldse autodesse.See on lihtsalt üks võimalik koht kus käib palju erinevaid inimesi ja kindlasti keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes just sind aidata võib osata.
justjustnii
23:11 03.02.2013
merka82
11:48 04.02.2013
Tere,
Otsime allvedajaid koos juhi ja ninaga Ida-Euroopa suundadele. Samas saan pakkuda tööd ka Norra. Kilomeetri hinnas saab kokku leppida. Haagise saan anda ka enda poolt. Huvilistel kirjutada meilile.
Tervitustega
56890370

Muudetud 21.04.13 18:10

teraleeeeee
13:41 04.02.2013
Sama küssa mis teemaalgatajal kuid selle erinevusega, et kogemused puuduvad üldse . Mõte oleks algul Eestis kogemusi saada koos väikese väljaõppega.
buldksey
19:05 04.02.2013
Selliseid firmasi pole :))

ST trans
19:44 04.02.2013
Neid allhanke vedajad vajatakse igalpool ja võetakse hea meelega vastu ,Aga hind mis pakutakse on selline, et saab vaid kütuseraha kokku.
looder23
21:18 04.02.2013
otsime tööd, oleme algajad, kogemusi pole, elu on täiesti must maa.
tööandjad on kogemustega, osavad, tööd jagavad ja hiromandid kes teavad lennult, kuidas tööotsijatega kontakti saada. täiesti lambist teavad numbrit millele helistada, kuhu meili saata ja siis tahavad tööotsijad veel presidendi palka.

ulme...ma ütlen, et ulme.
luulllluuuuu
21:50 04.02.2013
Mõnel ehk on märgitud, et soovivad kõiki vastuseid otse meilile kust siis ise saab otseselt selekteerida kellega otse saab tööotsija kontakti võtta...
Aga eks selline võimalus on mõne mehe jaoks kah ju paras ulme Ma kordan seeon üks krdi ulme...Endal ple mitte sittagi pakkuda aga aina laksutaks
rekkahuviline1
22:34 04.02.2013
Tere!Sooviks ka teada kas keegi pakuks tööd algajale esialgu eestisisesel veol ,huvitaks just poolhaagisega!Olemas on CE kategooria ja ametikoolituse tunnistus kuid töökogemust veoautojuhina pole!Asun harjumaal tallinna lähedal!Kogemust seoses poolhaagisega on ainult niipalju,et olen kinnisel territooriumil terminalis tõstukiga haagiseid laadinud ja tühjendanud ja mõned korrad haagiseid rampi ja angaaridesse ajanud!Kui kohe talvel ei usalda veel sõitma lasta siis võib pakkuda ka kevadepoole!! [email protected]
kesses
22:55 04.02.2013
ühinen kõigi teiste algajate juhtidega kes otsivad üpris sarnastel tingimustel tööd.
Ehk siis CE- ametikoolitus olemas kuid ple kogemust .

[email protected]
kaugsõidu autojuht
04:38 05.02.2013
kui ikke huvi on võtke paar kokku ja kahekesi saksa mööblit jagama.
tehnikat puruks sõita ei tohi.
kesses
15:13 05.02.2013
Lugupeetud : kaugsõidu autojuht
ole hea saada täpsusdav inf::::::[email protected]
Ehk ootan infi kuidas asi toimib täpsemalt.
kjkjjfjfjfjjjrjjjfff jjkjöeeee
18:46 05.02.2013
Aga Eesti ple kellegil pakkumisi ???

professor_sammaljalg
19:43 05.02.2013
ma usun, et kindlasti leidub "Eesti ple pakkumisi". midaiganes see endast kujutama peaks. esmajoones soovitaksin tulevastel maanteehuntidel siiski otsida endale töökohta läbi tugeva grammatika ning minimaalse rentslislängi.
Siidiuss
20:19 05.02.2013
Kui tööd foorumi kaudu otsid siis oleks vajalik siia ka oma kontaktandmed jätta. Kui telefoni nummert ei taha jätta siis vähemalt mõni toimiv e-maili aadress ehk oleks ka abiks juhuks kui mõni tööandja juhtubki siia ära eksima. Kuigi kahtlen, et enamus tööandjad endale töötajaid auto24 foorumi kaudu otsivad. Aga mine sa tea vb mõni otsib ka siit. Selleks ikka teised weebilehed. Mul ka BE, CE, pluss ametitunnistus. Aga pole veel aega ega vajadust olnud selle tööga tegelda. Load said ära tehtud. Vaja läheb neid vahel ikka kasvõi oma asju ajades. Ja võibolla hakkan ka kunagi kutseliseks autojuhiks kui selleks vajadus peaks tekkima. Ja sobiv tööpakkumine leidub. Aga ära sa arva, et see autojuhi elu ka mingi meelakkumine oleks.

Eestis võidakse sulle anda. Halvemal juhul kui algaja oled mingi miljoon pluss maha sõitnud auto mis vaevalt koos püsib ja millel rehvid kulunu, sillad logisevad all ja mis on seest kulunud ja määrdunud ja pasane nagu sealaut. Sealjuures võidakse sulle sundida, et lase ikka laduda lubatust raskemad koormad ja sõida ka ketas lõhki. Vastutad lõpuks ikka SINA.Paremal juhul saad ka korraliku auto. Ja ega see algaja elu kerge olema ei saa. Ka siis kui kohe rahvusvahelist hakkad sõitma ja antakse korralik auto istumise alla. Ka siis ei saa see tee kerge olema. Kuigi ega ei peagi elu kerge olema:) Ja ega see üks õige amet päris ei ole. Nööki saad arvatavasti igaltpoolt. Koormate laadimist võid oodata rahvusvahelistel vedudel teinekord nädal aega. Passid piiridel jne. Pead kontrollima, et koormad teel laiali ei lähe. Politsei kontrollib tööajast kinni pidamist(trahvid on rämedalt suured eriti teatud riikides). Sõidad kaalule jne. Aga edu sellegi poolest! Kusagilt tuleb ikka alustada kui selleks vajadus.
professor_sammaljalg
20:36 05.02.2013
peale kaheksat aastat võtmed varna riputatuna ütleks, et enam ei viitsi aga kindlasti ei kahetse. pässe, kelle jaoks nende viis elatist teenida on üks lõpmatu hädaorg ja nuttu jätkub kauemaks, leidub maanteedel rohkem, kui kuskil mujal. samas peab kindlasti meeles pidama, et elu on täpselt nii kehva, kui kehvaks me ta ise teeme ja imo plussid (mida on palju) kaaluvad miinused üle kuhjaga. ise esimest korda poola kettabussi ja BAG caravellet nähes oli loomulikult kõht õõnes aga nagu paljudes muudes olukordades, käitu inimesena ja pääsed odavalt. jne jne
Täitsaise
20:36 05.02.2013
professor_sammaljalale küsimus: olete nüüd kindel , et selline hülgemula ajamine on ka kasulikuks infoks tööotsijatele ?
Võiks ikka iga enesele tunnistada, et selline jutt kõlbab ainult lalisemiseks mõeldud lehtedele Ala "õhtuleht"---ja "naistekas"
professor_sammaljalg
20:38 05.02.2013
jep, kingloomasid leidub veoautojuhtide kirjus peres laialdaselt..
tegevdirektor
21:46 05.02.2013
See selleks kui palju teid kusagil teepeal nöögitakse või ülemused kotivad aga ei ole mõtet siin algajaid hirmutada,et on raske seda ametit ära õppida!Kindlasti paljud neist kes tahavad selle töö peale minna on enne töötanud palju keerulisemate alade peal kui mingid veninud põlvedega tressipükstes sohvrid üldse on võimelised kunagi ära õppima!!Ise ka seotud kaubatranspordiga ja võib öelda küll,et autojuhtideks sobivadki paremini need kes muu ameti peal kasvõi samas ettevõttes hakkama ei saa!Ärge pikka viha pidage aga algajast võib saada parem autojuht kui mingi istme külge kinni kleepunud vana virisev olija!!
Tressi_känkser
22:46 05.02.2013
Tegevdirektor võiks ikka teada, et dressid kirjutatakse d-ga :(

Aga ka ühe mehe OÜ-s on alati võimalik tegevdirektor olla niiet all good in the hood.
Meissakker
23:07 05.02.2013
Mehe mõtted loevad mitte trükivead....
Ja kuhu Sa selle soperdamisega nüüd kaugemale jõudsid to:Tressi_känkser mis siia teemasse lajatasid
Tressi_Känkster
17:48 06.02.2013
Trükiviga on lohakusest tekkinud eksimus, tressipüksid on algkoolis omandamata grammatika.

Mõte muidugi loeb, aga minu jaoks isiklikult on naljakas vaadata, kuidas nii kõrgel positsioonil tegelased ei ole endale aabitsat veel päris selgeks teinud :D

Muvvame läbi!
transpoline
23:57 06.02.2013
Tere,

saame pakkuda Sulle tööd C+E kategoorijaks. Töö Lääne-euroopas.

Täpsevat infot saab 555 97 599

Lp.
Slava
R 480
19:52 07.02.2013
Tean paljusid, kes saanud rekkahundi kihvad suhu Tartus Tähe tn. asuvast firmast, Penske oli vanasti siis otsekui autokooli sünonüümiks. Nüüd pidavat ka seal suurem masuaeg otsa saanud olema ja ehk polegi nii paha mõte küsida? Tõsi küll - Eestis nad ei sõida. Aga uuri järele, mida kaotadki?
tööle tööle
16:50 08.02.2013
Tee endale asi lihtsamaks ja hakka helistama tööpakkumiste peale, kui firma lähedal asub siis mine ukse taha. Toimib väga hästi, ka kogemusteta algaja puhul.
Õpilased .
19:07 08.02.2013
Hurrrraaa , sammal on kodune , nüüd saame nõu küsida , kui pasas oleme ...
Dotsent Muhv
09:40 09.02.2013
Kutseliste roolikeerajate vennaskonda on tabanud korvamatu kaotus, sest nende töökatest ridadest lahkus jäädavalt kolleeg Sammaljalg:
#peale kaheksat aastat võtmed varna riputatuna ütleks, et enam ei viitsi aga kindlasti ei kahetse.#
Tahaks väga loota, et tal ikka jätkub seda sammalt, mida näksida ja ta ei pea enam eales neid võtmeid varnast võtma. Kuid pole halba ilma heata ja nüüd on sügavalt austatud ja palavalt armastatud professoril ehk ka rohkem aega ja viitsimist oma ammendamatust tarkusesalvest aruraasukesi kingloomadelegi poetada ja seega neist kui mitte inimesi, siis vähemalt autojuhte harida. Puhka hästi, hea kolleeg!
Honorare et in memoriam Muscosicrus.
professor_sammaljalg
14:39 10.02.2013
tänud tänud :D

ma siiski arvan, et ka autojuhtide vennaskond hingab kergendatult musta lamba eemaldumise peale tihendiametist - ei saanud kaheksa aastagagi selgeks, kuidas alustada iga lauset kuradi ja lõpetada raisaga ning kardinavoltimises ja õllekonsumptsioonis polnud minust ka asja :`(

Muudetud 10.02.13 14:48

VennoP
16:52 10.02.2013
Selliseid firmasid ikka leidub, kes on nõus ka välja õpetama. Seda ka meil on tehtud, et algul mees Eestis sõidab ja põhitõed omandab ning hiljem juba väljaspool. Näiteks üks noorsand, ilma mingi kogemuseta, ka algul mõned head kuud kodumaal kõõlus ja nüüd juba mitmed kuud Soome-Rootsi vahet 25meetrisega toimetab. Pole häda midagi.
Helista ja küsi firmadest ikka järgi, sest juht otsivad paljud firmad.
Egaikka
20:37 10.02.2013
väga ei ole küll selliseid firmasi........Mõtlen just kasvõi Baltikumi vahelisi-ja Eesti siseseid ringe....Ei ole esiteks juba seetõttu, et puhtalt töökuulutusi kus otsitakse kasvõi kogemustega juhte on suhteliselt vähe.....
Ple mõtet kirjutada, et kas ei oska tööjõu portaalidest midagi leida. Sealt lihtsalt ei leia midagi.
A.
08:59 12.02.2013
Noh, eks see on ammu teada-tuntud tõde, et paremad asjad liiguvad ikka läbi tutvuste, ning see ei kehti vaid tääkohtade puhul, vaid ka mujal.
Rait Rist
11:12 12.02.2013
Rait Rist
11:19 12.02.2013
Huvi korral palun kirjuta [email protected]

suunaks lääne euroopa ( Eesti-Holland )
EIeieiei
16:17 12.02.2013
Ei tahtnud Teile algul otse meilile kirjutada kuna Ise selle töö vastu huvi ei tunne, kuid on paar tuttavat hingelist kes võivad huvitatud olla kuid kes foorumlaste tegevustega Ise kursis ei ole.
Ja seetõttu võiksitegi pindmiselt seletada mis tööga täpsemalt tegu, ehk:mis veokad, mis kaup, mis keeles suhtlemine, kogemustega- või võib ka kogemusteta juht, palk, mis koolitused vajalikud jne Ühesõnaga võiksite algul rohkem infi anda mis värk täpsemalt on

Lugupidamisega

tööandja
16:49 12.02.2013
on ju kontakt olemas,kirjuta sinna ja küsi.
EIeieiei
17:13 12.02.2013
Jõudu teilegi .
Näen jah, et kontakt olemas, kuid selline lähenemine kus on juba enam-vähem teada mis olud ees ootavad on nata parem varjant, kuna Tean seda omast käest, et siis jõuavad meilile kirjad juba konkreetselt tööle tahtjatelt mitte aga huvitujate kirjad.....Kes küsivad korda- mööda ühte -ja sedasama.
VennoP
17:21 12.02.2013
See nn foorumlaste tegemistega kursis olemine küll nüüd midagi ei anna. Ei sulle ega su sõpradele. Saada mail ja küsi tel. nr ning rääkige ikka suusõnaliselt sellist asja. Niisuguse suhtumisega asja jäävad sõbrad tööta igaveseks.
Rait Rist
17:21 12.02.2013
Kahe mehe töö on. Üksi ei jõua kuidagi ära sõita. Graafik arvatavasti 2 tööl 1 kodus ( nädal ). Masinad euro4 2007-2008 !praegu!. eelnevalt tuleb läbida kindel koolitus. Kindlad laadimis kohad - nö. liinitöö. Huvi korral räägin asjadest lähemalt, kuid Maili teel.

parimat
mida on
12:56 14.02.2013
hr.Sammaljalg. Vandumise ja õlle ülepruukimise pahameelest saan ma aru, aga kuidas sattus kardinavoltimine Teie pahameele alla? Omal silmale ilus vaadata! Või olite nii töökas, et päeva alustades käik kohe sisse ja tööle? Vaip põrandal ja saabasteta sõitmine äkki samuti halb komme?
auto juht
13:17 14.02.2013
Hr Sammaljalg eietab siin vanasid tarkusi ,kuid tänapäeval muutub kõik kiirelt ,mõeldakse välja uued teemaksude süsteemid ja mis iganes .
Kui küsida nii mõnegi " tõsise " vana autojuhi käest mis on Via toll ,siis ei tea halligi. Kui Lätist kaugemale ei sõida ja Helsingi äärelinnani siis jääbki muud üle kui laevapeal õlut luristada ja kiruda kui vähe palka saab.
töötaja
15:31 14.02.2013
sry et küsin lolli küsimuse aga kas kahemehetöö on kaks juhti ühe autoga või 2 autoga ühe ja sama marsruudi sõitmine?
eelmisele
18:36 14.02.2013
hehehe..,ei no küsija suu pihta ei lööda, täitsa huvitav küsimus.
Kaldun arvama, et tegemist on kahe juhiga ja ühe autoga. Sõit käib siis kordamööda kuni ajad täis mõlemal. Saab kõvasti rohkem edasi ühe tööpäeva jooksul.
professor_sammaljalg
20:37 14.02.2013
ma arvan, et mu vihje kardinavoltimisele on lihtsalt vastukaaluks seltskonnale, kelle kirjeldavad pikka otsa kui elustiili miskipärast. puukotad, hobusesaba kauboikaabuga jm preeria koera-tüüpi butafooria tuleb kohe meelde :D

auto juht ma ei saa hästi aru, millest sa räägid. samas teist nädalat pole juba ajast maha jäänuna väljaspool kodumaad tööl käinud ka :(
auto juht
21:47 14.02.2013
Räägin sellest et palju on väga vanasid autojuhte ,kellel suur õllemagu ja ainult kuulda virisemist ,kui vaja koormale 20 rihma peale panna vajadusel.
Samuti ei saa hakkama Digikaardiga ja veel 100 kiiksu küljes .
Kahju et on vähe nooremaid juhte ,ise ronisin esimese veoki rooli juba 19 selt ,load olid ka vaid C1 aga siis Eestis ei tundnud muret mendi ja sõitmisega 15 aastat tagasi. Auto oli Kamaz (enda oma)
Tänapäeva noored 20 sed oskavad vaid arvuti taga istuda Facebook ja pihku taguda vahtides naisi. On ka erandeid muidugi.
tyyyyp
23:10 14.02.2013
Niikaua kui on pensionäridest ätte kes roolitaga tukuvad ei pääsegi noored ligi kel kogemust pole!Kasvõi eestis sõitvaid veokeid vaadata siis roolitaga ainult pässid kes auto abil veel on võimelised liikuma aga kabiinist väljatulemine ja koorma sidumine ja kasvõi koha leidmine käib juba üle jõu!Aga noh tänapäeval loeb ainult raha ja selliseid on kahtlematta odavam pidada ega need leiba küsi,töötavad rohkem igavusest!
Meisterqqqq
15:49 15.02.2013
Eesti tööd alates märtsi kuust käesolevast aastast. Kategooriad: BCE.
CE kogemust vähe, kuid see ei tähenda, et hakkama ei saaks kui väikene koolitus ka lisaks pakutakse.
Pakkumised mailile
[email protected]

Muudetud 15.02.13 16:56

jagage
23:45 16.02.2013
kogemusi, et on keegi siis tööd siit saanud ?
Luunwer
20:42 19.02.2013
Sain töö
17:19 20.02.2013
Tutvuste kaudu, siinses foorumis arvan, et väga vähe neid kes töö leidnud siit kaudu.
professor_sammaljalg
18:59 20.02.2013
sellest on küll aastaid, aga käruload värskelt teinuna sain siit välismaatööle küll
Siidiuss
22:07 20.02.2013
Pole aimugi mis asjad need "käruload" veel on. Võibolla aiakäru lükkamiseks ka lube vaja. Aga haagise load on olemas ja võin öelda, et pole siit tööd otsinud ja julgen väita, et ei pea siit ka otsima.
kaldakülalaine
22:18 20.02.2013
Aga kuidas siis Hr siidiuss tööd leidis ?
pakun tööd
14:26 03.03.2013
pakun endiselt tööd !

huvi korral kirjuta [email protected]

tööleasumisaeg nii kiiresti kui võimalik.
mihkel orissaarest
16:28 03.03.2013
kui kodulehe pildil olevat masinat pakud, siis tulen tööle.
pakun tööd
18:54 03.03.2013
tyyyyyp
22:39 03.03.2013
Kas midagi peale selle kahemehetöö ka on pakkuda?
pakun tööd
11:14 04.03.2013
hetkel pakkuda vaid seda kahemehe tööd.
aga selle eest pikaajalist ja kindlat.
kah tuleks ja ajaks
20:29 04.03.2013
Mis kahemehe töö , räägi asjast , pakkuja ? Milleks mingi salatsemine .
professor_sammaljalg
21:22 04.03.2013
imo härra rist siin laiemaltki tööpakkumisest seletanud, pluss miskipärast teise nime alt alltöövõttu pakkunud
tööandja
21:22 04.03.2013
Vot selline(tuleks ja ajaks)mees oleks iga tööandja unistuste autojuht :):):)
looder23
21:23 04.03.2013
näppe pole otsas või? meili aadress ju antud. kurat kirjuta sinna.
pakun tööd
21:29 04.03.2013
Mis salatsemine? Ma olen kirjutanud väga konkreetselt, et huvi korral kirjutada minu Maili aadressil. Ka see on siit teemast käinud läbi paar korda. Miks ma peaksin pläkutama siin avatud foorumis, mida ma vean, mis kaupa, mis autod mul on jne. Kas tahad ütlen tellija nime ja numbri ka?

Usun, et olen piisavalt selgelt ennast väljendanud, et pakun tööd. Kahemehetöö - Kaks juhti koos autos, Eesti - Holland - Eesti.
graafik umbes 2 tööl, üks vaba. Kui aga tahad võid sõita ka aasta otsa järjest. Aga vastutse peab sellisel juhul ise võtma. Mina ei palu ega sunni mitte kedagi seadust rikkuma. Kardin haagised, täiskoormad. Kindlad laadimiskohad. Rutiinne töö.

Parimat

pakun tööd
21:34 04.03.2013
ma ainult ei saa aru, mis alltöövõtu pakkumisest jutt käib, kellegi teise nime alt? olen kirjutanud oma nime alt ja selle pakun tööd alt enda teada?!

professor_sammaljalg
22:00 05.03.2013
pardon, sai asjad sassi aetud jah :D
missealikka
09:43 18.03.2013
Pakun tööd Eesti-Belgia, Holland, Saksamaa, Prantsusmaa suunal. Nõutav digikaardi olemasolu. Kasuks tuleb poolhaakega sõitmise kogemus, ameti tunnistus, ADR. Juht võiks olla Tartu kandist kuna baas asub Tartus. Firma tegutseb aastast 1992. Kellel huvi ja tahtmist võib helistada 5172223. Kui inimesel huvi ja tahtmist võime ka väljaõpeteda.
Kah algaja
12:59 22.03.2013
Tere!

Alustasin oma autojuhi karjääri mõõdunud aasta oktoobri lõpus. Sumati kohe euroopa vahet sõitma. Saksamaa-Rootsi suunal põhiliselt. Olukord oli uus. Kogemus 0. Sadamad, laevad, kiirteed jne jne jne. Aga karta pole siin midagi. Suu peas, käed jalad terved. Küsi ja sulle vastatakse, palu ja sind aidatakse. Kui ise hädapätakas oled ja kardad, siis pole tõesti siia asja. Pealehakkamine ja teotahe on suur võit. Leidsin oma tööandja läbi kuldse bõrsi. Toredad mehed, hea suhtumine töötajasse. Autod on natuke vanad aga see lisab veidi vürtsi asjale juurde ;)
Algajatele poistele, tüdrukutele soovin edu! Proovige asi ära ja esimese kuu ajaga selgub, kas see töö sobib teile või mitte.
BAG´i sappa ja tuult tiibadesse!
tulevad noored peale
22:57 22.03.2013
lootusrikkalt tulevikku
10:57 23.03.2013
enamus noortest, kes tahavad seda tööd teha, saavad peale paari reisi palju paremini hakkama kui vanad peerud. peale selle pole probleeme kütusekuluga ja suhelda osatakse paremini.
loodetavasti tuleb lähiaastatel noori jõudsalt peale. siis peaks ka autojuhi amet jälle ausse tõusma.
kalkulation
11:29 23.03.2013
Kas kütusekulu suurenemise probleemiks on huiamine paagist ?
eelmisele
11:57 23.03.2013
vanal mehel vanad kombed, mis on visad kaduma.
noortel on sõiduoskus ja kohanemine parem. uued autod nõuavad uusi sõiduvõtteid, mida vanemad mehed ei taha või ei suuda selgeks õppida.
Töö Tegija
12:47 23.03.2013
Tere rahvas! Kui kellegil peaks tasuvat tööd pakkuda olema, siis mulle võib pakkuda. Miks? Kuna ma maksan sellise info eest korralikult. Maksan kohe, kui asi on 100% kindel, mitte siis, kui 2 kuud olen juba tööl käinud. Tööpakkumised teha ainult Soome, kuna see riik mulle juba päris tuttav. Oman B, C, E-kategooria juhilube. See rekkaga ringi ajamine suurt ei huvita, kui siis kaubikuga. Vanust on mul tiba üle 30-ne.
jajah
16:34 23.03.2013
aga mis summadest härra mõtleb ?
Töö Tegija
19:01 23.03.2013
Eesti miinimumpalk, aga netona, on miinimum summa, mis ma välja käin. Maximumi ma ei hakka kirjutama, seda ütlen kõige paremale pakkujale. See ei ole mingi nali, nii et andke aga tuld.
to Töö Tegija
20:14 23.03.2013
pakuks head kohta, aga kes garanteerib, et sa marki täis ei tee. pärast ei jõua seda seakisa tööandja poolt ära kuulata.
kui oled mees, siis leiad ka ilma foorumita hea töökoha.
Pakkumine
23:47 27.03.2013
Meie pakkume:
Otsime algajat või kogemustega poolhaakejuhti kollektiivi. Sõit on sadulaga asfaldi- ja killuvedu. Töö toimub Soomes .Õpetame välja kohapeal.Tõsistel huvilistel saata e-mail: [email protected]
Kohti pakkuda 2.
Uurijad uurigu foorumites edasi.

pakkumine
00:18 28.03.2013
Kirjavead jätke endale
...
05:18 30.03.2013
Siin tõesti lasteaed! Paar tähte kohe üle ja mõlin lahti! Olen kogenud, et alla keskooli inimesed ongi sellised - harimatud ja mitte tolerantsed. Arvavad endast mida iganes! Mõni inimene ongi düslektik... Ons vaja seda siis nina alla hõõruda? Mõttest said aru? Vaja siis edasi harutada? Ela ise ja lase teistel elada!
eelmisele
10:04 30.03.2013
kui tööandja ei oska kirjutada kes siis garanteerib et ta arvutada oskab.
kirjaoskaja tööandja suudab palgapäeval numbrid kokku liita ja oskab ka õige kontonime internetipangas kirjutada.
juhiabi
21:19 30.03.2013
Ja autojuhid oskavad kõik perfektselt kirjutada ja numbreid kokku lüüa. Lisaks veel viite erinevat keelt soravalt :D.
RiveronOÜ
15:58 06.03.2014
Tere pakute alltöövõttu firmale .Oleksin huvitatud kui on veel vaja.
professor_sammaljalg
13:19 08.03.2014
ma küll ei saa täpselt pihta, kellelt eelmine postitaja tööd küsib, aga juhul, kui sul on auto, millele tööd pole, müü ta parem maha ja tegele millegi muuga. kõigile parem, tõsiselt
protsessor kõverjalg
16:09 08.03.2014
ja sina viimane mees müü ometi oma rüperaal maha..... kõigile parem,tõsise
sammaljalale
16:50 08.03.2014
kui 1 rekkamees ei saanud ettevõtlusega hakkama, siis see ei tähenda, et teised sama nõrgad oleksid. pole mõtet kõike enda mätta otsast soovitada.
lusikamees
17:06 08.03.2014
Professor ütles ju selge sõnaga,et tegi neli aastat tööd,auto oli laenutusest,kuna edasi minna ei tasu andis ära.Nüüd kanalis tegeleb pööravõlli puksidega,rootsi juurtega poiss otsib tööd ülelombi.
v24racing
18:09 08.03.2014
Kuradi tööandjad:D
Ootad koormat 2 päeva(päevapalk)-krdi tööandja
Erinevad laadimised-krdi tööandja
Laadimiseks katuse maha rullimine-krdi tööandja
Politsei kontrollib rihmasid-krdi tööandja
Navirec autol-krdi tööandja
Ketid peale-krdi tööandja
Auto seest sitane-krdi tööandja
Sõitsin vastu väravat-krdi tööandja
Laevas mehed rääkisid,et saavad 5x kordqa rohkem palka kui mina-krdi tööandja
Laevas saan 2x tasuta süüa/juua ja odavalt müügiks suitsu+viina osta-krdi tööandja
Laeva pean tagurdama-krdi tööandja
Sadamas alko kontroll-krdi tööandja
Auto juba 2 aastat vana-krdi tööandja

Ja nii need tööandja minu elu ära rikkusid :D

to v24racing
18:46 08.03.2014
alkohol kahjustab nii sinu maksa kui ka mõistust ja vaevalt siin tööandjaga midagi pistmist on.
v24racing
18:48 08.03.2014
to v24racing

Õigus,jälle õigus :D
professor_sammaljalg
21:01 08.03.2014
jaa ajuhiiglased, a24 veoautofoorumist tööd otsiv ettevõtja saab tõesti "ettevõtlusega hakkama" :)))
kui mingeid seoseid otsida, siis üks selle kandi ettevõte otsis aasta alguses juhti rootsi-hispaania liinile. afaik teeb (tegi) seda kindlat otsa ainult üks peatöövõtja, kus mina tõdesin veohinna tõttu edasitegutsemise mõttetuks kolm aastat tagasi. see firma läks sinna viimase aasta jooksul.. nüüd pani üldse uksed kinni ja neid "ettevõtlusega hakkamasaavaid" firmasid on palju, kel vesi korralikult ahjus, kuna saadud pisku asemel pole enam sedagi. lahkudes kasumiga olen muidugi mina taun :))

peale auto mahamüümist tööle minnes oleks ma võinud auto platsile viimise asemel kasvõi aianurka seisma jätta ja liisingut edasi plekkida, kuu lõpus oleks ikka rohkem tasku jäänud, kui "transpordiärimeestel", c'est la vie.

lusikamees ära selgeltnägijate tuleproovi igaks juhuks mine, õlinäpp ma ei ole ja auto oli kapitalirendis.

aga teema juurde tagasi tulles, kui sul pole autole tööd, siis müü maha ja tee midagi muud. mis oleks lihtne, loogiline ja pikemas lõikes kõige valutum lahendus. aga kuna autoomanik olla on uhke ja hää, prestiizh, volditud kardinad ja puukotad, siis üritatakse uppuvat laeva meeleheitlike manöövritega päästa - ükstapuha, mis töö ja mis hinnaga, peaasi, et rattad liiguvad; võtame laenu, et raha "edukale ettevõtmisele" nagu musta auku juurde visata; sõidame kahe kaardi ja kolme klotsiga, kasvatame võlgnevusi kõigile, sest kui piisavalt ühte ja sama tegevuskava järgida, äkki ükspäev on tulemus erinev. ja pärast vältimatut tuleb töölisepalgast "eduka ettevõtmisega" seotud võlgu plekkida veel aastaid.

eelnevat süzheed olen kõrvalt järginud kordi mitu, huvitaval kombel pole veel näinud "ettevõtjat", kes walterit või frejat vedades august välja oleks roninud. hüpoteek pere kodule enne, kui äriloogikasse juba sisse kirjutatud kahjumiteenimisega ettevõtmine hingusele saadetakse.

Muudetud 08.03.14 21:09

kopp, kopp, . . .
21:19 08.03.2014
Wuudy sai noka vaigust puhtaks
samblale
21:27 08.03.2014
kui poleks ettevõtjaid, siis poleks sul ka palgatööd. nii, et pole mõtet eriti põrgata.
enamus transpordifirmasid elab väga hästi. seega on probleem jätkusuutlikkuse puudumisel ikka ettevõtte juhis mitte internetil või auto24.ee foorumil.
professor_sammaljalg
21:31 08.03.2014
ma küll hindan väga turuanalüüsi "enamus transpordifirmasid elab väga hästi", aga jutt ei olnudki heal järjel firmadest. jutt käis sital järjel firmadest. ei ole raske teksti lugeda ning sellest aru saada, tõesti pole. kui sa pole just krooniline veoautojuht, loomulikult.
sammaljalale
23:20 08.03.2014
sorry, sammal ei pannud tähele, et rääkisid oma asjadest. see selgitab nii mõndagi, ka ettevõtjakarjääri fataalset lõppu.
kaugsõidu autojuht
23:33 08.03.2014
samblal ikka need autojuhid hammaste vahel, kes teevad pühendunult aastast aastasse seda tööd.
mehed saavad kokku võtavad viina, ja muhelevad samblasuguste isehakanud kutsikatest ülemuse üle.
hommiku minnakse laiali ja töö tehtud. ega tark ei tormagi.
professor_sammaljalg
05:41 09.03.2014
ull värk, istud pühendunult aastast aastasse toolis ja vahid aknast välja. kui parklasse keerad, kukud jooma ning mis põhiline, oma leivaisa kirumise kõrval ka reeglina lällama, kuidas "peaks ikka oma auto ostma". kuni publikumil kõrvad sitavett jooksevad täismehe lapselalinast. sealt need "sammal on pähh" jutud idanevadki - no miks sammal minu märjast unenäost - oma kirstukardinatega veekaheksa - nii kehvasti räägib, see saab olema paljude prosede ja raudadega võimas firma, vabandust, veoauto, ta ei tea üldse midagi, kuidas minu unistustes asi käib.

fataalne lõpp? veerime targast raamatust suurte võõrsõnade tähendusi ka ikka, ei saanud minu alltöövõtjakarjääri lõppedes keegi surma, firma on ise ka alles - äkki tekib tahtmine mugav ja stabiilselt hea sissetulekuga palgatööliseamet uuesti vahetada ettevõtjaelu vastu. sõita küll ei viitsiks aga paneks ferrolinet või transpointi vedama jutupaunikust juhiga, ise ostaks länkari ja kipsmaja põllu peale..
protsessor karvajalg
09:07 09.03.2014
sinu põhjal on näha mis see pikaaegne aknast väljavaatamine inimesega teeb... isegi pühapäeva hommikul pool kuus ei tule und. tee teene ja hävita oma läpakas või mine ravile
juhiabi
20:41 09.03.2014
Aga miks just ferrolinet või transpointi?

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte