Veoautod ja rasketehnika

Mida rekkajuhid tahavad, et tööle tuleks?

rekkafirma
20:56 15.03.2005
Tahaks teada, mida rekkajuhid tahavad, et tööle tuleks teise firmasse. Palju peab olema palk, mille pärast üle läheksite kui tegu on Eesti-Euroopa vahet sõitmisega, auto on uus, palk algab 14 000, mida te veel soovite? Enamus juhte, kes tööle soovivad on kas joodikud või mõne muu hädaga mujalt kinga saanud või siis tahavad 35 000. Tahaks tõesti teada, kuidas meelitada korralike juhte tööle?
direktor
21:08 15.03.2005
treilamees
21:14 15.03.2005
kas see alates 14...on puhtana käteen?kas päevarahad peale selle?
krok
21:16 15.03.2005
rahas ongi asi, kui on korralik mees siis leiab ta töö kus saab 10000 ja rohkem kätte ja on iga õhtu kodus.siit tulebki vahe pole mõtet jamada,kergitad summat ja kohe leiad juhi.
jarts
21:33 15.03.2005
mõnes firmas on auto remondiga probleeme ;)
TO: rekkafirma
22:02 15.03.2005
Tere, kas saaksid oma firma nime avalikustada? Olen alles noor aga kogemusi natuke on.....seega sobiks teie firma...kui siin ei taha öelda siis saatke e-mail
[email protected]

Ette tänades
arto
22:19 15.03.2005
kõik on õige, sellise raha eest sa ei saagi normaalset juhti. kogu lugu.
Kenneth
22:28 15.03.2005
Jutt õige jah sellise raha eest võid ise sõita.Kui ikka korraliku juh´ti tahad korruta palk kahega.
Tanel
22:35 15.03.2005
täpselt nii, ok see algaja..algaja jah nii 15kilo võiks kätte saada, aga kes juba kogenud hunt siis jah eks alla 20-25 ´kilo ei taha sul keegi tulla
Kollanokk
22:42 15.03.2005
Ma selles bisnissis veel suht võõras aga ma arvan, et rondiga ei viici keegi sõita. Korralikud rekkad. Ise kah kaalunud seda ametit
villu
22:45 15.03.2005
ma nüüd ka nädala pärast uude kohta tööle.
palk kuidas sõidan....aga alla 20 tuhhi ei tule (kätte) ja autoks aasta 2004 (novembri) Volvo FH12 460 hobust :D
pan
22:55 15.03.2005
odav summa 14 tuhhi.jutt algab 30-nest,kui tahad töömehi.14 saab juba autopesulas.jõudu rekkafirma
ratastel
12:13 16.03.2005
palk,remont,vaba aeg need nagu asjaolud mis peaks juhi kasuks kaaluma siis sul korralikke mehi küll
kummivilin
13:42 16.03.2005
kui saaks neliteist tonni ja vabal ajal võiks vabalt kõiki firma sekretärimimmisid panna siis võiks ju mõelda sellele isegi
hn
15:34 16.03.2005
kui reaalne on küsida eesti firmast 30 kilo netopalgaks? see teeb firmale palgakuluks umbes 52000.-
sellel liita otsa auto ja käru liising pluss hooldus ja muud kulud, siis peaks see masin sõitma 24 tundi ööpäevas. kui tõsta kliendi jaoks kilomeetri hinda, siis on paljud eesti kliendid pikali kohe. ja tulevadki leedukad oma risudega ja võtavad töö ära.
nokk kinni-saba lahti jne.
hn
15:38 16.03.2005
teema algatajale.
mida selle 14 tuhande eest tegema peab? kui tihti koju naise juurde saab? kas autod on sõitmiseks või on mõtekam tunked seljas hoida kogu aeg?
ka
15:47 16.03.2005
Kas firma kohta vihjet-neti lehte /tel nr-i kah on või piirdubki see teeme selle foorumiga?? :)
rr
15:59 16.03.2005
Kui palk on 25 siis on ka ainult joodikud (kogemused).Iga juht peaks enne 14 eest näitama et oskab tööd teha.Mitte küsida 20 ja ei oska manööverdad.
to rr
16:06 16.03.2005
kui korralik ja kogenud vend on enne saanud 20-25 kätte, siis ta ei tule mingi 14 eest ennast sulle tõestama. Milleks?
skorpion
16:22 16.03.2005
Tulge nüüd "rekkamehed" maapeale ...tippjuhid oletevõi?
Tehnilise poole pealt olen täiesti nõus hn eelpool toodud jutuga.
Teenitud raha oskavad kõik autojuhid lugeda...aga kulusid nad arvutada ei oska/taha.
Ja tooge mulle Eesti firma kes maksab autojuhile üle 20 000,- netopalka ja mees magab üleöö kodus naise kaisus? Sellist palka teenivad mehed kes kuus saavad korra -kaks koju, vahetavad musta pesu puhta vastu ja panevad reisule tagasi.
achtung
16:48 16.03.2005
jutt õige et mehed arvutada ei taha mitte ei suuda.aga ka see õige et hea juht on juba oma koha leidnud ja see kaader kes liigub on kogu aeg liikunud ja jääbki liikuma.samas oleks asjalikke algajaid ka võtta aga seda riski ei taha jälle firmajuhid võtta, mis muidugi omast küljest õigustatud aga pole ka päris õige.ei tule enam kaadrit head kaadrit peale kui seda ise välja ei õpeta.ja kuyi juba õpetada siis korralik rahvusvaheliste vedude autojuht aga mitte rekkamees.
aga teie seal "rekkafirmas",kas suudate mehele jätkuvalt korraliku palga ja töö garanteerida? kui te seda ei suuda siis ei aita hea palk ning uus auto ka mitte.proovige maksta mehele ametlikult puhtalt kätte oma 14000 pluss maksud,puhkuserahad,ootepäevad ning kindlustage korralikud elamistingimused ja pukepäevad, usun et siis leiate ka juhi.
edu soovides üks rahvusvaheliste vedude autojuht
yks
18:36 16.03.2005
Yks ahtun, ahtung istub kodus ja otsib tood.. ei ole siin midagi, et kohe lahed ja saad norm tookoha. isegi palganumbrit ei kysind.
Loomulikult ei lahe ka tasuta toole. see palk peab jaama 20 - 40 vahele. Tasuta voin veel kodus istuda.

Kus need firma kontaktandmed jaavad siis. Ja kas see nr on puhtalt katte, kas peale paari kuud ka rohkem on voimalik teenida?? Kas, kas??
to rekkafirma
18:38 16.03.2005
Miks arvad et koik joodikud on?
achtung
18:54 16.03.2005
ei ole kõik joodikud.mõned tarbivad keskmisest enam lihtsalt.ok.see nali oli.
ise tööd hetkel ei otsi aga soovitusi jagaks küll kogenematutele.
Noormees
19:18 16.03.2005
Hakkaksin hea meelega rekkajuhiks, kui tööandja võimaldaks koolituse ning pakuks 14000 kuupalka. Olen kohusetundlik, teeksin oma tööd kindlas hästi ning joodik ka ei ole. Kuid kesse ikka viitsib tööle soovijat koolitama hakata.
rekkajuht
22:41 16.03.2005
14000 peale tulevadki joodikud.Ikka raha on see, mis õiged mehed tööle toob!
skorpion
23:09 16.03.2005
Mida te kõvad mehed siis kodus istute ja arvuti taga sitsite kui nii kõva palka makstakse. Tulge mehed mõistusele ükskord...jutud a`la Sass saab seal raisk 25 000 puhtalt kätte ja sõidab tutika Volvoga on just teie viinaklaasi taga mõeldud jutud.
Sass saab küll 25 000,- puhtalt kätte kui kihutab 3 kuud järjest Euroopas sisetööl ja elab enamuse ajast autos.
Mehed pange on peakolu tööle ja arvutage natuke palju peab auto sõitma, et juht näiteks 15 000 eek peole saab?
Pole mõtet noortele meestele siin mingit MÜÜTI ajada utoopilistest palganumbritest. Sina "rekkafirma" kes sa selle teema püstitasid...14 000,- krooniga on juhte võtta küll...ja väga häid juhte...aga ma arvan et sul seal firmas kõik asjad korras ei ole kui juhid sellise palgaga minema jooksevad.
margus
00:44 17.03.2005
nunuh... need mehed kes 14 000 saavad on tõesti poole aja kodus,need kes sinan 30ne kanti need on ka kuu järjest tööl...küsida ja nõuda võib kõike...mis nüüd mõeldakse kui praegu suur juhtide puudus siis vanad tegijad võivad kohe 30 000 küsida+uut autot ja enamus ajast kodus...sellise moega tulevad siis vandid ja leedukad ja olete oma senisest palgast ka ilma. see on minu arvamus ja nägemus asjast...muidugi oleks tore kui seda kõike saaks :)
teadja
11:31 17.03.2005
eks ta nii ole et kes ei tahaks rohkem ja rohkem raha,aga paraku ka nii et need 20000eek i kätte eeeldab ka kuu julgelt kottu ära ka ja kui saabki ühe kuuga hakkama ja kes saavad rohkem nendel veel mitu kuud kuskil euroopas sees nii et ega see lihtne ei ole ja kui kuskil on firma kus saab 20000 kätte ja vaba aja siis olen kindel tulija ja pakun endast kõik mis minu võimuses et töö saab korralikult tehtud
kottu ära, eelkirjutaja le
12:48 17.03.2005
Palun loe enda poolt kirjutatu veel korra läbi ja siis anna ka meile teada,kas said aru mida sa ütelda soovid. Üks pikk lohisev lause, ei ühtegi kirjavahemärki,pole algust ega löppu su jutul.Esmapilgul kohe arvan,et ka su töötegemine sedaviisi pilla-palla saaks olema,ei julge sinule küll seda vabat autot pakkuda,kahju.
pan
12:52 17.03.2005
kaupmehed hõõruvad käsi,et kui tore et vedaja ei küsi raha juurde teevad poolmuidu ära.vedaja pigem võtab väljas poolt mehe tööle kui juurde küsida.Nõrkus on su nimi eesti vedaja.Mida te siin ültse siis alate,et pole juhte võta.Pange siis koljad ja viitased peale ja laske edasi.NB Norra mingi rekka ajakiri avaldas edetabeli nõutavatest juhtidest euros.Eestlased olid täitsa ees otsas ,vandid olid 43 ja leedukas 62 kohal.Tõstke oma mainet essti vedaja ja pange välismehed peale.
to rekkafirma
13:49 17.03.2005
Uus auto ja palk alates 14000.- EEK. Mis masin on ja kui tõesti vaja siis kirjuta [email protected],arutame seda asja:)
pane
13:50 17.03.2005
sry pole küll täitsa rekkamees, aga kas sa pan võiksid öelda kes on vandid? Tõesti, kui see küsimus tundub natuke veidrana aga lihtsalt ei löö pähe kes need olla võiks.
pan
15:23 17.03.2005
venemaalt pärit autojuht
arvamus
15:35 17.03.2005
Olen ise ka tööandja, ja just sarnase ala peal, et siis töötajad on tööl välisriigis. 80% inimestes kes tööd otsivad on lihtsalt nii suured "profid" et neid huvitab ainult palk. Kui aga küsida töökogemust, ametlikku soovitajat, et milleks maksta üldse palka, siis on suu m...i täis. Õieti öeldud eespool, tõelised tippjuhid, lubavad suuresuuga et head tööd teevad, aga nädalapärast lase urood joomise pärast lahti.
harvesteride omanik
15:38 17.03.2005
asi pole niiväga rahas!peale 5 kuud hakatakse vinguma isegi 50 kilo kätte kuus , ikka vähe.korralikud mehed ei hüppa ja neid ei peibuta tsipa teine palga number.Nad on piisava arengu elus läbiteinud ja teavad mis on lubadused ja reaalsus.Mina isiklikult olen pigem uue välja õpetamisega vähem ämbri pannud kui vanade jooksikutega.Igal nööril on kaks otsa.Seda ei maksa isegi unistada ,ega loota ...et töötaja firma kulusid arvestab.See olex nirvaana.
to skorpion
16:07 17.03.2005
See,et 14 tonni eest on juhte laialt võtta,on sul enda väljamõeldud lugu.Küll on,selle raha eest võtta,neid juhte,kes rekkameeste maine on praeguseks ajaks nõnda madalale viinud.See,on muidugi tõsi,et 25 kilo eest kuus peab Sass kolm kuud järjest Euroopas sisetööl olema aga seda,ei saa ta siis ka veel puhtalt kätte,sest sellest tuleb maha arvata elamiskulud.Kui nüüd arvestada,et päevaraha on 500.-EEK,läbisõit kuus on Euroopas 15-20000km siis,mis me ta töötasuks saame~50-66 senti kilomeetri eest.Eesti sisevedudelgi makstakse rohkem.Ka ei hakka Sass vanaduspõlves pensioni saama,sest ametlikuks palgaks näitab firma miinimumi.Hr.skorpion võiks nüüd ise natuke arvutada mis Sassi pensipäeva summaks kujuneb,kui tal selle päevani tervist peaks jätkuma.

R.K.
16:16 17.03.2005
kõhu täis ja jõuluks koju.
vv
16:41 17.03.2005
lollakad!! kui selline palk siis kõik eesti rahvas oleks "rekkajuhid"
Jobu Kakk
18:22 17.03.2005
No kui kõik nii kõvad rekkamehed on eks ostku siis ise endale autod ja tehku siis tööd nii,et neil veel 40 000 peale liisingu ,kütte jne. maksmist järgi jääks. Või noh kui lugeda numbreid siis peaks need mehed endale kohe uue auto välja ostma ja oma 40 tonni teenima hakkama. Miks te ****d teisi siis orjate ja kirute siin....
naljamees
18:41 17.03.2005
Kuule,**** Kakk,seda juttu on kuuldud 15a.
hn
18:58 17.03.2005
kui paljud siin foorumis kommijatest on nö. tööandjad? ma olen suht huvitatud uuest töökohast. aga kuna mu vana töökoht on FIE, siis ükski firma mu CV läbi ei loegi vaid saadab kohe prügikasti.
kustotsast peaks alustama kui tahaks tööd saada? ABCE kat load on olemas aga kogemus ainult Ckatiga. kas peab mingi reisi mõne mehega kaasa tegema, et mingi kogemus saada?
kaitz
19:13 17.03.2005
monel pool on palk keskmiselt 2500 kuus...
Tom44
21:30 17.03.2005
Kl Kaitz!Jutt on miljonite vedamisest.2500.- eest võid hoovi küll pühkida.Kui hakkad sellise töö peale ,siis pannakse sulle selline paber ka ette nagu "autojuhi vastutus"millele sa käpa alla paned.Ka see mis sulle ***** alla usaldatakse maksab midagi!
Pole küll tööandja ,vaid ka autojuht.
Ega alla min.15000.- ei taha endale küll sellist paela kaela siduda.Eelmine aasta vedasin scandinaavia vahet lahtisega montaazi koormaid,ise komplekteerisime.Tulin sügisel ära.Kaua sa ikka suudad üks kõrv ja silm lahti magada seal rekkas oma kila-kola valvates.Palgal polnud muidugi viga ja muskel oli ka punnis - mitte *****.20000 tuli heas kuus kätte.Aga naist nägid ka ainult kaks ööd kuus.Nii,et tööandjad!Natuke võiksite ikka seda latti tõsta küll.Vähemalt 17 - 18 000 kätte.Tuleksin ise kasvõi kui vaga vaja.Teen praegu sise vedu ja saan ka 10000 ligi kätte.Kuigi teen nii transa tööd ,kui laohoidja,kui remondimehe tööd.Leedukas rääkis eile,et saab 200 LAT i edasi-tagasi konteineri veo eest Riiast siia.Võtke palga eeskuju!Kas kuuevarbalistel on siis riigi heaolu parem kui meil???
pan
11:21 18.03.2005
mis leedu heaolu siia puutub,kui mees veab lätist ja lat-i eest.Võta siis võrdlus parem mõne soome poisiga .Miks sa end nii odavalt müüd??Kas sa pole rohkemat väärt?
jep
11:21 18.03.2005
isegi 5000.- on soome vahet sõidetud 4-5 korda kuus, vahel 6-7 korda siis sai 7000.- -8000.-, aga need tüüpid sai p.... saata.
autopeale raha ei pandud jne aga ülemuste autod nii ära mukitud nagu juudi jõulupuud :DD
kaitz
15:09 18.03.2005
meil on koik mehed kes baltit ja skandinaaviat soidavad 2500 keskmine.moni uksik maletab 5000
kaitz
15:10 18.03.2005
veame ka leetu ja lätti 4 milli maksvaid genekaid
looder
15:11 18.03.2005
ei usu mina et see 6 varvas 200 latti saab.siis peab ta küll ikka mingit imekaupa vedama.seega saab juht palgaks 7 eeku kilomeeter?ta võib selle saada juhul kui on oma auto ja ise juht ja see jääb üle kui küte maha arvata.seega töötaks ta nagu FIE-na.see 200 latti on ikka tõenäolisemalt tal kuutasu.
hn: anna endast rohkem teada,kus elad,palju oled haakega sõitnud,mis palga soov,kuidas autot tunned?jne.kirjuta aadressil: looder23AThot.ee
mastermees
17:52 18.03.2005
minu juht 15000-17000,iga nädal päev kuni kaks kodus kimab 98 volvo fhga ungari vahet,ise rahulmina rahul
treilamees
18:54 18.03.2005
to Tom44: sul läksid vist litid ja latid segi?
põder
19:30 18.03.2005
mulle makstakse kuus 45t. FIN: firmas. kahju on eesti rekkameistest teeme ju kõik sama tööd palk peaks olema sama ka siin.siin lihtsalt seffid liisivad vingei sõidukaid,kallidmajad--hobid jne juhtidepalkk läheb kõik sinna mida kannataks maksat vot nii.kõik vinged ja prohvid juhid on lübeci c e m t i s.jääte gi siin joodikute ga sõitma.
Tom44
21:04 18.03.2005
to looder:Ega ma ise ka selle 6 varbalise juttu hästi uskunud :)Meie logistika tibi seisis ka juures ja laksutas silmi.Hakkas arvutama ja lõi käega.Eks see selleks.Laevas kuuled pan-ide legende samamoodi.Kuigi räägivad ,et nad väga ***** pappi oma peremeestelt ei saa.
to looder:panen sulle kirja posti,kui sul miskit huvitavat pakkuda on.
Ega sa (Kivitransist miskit ei oska kosta?)Mis firma ,mis peremehed ja kuidas maksta raatsivad?Saatsin sinna just CV.
SSS
01:20 19.03.2005
Teile virisejad. Kui te nii targad olete ja peate elementaarseks palgaks 30 k/kätte + uus masin + inimlik tööaeg + lisatasud + jne. siis võtke rahulikult laenu, soetage rekka, koostage turundusvõrk, makske kindlustused, leidke kliendid, remontige masin, makske logistika personalile, tasuge kogu maksufond ning selle eest, mis üle jääb makske endale kasvõi 100 tuhat kätte ja ärge vinguge. Keegi ei käse tööd teha (kui loteriiõnn hea). Kui Teie poolt nõutud summa ei sobi siis ei ole mõtet kogu maailmale kuulutada, et teid ahistatakse. Kui mina näiteks oskaks ainult liblikaid püüda siis ma ei karju, et miks KEEGI liblika püüdmise eest ei maksta mulle nii, nagu MULLE meeldiks vaid mõtleks natuke, mida liblikate koguja selle eest saab.
ettevõtja
09:11 19.03.2005
SSS kirjutas kuldsed read!!!Inimesed on kibestunud ja ei taha tõeliselt enda heaks midagi teha ainult hädaldavad.
Kuidas te saate oma meestele 30 kilo maksta ma ei saa aru?Konkurents tihe ,tellijad hindu ei tõsta ,autojuhid teevad naftaga taskuraha jne. Mina kui rekade tellija kasutan viimasel ajal Leedu ettevõtjaid ,sest hinnapakkumine soodsam.Äri on äri , kui eesti autojuhid tahavad Juhan Partsi palka ,siis peaksid nad ise firmad tegema ja vaatama ,kas 10 kilo jääbki järgi endale või ainult miinus ???
Tom44
10:15 19.03.2005
Eks tuleb vist eesti poistel ka Leedukate alla minema hakata?Või proovida pan-ide juures.Kõik ei mahu ju soome tööle!Saaks korstna kaasa võtta siis oleks ammu uttu tõmmanud siit eestist.
Eks meie tööjagajad ikka hädaldavad ka palju - sama jätkub ahelana autojuhtidele.Üks ei taha maksta,teine ei saa piisavalt,ja parseldab kütte maha ja ongi suletud ring.Tormab ühest firmast teiese ja ikka pole rahul.Tuleb rekkafirmadel noori välja koolitama hakkata!Poisse tuleks peale küll!Sõidaksid ilma palgata mõned reisid kaasa,harjuksid selle eluga ära ja kui pole tegija siis läheb maakonda sabaliputajaga vorsti vedama.Kui lasete noortel väljamaale uttu tõmmata,siis eesti rekkameesteks jäävadki need kadaka kännud.Ise ka veel nende hulgas.
red
10:52 19.03.2005
See eelpool nimetatud 200lat on veotasu ja isegi mitte kõige kehvem.Palk 250-300lat on lätis väga hea keskastme juhi palk(puhtalt kätte)autojuht,kes eesti vahet hõõrub saab umbes sama koos päevarahadega.
to:red
11:02 19.03.2005
No siis peaks ju eesti mehed ka oma 40 tuhhi tasku saama?Kui nii oleks?Enamus peremehi üle 15ne ei paku sulle.
rene to tom44
16:04 19.03.2005
Autojuhtide koolitamine ei saa olla transpordifirma töömaaks nagu ei koolita riigikogu saadikuid või teater näitlejaid. Selle jaoks on, loe - peaks olema koolid. Muidugi võib olla,et vahel sünnib selline talent,kes ei vaja koolitust, näituseks nagu Tanel Padar oskab laulda ilma koolituseta,aga nagu aru saad ei sobi see võrdlus meie erialal. Küll võib rekkafirma aga olla noorele asjast huvitet mehele kohaks,kes talle kooli ajal stipendiumi maksab, praktikakohaks ja seejärel töökohaks.
to:rene
18:11 19.03.2005
Seda küll rene.Sa oled tõsine mees.Olen sinuga silmitsi ka vestelnud vist.Jutt polegi koolitamises vaid kogemuste omandamises.Nagu koorma saamine ,laadimine,suhtlemine kliendiga,koorma üleandmine,sihtkoha leidmine,autos elamine jne,jne.neid asju ei õpeta ükski kool,ja kui neid kogemusi poisid ei saa ega näe,ega tunne omaenda nahal,siis loedki selliseid unistuste pudrumägesid siit foorumist.Poistel on paljudel kõik koolipaberid tehtud kuid kogemusi pole ja keegi neid unistajaid ja pedaali tallujaid tööle ei võta.Põhiline ,et oled hea inimhinge tundja,et portsu otsa ei satu ja endale mingit sutenööri tööle ei võta,kes auto nädala peeneks ajab või koorma pealt varastada.
Ok.see selleks.Arvan,et see loogika peaks paika pidama?
pan
20:37 19.03.2005
mida te hingeldate, öelge firmajuhid te tegelete kindlasti lähemalt või kaugemalt ehitusega, öelge kas te saate väärt mehe enda objektile alla tonni päeva eest.? kas saate? räägime palkadest?

Muudetud 09.08.12 15:15

truumu
21:12 19.03.2005
netis omad reeglid, suure algustähega alustamine pidi halva maitse märk olema, aga see selleks...
ära võta südamesse, lihtsalt foorumi reeglid sellised, et nende tundeid väljendavate märkidega peaks tagasihoidlikum olema, rikub rahuliku suhtluskeskkonna ära :-)
alaa
21:29 19.03.2005
mina arvan et rahas pole küsimus lihtsalt koera elu tüütab ära kuudis maga ja kummile kuse
SSS
22:49 19.03.2005
Isiklikult leian, et töö (nagu iga teenuse) müümine on kahe osapoole vaba tahe. Kui osapooled ei leia hinnas kokuleppet, siis ei ole kumagi poole asi kuulutada, et teine "ahv" ei ostnud/müünud mulle seda "selle" hinna eest. Kui minu kurgi kilo eest ei olda nõus maksma 100 kr siis süüdi pole mitte ainult "loll, rikas, valel ametil töötav" ostja vaid põhjuseks on ka kogu turg!!

Kui ennast müüa ei oska (k.a. enda kasumlikust tõestada), siis ära looda, et sulle lihtsalt keegi pappi taskusse tuleb suruma.

PS. Kõige rohkem käivad endale närvidele TÖÖTAJAD, kes lepivad algul kokku mingi summa töö eest ning peale töö lõpetamist kukuvd targutama, et tegelikult tahaks hoopis suuremat summat. Tere talv! Kas siis ennem ei saanud öelda või? Oleks teise meistri valinud, kellel rohkem selgroogu ja kõik. Pole veel kuulnud, et mõni teenuse pakkuja oleks peale tööd teatanud - mul läks tõesti vähem tunde nii et maksa mulle palun natuke vähem.
raisk
11:35 20.03.2005
Mida te "rekkamehed"(mis tähendab eestikeeles rekka?)endast arvate,ma ei saa aru?Olete ju lihtsalt tavalised transamehed,kellest enamus on endale veneajal load nihverdanud.Ehitajatel on raskem ja rohkem oidu,teadmisi vaja.Teist madalamad on ainult taksojuhid ja turvamehed.
to:raisk
13:09 20.03.2005
eks ehita siis oma teadmistega,mis sa "veokate"foorumis istud?n.nim "rekkameheks"saadaksegi pikka elu ja töö rügamisel!Kui sa arvad et lähed möödunud aastal autokooli,teed omale C kati ja oledki "rekkamees" valmis?Naljamees!Igaüks meist teeb kellegile vajalikku tööd.Kes minust madalamal või kõrgemal on - ei koti mind.Mine pahteldama.Iga kingsepp jäägu oma liistude juurde.See lubade nihverdamise jutt keera tuttusse ja topi omale....
Filosoof
To rr........
20:51 20.03.2005
mehe headus ei seisne manööverdamis oskuses.....
to skorpion....
20:54 20.03.2005
no sa oled selle kohapealt ikka väga eluvõõras....
Õelus Ise
21:22 20.03.2005
Eristama peaks pikamaa-veokajuhti, kes rahulikult ja korralikult, ilma kisata, tegeleb oma tööga (mida ta ka valdab) ja saab selle eest mõistlikku palka, sellest õhku täis lollist matsist, kes ennast rekkameheks nimetab, kuskilt kolhoosist, sõjaväest või tutvuse kaudu omal ajal load saanud, kes oma puukottade ja nahkvestiga, õllekõht rippumas, laeva peal ringi kakerdab, ja vaheldumisi kas vingub töö, ülemuse ja tingimuste üle või siis lõugab ja praalib oma tohutust palgast, otsatutest kogemustest ja uskumatutest seiklustest, mis tegelikult on sündinud ta oma unistustes, kuskil parklas pihku tagudes. Või arvab keegi, et need kirjaoskamatud ahvid, kes siin-seal foorumites rekkandusest jahuvad mingid töömehed on?
heh
07:32 21.03.2005
vana õel ise jah,aga õigust kõneleb....
kulgeja
19:09 21.03.2005
seda hala et ostke ise rekka ja makske liisingut ja kytust ja makse ja bla-bla, et ei saa palka tösta on kyll köik autojuhid kuulnud, aga kui ei saa maksta juhile korralikku raha- möeldes ka pensile, siis pole vaja seda firmat teha, vöi pole vaja siin kurta, et kus kyll köik head juhid on jäänud. kusjuures firma omanikul on ikka näpud nii pöhjas, et ei saagi igale pereliikmele Tiskresse maja ehitada. rsk, ära on tyydanud see nutt.
tonks
19:31 21.03.2005
kas firmades kus pole korralikke juhte, on töökorraldusega ok? Teate ju seda juttu, et ilgelt kiire koorem, tule Itaaliast jutiga Tallinna. kudas ketastega lood on? Ainus korras ketas on siduriketas? Sohver kimab ööd-päevad, silmad ruutus ja kui kohale saab, selgub, et mahalaadimine on plaanitud 2 päeva pärast. Ja imestatakse, miks juhte pole. Sama on laevapiletitega. Kisatakse, et homme pead olema sadamas( sadamani ca 1500 km), kindel koht laevas. Ja homme selgub, et kassas ei tea keegi ööd ega mytsi sellise firma piletist. Juhtidest on vähe firma maine parandamiseks. Transpordi korraldajad peavad ka ajudega olema, mitte päev otsa tetrist mängima ja sohvreid n...ma. ja kui töökorraldus, autod puhtad- hoolitsetud, juhi teenistus ja suhtumine juhtidesse on korras, tulevad ka korralikud juhid. Nii et edu!
erkki2001
20:41 21.03.2005
To: kõigile.
Olge nii kenad ja pöörduge tagasi algse teema juurde.
Enne kui asi käest läheb ja tulihingelised eri ametite pooldajad hakkavad siin üksteise suunas igatsugu jama loopima.
to rekkafirma
13:26 23.03.2005
1 reis saksa-holland selle eest tahaks nii 8000eeki ja mõningad firmad maksavad ka
TO:rekkafirm a
22:20 29.03.2005
olen soomes tööl.aga mitte juhina,aga vajalikud load on olemas ja rahvusvshelitsevedude koolitus ka läbitud.ise 26.a vana.olemas ka mõningad kogemused.kui veel tööjõudu vaja saada mail ja räägime [email protected] JA EI JOO JA EI SUITSTA.
tom44
23:07 29.03.2005
kas sa otsid ikka veel endale juhti?Äkki räägid lähemalt mida pakud ja kus asud.Plaan on küll hollandisse pikalt tõmmata kui õnnestub,kuid ikkagi.Hollandi värk selgub alles aprilli lõpu poole ja pole veel autotki ära toodud.Nii,et kui miskit head pakud,siis tunnen huvi .
mail to :[email protected]
taix
01:15 04.04.2005
35 kilo on peris hää.Kuid enamasti oleneb firmast.Aastaid tagasi olin tööl firmas kus sain Eestis 7kilo kätte. Aastal 99.Olin 15 päeva kuus tööl.Nyyd võiks käia väljas,aga alla 25 ei taha kyll ära minna, auto rem. peab ka olema orgunnnitud siis oleks ok.
treilamees
11:19 04.04.2005
14000 täitsa norm palk, aga palju kuus kodus saab olla ja kui tihti. Veel oleneb kõik vastutuse(riski) suurusest. Mul samuti töökoha vahetus, sest palka makstakse nägude järgi(põhimõttel-kes kontoris rohkem lõugab see rohkem saab). Palk kipub olema samasugune kas teed edasi-tagasi otsa või tõmbad ka lisaks euroopas sees, sest seisupäevade eest maksta ei taheta. Samas teised sisetöömehed peavad peenikest naeru, kui kuulevad palju eesti tööandjad maksavad ja et ametlik on kindlasti miinimum või selle lähedane. Tänu EU-le järjest vähem reise kodu on, sest vastu tulevad tõesti pan ja kuuevarbane oma vooridega. Tekibki küsimus milleks töötada eesti firmas? Mis puutub koolitusse,, siis on tänavapildist näha palju sõidab poolas L mägiga veoautosid ja kui palju meil. Jõudu jaksu firmajuhtidele ja üritage autojutite mõista enne kui hilja, sest loota uutele ja parematele meestele on pisut veider.
Kevin
15:59 04.04.2005
Kas palk on 14000.- või koos komandeeringuga
treilamees
19:09 04.04.2005
tundub,et siin veel keegi "treilamees".äkki saame tuttavaks,mind kutsutakse AAVOks.tulevikku vaadates peame hakkama vist initsiaale lisama,muidu läheme segi.edu ja jõudu.
guits
09:20 05.04.2005
töötan Taani firmas ja saan 35k,boss sõidab 206 ringi aga mitte lincolniga,minu palk on pool kohalike omast ja konkurents ja küte on kallim kui eestis,mul on savi kes hakkab eesti kurkulide koormaid vedama
red
23:46 08.04.2005
Sa oled natuke segamini ajanud need mehed kes pidevalt laeva tööd teevad ja need kes euro avarusi mõõdavad,laevas oma kotadega kolistamas ja laia juttu ajamas käivad üldjuhul need teised.Me,kes me koguaeg seal oleme ei viitsigi sellistel teemadel jahuda(liiga tihti näeme)on ka muust rääkida.Ja mis kõvasse töötegemisse puutub,siis me ei sõida aastas oluliselt vähem läbi kui nemad,sest teenime nö.käibelt,alla 100000 aastas ei sõida meil ükski masin.Millegi pärast kahtlustan et kuulud nende teiste hulka või räägid kelleltki kuuldut ümber ja ei valda üldse teemat.
red
23:47 08.04.2005
eelmine postitus to:Õelus ise
raigo
15:09 09.04.2005
et laevatöö tegijad sõidavad siis rohkem kui eurotöö tegijad?! palun üllata meid veel millegagi red
red
10:27 10.04.2005
to:raigo
kui see sind üllatab siis ka sina ei valda teemat, sest päevased sõidud on meil raudselt üle 500km ja sinna mahub ka paar kolm laadimist.Siin saavad hakkama ikka ainult kiired mehed.Meil on proovinud ka endised euroopa vahet sõitjad,aga neil on algul ikka väga raske olnud ja jäi neist ainult üks,aga kõva töö eest on ka hea teenistus,jõulu-jaani preemiad,puhkus omal valikul,nädalavahetus kodus,mitu komplekti tööriideid ja mõnus punt veel boonuseks pealekauba.Ja ma tean,et nii ei käi see ainult meil vaid on ka teistes klubides norm tingimusi.
raigo
19:53 10.04.2005
ma ei valda teemat jah, tuleb siis välja et skandinaavia ja baltikumi sõitjad läbivad päevas rohkem kilomeetreid kui need, kes päevad läbi kiirteede peal uhavad. kurat, elu on keeruline
tom44
10:45 13.04.2005
Hollandisse otsitakse mehi adr-iga.6tk oleks vaja.Kuigi tuleks neil vähe käsi väänata.maksta tahavad ainult 5 eur tunnis ja nädalas 54 tundi tööd.2 kuud seal ja kuu kodus.kütuse ja määrdeaine vedu.uued autod 2 dafi.autod saavad olema mai keskel .kas keegi oleks firmal käsi väänama ja hollandisse tööle minema.üksi on mõtetu nendega sõdida.tuleb selgeks teha,et alla 2000 euri neile keegi eriti ei tule ja häbi oleks seal neegriks olla.
niisama
14:38 13.04.2005
see on tõesti hollandisse minekuks väike palk, seda palka teenib isegi kodus olles.
RENE
21:16 13.04.2005
No anna andeks,leidsid koha,kus halada! mine Hollandi või hollandi taha, tee mida tahad, tee nabatantsu või vääna käsi. no on mure mehal alles, tule aita käsi väänata! kas seal ollandis mõnd sellist klubi pole,kes korralikku palka valmis maksma ka ilma sinupoolse väänamiseta???
arka
12:19 17.04.2005
kui skorpion ja sss tõesti akvavad,et palgad liiga suured võtku siis leedud ja lätid lausa oma krusa peale tööle.€x näis kaua tööl hoiate ja tiblad ka kindlasti huvitatud!arvan ainult,et uusi autosid on kallim osta kui meestele palka maksta.aga edu siiski!
õpipoiss
13:16 17.04.2005
olen 24, oman BCDE kategooria juhiluba. Siit küsimus, milliseid pabereid rekkemehelt veel nõutakse. Isegi olen selle töö peale mõelnud(olen huvitatud). Haagisega sõidu kogemused piirduvad koolis õpituga. Joomisega sina sõber ei ole. [email protected]
õpipoiss
13:24 17.04.2005
haridus: kesk-eri.(autolukksepp)
rene...
23:41 01.05.2005
mu tuju pole paha,aga Hollandisse ametyhingut tegema.... ? no leia kamp ja aidaa. Uljaanovi Volli proovis kah sotsialistlikku elukorraldust, ronis teine joomase peaga Viiburi vaksalis soomusauto pääle rahvale kõnet pidama ja selgitustööd tegema.Pärast tuli selline jama,et siiani kõigil sant.
Ma ei pea ka räpparitest eriti,aga siiski... " ela oma elu,mis see sinu asi on...."
no mida sa tikud sinna,kui ette tead, et paha. vali norm koht ja ela.aga sinusugused igalpool virisevad, pole parata.
t
21:08 08.05.2005
kas keegi ytleks palju makstakse km eest kui autos on kaks juhti
rekkajuht
22:48 10.07.2012
sellise raha eest hoia heaga tunked seljas
onu poja poliitika
22:56 10.07.2012
anna uus auto siis ikka keegi ikka tuleb enadl ka sama probleem vana romu peal ei taha keegi olla
onu poja poliitika
23:01 10.07.2012
kurat küll kui isegi uuema masina saaks siis sõidaks isegi parem ikka kui mitte midagi
onu poja poliitika
23:02 10.07.2012
siis anna aga minna
Ka juht
07:55 11.07.2012
Tere kaas kannatajad!!Tundub , et siin paljud ei jaga asjast midagi!Aga jh palganumbrid võiksid,PEAKSID olema vastavad ka tehtud töö ajale!Ei ole mõtet ajada iba ,et kes kui palju saab!Kui lüüa reaalsed töö tunnid kokku tekib küsimus,mis tuleb tunni hind??????Ja veohindeid sõdigu omanikud ise.Ja ka see on õige ,et omal neil kallid hobid jne!!Ühesõnaga peals olema kontroöö suurem,siis vb loksub miskit paika!Sest enamus meist ju peidab oma muud tööd jne pausidesse!!Nii et seni kuni meis endis pole ühtsust ja tahet midagi muuta,ei muutu ka midagi!!!!!!Aga edu kõigile ametivendadele-õdedel~!!!!!!!!!!!
peedistajad firmajuhtidele.
08:56 11.07.2012
Otsisin paar aastat tagasi töökohta .
Autojuhiks kallurile pakkumine . ok sobiks iga õhtul kodus ilus auto ja .... olen 10 aastat kallutanud küll.
Palk- katseaeg 4 kuud- mida kurat .4 kuud 70% teiste meeste palgast.
Küsisin -kui on 100 km sõit ,siis ma kallutan ka 70 km kaugusel koorma maha. vot nii . nagu ma katseajal teeks vähem tööd,sõidan nagunii samapalju kui teised autojuhid .
Mingit katseaja palka võib pakkuda mingile käsitöölisele kes võibolla algul ei oska kiirelt näppe liigutada.
Tööandjad leiavad põhjuse peedistamiseks ja ega see ka neile karistamata jää- parmotte on autojuhtide seas piisavalt.
Lõpuks ostsin ise endale auto ja müttan nii palju kui tahan ,ostan uued rehvid kui vaja ,mitte nagu osades firmades kuni sõita saab.
Rikkaks ei saa ja mereäärde maja ehitada ei suuda aga muidu ok.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte