Veoautod ja rasketehnika

eesti veoautojuhtide palk

tonis12
11:15 24.10.2006
Paljud firmad maksavad läbitud kilomeetrite eest palka,mitte tunnitasuna.See on täielik jama,sest siis juht hakkab plaani pidama,kuidas ketast lõhki sõita ja nii muutub ta ka ohtlikuks iseendale ja teistele.Peaks olema palk ikka tunnitasuna.Mis eesti juhid üldiselt teenivad kuus? Ise kui oleksin autojuht,nõustuksin küll vaid tunnitasu eest sõitma,mitte km.Mis arvate teie?
somm
12:20 24.10.2006
mujal maailmas see nii käibki
kallutaja
19:24 25.10.2006
Autojuhile palka maksta ei tohigi kilomeetri järgi!! Ise sõidan ainult tunniga, olgu auto välja renditud kas siis tonni või tunni tööle.
vanapoiss
19:42 25.10.2006
somm äkki harib ennast "muu maailma" asjades, enne, kui kirema hakkab
somm
20:04 26.10.2006
räägi vanapoiss millises riigis veel km eest palka makstakse
vanapoiss
22:42 26.10.2006
teiselepoole lompi jäävad organisatsioonid maksavad kõik läbisõidu pealt, ka on neid euroopas mujal, kui vaid arengumaades
onu
09:30 27.10.2006
See km läbisõidu eest on kahtlane.Kui ma kusagil laos passin,ummikus,mis iganes-siis ei teeni ma midagi.Ja kui normaalse tööajaga sõita,siis erirlist teenistust ei kujune.Oma une ajast ja kettaid rikkudes,siis küll aga see ei tule kõne allagi.Palk ikka peab olema tunnitöö.
to onu
10:02 27.10.2006
et siis saaksid tööandja raha eest parklas passida ja teiste autojuhtidega tööandjat taga kiruda, et palk on nii väike.
onu
12:09 27.10.2006
Jumal tänatud,sellepärast ma polegi autojuht.
somm
17:27 27.10.2006
vanaposs,oled sa mõnes lombitaguses firmas siis tööl ,et nii kindlalt väidad.Ma ise olen põdras küll nüüd vähe erlisema ameti peal ja läbisõit päevas tuleb ka nii 100-500-ni ja tutvusringkonnas on päris mitu soomlasest rekkajuhti kes kõik saavad tunnipalka.
vanapoiss
18:12 27.10.2006
aa et kohe SOOMES tööl? normaalne..

aga palun, http://jobs.truck.net/ ,otsi mõni pikaotsatöö, kus tunni- või päevatasu makstakse. inglismaal näiteks tean ma vähemasti sellist firmat nagu containerships, kes miili eest maksab.
to somm
18:36 27.10.2006
see kuidas palk välja pakutakse on iga firma fantaasia, aga arvestus toimub nii või teisiti km põhjal.
Mida SA PUTERDAD
19:04 27.10.2006
USa-s on rekameestel sellised vahemaad, et seal polegi teisiti võimalik, kui miilide eest. Kui sa põhja saksamaal ja hollandis tiirutad, siis jääd sa kilomeetritega nälga. Igas situatsioonis on omad reeglid ja tulen lihtsalt osavalt improviseerida. Seda, et oleks nüüd mingi kindel ja kaval reegel, mille järgi toimida, .... sorry, seda pole. Oma pea tuleb tööle panna ja oma, miks mitte ka teiste vitstest õppida. Igatahes soovin kõigile edu, ja mis peamine, müüge end osavalt.
ööpäev tööpäev
10:05 28.10.2006
miks keegi summadest ei räägi,ketaste järgi sõites ei saa ju vorsti saia peale osta meil ju transa hinnad nii madalad mõelge sellele
treilamees
11:25 28.10.2006
autojuhil pole vaja veohindade peale mõelda.tema peab oma tehtud töö eest väärilise palga saama.
Killer
12:09 28.10.2006
Kuulge muidumehed-mida *****t te siin foorumis üldse kolate ja veel nii lolli teemaga?! Mis see kellegi *****t torgib,palju me teenime!
arusaam...
12:29 28.10.2006
Selles ju asi ongi ,et te ei teenigi !!! Makstakse täpselt nii vähe kui saab ja nii palju kui vaja!
oo arusaam...
12:44 28.10.2006
Teenime ja hästi. Ma küll arusaanud, et palka makstakse tehtud töö järgi ja seega väga hästi, mitte internetis vingumise ja niisama mulisemise eest.
arusaam...
13:29 28.10.2006
Kui arvad, et olen juht ,siis eksid! Vaatan kõrvalt ja midagi roosilist kah ei ole, nagu sa väidad! Seda hästi teenimist..., sellest ongi juba liialt siin foorumis palju räägitud, iga nurgapealt lihvitud teema!
vanapoiss
14:16 28.10.2006
nagu näha, ei suuda kõvad kehäkolme vennad lihtsalt leppida, et nad lihtsalt pole kõige targemad, ilusamad ja osavamad :)

point oli, et makstakse ja mitte vähe igal pool mujal ka läbisõidu pealt, ei usu ka, et ainult containerships londos miili pealt tasub.

aga edu neile, kes ei suuda ketaste järgi sõites leivale vorsti peale teenida, kui hästi läheb, saab peale infarkti või magamajäämist haiglas seda vorstileiba täitsa priilt
Von Disel
16:04 28.10.2006
kes juht ei ole sellel ei tasu ka palga ja muul teemal sõna võtta normaalselt sõites saab eesti firmades ka väga head palka
kohalik
17:06 28.10.2006
enamus eesti autojuhi palga kallal norijatest on need vaesekesed, kes on siit jalga lasknud ja nüüd avastanud, et sellel "lollil", kes eestisse jäi jääb pärast kulude tegemist rohkem raha kätte kui välismaal elaval juhil. peale selle saavad kohalikud "lollid" iga õhtu koju ka veel. see on see eestlase kadesus.
Nonsens
02:27 29.10.2006
Kulla sõber, ära aja sassi neid, kes elu põletavad ja kes on tõsiste motiividega. Nii eestis, kui läänes on võimalik teenida normaalset palka, küsimus on vaid selles, mismoodi me oma elu elame.

Loomulikult kulub kopkas ära, kui seda pilduda. Õnne ei leia otsides, õnne tuleb ise teha. Kus me seda teeme, see olgu igaühe enda otsustada.

Selleks et pilvedele jõuda, ei piisa nende poole hüplemisest, pilved tulevad ise su juurde, kui sa vähegi mees oled.
mees
06:29 08.01.2007
mis nad teenivad 10 -45 kilo kuus. oleneb: kes, kus, kas sees või väljas
to mees
07:56 08.01.2007
Reaalsuses jääb ikka kuskile 7 ja 25 kilo vahele. Enamus sisemehi, kes väidavad, et saavad 45 kilo, jäävadki seda ootama, sest see on ainult tööandja lubadus, mida ta kuidagi täita ei suuda või ei taha. Nii nad jooksevad ühest klubist teise ja ootavad suurte lubaduste täitmist.
leiba - vorsti
09:14 08.01.2007
meie transpordikompaniis oo küll leivaga tösised raskused. Nii tulebkid vöi otse vorsti peale määrida.
t
11:59 08.01.2007
alla 10 ka mõni töötab või? teeks ettepaneku ikkagi C kati juhtidele alla selle numbri tööd vastu võtta
t
12:00 08.01.2007
*tööd MITTE vastu võtta :))

eriti ei kujuta nagu ette et oled ehitaja saad 15 ja oled veoautojuht saad 7
ex autojuht
15:30 08.01.2007
hea firma maksab ka eestis sees 15000/20000 EEK kallurimeestele ja seda enam vähem normaalsete tingimustega.Minu tõõandja ei raatsinud ja tuligi otsida tasuvam tõõ välismaal
kallutaja
18:13 08.01.2007
15000 on täitsa reaalne kalluriga ja ise sõidan nüüd viiendat aastat samas firmas ja ka sinki kannatab osta. Kes tahab tööd teha saab ka vastavalt makstud.
mees
18:33 08.01.2007
ma ei pidanud silmas et eestis sees keegi 45 teeniks. küsimus oli eesti veoautojuhtide palgast. eesti veokijuhte võib ka ju inglismaal olla ,saksas kus iganes:)
jimmy
19:19 08.01.2007
Kui te nii palju teenite miks siis miinimumi pealt riigile maksu tasute
to jimmy
21:25 08.01.2007
hästi öeldud.
jutt on kõigil väga suur, kuid vaadates maksude järgi on tegelik olukord midagi muud.
sorry
03:49 09.01.2007
9-10 läheb panka ülejäänud summa kätte
Lihtsameelne
18:27 10.01.2007
Mis vahet on mida moodi palka arvestatakse. Kilomeeter või tund, lõhki saab mõlemad ajada. Kui autijuht ise rahul on, siis milles probleem?
Kurvaks teeb meele see ,et meie riik soosib miinimum palka ja kordades suuremat päevaraha.
kommunist
19:05 10.01.2007
makstakse miinimumi pealt kuna enamus firmasi maksab palka päevarahadena
bueno
20:00 10.01.2007
miinimumi pealt;miinimumi pealt
-päevaraha 500,ülejäänud palgana 700-800 eek päev-see ei ole ju miiimum.
või tahate öelda,et käite 600-700 eek/päev tööl?
rx
17:57 11.01.2007
mida siin öelda,nii ongi. 700 päevas ja 20-21 päeva kuus ,seega 14-15 tuhhi,kas sellist palka ei ole kohanud?
mina
18:35 11.01.2007
suurem osa olete kiidukukest lambad!!!
kallutaja
18:37 11.01.2007
ja ma käin iga õhtu kodus naise ja lapse juures veel pealekauba.....!!
Autojuht ...
22:23 12.01.2007
Ma juba 5. aasta sõidan GAZ 53 ga ja saan 50 eek tund . Ma arvan, et väga hea.
tarvi
13:32 16.01.2007
ega kui aus olla ei maksta kuskil eesti klubis piisavalt hästi aga see vändra oma asmar maksab eestis vist küll suht head palka
tarvi
12:49 17.01.2007
no jah nüüd on ta muidugi juba pärnu firma nad kolisid pärnu üle.aga seal jah kõik (enamus) räägivad et hää palk.ja sellepärats keegi ära ei lähegi sealt ju.ei leia kuskilt nii hea palgaga klubi vist.edu
PALKA
10:20 29.01.2007
võid küsida palju jaksad iseasi kas makstakse , muidugi tore kui palju saad aga kogemust ka enne vaja ja oskusi kui hea tasu välja teenid .
KAido
15:14 31.01.2007
mina eile küsisin ja ei saanud palka juurde . auto läks ka katki , muudkui ostavad meil neid kasutatuid autosid mis lihtsalt käes ära lagunevad , kui uude kohta minna siis ikka otsida firma kes raatsib uutesse masinatesse investeerida mitte et ma iga kuu nädala pean kodus istuma kuna masin remondis ja palka ju selle eest ei saa, sundpuhkus
Jüri
11:39 01.02.2007
küsisinminagi ja öeldi et mine kujale kus rohkem makstakse.
kui nii suhtumine jätkub siis lähegi, teab keegi kellel juhti vaja ?
ülbe kehäkolmevend ;)
10:03 17.03.2007
Eesti veoautojuhtide palgast tahaks ka kohe kaasa rääkida. Viimane pakkumine Eestis oli selline: Soome otsad c-kat autoga. Üks Lagedil asuv firma pakkus. Eestis korjad kauba kokku, sõidad üle, soomes jagad laiali. Magad öö Soomes, hommikul korjad seal kauba kokku, tuled laevaga üle. Hommikul jagad Eestis laiali. Magad ühe öö kodus. Hommikul korjad Eestis kauba kokku, sõidad üle, magad öö Soomes, jagad laiali. Magad öö Soomes, Hommikul korjad kokku, sõidad Eestisse. Hommikul jagad kauba laiali. Magad öö Eestis. Hommikul Korjad kauba kokku... Õnneks järgmine päev on laupäev ja ei ole mõtet Soome minna. Soome siis pühapäevaõhtuse laevaga. Laupäev jääbki vabaks päevaks. Kogu selle rõõmu eest 8000 kätte. Ma kohe ära ei öelnud, jäin ootele. 3 päeva pärast helistati, et saadi ikka kogenum juht liinile. Väga ilus, et helistatigi. Ma nagunii oleks ära öelnud.

Läksin siis Soome tööle Eesti firma kaudu. 9 eurot tunnis, miinus maksud. Miinus eesti maksud ;) Kätte 7.40. (Ei jagu tegelt eesti maksudega, aga nii oli kombeks.) Kuus umbes nii 15.000 krooni. Maha korteriüür 190 eurot. Korteriüür sisaldas voodikohta kahetoalises korteris, kus elas veel neli matsi. Üks võti kamba peale, seda peitsime kivi all :))) Päevad 12-13 tundi. Trahvi õnneks maksma ei pidanud, aga kui ületöö eeest oleks politseinik "sakkot" teinud, ooleks ise pidand 40-60 euri maksma. Kokkulepe - 3 näd tööl, 1 vaba. Tegelik - ei saanud isegi vaba päeva, et oma lahutusprotsessile sõita.

Nüüd - tööl Soome firmas. Töö 5 päeva nädalas, 7 kuni 11 tundi päevas. Kõik tunnid makstakse välja nii, nagu tunnilehele kirjutan. Ei peta, sest peremees mind ei peta. L, P alati vabad, pluss riigipühad. Palk 24 kuni 30 tuhhi eesti rahas kätte. Korteri eest maksan nii 7 tuhhi eesti rahas. (Kas Tallinnas saab kahetoalise palju kordi odavamalt???) Muidu ei üüriks kahest, aga naine tuli ka siia tööle. Iga õhtu kodus, nagu keegi eespool kirjutas. Kaks korda kuus käin Eestis joomas. Noh jah, sisseoste ka tegemas, aga järjest väiksemad on hinnavahed, nii et varsti pole enam mõtet. Tubaka toon raudselt Eestist, aga muu pärast küll ei viitsiks käia. Koduigatsust ka nagu pole, sest mis vahe on üürikal Tallinnas ja üürikal Helsingis? Kodu on ikka kodu. Olen kahjuks selline inimene, kellel polnud midagi erastada omal ajal. Praegu on inimese tunne, Eestis ei olnud nagu eriti.

Ükspäev kuulsin autoraadiost, et Eesti tööandjate mingi kiri saadeti valitsusele, et külmutage palgatõus, muidu läheb eesti täiesti põhja. Ma mõtlen ja välja ikka ei mõtle, et milles võiks nagu oluline vahe olla tööandjate tingimustel Eestis ja soomes. Müügihinnad on ju enam-vähem samad. Ainult tööjõu müügihind on eestis kordi väiksem. ****d ettevõtjad meil vist? Või vaidleks mõni vastu, miks just eestlasele peab vähem maksma ja kui me ei tee selle raha eest tööd, tuleb ukrainlasi tuua. Midagi on Eestis väga paigast ära minu meelest. Just suhtumises töömehesse. Aga see on juba Eesti ülemuste probleem. Ei koti ausalt öeldes.
eelmisele
19:57 17.03.2007
ega sa välja ei mõtle. Seda kinnitab juba sinu kommentaar.
gonzaalez
23:09 17.03.2007
eestis sees 15-20 tuh.(reede õhtust esmasp. hommikuni kodus),euroopas päevapalk,kettad korras ja autohofis muigad,kuulates kollegide hädaldamist kehvade ülemuste,küttenormide ning kilomeetri-ja ümbrikupalga üle.Kui ise ei küsi siis ära looda et ükski ülemus ise pakkuma tuleb-nad ju meil kõik niiiii vaesed-tulevad ''vaevalt'' ots-otsaga kokku...
eelmisele
05:55 18.03.2007
Kuule, kui sa Eestis saad 15...20 tuhat kätte töö eest esmaspäevast reedeni, siis mis sa sinna Euroopasse tükkid. Unista edasi.
Enne kui kommenteerid, mõtle ka natuke. Kas pole kettad korras, või midagi muud kõrvade vahel.
ülbe kehäkolmevend ;)
08:39 18.03.2007
Eestis vist ikka mehed rahul. Otsin juba paar nädalat omale paarimeest. Eestlast just, et saaks vahetada tööpäevi ja käia vahel natuke pikemalt Eestis puhkamas. Ei ole keegi huvi ka tundnud. Nojah, nagu kuuldakse nime Lindström Oy, siis kohe keegi ei taha. Et jube raske töö jne... Sommid ka ei taha seda teha. Peab ju liigutama natuke. Kui mõni eesti Lindströmi kutt tahaks üle tulla, siis maili mulle [email protected]. Rahvas mõtleb, et ullult raske töö - peab päevas 1200 kuni 2000 kilo staffi sisse ja välja tassida. Ei ole raske, ainult esimesed paar kuud on raske. Siis hakkavad juba lihased kasvama ja täitsa okei on. Ja palk, nagu ütlesin, on sõltuvalt sellest, palju tööd on, 20-30 tuhande vahel eesti rahas. Suvel on tööd vähe, aga ega uus vend esimese hooga talvel vastu ei peakski. Ongi hea suvel alustada. Soome keelt peab ainult puhuma, sest minu vedajafirmas, kus töötan, olen seni ainus eestlane. Aga ülemus tahaks veel mõned eestlased tööle võtta. Tundub, et on rahule jäänud.
re
10:16 18.03.2007
palk 20-30 vahel on ju äärmiselt niru, kui pead väljaspool eestit rabama. see ju võrdne mingi 7-8 tonniga eestis. otsi mujalt lolle.
looder
18:17 18.03.2007
see 15-20 tuhat eestis teenida autojuhina pole enam mingi eriline kunst ja seda siis kui nädalavahetused vabad. sekka võib sattuda ka mõni baltikumi sõit (põhiliselt riia). muidugi võib juhtuda, et astud esmaspäeval kodust välja ja alles reede õhtul saad koju tagasi. aga üldiselt on nädalavahetused vabad. üks autojuht teeb mul tööd ka ca 2x kuus laupäeviti ja seda alati omal soovil ja kui on miskit talle pakkuda. talvel muidugi raske 15 kätte saada, aga suvel pole muret. kettaid lõhki ei sõida. selleks ongi autodel magamis asemed. kui aeg täis siis tuleb puhkama jääda. see on alati minu tingimus olnud kui autojuhi tööle võtan, et kui vaja tuleb autos magada.
need palgavahed eu-s sõites ja eestis (aegajalt mõni lähi vabariik sekka) sõites hakkavad ühtlustuma. olen rääkinud nende eu-s sees sõitvate juhtidega, et saavad kätte ca 25-30 tuhat. töö on 2 kuud sõitu ja üks kodus ( keskmiselt siiski 8 nädalat sõidus ja 3-4 nädalat kodus vaba), aga kodus olemise ajal palka ei saada. siis olen küsinud, et mis tuleb siis su kolme kuu keskmine? ja eestis kolme kuu keskmine? arvutage ise. mina ei leia seal eu-s rapsimisel mõtet.
meil eestis läbisõit aastas ca 100000 km, kuus siis 8300-8400. rääkisin ühe haanpää autojuhiga. see ütles, et neil sama. sest seal igasugused sõitmise keelud. molutamist rohkem kui tõsist töö tegemist.
tean üht firmat kes otsis autojuhti, enamus olid autojuhid, kes tahavad eu töölt ära. kel pereelu sellega sassi läind, kel lihtsalt kõrini jne.
eks igaüks küsib ise selle palga numbri mida soovib, aga kui palju saab see ise asi. utoopiliseks ka minna ei saa. eesti sisesed veohinnad ei võimalda lihtsalt maksta selliseid palku mida küsitakse. sest me ei suuda ka heategevusega tegeleda. jõudu ja jaksu kõigile roolikeerajatele.
looder
18:23 18.03.2007
seda ka, et mitu korda on pakutud mu autojuhtidele tööd, et tulge eu-d sõitma, et lihtne töö, et kindlad laadimise kohad.saksa otsad. küsis siis palga kohta, öeldi et 18- 20 tuhat kuus. autojuhid saatsid kuu peale need tüübid kohe. eestiski võimalik selliseid summasid teenida.
ward
19:29 18.03.2007
Olen 18, kas keegi teab mis vanuselt saab C kategooria load teha. Suht loll küsimus, aga praegu siia foorumisse sattudes mõtlesin, et küsin kohe järgi:)

Edu rekkameestele ja teistele ausatele töömeestele tänu kellele toit poodidesse jõuab.
anaalivend2
13:58 19.03.2007
B kategooria juhiluba peab olema käes olnud vähemalt 3 aastat. See tähendab, et 2 aastat esialgne juhiluba + 1 aasta tavaline juhiluba.
to anaalivendadele
00:59 20.03.2007
Ei tea mis jahu käib, korralik mees, korralikus Eesti firmas saab ka 35 kätte sisetööl ja kuni 30 kodu vahet käies.
siin virisemise asemel parem mõelge, kuidas oma väärtust tõsta, mida müüa, et palka saada.

Tööotsija
12:24 21.03.2007
Tööandja lubas,et võimalik teenida kuni 15000 krooni,tegelikkuses aga kipub poole vähem olema.Juhul,kui keegi teab Lõuna Eestis firmat,kus investeeritakse tehnikasse ja ei maksta miinimumpalka pealt makse,siis andke teada.Olen sellisel juhul motiveeritud töötaja.
to eelmine
12:26 21.03.2007
Tulevikus elaja
14:51 21.03.2007
Pole midagi soovunelmad.Miks lähevad siis bussi-ja autojuhid Eestist parematele jahimaadele.Miks ma pean siin tegema mudamaadlust ja saama palka, mis vaevu hoiab hinge sees.Küll tööandjal on hea otsida selliseid ullikesi ja nende arvelt kasumit teenida.Rahul olles sellega,et saan miinimumpalka ja ülejäänud päevarahad,mind ei rahulda.Ma tahan elada ka tulevikus kindlustatult.Mõtlen ka sellele,et minu vanemad saaksid pensioni ja ka ise tulevikus,samuti lapsed.Kahjuks miinimumpalk seda ei soodusta.Ärme mõtleme ainult ühele päevale.Tuleb meelde ütius,lõuad pidada ja edasi teenida.
ülbe kehäkolmevend :)
21:10 21.03.2007
loodrile ja teistelegi...

Kui mulle Eestis pakuks keegi 15-20 tuhhi palka, ma tuleks kohe tagasi. Aga just palka ikka, mitte mingeid päevarahasid või ümbrikku. Ja netos muidugi. Ja et oleks püsiv tööleping ja paberil ja et ma ei peaks FIE olema jne, jne. Teate küll neid asju, mis meie tööandjad välja on mõelnud. Siin põdras on küll nii, et vennad, kes Eesti firma all töötavad, saavad 15 kuni alla 20 kätte. Kui mõnel jälle siiber saab, siis sommid nopivad ära, nagu minugagi läks. Ja mittesuitsetajal on Soomes samad kulud, mis Eestiski. Nojah, alko on ka kallim. Toitu saab sama hinnaga ja minu meelest on korterite hinnad Tallinnas ka umbes sarnased. Peale koduigatsuse miski muu nagu ei tõmbagi Eestisse enam. Olen ka Eestis palka küsinud, mis palk oleks. Öeldi, et värava taga mehi küll. Ju siis oli aasta eest. Mina läksin värava tagant laeva peale ära. Küllap on teisedki nii teinud. Muidu tööandjad ei vinguks, et vaja hiinlasi ja keda veel meile tööle tuua. Enne ütlesid tööandjad palgaküsimise kohta ikka, et turg paneb hinnad ja palgad paika. Noh, nüüd ongi pannud.
looder(registreerima ta)
19:47 22.03.2007
suvel tuleb ametlikult kätte( netos) kusagil 13 tuhhi tuuris. nats siia-sinna ja ülejäänud päevarahades.
mõelge
08:22 23.03.2007
teemat on arendatud,eestis on see viga et ei ole korralikku a/ü-d.Ma ei ole kade tööandjate peale ,sest küll võib raske elada olla kui sul on palju autosid "lollid juhid"kes kõik Raudselt varastavad su tagant ja siis veel igasuguseid maksunõudjad"maksuamet,endine naine,maafia ja autojuhid kes tahavad ka raha saada" ja siis peab omama veel näitleja meisterlikust,kuidas sa autojuhile lihtsalt ütled ,et raha on vähe,seda peab oskama öelda veenvalt hädise häälega läbi peanaha venitades.Point on selles ,et suurem osa eestlastest autojuhte on kusekerad ,kui on vaja,et ühise asja eest välja minna pole mehi kuskil.Autojuhtidel peab olema omal mingi jõud mis peaks läbirääkimisi palga ja kõige muu suhtes.Kui paljud teist on nõus mitte sõitu minema enne kui ei ole eestis korralik palga arvestuse süsteem paika pandud,ma arvan et mõni üksik,sest kõik kardavad.Aga mis siis juhtuks kui terve eesti kauba ja reisjate vedu seisma panna,kas või paariks kolmeks tunniks,elu seisab kohe.Aga noh meie rekkajuhid on kõvad siis kui kaks pokki sees ja Kaunase mäel või Sambrovi parklas praalivad a;la kes Katariinat pannud ja kes Peeter I-ga koos sõjas olnud. Nii et mõelge . Edu
infotehnoloog
15:48 24.03.2007
_Aga noh meie rekkajuhid on kõvad siis kui kaks pokki sees ja Kaunase mäel või Sambrovi parklas praalivad a;la kes Katariinat pannud ja kes Peeter I-ga koos sõjas olnud. Nii et mõelge ._

Ma ei saa aru, mida sa selle lausega mõtled ?
dh
17:56 24.03.2007
see on sinu probleem kui aru ei saa
asjatundja
00:59 26.03.2007
Kui eelnevast väitest aru ei saanud, siis tuleks nagu koju emme kaissu minna ja tugevalt järele mõelda ning enne mitte väljuda, kui midagi ei meenu.
Vastasel korral pole siia foorumisse asja!!!!!!!
red1
21:26 29.03.2007
Mul siin üks tuttav kurtis muret,et juhid koostasid talle kirja kus nõudmised peal ja aega nende lahendamiseks 1nädal.Praegu saavad tal juhid 15-18 kätte.Kindlasti on see koos päevarahadega,aga nii on kahjuks või õnneks eesti seadustega paika pandud ja kõik teevad nii.Olen ise ka seda tööd teinud ja sarnast palka saanud(küll teies firmas) ja niipalju kui tean saavad mitmetes sama tööd tegevates firmades sarnast palka ka kõik teised.Aga asja piont pole selles vaid,et see tuttav on vanem inimene ja on ostnud uued autod ja ei oma mingit kontorit,ega kuluta raha kuhu juhtub,sest tal ei jäägi seda eriti järele ja neid nõudmisi pole tal millegi arvelt katta.Tõenäoliselt lõppeb asi sellega,et vana müüb oma 8-9 ühikut kellelegi maha ja need tegelased saavad omale uut kohta otsima hakata või jätkavad samas edasi ja saavad lähitulevikus veel vähem kui meil majandus kinni kiiluma hakkab ja on sellegi üle õnnelikud.
Rene.
08:57 30.03.2007
See 15-20 oli ju 3 aastat tagasi normaalne...
Ühe Pärnu fima(nime ei nimeta) juhid saavad alati palga kätte ja palk on ka 23-30 kandis. Ja selles firmas pole töötajatest keegi ära läinud(vb paar tükki kogu 14aasta jooksul). Alati saab kodus olla palju tahad jne jne....
...
09:07 30.03.2007
Ära ütle, kui ei taha, seda firmat teavad kõik.
ASMARI veod
edgar savisaar
12:33 30.03.2007
Kõik autojuhid võtke teadmiseks, et Asmaris saab palka 23-30 tuhat kätte. Ja kodus võid selle palga eest olla nii palju kui tahate. Sõber Vello teeb nädalas 3 päeva tööd ja siis järgmise nädala puhkab ja palka saab 27 tuhat kätte. Kui te valite mind riigikokku, siis saate ka muudes firmades samapalju palka.

Juhid, kes te tööd teete ja saate ainult 15-20 tuhat, siis te olete ikka lollid küll. Vormistage end Asmarisse ja siis saate kodus istumise eest min 23 tuhat kätte.

PS
2005 majandusaasta aruande järgi oli Asmari veod keskmine brutopalk (sealt lähevad veel maksud maha) ca 8600.- krooni (selle sees ka juhataja palk) ja keskmised lähetusrahad juhile ca 6000.- krooni. Arvutage ise, palju see kokku teeb. Kas osa palgast makstakse sulas?
peepmeez
13:48 30.03.2007
kui autojuhi palk ei sobi siis tuleb ametit vahetada.mul on kõik load olemas ,kuid enam ei sõida, sest ehitajana saan poole rohkem.ja olen iga öhtu kodus.
Informaatik1
14:01 30.03.2007
"Kõik autojuhid võtke teadmiseks, et Asmaris saab palka 23-30 tuhat kätte. Ja kodus võid selle palga eest olla nii palju kui tahate. Sõber Vello teeb nädalas 3 päeva tööd ja siis järgmise nädala puhkab ja palka saab 27 tuhat kätte."

Ma ei usu seda elu sees!
skorpion1
15:22 30.03.2007
*** ma ei või...hirnu herneks ennast siin teie "rekkamehed" juttu lugedes...tippspetsilistid ja juhid olete siin kõik koos või? Tahate normaalset palka saada ja teenida siis tehke endale firma ja teenige ja vaadake palju te teenite...kiruda oskate ainult neid kes teile tööd annavad...ja kui olete **** tööandja juures siis järelikult olete ise ka ****d mehed.
Rene.
15:52 30.03.2007
Ei ole see Asmari veod. Vaid KaroTrans.
Aga jah. palgasuhe seal täpselt sama
!!
20:34 30.03.2007
Selliste veohindadega ja suht uute masinatega peab härra direktor seal oma pensionist kõvasti juurde maksma, et sellise palga suudab välja käia või tegeleb rahapesuga kõvasti.
.
18:43 31.03.2007
Karo tegeles ikka metsaveo ja kalluritega,iseseisvalt poolhaagetega hakkas alles aasta tagasi mässama,enne seda sõiis teiste all.Ärge ajage jama kui te ei tea millest ju jutt käib,ja et teenida eestis üle 15 ,peate ööd päevad sõitma.Lihtsalt ei ole võimalus maksta kuna veohinnad pole normaalsed.
Kui pisut veel juhile maksta juurde siis sellel ütlejal oli õigus ,kes ütles siis paneb omanik poe kinni,kas jätab uue auto ostmata või saate kõik endale uue töökoha otsida.
vabariigi valitsus
11:04 01.04.2007
Tänu uuele koalitsioonile, kuhu kuulub ka Sotsiaaldemokraatlik erakond moodustati moodustati uus ministeerium - Transpordiministeerium. Transpordiministriks esitab Sotsiaaldemokraatlik erakond kaks kandidaati: Peep Petersoni ja Gert Jenseni.
Peep Peterson on Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühingu esimees. Tema teeneks on autojuhtide palga 10 kordne tõus viimase 2 aasta jooksul. Lisaks on peale tema saamist ametiühingu etteotsa kadunud Eestis ümbrikupalga maksjatest vedajad.
Ärimees Gert Jensenit tuntakse kui endist EKV juhatajat. Ta tõi Eesti transporditurule euroopaliku ärikultuuri, näidates kuidas tuleb töötajat (autojuhti) ettevõtte sees väärtustada.
vabariigi valitsus
11:12 01.04.2007
Hoolimata sellest, et transpordiminister on veel valimata, on saavutanud Transpordiministeerium läbi raskete läbirääkimiste oma esimese suurvõidu. Alates 01.04.2007 kehtestatakse Vabariigis uued autojuhtide min palgamäärad. Siseriiklikul tööl on min brutopalgamääraks 1000.- krooni päevas ja rahvusvahelisel tööl 1500.- krooni päevas. Lisaks sellel on vedaja kohustus maksta autojuhtidele maksuvaba lähetusraha komandeeringu päevade eest järgmiselt: kui juht väljub autoga ettevõtte territooriumilt, siis 500.- krooni päevas ja kui ta seejuures väljub veel riigi territooriumilt, siis 2000.- krooni päevas.

Nende uute normide kinnitamiseks tehti kompromiss tööandjatega, mille hinnaks on tööandja õigus lõpetada autojuhiga tööleping päeva pealt. Seejuures ei pea tööandja lepingu lõpetamist põhjendama ning lisaks ei lasu tööandjal enam kohustust töötajale maksta välja kasutamata puhkuse eest puhkusehüvitist.
ahnii
11:32 01.04.2007
kust see artikkel on võetud ?

on kuskil valitsuse lehel ka olemas ? mingit linki ??

see on tore et asi hakkab muutuma :)
tyh
12:56 01.04.2007
head esimest aprilli
ahnii
13:15 01.04.2007
mõtlesin ise ka aprillile aga kui nii siis ****d naljad teil !!!!
niijah
13:53 01.04.2007
nali pole sitt, vaid see kes sellest aru ei saa. Natuke võiks ise ka mõelda, kui selleks mingisugust võimet antud on. Siin foorumis paistab, et enamus on mingid lambukesed, kes korrutavad aina üht ja sedasama.
ahnii
16:42 01.04.2007
no mis sa "niijah" tõrgud nyyd, mine ela oma reaalses maailmas edasi siis
Rene.
16:47 01.04.2007
. (registreerimata)
Re: eesti veoautojuhtide palk
Karo tegeles ikka metsaveo ja kalluritega,iseseisvalt poolhaagetega hakkas alles aasta tagasi mässama,enne seda sõiis teiste all.Ärge ajage jama kui te ei tea millest ju jutt käib,ja et teenida eestis üle 15 ,peate ööd päevad sõitma.Lihtsalt ei ole võimalus maksta kuna veohinnad pole normaalsed.
Kui pisut veel juhile maksta juurde siis sellel ütlejal oli õigus ,kes ütles siis paneb omanik poe kinni,kas jätab uue auto ostmata või saate kõik endale uue töökoha otsida
------------------------------------------------------------
-----------------------------------

Ma tean väga hästi millest räägin, kuna selle firmaga on suur kokkupuude !
Jah tal endal autosi pole, aga tema all sõidavad pisikesed nö. erafirmad. Ja palk seal sama. Ja euroopa vedu algas 2005 mitteaasta tagasi.
vaasa
22:21 03.04.2007
Lugesin valdava enamuse arvamused ja väljaütlemised läbi ja kuidagi sant tunne jääb hinge kui vaatad kuidas kolleegid kurdavad oma kehva elu. Kallid mehepojad keegi ei sunni teid tegema tööd mille eest te väärilist tasu ei saa.Saatke need ***aritest tööandjad kus kurat ja asjad hakkavad paranema. Neid ei huvita sinu palk ei tervis ei elamistingimused. Aetakse aga tagant.Kui sa ka otsa saad või sandiks jääd, neil ei juhtu midagi tuleb uus ullike ja rügab edasi.Ei tasu orjaks muutuda.
ülbe kehäkolmevend :)
11:26 06.04.2007
Veohinnad veohindadeks. Mida mees tahab oma normaalse töö eest? Lihtsalt seda, et jaksaks üürida elamist või eluasemelaenu maksta (kõik ei saanud ju erastada), et jaksaks pidada autot (ei saa ju veoautoga omi asju ajamas käia), et jääks ka leivaraha ja riided saaks selga osta. Paljudel meist on, muide, isegi lapsed. Et lastele ka taskuraha ja riided selga saaks. Ja et natuke pensionieale mõeldes ka kõrvale panna. On see midagi üle mõistuse tahetud või? Võib-olla tõesti, kui te siin 7000 kroonist räägite. Muide, mina Eestis just nii palju kätte saingi. Ma usun, et see ongi tegelikult mingi keskmine. Rekkamehed saavad jah normaalset raha, aga neil pole ju normaalset elu selle eest. Mis elu see on, nagu meremehel.
abilendur
14:48 06.04.2007
jutt käib korralikust palgasüsteemist,ex.Aga milline see süsteem küll olema peaks?Meid,juhte on hulga ja seda mis Sinule on hea,see ehk teistele ei meeldi.Tunnitasu-ok.Aga millised numbrid peaks olema.Ärge nämmutage,tehke konkreetseid ettepanekuid.
abilendur
14:54 06.04.2007
pole juba ammu nii rumalat juttu kuulnud.rekkameeste palkadest ja ümbrikupalkadest ei tea sa midagi
Nutukoorile
18:31 08.04.2007
Vinged mehed need Eesti autojuhid! Küll kuuldud, et palk väike. Tõeliseid tegijaid aga napib ning kindel see, et neil ka palk norm kas siis Eestis või EU-s. Põhiline on vaid kurta, vaadake peeglisse ja andke aru, et raha ei kasva kellelgi puu otsas. Et saada, on vaja endast ka anda, teed rohkem, saad ka rohkem. Paraku keegi ei mõtle kuidas tuleb raha, seda tahetakse vaid saada ja ikka on seda vähe...
tööandja
07:50 10.04.2007
Ma maksan juba paar aastat oma juhtidele Eesti töö eest alates 25000 ja rahvusvahelise töö eest alates 45000 kätte kuus. Jube haledad vennikesed olete, et siin palga pärast halate. Tehke tööd, küll siis raha ka saate.
Ärge kontakte küsige, sest teiesugustele pole mul midagi pakkuda. Meil töötavad ainult juhid, kes tahavad tööd teha, mitte eided, kes päevad läbi foorumites halavad.
Tööandjale
17:01 10.04.2007
Ehk avaldaksid ka ametliku brutopalga numbri. Eriti ei usu, et see kõik ametlikult kätte saadakse. Aga muljetavaldavad numbrid sellegipoolest (kui see muidugi tõsi on)
eelmisele ja järgmistele
19:03 10.04.2007
mõelge ka natuke. vaadates erinevate firmade majandusaasta aruandeid ja TSD deklaratsioone, siis võib öelda, et keskmine ametlik palk kohaliku töö eest jääb vahemikku 7...9 tuhat ja rahvusvahelise töö eest 2,5...5 tuhat krooni. sellest läheb tulumaks maha. nii et enamus jutumehi saab palka ümbrikus võ ongi nad ainult JUTUMEHED. tõenäoliselt on ümbrikupalkade osa siiski suhteliselt väike ehk teisisõnu on siin foorumis ja üldse rekkameeste seas palju JUTUMEHI, kes teenivad oma unistustes kümneid tuhandeid kroone. edu neile ja teistele unistajatele.
126
19:08 10.04.2007
Teades õigete rekkameeste elu on kahtlane kas neil on aega siin jahuda.Saadki koju oled väsind kui koer.
Kui just läpakas ja WIFI,aga paljudel see on.
eur
22:21 10.04.2007
Kas saab eestis s6ites 15 kätte ja oled 6htul ilusti kodus?

Ise s6itsin 2000aastal eestis,päevad olid vahest hommikust kella4-st kuni 6htu 23-ni ja kui midagi veel ä lagunes....
Juurde tookord ei tahetut maksta, ja tehnika oli ka juba kole vana,seega vahetasin kohta.
het to tööandja
23:50 10.04.2007
kahju,et enam pole ajakirja PIKKER. sealne toimetus yksvahe Jaan Tatika nimelist papist auraha välja jagas. Sa oled selle täiega ära teeninud.
Mul ammet selge, tööd ei pelga, palka ei põlga,hale vennike pole,joomamees ka mitte,kogemust nii kodus kui ka piiri taga aastaid. viimased 12a yhe tööandja juures ja mõlemad pooled rahul. aga nyyd lihtsalt vaheldust vaja. võta ühendust,ehk lööme käed?
Sa ikke autojuhtidest räägid ja õiges foorumis oled? Sa pole mõne ministeeriumi boss äkiste?
tööandja
00:05 11.04.2007
ma ei palka siit foorumist halavaid eitesid.
ma ei saa aru, miks arvab autojuht, kes täna saab palka 7000 kätte, et teise tööandja juures on ta väärt enamat.
het to tööandja
06:48 11.04.2007
sina siin ju üks halajatest,kes kõiki teisi eitedeks peab,lase aga fantaaisal lennata aga katsu oma jutuga ikka maa peale jääda.vaevalt,et sellise taadi juures,kel jutt kui pärmivabriku solgivesi ning naljast ei taipa,keegi rõõmuga töödteeb, olgu siis see nimetatud palganumber tõene või veel suurem. see ei ole alati primaarne.
jassus
07:49 11.04.2007
koeraelu -elad kuudis , kused rattale
alla 40 kätte norm inimene seda ei tee
Tööandjad
18:05 11.04.2007
Võiksid selle kah avaldada, kui rämedalt kettad tuleb selle palganumbri pärast lõhki sõita (ja kes trahvid maksab) . Vahest võiks aru saada et juhi tervis maksab ka midagi. Või on see nn. tööandjatele täielikult ******. Ja see "tubli"tööandja ei julge kah AMETLIKKU palka avaldada.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte