Irwwwww....söön oma aluspüksid ära, kui sõber RAINER pole kas amatöör, või väga valele elualale sattunud äbarik. MUGAVUS võib olla üks peamisi argumente sõiduauto valimisel..rekka koha pealt aga...pakuksin kusagil 3-4. kohal.
Mulle istub MAN TGA XXL...samas Stralis on ka arvestatav.
meie tingimustes on kõige parem minu arust daf 95xf,nii hind kui kvaliteed on head,see auto sobib nii eestis sõitniseks,kui ka euroopas,scania ja volvo on kyll kallimad autod,aga kestavad sama kaua kui daf,seda olen ise kui auto omanik proovinud,kui daf ostsin mõtlesin ka et sain nyyd kõvasti vastu *****t,aga exsisin,suured tänud müügimeestele,kes tegid selgeks et daf auto on siiski parim
Sa masinamees oled eriline naljatilk.Siin on tegu tõsiste meestega mitte niisama ****dega,nii et oma lamedaid pilte pane DELFI-sse naljapiltide teemaalla!
Ei no nali naljaks :) see on venemeestele ja muide selga kui minna eestis saksamaale ma pakun et kui saksas oled on sul tervis .... . Mugavus on seal alla igasuguse piiri Varsti märts saan ka rekkamehe elu tunda siis ütle täpselt mis võiks see praem olla kui se totakas Gaz mis oli õige auto Nsv ajal kolhoosides
parim rekka on see mida ise remontida saab ja ei pea lollidele monoppolidele midagi maksma. varsti tuleb see aeg. Volvo müüb pööravõlli tihendit 298.- krooni, SKF sama tihendi letihind on 25.-
Niikaua kui see jama kestab, pole ükski auto parim.
kuule juht....ok saan aru sul võib C ja E kat olla ja sa võid isegi kuskil mingi DAFiga mööda euroopat lasta....aga mis sind selle minu sõnavõtu juures häiris?? (tavaliselt sellised itimehed kes ennast juhiks nimetavad on vana Gaz-53ga pool elu sõitnud ja nüüd saanud väljapoole eestit ja siis peavad tähtsateks ninadeks)
kaks esimest on scan ja volvo.ülejäänud on järgmised.Ise olen scannimees olnud aga kaldun arvama et volvo oma mugavuselt on parem.See on meeste arvamustest kes kahte autot võrrelnud.Saku AB mehed on sõinud nii FH kui SCANNIGA.Ja arvamus kaldub volvo kasuks.Aga ülemused kes rehnutit teevad on scanni poolt.Tänu kütekulule.Euroopas sees ei tule volvo mugavus eriti esile,kuna teed on nats paremad.Kodu vahet sõitjatele on volvo tunduvalt parem.Kabiinis on scannis nagu rohkem ruumi,aga see on nagu mõtetu tühi ruum millega pole midagi peale hakkata.Muidugi mis scanni kasuks räägib on edasi minek.Ronimine on endasuguste seast parim. Kui oleks ise firma omanik võtaks kindlalt scannid.
Eks ta ole Scania ja volvo .See on tegelt raske teema kuna maitse on erinev nagu et kes tahab mugavust võtab volvo kes töökindlama jm võtab scania Aga tegelt kui mina kord rekkameheks saan ei oleks ma vastu ei scaniast ega volvos , Man on nüüd nii et Algus versioonid on puha metsas Kui hakkad man võtma soovitan südamest uuemad väljalased , Kuigi Man on suure kabiiniga .Minu miinused on man'is see et kui istusin man siis Esiteks ei meeldinud man armatuurlaud selline ühtlane nagu kamazilgi enam vähem selline on hea nagu scanial ja volvol kõik käepärane ka kaarega , ja siis see rooli reguleeria on hoopiski tooli kõrval , Teistel on ju see (scanial rooli ja volvo pedaalide juures ) armatuuri juures . Ega muud polegi magamis ase on hea aga ikkagi kõige tähtsam on sõidu asend
MANil pole häda midagi kui oled sulane,kabiinis piisavalt ruumi,sõidumugavus on ka mitte päris hea,aga lihtsalt hea,omanik olla on jama,sest raisk kipub lagunema,
Eks ikka kui hoolid ja teed temast kõik mis välja annab saab sellesti üks kõva käega rekka kui lased nii nagu leedukad oma kamazi' dega siis on aamen . Isegi kamazist võib auto saada kui sa nokid pidevalt selle kallal aga jah ega man ei ole hull aga nagu ma ütlen on maitse asi see Eks nad lagune Kuna esimesed välja lased olid vigased uuemad on vist ikka püsib "liimiga" Koos :)
Nu võtame paar näidet mõned noored rekkamehed räägivad et scania on rullnokkade Rekka , Ju siis selle pärast et kiirendus on hää , ja scania on selliste rahulike meeste rekka :) Aga jah Man on kena suurtele meestele .
...ja Mazda6 ja põhukott 206 on ka parimad sõiduautod, kuna neid ostetakse kõige rohkem? ...naiivitar.
Rekkad on tänapäeval suht homogeensed...turunduses on küsimus. Loomulikult ka harjumustes ja tõekspidamistes, ning selles, milline kaubamärk meie turgu endale tähtsaks peab. Tean omadest kogemustest, et Volvo/Scania tehastele on meie turg väga oluliste hulgas...näiteks ivecole seevastu terve baltikum pehmelt öeldes teisejärguline.
Mul näiteks autojuht tahtis Stralist, aga ostsin FH, kuna oli odavam...elame-näeme, kuidas kestab
juhile on kõige parem volvo fh12,globrtrotter xl,kuna säl on kõige rohkem ruumi,kastid tagaseinas,ees seinas jne. roolliigub kla kõige paremini,kuna olen juht arvan et see on hetkel kyll parim
omal daf 95 spacecabe,niikaua kui sõitsin muude asjadega ei olnud daf-ist mingil arvamusel nüüd mõtlen teisiti (kui keegi ei usu siis proovigu järgi).Üldiselt peaks kõige parem olema FH12 globe,sisu on kõige ilusam minu arust Scanial
Mul savi,mis autoga ma sulasena sõidan,peaasi et päälik palga õigel ajal ära maksab,muidugi kui valida siis kas volvo fh12 või daf 95xf,hetkel kihutan vana volvo f12 aastast 87 soomes,olen ka sõitnud 2001.a. volvoga,tagasi minna uue auto päält vana peale oli kyll hirmus aga harjus ära.
Auto on auto,peaasi et oleks teh.korras,millega saab tööd teha
ah,sõitsin ka paar päeva tagasi actrosega,mega kabiiniga 98 aastast ja ei arva sellest masinast küll midagi.võibolla kui poolhaage taga on,siis ehk on parem.
oh jah , parim rekka on igamehe oma rekka , oleneb palju ta armastab oma plekk tüdrukut , mina oleks rahul üks kõik mis rekkaga , tõsi et võite segaseks pidada , kuid ma ei hakka pelgama , enda kätega teen loomulikult auto otsast lõpuni teistsuguseks ehk oma meele järgi , sees tuleb ehk suurem rõhk panna , kuna seal ikkagi elad , niisiis , igasugused lauad , telekad , kardinad , enda disan ehk , kui lõplikult valmis , siis võib uhkusega õelda et minu plekist tüdruk on kõige parem rekka , loodan ehk saate aru
Kuule "no jah" kas sul scania kiitmisest isu täis ei saa.Selle asemel,et foorumis lolli juttu ajad topi omale näpp tagumikku kui ta sul sinna üldse läheb,sest oled kindlasti vana MAZ-i mees ja sellega sõitmisest on junni ära neetinud.
to: huuba-buuba sa oled üldse rekkad näind we? Sa pista ise oma näpp ***** ja vilista kui ei mahu siis situ nii sama verd. Ma kiidan scaniat sellepärast see on hää masin ja see on minu arvamus, ning mis see sinu asi on mida ma kiidan. Sina kiida oma sauna.
minu firmas on 3 VOLVO FH 16 6*4 metsaveokit - ei ole võimalik et mingi muu variant üldse vastu suudaks neile panna - läbisõidud kõigil ca 800 000 km. selle võib rahulikult kahega korrutada ja autod sõidavad ka siis edasi kui kasutada MOBIL õli. olen proovinut ka SISU Cummins mootori ja Fulleri kastiga aga kõht hakkab valutama kui mõelda et peaks uuesti SISU ostma(sidurpiduri vahetuse võin une pealt ära teha ja elektrisüsteem on täielik kavnoo ja raam tükkis pooleks minema aga siiski parem kui kamaz. Ei julge mina ka seda SCANIA 6*4 võtta- pole mul vaja seda tagasilla jama ja SCANIA kardaaniristid on ka millegipärast asfaldi peal mitte aga kardaani küljes. Konna juures käivad meil aga FH 12 - samuti ei ole nad siiani veel alt vedanud - läbisõidud 500-900 tuhat km.Nii et täitsa igavad need volvod-pole midagi eriti remontida! Igavuse peletamiseks tuleb meile RENAULT MAGNUM 4*2 99 aasta eks siis näis kui halb või hea see auto on!
Minu eelistus RENAULT RADIANCE. alljärgnevalt aadressilt leiad rohkem infot, pildid, videod, tutvustused. Tõsine tükk kaasaegset veoautot. http://www.renault-trucks.com International Motor Show (IAA) esitlus.
Ei tea ei meeldi eriti sellesed ulmelised autod
ja minu arust on see auto liiga avar
kabiinikuju jätab ka soovida
peeglite asemel kaamerad ainult üks ekraan peeglite vaatamiseks kuda sa mõlemat vaatad
Väidetavalt ida-pool üks mees pani oma scaniale süüsteemi peale ja nüüd sõidab RAPSIõliga,käivitamine diisliga aga sõit õliga. nüüd õli ja diisli hind,vahe on vahel.
Väidetavalt ida-pool üks mees pani oma scaniale süüsteemi peale ja nüüd sõidab RAPSIõliga,käivitamine diisliga aga sõit õliga. nüüd õli ja diisli hind,vahe on vahel.
Kunagi tahtsid scania ja volvo ühtida et scania mootor ja volvo kabiin aga see keelati sellepärast et muidu enam teisi masinaid polekski keegi ostnud.Soomes aastaga ostetud autode järgi on nii Scania 981 volvo 886 sisu 342 mercedes 312 man 169 renault 114 iveco 82