Veoautod ja rasketehnika

Mida mehed arvate....

mees41
18:25 25.08.2008
...ootan vastuseid eriti nendelt,kes on sõitnud Rumeenia teedel.
Volvo FH 16 nel on kohe kohe esiratta laager kokku jooksmas.Esimene normaalne teenindus asub 283km kaugusel.Ungaris...Debrecenis.Ise asun külakolkas mille nimeks Sebes ( DN 1 / 7 või...kui soovite...E 68 E81)
Läbida tuleb veel sellised kolkad Cluj-Napoca,Oradea.
Nati nüüd möödunust.Eelmine kord kui Rumeeniast Otopenist tulin oli samuti jube kuum.Sooja oli 40 kraadi ringis.Jõudsin koormaga ilusti Helsingisse...Helsingis kohe samal päeval koorem peale ja tuld Taani poole.
Enne Helsingborgi...puuks...parem rattalaager volvol kinni mis kinni. Ülemus käskis sõita teeninduseni. Ok..kiiks ja kääks...kuidagi moodi pisarad silmis jõudsin kohale....Helsingborgi Volvo Services tõmmati nahk üle kõrvade....remont läks maksma viis tonni eurot. Vahetati kõik mis võimalik.Pooltelg,piduriklotsid,piduriketas....Ok.Ise olin loll...aga mehed ...andke andeks...mind ju visati teenindusest välja...polevat mul seal midagi passida...see selleks...aga lõppkokkuvõttes süüdistas ülemus mind autojuhti...esiteks selles et ma ei osanud ette tunda kuna laager kokku jookseb.Teiseks selles et ei jälginud mis teenindudes vahetatakse ja mida mitte. Ok.Olin loll...ei jaganud matsu...unustame eelmise korra.
Jõuame tänasesse päeva. Volvokesel teisel pool peale rumeeniat sama viga. Rattalaagril ,teisel pool muidugi, kolme sentimeetrine loks sees.
Teeninduseni naga ütlesin...peaaegu kolm sotti km. Helistasin Eesti volvosse...öeldi,edasisõit omal vastutusel. Kust kurat mina tean...kus ja kuna see laager seekord üles ütleb...võibolla kannatab ära selle sõidu...võib olla mitte. Andsin asjast ülemusele teada...käskis suusõnaliselt kohale sõita....veel ei ole liikuma hakanud...sest mis saab siis...kui jälle kogu kupatus vahetusse läheb....süüdi on ikkagi autojuht kes ei osanud hinnata olukorda...
proovi
18:44 25.08.2008
proovi laagrit kinni tõmmata. Ja sellise ülemuse mina saadakse hoobilt p....sse. Mul on euros autotega küll ja rohkem jamasid juhtunud,ning alati olen service kohale kutsunud,ja ei mingit probleemi hiljem ülemusega pole olnud. Mina ei liikuks kohalt sinu asemel. Kui juhtub õnnetus oled sina süüdi, pea seda meeles.
kuda kulgeb
07:03 26.08.2008
kuda see sõit sul kulgeb ,seal ei tea kus. Mis sa selle rattaga ette võtsid.
lihtsameelne
20:18 26.08.2008
Enda volvol läks eelmine sügis kodus rattalaager. Tõbi viis servisesse ja arve tuli 65000.- + tõbi 16000.00
r3sdf
20:58 26.08.2008
hiljuti oli siin eesti sise veal ka osadel volvodel laagritega jamasid.
vastik poiss
18:51 28.08.2008
pmst olen ma 100% kindel, et volvo teenindus on olemas ka aradis, kui sulle miskipärast meeldib piki mägesid kangutada (sebesist cluj peale sõita, mitte edasi arad-oradea), siis on ta kindlasti olemas ka oradeas

edasist teksti lugeda üritades soovitaksin õppida kirjutada arusaadavamalt ning küsimust ma tekstist ei leidnud
vastik poiss
19:09 28.08.2008
Volvo Truck Center Cluj
Strada Principală, Gilău, 407310 Cluj
telefon: +40 264 502 200
fax: +40 264 502 205

Autocamion Service Deva
Calea Zarandului nr. 258, DN 7, 330182 Deva, România.

Programări service
telefon: +40 254 206 900
fax: +40 254 206 919

Autocamion Service Timişoara

Calea Lugojului nr.107 Ghiroda, 307200 Timiş, (bifurcaţie aeroport)

Programări service:
telefon: +40 256 309 100
fax: +40 256 309 119

lähimad esindused, aga palun.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte