Veoautod ja rasketehnika

küsimus rekkajuhtidele

janno junn
04:13 06.11.2003
Miks just valged froteesokid?Miks igasugused mänguasjad,vidinad ees armatuuri peal?Miks neoonvärvides vest kõrvalistme seljatoel?
mastermees
19:30 06.11.2003
ise sõidan ka ,aga minul isiklikult on ees aknal paar lõhna kuuske ja täringud.Ma ei ole ka aru saanud,miks paljudel vestid kõrval toolidel on.Valged froteesokid,nahlvest ning kas dressid, või viigi püksid on eesti rekkamehe imidz.NB ise niimoodi ei riietu kunagi, tahan teistest erineda
nii teeme asja selgeks
22:05 06.11.2003
sokk-kui näed musta siis vaheta ära;mänguasjad koduse tunde loojad;muud vidinad-nimesilt juhinimi,kellel lällar (see on autojuhtide side vahend nad suhtlevad sellega omavahel);lõhnakuusk-annab meeldiva lõhna,kuna elan seles rekkas nädal või2;ja see vesti lugu ei saa nagu öelda mh see me arvamus2Kallet
looder
19:44 08.11.2003
neoon vest on kõrval istmel seepärast,et minu teada peab poolas olema see kohustuslik.selga tõmmata rattavahetusel,laadimis töödel,et oleksid teistele nähtav.et iga poller sind kinni ei peaks ja su vesti kontrolliks,on see lihtsam asetada nähtavale kohale.sokkide kohta ei oska öelda,aga paljud sõidavad sokkidega,nii mugavam,aga miks valged,ei tea.
edward
11:09 09.11.2003
Neoonvest on KOHUSTUSLIK ADR (ohtlike veoste) vedudel. Kas just istme seljatoel, aga ega talle paremat kohta ei leiagi ? Ja teistelgi paha ei tee, pimedas teele astudes vest selga tirida.
Igasugu muu kila-kola alates mänguasjadest, lõpetades nimesiltidega on muidugi...
Olen liigelnud võõra masinaga kus aken sodi täis, öösel ei kannatanud sugugi olla, tuli vidinad ära korjata.
Valgeid froteesokke, ei ole veel täheldanud, kui on siis tõenäoliselt saabaste sisse peidetud.
heh
22:45 12.12.2003
mõnel on terve loomaaed alates miki iirrest elevantsiga lõpetades esiklaasil reas,taat ise oopis tagaplaanil, habe hormis.mõnel kangemal on lausa elav peni seltsi võtet,käib siis nt. narvas vene koera piale urisemas.omale võtaks miki iire kyll koju lemmikloomaks,paistab selline intelligentsem tegelane olevat,ei pudista kypsiseid ega situ nurka.
vägev !
23:11 12.12.2003
See on kõige parem foorumi teema siiani ! Hahahah, väga origiaanlne küsimus ! Mis muud kui valged sokid jalga ja rooli taha !!!
Willy
22:56 15.12.2003
küsija on vist paadund KAMAZI mees? Kuhu ei kannata valge sokkiga minna.Vest kõrvalistmel on mudugi jama,sellel peaks muu koht olema. Ükski Poola miilits ei pea sind palja vesti pärast kinni.
lupo
17:26 16.12.2003
mida küsimus, äkki tahab junn veel seda ka teada, miks tennisemängijad valgeid sokke kannavad, või veel midagist totramat, meeldib puhaste sokkidega käia, no meeldib, mis teha. Ja poolas võtab pan sind rahaahnuses kinni, vest lihtsalt seal vedelmas kõrvalistmel, kui keegi istub, siis korjad enamsti ära ju.
Valgesokk
17:41 16.12.2003
Valged sokid võeti üle soomlastelt.Dressid venelastelt.Nahkvestid türklastelt.
imelik
17:49 16.12.2003
Ja teeääres noortele tüdrukutele annavad signaali vahtralehtedega rullnokad või edasijõudnud ja "pasunatega" rekkamehed...
cowboy
14:56 25.12.2003
Kui häirib ära vaata ja jutul lõpp. ma käin nii nagu ma olen harjunud ja auto on täpselt samamoodi ära tehtud nagu vaja, kui aru ei saa siis oma asi. mitte üht asja autol pole ülearu. ja tehase toorikuga ka ei sõida

janno junn
18:43 03.01.2004
Kõikidele pilootidele head uut aastat!Paneme aga edasi-ehime esiklaasi hõbekarraga ja süütame plastmasskuusel elektriküünlad.Ja palja tibi pildiga käterätt ka niimoodi kuivama,et kõik läbi esiklaasi näeksid.
rrrrr
20:17 20.02.2004
neoon värv vest on ADR i vest ja loomad on hubasemaks toaks
Ennu
11:12 21.02.2004
Ongi vidinad on mõnes mõttes head mõnes mõttes halb läksin linna tuli üks ukrina mersu vastu ja see mins naerma panin oli see et vetsu paberi koht oli esi plaanin akna ees siis pikki rida alla akna juures veel vidinaid aga kui vaatasin väljast vaatas vastu ära kulunud asja ja sopp :) iga üks on enda moodi originaalne eestlased hoivada rekkad enam vähem puhtam aga venelased ja muud mehikesed ei hoia nii ästi
Arvo
19:52 23.02.2004
dressipükstega käivad vanad traktoristid, bussijuhid ja muud ühe reisi liblikad. vanakoolimehed käivad ikka viisakalt teksapükstega ja nahkvest läheb sellega kokku.. ongi kogu lugu
georg
20:02 23.02.2004
mõnel rekkal on esiklaasile ritta sätitud hulk vimpleid. Kas politsei ei ütle pahasti sellepeale kuna see ju oluliselt halvendab väljavaadet?
lupo
20:45 23.02.2004
täh, eks mingi piir on ikka selle esiklaasi nähtavusel, kui ikke endal juba tunne on et parem esimene nurk näha pole ja kedagi ära tonksad, korjad platsi puhtaks, kõik oleneb võmmist, kelle otsa võid kukkuda....
Ennu
16:17 04.03.2004
Tjah see oleneb võmmist saarlase rekkamehed on saarel kinni pidanud tol ei huvitanud see armatuur rohkem vaatas et tuled on mustad ja numbrimärk ei paistnud välja
pohhiuist
18:21 09.03.2004
"vormiriietus" eestlastel nagu ta on,vantidel dressid,ise pooldan teksasid ja tosse,kõige universaalsemad,
prõnn
19:58 11.03.2004
ja venkud ronivad scanni kah õliste tunkedega. nad kamaziga nii harjund
afka
21:05 18.03.2004
Kuna enamus rekkaid on tehtud niiöelda vaibakaks, siis on selge ju, et valge sokiga on ju vaiba peal hea käia ja see näitab ju ka autojuhi hügieeni tunnet.Neoon vest on ADR ja niisama turva jaoks. Ja ega kui ise rekkamees ei ole, ega siis ju neist asjadest nagu nii aru ei saa.
Ennu
22:39 18.03.2004
Venelased vist ei teagi mis on tolmulapp ja puhtus neil on tutikas scania 2 aasta pärast sama mis kamza jube vaadata saaremaal veavad kala sellised s.ta käid et jube mõnel pole numbri märki ka näga maailma sopad on peal . ja eestlased on originaalsed ja hoiavad puhtus ja korda sest see on ikkagi mõnedel "teine kodu" :)
REIDO
07:58 21.03.2004
REKAJUHID ON LAHEDAD JA VINGED.MINA TAHAN KA REKAJUHIKS MA OLEN 15 AGA KUNA SAAB REKALOAD KÄTTE MITME AASTASELT.MINA KAISIN ISAGA JUBA 3 AASTASELT KAASAS TÄIEGA LAHE ON SIIAMAANI.KÕIK REKAJUHID ON TÄIEGA LAHEDAD.REKAGA ON HEA NAISI VEDADA.MAIWEST RUULIB TÄIEGA TALLINNAS.AGA KUIDAS KEELEGA ON KAS HÄSTI PEAB KEELT OSKAMA VÕI SAAB KA SIIS KUI KEELT NATUKE OSKAD.AGA KUI PALJU REKALOAD MAKSAVAD.ÜLE MERSU SCANNI JA VOLVO EI OLE.VASTAKE SIIS REKAVENNAD
to reido
12:21 21.03.2004
Sa oled üks kahtlane säga. Oma küsimus esita isale, küll tema teab.
:)
12:33 21.03.2004
Paljudel on vaibad maas ja jalatsiga sees ei olda üldse, eesti vendadel ikka auto enamasti korras ja puhas seest.
Ennu
22:11 25.03.2004
jah eestlasel on kõik norm aga ma vaatasin leedu piiril oli ühel disniländ akna peal iga suguseid pesukarusi oli aknal nii vägev vaade oli :)
heh
22:51 04.04.2004
ma panen vimpelid tagaluugi kylge,leffig sial, siis ei sega summagi välja vaatamist. Naisi on jah ea rekkaga vedada, välismaale. paned koormasse,amburgis siis müüd ära,rubla ämber.keelega,reidu on nii,et kes keelekat ei oska ega see saksa ei saa
h22letaja
23:23 04.04.2004
j6ngimaid vendi kui eesti rekkamehed pole ma n2ind. just euroopas - l2hed emakeelset juttu ajama, kohtad aga ylbitsevat ja j2lki suhtumist.
ahaa
12:49 05.04.2004
Kantrimuusika on kõigil kutsehaigus või on see nii ainult minu paaril tuttaval?
Aare750
22:10 05.04.2004
Pakun et ma hakkan enamuses Mati Nuudet kuulama, vähemalt esialgu... Noh hea küll eks teisi eesti (kantri)artiste ka :)
PETS
00:23 18.04.2004
M M..ina teen oma tööd ja teen seda täpselt niimoodu nagu mulle meeldb.Miks tekkivad probleemid alati PKW juhtidega.LKW me alati saame teineteisest aru ja probleeme ei tekki kui sa ei ole POLZKA REZPOLITAST läbi sõitnud olge kuss.Üks värk on ületeda piir mingi saaniga toine täüs koormaga rekkaga
Aare750
15:02 18.04.2004
Minu meelest ka, igast rullnokkade kisa on ikka mõttetult palju, igaüks teeb oma tööd ja ei vigise tõsise töö tegija kallal, pakun, et kontorirott ei saa selle tööga hakkamagi, aga kisama on kõva mees!
PETS
20:01 19.04.2004
Nõus AARE 750- ga.Üts asi toimib kontoris paberi pääl,toine värk aga sõidus.Aga see jutt on kurtidele kõrvadele .Mul sõitis ka päälik nädal aiga minu eest,suhtumine minu tööse muutus kardinaallselt.
Ennu
07:32 20.04.2004
see kontori elu teeb ikka hulluks küll mina ei kujuta ette kui istuksein pidevalt seal kõval toolil lõksutan arvutit pea on arvutusi täis 100 muud asja ja rekka ülemustega ka nii krt pidime leedu reisi ilma sidurita peaaegu sõitma kuna loll ei saanud aru et on varsti puruks
Ennu
07:33 20.04.2004
Ei tahtnud teda nüüd tee peale ka jätte riias on kiirteenindus 24 h vms aga tema ei tahtnud krt rekkameestel on rekka ( meil oli volvo ) ka sõber
raul
23:32 24.04.2004
no rekkamestega ei tulda norima sest ameerikas on nad ohtlikud
raul
23:52 24.04.2004
no ma olen 9 aastane ja tean rekkatest palju,ja ma käin isaga ka kassas
tüüp
00:11 25.04.2004
see et rekkades on igasugu vidinaid on norm aga lihtsalt mõni paneb neid üle aru siis on juba räme.see et rekka esiklaasi ehib nime silt täringud on teada asi.
tüüp
00:12 25.04.2004
olen nõus kõigi nendega kes kiidavad ja suhtuvad ästi rekkajuhtidesse.
Ennu
00:15 25.04.2004
täitsa nõus kui ehid rekkad siis ikka piisavalt ja väikest tuuningut oleks nii mõnelgi vaja pole ju vaja tehase toorikuga ka hullata teedel
tm
14:12 26.04.2004
eelmisel esmaspäeval jagati juba ka eesti siseliinide juhtidele mõnes firmas helkurveste-olevat soovitatud liikluspolitsei poolt et kui pimedas ratast vahetad või üle tee kusele lähed siis ehk kevadiselt kiimas rullnokad alla ei aja.......
chef
20:45 29.04.2004
aga kuidas suhtuvad rekkajuhid kalluri(multilifti) juhtidesse??
Minu arust on rakkad väga kõvad masinad muud öelda pole..ise hakkan ka raudselt rekkajuhiks siis kui load kätte olen saanud..:P
Ennu
23:37 29.04.2004
to tm see on jah hull värk mõni inimene läheb siis ka taeva kui üle tee kusele lähed aga see helkuritega vest on nii et kui mingi rekkamees kaugelt tuleb uni peal aru ei saa vaatab kollane vestt oi **** mendid siis võib ka ikka päris hull asi olla et ohukad põlevad ja mingi kollane mehike tatsab ringi
fehc /kollanemehi ketatsabring
18:14 30.04.2004
aga kuda suhtuvad vestikandjad rullnokkadesse?? ma ratast ise ei vaheta,tellin virma. ma akka ka rauselt vestikandjaks kui olen vesti kätte saanud ja yle tee kusele lähen ikka kuigi telekas ytleb, et see ple kuseäda vaid eesnäärme ealoomulisest suurenemisest tekkinud urineerimis vaevus.P
kollasebaret igaTartubiol oogi
18:16 30.04.2004
kas Taisto bussijuhtidel ka need kollased vestid on?
chef
18:20 30.04.2004
selle vestiga saab igast kino ju teha:D või mis teie arvate??
oled juua täis ja otsid enda autot..siis vähemalt teised näevad!!!
kanna helkurit:D
mulk
00:37 02.05.2004
ennu!kasuta kirjavahemärke ka,jube raske on lugeda su teksti.
Ennu
12:10 02.05.2004
sinna vestile võiks selja peale maalida Politsei ,nabiks rullnokke kinni
dd
19:36 01.07.2004
ma olen muuseas soomes aru saanud et ega nemadki oma autosid suurt ei puhasta seest ja segamini on nad kah, isiklike autodega on asi muidugi teistmoodi. väljast enamasti ikka läigivad sest mõnedel firmadel on juba oma juhtidele kuid eriti allhankijatele ette öeldud et hoidke oma autod väljastpoolt puhtad ja esinduslikud. ja täitsa õige jutt.
Ennu
08:11 02.07.2004
sea pesas ka natu jõhker olla , krt euroopat on nii lausa nuhtlus
jarts
23:04 16.07.2004
kle ARVO= *** tööd tuleb teha selliste riietega kuidas on sul mugav.jõle sitt on tööd teha kyll kui kanged teksad jalas.
jarts
23:05 16.07.2004
ma saan aru et bussijuhid peavad korralikult riides käima aga rekkemehed käivad nii kuidas on mugav
Ennu
23:37 16.07.2004
ah bussijuht on bussijuht , see on oma ette inimene ülikonnaga rullnokk . rekkameestel ikka tavaliselt jah sellised riided et mugav , see loogiline ka pikad reisid ebamugav riietus , natu imelik ju ;)
Arvo
19:39 17.07.2004
eesti autojuhid käivad võrreldes teistega väga korralikult riides. ****ste dresside ja viigipükstega käivad leedukad ja muud tsurkad. kabiinis võid palja ******ga ka istuda, aga välja minnes pannakse ikka korralikult riidesse. to jarts: sa osta endale normaalsed teksapüksid.
jarts
23:14 19.07.2004
jajah. käin millega on mugav ja ikka puhaste riietega mitte et hommikused pudru plekid pluusi peal ja korralikud püksid
no jah
17:16 20.07.2004
käijakse ikke normaalsete ja mugavate riietega autos mitte nendega millega remondid ka sõidad.
tank
02:11 17.08.2004
mõned vennad on vist sõjaväes tankistid olnud,sellepärast esiklaas igasugust poola ****a täis riputatakse,et harjunud praost piiluma
jarts
18:21 17.08.2004
stuffi tuleb panna korralikult autole kylge mitte täis ****ndada,
kui auto on puhta tühi siis on täiega rõve
mõned vidinad võixid ikka olla aga nuh kui sa mazziga oled harjunud sõitma siis jah ei mahugi midagi kylge :DD
+ aga nuh eks iga mees teab ise mis oma masina kylge topib või ära võtab !!!!!!!
setu
20:51 19.08.2004
ma arvan et kui saa oled ikka paar kuud kodust eemal siis peaks ikka midagi :OMA KODUS:ilusat kah olema ja vestil pole ka paremat kohta kui körval istmel,sest kui sa lähed Inglismaal laadima ja sul pole seda vidinat siis sa lihtsalt ei saa oma kasti *****gi peale!
eurooplane
20:13 28.08.2004
see neonvest on ADR-i vest sest kui sul on mingi jama näiteks tõmbad omal selga ja peab olema lihtsalt selline vest.
reido
06:33 29.08.2004
rekajuhid on väga lahedad.pange sama rauaga edasi.
mees
14:55 01.09.2004
rekka on lahe , kui suureks saan hakkan ka rekkajuhiks ja võtan kõik oma mänguasjad autu kabiini kaasa , siis hea teepääl mängida koos teiste rekkajuhtidega ja mänguasju vahetada. Plikasid tahan ka sõidutada , las nad siis on kadedad kui mu uhkeid mänguasju näävad. Ootan kannatamatusega need 12 aastat ära kuni ma ka luad suan.
Ennu
23:43 01.09.2004
see jutt pani kergelt muigama :) :)
08:20 02.09.2004
Hea pilt poolast. Hämardub, seisab tee ääres poolakas ja vahetab koos kaassõitjaga teepoolset ratast. Mõlema istme seljatoel aga... neoonvestid. sealmaal siis ikkagi kabiinikaunistuseks.
Ennu
08:32 02.09.2004
poolakal on ju nii kaa " kiiresti kiiresti " ei jõua tema seda vesti selga panna
kolleeg pajatas....
13:58 11.09.2004
..., et noomis oma poega,kuna too ei näita yles huvi vene keele õppimise vastu. Mispeale marakratt kostis- Mina Venet sõitma ei hakka.
rene
14:01 11.09.2004
mõne mehe,kes bussi pealt rellale on kolinud,tunned selle järgi ära ,et ainult parempoolsest uksest käib.
olku
21:21 30.04.2006
inglismaa dokkides onkohustuslik ja kiirteel kui small vehicle onpuru pannakse vest,keson Immingham,Grimsby ,Hull dock vest pole kohustuslik maanteel aga samas Keep your life. COWBOY on good mate.
kiiwer
20:16 02.05.2006
tuleb kodune tunne peale
autojuht
21:30 03.05.2006
Ma võin öelda, et neoonvest on teatud olukorras tõesti vajalik, aga kas kõrvalistmel? Omast kogemusest võin öelda, et kaasliiklejad tõmbavad hoo maha küll, kui autol ohukad põlevad ja keegi vestis auto juures õiendab. Minul isiklikult vesti just iga päev tarvis ei lähe ja seetõttu on ta leidnud koha istme all kastis koos kinnastega. N.n tuunimise kohapealt, ei lähe küll mingid narmad vimplid ja CD-plaadid korda. Nimesilt on küll ja vaibad samuti autos. Vanas autos rippus ka pärdik pulgast kinni hoides, kuid hetkel pole midagi originaalset leidnud. Ka minu silmi riivab, kui mõnel mehel on armatuurlaual mänguasja kauplus. Riietusest niipalju, et tõesti vaatan milles end mugavamalt tunnen, aga kindlasti ei ole see nailon dress või viigipüks. Muidugi oleneb ka kõik tööiseloomust, kui on ikka vaja pidevalt autost sisse-välja trampida, siis ei jõua erilist puhtust hoida. P.s eesti juhid on veel suht korralikud, kuid igas karjas leidub ka musti lambaid.
autojuht
21:39 03.05.2006
Ma võin öelda, et neoonvest on teatud olukorras tõesti vajalik, aga kas kõrvalistmel? Omast kogemusest võin öelda, et kaasliiklejad tõmbavad hoo maha küll, kui autol ohukad põlevad ja keegi vestis auto juures õiendab. Minul isiklikult vesti just iga päev tarvis ei lähe ja seetõttu on ta leidnud koha istme all kastis koos kinnastega. N.n tuunimise kohapealt, ei lähe küll mingid narmad vimplid ja CD-plaadid korda. Nimesilt on küll ja vaibad samuti autos. Vanas autos rippus ka pärdik pulgast kinni hoides, kuid hetkel pole midagi originaalset leidnud. Ka minu silmi riivab, kui mõnel mehel on armatuurlaual mänguasja kauplus. Riietusest niipalju, et tõesti vaatan milles end mugavamalt tunnen, aga kindlasti ei ole see nailon dress või viigipüks. Muidugi oleneb ka kõik tööiseloomust, kui on ikka vaja pidevalt autost sisse-välja trampida, siis ei jõua erilist puhtust hoida. P.s eesti juhid on veel suht korralikud, kuid igas karjas leidub ka musti lambaid.
tihend
22:26 05.05.2006
üks eelpool arvas, et neoonvest on ADR-i vest. ehk on mõnel lisaks vestile kõrvalistmel veel kiiver, prillid, kummkindad, kummikud ja muud ADR kola.
guits112
10:29 06.05.2006
nimetu isik
11:47 06.05.2006
kas eestis teeb ainult JTH eriveoseid või on neid veelgi.palun vastake [email protected]
rene
12:43 09.05.2006
Neid on ikka mitmeid, lisan mõned tuntumat,kelleks siis Kaarlaid, Vivarek,Jakohc, Van ja Mar
See teema on vastusteks suletud.