Vaatan et MB Actrosi kohta ei ole keegi midagi konkreetselt kirjutanud. Esimesed mis tulid olevat olnud küll paras peavalu aga nüüd on toonid läinud positiivsemaks. Nii et ootan arvamusi. No muidugi skanni ja volvoga kulgejatelt on teada mis arvamused tulevad. Oodatud on just nende kommentaarid kes on asjaga kokku puutunud.
olen sõitnud actrosega ühe prantsuse ringi, rohkem küll ei tahax.suure kõhuga meestel tekib tõsiseid probleeme.sest rool liigub väga vähe,97.a. oma oli mingisugune kõige odavam variant kah vist,panipaiku ei olnud,teist koikat ka ei olnud,toores masin
Teema riputasin üles sellepärast et plaan on soetada ja põhiliselt eesti siseseks tööks. Tegelikult eelistaksin scanni aga eesti kehvad teed ja scanni nõrk raam ei sobi hästi koostöd tegema.
mul käis üks sõber rootsis koos külmaga üle kuudi, kabiinist ei olnud midagi järgi ja külmast samuti aga raam oli korras mis korras, ära tule jahuma et scanni raam on pehme.
Selle vastu ei vaidlegi et hästi painduma annab(Muide ei ole sellist eesmärki,et ülekaela keerata) aga olen näinud isegi neljanda põlvkonna isendit,mis on võtnud raamile praod sisse eestpoolt tagasilda kanduri juurest(vanematest rääkimata).Kuna tutikat ei soovi soetada siis raami valik peaaegu puudub.Uuele saad küll tellida mida tahad.
Olen seda meelt,et ku''sija kurvastuseks tuleb nentida, meie kliimasse ja teedele sobivaid rekkavedureid ehitatakse Skandinaavias.Liiga pikk lause sai.Veokad ehitatakse Rootsis,nii on o'igem.
nooh, asi ju lihtne, kütusekulu ju põhiline, volvo võtab palju, kui vanema saad, MB, sellel elektroonika nihu, scann kulu väike, auto mis lõhuvb ennast, oleks 4 patja taga, oleks asi dobsem, daf, pidi ka selline laguneja olema, man ka, kuid sõidumugavus hea, kui öösiti jääd, putkad ju suured, sisu, kust juppe võtad, kui lagunema kukub, on ju siin istunud saxas mehed mitu päeva, enne kui jupid sisule said. Kuid vana tõde, iga UUS AUTO ON HEA, muresaid siis kõige vähem.
Maardu Mersu-keskuse õue peal ytles mulle mu firmas töötav autojuht kysimusele Actrose soovi kohta."Mina ei taha ja sul, st.minu firmal, pole niipalju raha,et sellega proovida tööd teha." Peale selle keeldus ta Mersule yleyldse ligilähedale tulemast,hyppas kähku MAN-tyypi auto kabinetti ja uhke sõiduga läinud ta oligi.Sauhh
Iga auto laguneb meie teedel. Olen nüüd ühe autoga MB 1840 üleminekumudel, aasta 2000 motoreks, sõitnud neli aastat ja auto on nüüd pidama jäänud, ütleks et mis lagunes see lagunes kohe ära ja nüüd on hästihoitud korralik tööriist veel mitmeks aastaks. vigadest niipalju et alla 160 tuh vahetati kolvigrupp ja hülsid, mopo mootoriga autoga ei maksa mägedes turnida. õlirõngad olid kulunud. kolm korda on ka elektroonika nöökinud, kompuuter hävitas üle poole pidurdusjõust. viga on ilmselt meie vinges teede soolas. Ka soomlastel on esinenud pidurite kadumist...
meie firmas 3 actrost 2 volvot ja 5 mani
volvod ja actrosed võrdselt head ja vanemad manid ka väga head. uus man kapriisne.
mõttes mõlgub prooviks üks renu uuena võtta --eks näe.
Olen nüüd jah uurinud siit-sealt ja mersu ainus eelis tundub olevat ainult see,et tagaosa nelja õhu peal on.Enamusel on tõesti esinenud igasugu mootoriprobleeme,mida alla poole milli sõitnud autodel üldse olla ei tohiks.Kurat pärast osta veel oma raha eest omale mure kaela,no jääb vist ära.
Ära hakka jah oma raha eest omale igatsugu extreemi kaela tõmbama. Kirutud pole teda vast tollepärast,et kõik on oma kirumised ära kirunud ja keegi ei viitsi enam suud pruukida teemal mis niigi selge.
Actros Eesti oludes-kõige õigem variant 1843LS mootor on nats uimane aga selle eest kestab maa ja ilm,raam kõige normaalsem,taga neli patja,kabiin õhkude peal,poolautomaat kast,mis sa veel tahta oskad.Ei tasu võrrelda selle ****ga,mida loll ERAA promos ja maine maha tegi.
soovitan ikka scanni,sest kütet võtab ta ikka tunduvalt vähem kui kõik teised massinad.Arvesta paberil kokku,kui scann võtab 100 km peale keskmiselt 5 litra vähem kui teised.Kui kavatsed aastas sõita mingi 10 tuhat kilti siis on savi,aga kui kavatsed tööd ikka teha siis tasub scann rahaliselt kindlalt ära.Olen actrosega sõitnud,ei lähe ta edasi ja kui nats koormat ka peal,siis lükka jalaga hoogu.kui hakkad eestis sõitma siis ei anna ta sellist vahet,agakui peaks kasseli tõusudele minema läheb sul süda pahaks.Oleks kõigil jalus.Arvan et autojuhil oleks meeldvam sõita võmsa masinaga,kui mingi jelez-ga.Ja kui tahad ikka kangesti actrost ,siis võta juba 530-ne.Alla selle ära ültse plaani.Jõudu vedajad.
tead olen juba kaks aastat müünud veokeid aga üks mis kindel kui roolis on sündinud kamazzzijuht siis on ka tank sitt masssin. actrose viga on see et nagiseb st et plassmass hakkab nagisema aga see iga veoki viga ent veidi aknatihendit aitab alati. mina soovitan merssi pisut kallis osta aga vastupidav
Actros 4143(8x8) Mul on rekkakaardid. Seal on see Actros 4143(8x8) ja kirjas on, et kaal 41 tonni. On see võimalik? Mis asi selle veoki nii raskeks teeb?
Vana Actros lagunes aga uus Actros MP2 on väga vastupidav ja mugav veok! Kui osta tahad, siis võta MP2! Vastupidav auto, kabiinis ruumi ja panipaiku rohkem kui küll, pehme ja mugav sõita! Jõudu teile!
Jälgi müügi statistikat. MB läbimüügilt esimene. Suured firmad kes omavad pikemat kogemust ( nt, KMV, RMW jne) ostavad neid juurde. Kui kehvad nad siis ikka olla saavad.
ära kuula seda scannikumardajate juttu. esimesed mb olid jah kehvad aga 99-00 üles läksid normaalseks. meil siin paar scanni ja volvot olnud aga vahetame ära. traktor on traktor, vahet pole kes sõidab ikka midagi pudeneb, kuigi sõitnud aint 600000 km. volvo mugav aga kulutab palju. Kui keegi räägib et mb või daf laguneb siis tegemist kindlasti hollandist toodud ja milljon liikunud isendiga.
Uus ja megaspace kabiiniga on ikka tipptase. KEstab ja mõnus sõita. igati parem kui MAN TGA ja mugavam praktilisem kui R scann. Teistega pole liigelnud, ei oska võrrelda.
Vana 97 aasta mudel oli jälle väga juhisõbralik, 5 päeva reisis, 3 päeva services. Muidu polekski kodus saanud olla:)
väga asjalikud kommentaarid on need:
actros pidi kuuldavasti lagunema...
räägitakse et võtab palju kütet jne..
kes räägib ja kus neid lugusid kuuldakse?
cowboy on seni ainuke kommija olnud kes ise actrosega mitu aastat tööd teinud. mina sõidan 5. kuud selle masinaga. olen laeva peal ja parklates mersumeestega rääkinud, keegi ei ole öelnud et actros oleks halb või laguneks rohkem kui teine mark.
autotootjad ei saa tänapäeva konkurentsis lubada endale seda lõbu et pakuvad samas hinnaklassis halvemat kvaliteeti.
pole Cowboy mitte kohe ainuke:)
Minagi Actrosega viimased poolteist aastat koos elanud.
samas ei saa ka mina aru, kust küll need jutud!?! Keegi kuskilt kuulis, aga kuskohast?
Minul pole igatahes siiani ühtegi probleemi olnud, igati rahul!
Samas tean mehi, kes on enne mingit muud autot kiitnud taevani ja siis ülemuse poolt sunniviisiliselt Actrose rooli pandud, kuid nüüd millegipärast kiidavad Actrost ja vana auto polegi nagu enam auto....
No peab tunnistama, et sai see 1843 üle aasta tagasi salaja ära võetud. Ega eriti ei inise, selle aja jooksul vahetatud üks tagumine piduriketas(see ka ei maksnud mitte s...gi), tagumine kamber ja kõik. Rooli asendi ja mootori erksuse(tegelikult ikka veab küll) üle ju võiks sõna võtta aga... - elab üle. Üldiselt rahul.
Jah,ega sul on õigus küll.Eks see vana actros on üks kehvemaid masinaid juhi seisukohalt aga see eest on veidi ökonoomsem kui FH.Öeldakse,et vana actros pidigi olema sakslaste häbiplekk.
Actros MP2-le ei ole midagi vastu panna.Paned ikka 1000 km ühe jalaga ära nii et ei saa arugi.kütusekulu 29/100.ideaalne auto kaugvedudeks.
FH 12-ideaalne auto metsaveoks.
Scania -ideaalne auto prügiveoks.
Man-ideaalne auto kruusaveoks.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.