Veoautod ja rasketehnika

kõik teemad........

68mati
17:11 17.01.2009
no mehed, mis siin foorumis toimub? kõik teemad mis lahti arutada ja lugema hakata on täis õudust, sõimu, vihkamist. maksimaalselt 3-4 kommentaari ja siis hakkab pihta. kas see on tõesti siin koht kus ennast välja elada ja viha välja valada. oletan oleme kõik ikkagi autojuhid -- kes töötab, kes otsib tööd. on ka noori kes tunnevad huvi selle ameti vastu. otsivad töökohta, mõni tahab ise oma firmaga alustada. milleks neid siis solvata ja nöökida nende kallal? samas vanemad "tegijad"--- kaklete ka omavahel nii et vähe pole. milleks? kui sinu arvates on mõni "komm" vale ja ei meeldi, siis saab ka rahulikult asjad paika. arvan et on mille üle mõelda. kui palju SINA oled selliseid ( vihaseid ) kommentaare siia jätnud ??? tegelikult sul ju sellest kergem ei hakanud !!! edu kõigile .
kris901
18:19 17.01.2009
Olen matiga igati nõus,vahel häbi kohe lugeda ja teada,et kirjutaja on mu oma kolleeg.Ühes teises foorumis oli mul hiljuti tuline vaidlus teemal "rekkamehed on madalalaubalised,kes muuks ei olegi vöimelised". Kaitsesin igati ennast ja oma ametivendi,üritasin vöhikutele veidigi selgitada,et päris hariduse ja harituseta seda tööd teha pole võimalik jne. Kas tõesti eksisin?!
meeme mee
18:39 17.01.2009
Kõigest minu isklikarvamus, mis võib olla ekslik. Arvan, et Sa Kris eksisid. Sest kui ma praegu mõtlen, siis ma ei tea tõesti missuguseid üle keskmise oskusi/andeid on tarvis sellel ametikohal hakkama saamiseks. Keeleoskus? No venkud ja igast muud murjamid sõidavad maailma läbi ja oskavad sealjuures väga hästi oma emakeelt ainult. Pealehakkamist? Kas suvaline müügimees/klienditeenindaja vajab vähem pealehakkamist? Ja kas need siis on üle keskmise nõudvad töökohad? Ja palju muud. Ma ei leia ühtegi põhjust, miks veoautojuht on eriliste oskustega inimene. Natukene olen selle sammaljalaga nõus, sest vaadates ümberringi (olen ka mõned aastad seda ametit pidanud) siis tõesti näen pigem harimatuid (ma ei räägin siin haritusest), räpaseid ja laisku inimesi.
Tõesti pean tõdema, et on erandeid. Aga praegu käib jutt üldisest pildist. Olen kohanud ka ainulaadseid inimesi, toredaid, töökaid ja arukaid.
meeme mee
20:49 17.01.2009
ja minu sõnade kinnituseks võite lugeda siitsamast foorumist teemat: "Arvamused..." kus tõeliselt erilised ja targad inimesed ennast väljendavad.
Kurat, kui võõrkeelsetel turvatöötajatel oleks oma foorum, siis sealt saaks vast natukene intelligentsemat juttu lugeda.
Ja veel. Mul pole mingeid sidemeid selle sambla nimega mehega.
Vähe rohkem enesekriitikat mehed ja sport massidesse!
to meeme mee
01:00 18.01.2009
Mida iganes sa ei räägi, siis mina ei saa aru kus pees sa töötasid,et seal olid mingid räppased vennad koos. Ma olen täiesti veendunud ,et sellist puhtust nagu mul autos on,pole sul meheke kunagi oma kodus olnud. Ja minu tuttavatel on köigil ülim puhtus autos. Ei tea sinu tuttavaid ,aga ju nad siis sead on..........................kui sa nii ütled.
meeme mee vastuseks...
10:50 18.01.2009
Ma ise olen ka nö. sokimees ehk siis kingad jätan ukse taha autosse minnes, kuigi ma ei ütle, et mul piinlik puhtus seal oleks. Aga see pole nii oluline. Kui Sa mu juttu lugesid, siis Sa said kaaru, et ma räägin üldisest plaanist ja just selline on mulle mulje jäänud. Auto autoks- ma räägin inimestest ja nende oskustest ja iseloomu omadustest. Ja jällegi- kas mulle tundus valesti või on jällegi Su suhtumine karjuv ja ülbe ja puudub absoluutselt võime ennast kõrvalt näha?
MIs puutub konkreetselt Sinu autosse ja minu kodudesse ja kellegi hammaste pesemisse ja dušsi all käimisse, siis ma pooldan Su mõtet, et miks mingi asi peaks olema must kui ta võib puhas olla.
Isidro
20:32 18.01.2009
Ehtne näide on siin meeme mee, kes kukub kohe targutama, nii kui mingi teema lahti tehaxe.
Ja niipalju kui mina tean, on enamus autojuhte tõesti puhtuse hoidjaid (sest su auto on ju su kodu)
Olen küll noor (26a.) ja otsin tööd, kuid niipalju kui ma tõsiste juhtidega olen läbi käinud pole küll kohanud selliseid vihkajaid nagu siin mõned on, ju nad on siis ainult sõnasepad, mitte töömehed.
Stazöörina sõites õpetati mulle,et esmatähtis on ikka ametivendi aidata, siis aidatakse ka sind, kui oled ülbe ja pidur, vihataxe sind, ja tundub, et need targutajad ja vingujad ongi see mainitud viimane seltskond!

EDU KÕIKIDELE ENDAST JA TEISTEST LUGUPIDAVATELE AUTOJUHTIDELE!!!
Ja loodan kohtuda peagi teiega teedel...
to viimane
01:08 19.01.2009
Olen autojuht juba kaua aastaid,ning pean ütlema,et sinu lähenemine on väga öige. Öige jutuga mehed on alati hinnatud. Aga kahjuks jah on siin meeletult palju koristajaid, ning müügimehi ja muidumehi seda teemat möttetult kommimas. Edu sulle ja teistele söitjatele.
meeme mee to isidro
04:45 19.01.2009
Ja neid teemasid, kus meeme mee hakkab kohe targutama kui see lahti tehakse on siin foorumis mitu? Rohkem konstruktiivsust teie sisutihedatesse postitustesse härrased!

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte