Veoautod ja rasketehnika

lätased, leedukad ja muud karvajalad Eestis.

redutaja
16:02 20.03.2009
mis arvamused teil on nendest?

Muudetud 20.03.09 16:02

kaugsõidu autojuht
17:26 20.03.2009
Igas rahvuses on nii nimetatud karvajalgu. Ja eestlaste hulgas on neid rekkajuhte oi kui palju keda saab karvajalgade alla liigitade.
düsgraafik
12:31 21.03.2009
minu arvamus on,et redutaja on ****.
tööandja
16:32 21.03.2009
Arvamus täitsa positiivne nendest. Seda eriti nii kaua kuni nad on rahul ligi 30% väiksema töötasuga kui Eesti "ennast täis rekkajuhid" ja teevad selle raha eest sama töö ära, tihti isegi rohkem ja paremini. Nii mõnelgi võõramaalasest karvajalal on lisaks suhteliselt hea keeleoskus, mida ei saa väita kohalike karvajalgade kohta.
MartMaelt
18:37 21.03.2009
Edu teile tööandjad! Andke neile suuremate kabiinidega rekkad ikka ka neil vaja ju kaubast koormas näidised sinna mahutada ja ärge jumala pärast nuhkige palju kütust kulub ja palju mehed sõidavad punktist A punkti B. Igati tegijad juhid!
professor sammaljalg
19:09 21.03.2009
ära kriiska jälle, sama võib ütelda kodumaiste roolikeerajate enamuse kohta.
MartMaelt
21:12 21.03.2009
professor sammeljal sa kindlasti asjatundja. haritud inimese vastu mul lihtsal inimesel ei mõtet vaielda ja ma ei teegi seda. soovin sulle edu ja jõudu oma õigete arvamuste avaldamisel.
professor sammaljalg
21:54 21.03.2009
igaüks, kel silmad peas ja ise vastav pole, suudab näha, kui "tegijad" need eesti "rekkamehed" tegelikult on
kaugsõidu autojuht.
09:25 22.03.2009
on ikka suur vahe kes rekkajuht, kes kaugsõidu autojuht.
professor sammaljalg
09:58 22.03.2009
ikka sama tolvan, kes rooli keerab, ära kujuta endale ette
MartMaelt
10:25 22.03.2009
austatud professor sammaljalg!
lubage arvata, et mitte kõik rekkajuhid ega kaugsõidu autojuhid pole tolvanid. sammuti ei anna kahjuks haridus haritust ja mõistust.
professor sammaljalg
10:28 22.03.2009
kohe kindlasti mitte pole seda kõik, kuid valdav enamus
MartMaelt
10:32 22.03.2009
eks igas meepütis ole oma tõrvatilk mis maitse rikub ja igas ametis tolvan, kes ameti väärtuse alla viib!
kaugsõidu autojuht
11:00 22.03.2009
lugedes sammaljala postitusi, siis jääb tunne et on kibestunud, kuna pole ise elus hakkama saanud ja nüüd proovib siin natukenegi rahuldust saada.
professor sammaljalg
11:26 22.03.2009
ehhei, aga meelelahutuslikus võtmes võiksid ju siis seletada, et mis übersuur vahe on rekkamehel ja kaugsõidu autojuhil :)))

kumb see neist pudelisse kuseb ja kumb pudelist julgust otsib?
kaugsõidu autojuht
13:12 22.03.2009
Sul ikka see pudel pinnuks silmas. õhtusöögi alla 100 on ju täitsa normaalne. no ja kui öösel ikka kusehäda tuleb ei viitsi mina riidesse ajada ja peldikusse suunduda.
on muidugi rekkajuhte, kui nii tahad, kes ei suuda piiri pidada alkohooliga. ja rekkajuhte kes magavad riietes ja saabastes, kustakse uksest välja ja hiljem kiruvad et kuradi karvajalad on parkla täis kusenud.
nii et võite naerda pudelisse kusemise üle, aga see ikka mugavuse ja puhtuse huvides. kui mäletab siin keegi veneaja piimapudeleid, siis neid kasutati juba siis kusemiseks.
ajab ikka muigama küll
14:09 22.03.2009
sammal on nähtavasti ise see mees, kes päevas 5 liitrit taurust paaki ajab ja siis siin foorumis pudelitest rääkima tuleb. mul ikka tekib küsimus kulla sammal, kuidas sa koguaeg siia postitada saad, kui sa ka nn veokajuht oled?
Kas sul on toa põrandal autovaip koos veoauto mudelitega ja põristad seal ühest toanurgast teise ja mõtled et oh kurat olen ikka tegija küll tegin päevaga saksa otsa ära?
Ega ma üldse ei imestaks tegelikult...
professor sammaljalg
15:48 22.03.2009
te pooletoobised võiksite omavahel kokku leppida, et kumb ma siis olen, sõidan ma jonexis või kodus mudelautoga :))

kui poleks sinisel lehel, ei oleks mind kindlasti siin sellisel hulgal näha

aga ära nii palju muiga, puudulik klaver kõigile näha, pole vaja
MartMaelt
15:53 22.03.2009
kadedus elus edasi üldiselt ei vii. pigem tekitab trotsi ja vimma. miks peab foorumis kogu aeg kiskuma?
ajab ikka muigama küll
16:11 22.03.2009
Kulla sammal, mina ju ei oska öelda, mis firma klepsud su mudelitel peal on . võibolla on "Sammaljalg&CO Transport" , aga ausaltöeldes mind see ei koti kah.
kas härra sammal jõi viina pähe äädikat et nüüd sinisel lehel peab olema?klaviatuur on täitsa korras ja töötab nii kuis vaja aga vaata, klaverit minu majapidamises kohe üldse ei ole, pole muusika inimene.
hulgus
16:35 22.03.2009
Samahästi võiks teemaks olla: Eesti mehed, nagu karvajalad mujal maailmas.
Viimane kord kui Travemünde uues parklas peatusin, oli ainus eestlane, keda kohtasin oma valge stralise otse treppi parkinud, ise k..es keset tänavat, püksid põlvedel, napilt püsti seistes ja palus, et möödaminejad teda (väljendusi tugevalt tsenseerides) oraalselt rahuldaksid. Lõpuks otsustas oma loiku kõhuli maha kukkuda ja pisut puhata.
Meie visiitkaart euroopa väravas.
MartMaelt
22:05 22.03.2009
jah selliseid tegijaid „rekkajuhte“ on iga rahva esindajate seas, kes kempsu astuda ei suuda vaid kelle kusi puudutab ennem maad, kui jalad asfaldil. Aga ega selline suhtumine tööandjat ei huvita. Kahjuks tuleb kolleegidel samal platsil ehk magada ja suvel palavaga ikka jube küll. Ka ei huvita ju tööandjaid kas mees kirsadega koikus või toapõrand pühitud. Palju olulisem ju firma juhtide silmis eriti hetke olukorras, kes vähem eest nõus sõitma, sest koormatega pidi ju kitsas olema ja veohinnad jubedalt langenud. Aga mida siis need autode voorid teedel veavad ja kas kõik alla omahinna?
keda eelistada?
22:17 23.03.2009
tööandjana maksan töötajale palka ma nii vähe kui võimalik ja nii palju kui hädavajalik.
miks eelistada lätlast, leedukat, poolakat, bulgaarlast või muud nn karvajalga? selleks, et ta tuleb siia tööd tegema, et raha teenida. temaga pole muret, et peale palgapäeva kaob ära, nagu suur osa eestlastest juhtidest. kas ta on sellepärast põlastusväärne, et seda teeb ja võtab eestlastest juhtidelt töö eest? ei usu. selle koha pealt oskavad kaasa rääkida juhid, kes on läinud soome või mujale autojuhiks. kas nemad on kohalike jaoks karvajalad, kes ainult varastavad ja joovad? ise räägivad küll, et nad on tasemelt kohalikest üle. sama võib väita ka nende nn karvajalgade kohta, kes on siia tulnud.
lõpetuseks võib öelda, et lähiaastatel läheb kohalikel juhtidel veelgi raskemaks, sest karvajalgade invasioon suureneb. aeg oleks pilvedest maa peale tagasi tulla ja aru saada, et autojuhi amet pole midagi erilist võrreldes muu ametiga ja seetõttu pole mingit põhjust üle keskmise palga selle töö eest maksta.
MartMaelt
23:33 23.03.2009
tööandjatel muidugi parem kui vähem maksmisega läbi saab. ja need sissetoodud peale palgapäeva kadunud pole. aga ma leian, et selle töö raskuse ja keerukuse juures oli see amet alamakstud ja on seda hetkel veelgi enam. ega ta vist midagi erilist ei ole jah, sest isegi koduigatsustasu ei maksta.
mardile
00:28 24.03.2009
kui töötaja arvab, et tööandja peaks rohkem maksma, siis oleks vast aeg töötajal ise tööandjaks hakata ja palgata omale töötajad, kellele ta hea meelega maksab näiteks 1000 krooni päevas. kui seda ei suudeta või taheta teha, siis tuleks suu pidada ja tööd teha ja olla rahul kuniks seda jätkub.
mida on
01:43 24.03.2009
Sm. tööandja! Teie arvates on autojuhi amet samaväärne nt treialiga? (luksepp,ehitaja, kontorirott jne) Ta veab end 8 tööle, 12-13 lõuna, 17 pillid kotti(8 tundi) ja koju naise-laste juurde. Õhtul teeb veel <tihi> ja magab õndsat und omas kodus, omas voodis. (mis muide käib ka Teie kohta, sm. tööandja) . Autojuhi tööpäev (sõiduaeg) kipub jääma 9 tunni kanti, kui veel laadimised juurde, siis pikemad. Vaidleb poliitsiaga. magab kuudis, peret näeb heal juhul üle kahe nädala paar kolm päeva. Ja sina, krd *****vest, kes sa tõenäoliselt pole kunagi läbi veoki tuuleklaasi ehtsat -tatitopsi- näinud,tuled ütlema, et kaugsõidu autojuhi amet pole midagi erilist? Tead, kobise vähem ja tee oma tööd, st otsi koormaid, küll me need kohale viime ja toome. Ja ära esita lolli küsimust a`la miks ma tööd ei tee= tulin täna Poolast.
seda on
08:21 24.03.2009
jah, autojuhi amet pole milleski tähtsam, olulisem ega raskem kui treialil, lukksepal, ehitajal või kontorirotil. tööpäev samuti 9 tundi pikk, millest 1 tund on lõunat. see, et iga õhtu koju ei saa, käib selle elukutsega kokku. sama lugu on meremeestel ja paljudel teistel ametitel.
seda, et see amet erilist ajumahtu ei nõu, näitab juba see, mis tasemega autojuhid siin kommenteerivad. kui sellised saavad roolikeeramise ja kauba vedamisega punktist a punkti b hakkama, siis pole selles ametis mitte midagi enamat, kui katlakütja omas. ainult autojuhil on võimalus teha tööd puhaste riietega.
samas on ka selles ametis tublisid tegijaid ja praegune raske aeg aitab need välja sõeluda ja esile tõsta. ülejäänud, kes õhtul sarviku taga või päeval internetis unistavad 1000 kroonisest palgast, peavad paraku leppima miinimumpalga või tööst ilmajäämisega.
kaugsõidu autojuht
09:09 24.03.2009
võiksid ikka kommenteerida need kes ka midagi teavad.
nn. 8 tunnine tööpäev on euroopass minnes 4,5*0.45*4,5*9*4,5*0.45*jne. siin mahub 24h sisse juba 13,5h sõitu. lisaks teemaksude maksmine ja tankimine, mis täna pressitakse puhkeaega.
kahjuks ei tea kontorilogistikutest enamus kus riigis millal sõidukeelud. kui itaaliasse minna LV-LT-PL-CH-SK-H(võiA)-SLO-I läheb asi ikka kirjuks. kusjuures alati midagi muutub eriti poolas.
ungari eripärasest liiklusest ja sõidukeeldudest ei tea enamus. kusjuures ei käi mina ka sinna pidevalt.
düsgraafik
09:41 24.03.2009
olukorrast riigis 2009
tööandjad ülistavad säästujuhte. vat need 600 kroonimehed on delavoid.mees,kes küsib koeraelu elamise eest seda tasu,mida tema õigeks peab on luuserid.tunnistage üles tööandjad veohinnad tegaelikult nii palju ju kukkunud pole .naftahind on.palga vähendamine põhimõtte asi-nüüd saab jälle sinikraedel ajusid n...da.
kuna säästumehed pole oma kuulsusrikkas elus muud peos hoidnud kui m...i ja rooli,sellepärast ta sõidabki olematu palga eest-vähe mõtekam ikka kui kodus onada.
see autojuhi amet pole tõesti keeruline,aastaga selge ja järgnevad aastad algab päevast-päeva kulgev taandaareng.nii,et mehed a´la mul staazi 18 aastat -varsti olete puu otsas tagasi ,arvestades tänapäeva arenguid tehnoloogiamaailmas.
autojuhtide ulmepalk koosneb tegelikult poole ulatuses ju ametlikult maksuvabast komandeeringutasust.tööandja ei maksa selle pealt mingit maksu.kui mõne teise elukutse esindaja küsib sama suurusjärgu AMETLIKKU töötasu,makstakse sotsmaks,töötukindlustus jms juurde.
professor sammaljalg
11:14 24.03.2009
kõva kaugsõidu autojuhi tunneb ära valitud marsuudist seega, eestist itaaliasse sõidab läbi sveitsi...
düsgraafikule
13:22 24.03.2009
Sulle mees teadmiseks, et näiteks Eesti-Hispaania-Eesti vedudel on veohinnad langenud ca. 35%.Seda on ikka palju rohkem kui siin on palkasid vähendatud.
Vux
13:24 24.03.2009
Kaugsõiduautojuht tõesti kõva pikaotsa mees, teeb väga pika ringi, kui Poolast Sveitsi ja Sveitsist Slovakki.
Aga ilmselt mõtles ta ikkagi CZ mitte CH
professor sammaljalg
13:51 24.03.2009
arvestades, et kõva sõidumees ei tea isegi cz riigitähist, jääb ikkagi küsimus, et mida ta slovakist, ungarist ja sloveeniast otsib, kui itaaliasse sõidab...
Isidro
14:31 24.03.2009
Minuteada, säästab sealt sõites hulga teemaxude pealt kui otse Austriast, pidi küll mõned verstad ringi tulema, aga ikkagai vist kasulikum....

PS! sammaljalg ja teised, mis te sõimate siin teineteist koguaeg, niipalju, kui mina kogenud olen, (küll suht vähe) kuid enamus autojuhte on abivalmid ja viisakad üksteise suhtes, ka nn. karvajalad....

Edu kõikidele!
eesti karvajalgadele
08:44 25.03.2009
Eesti karvajalgade seiklused mujal. neid uudiseid kipub rohkem olema, kui vastupidiseid. siit tehke ise omad järeldused, miks võetakse tööle järjest rohkem muust rahvusest autojuhte.
uudis ise lingilt:
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/110_112/article.php?id
=21968351
MartMaelt
12:54 25.03.2009
kust sellest uudisest peab välja lugema, et tegu karvajalaga? sain aru et tegu oli tervise probleemiga. kas sul infot palju teiste riikide juhtidega avariisid juhtub? tervis keeratakse tavaliselt sellega, et aetakse liigselt taga
professor sammaljalg
13:03 25.03.2009
ega seda kangelasjuhti, kes kaunases silda saboteeris, aeti ka taga nii et vähe pole, pidi kohe täis peaga valele poole ajama panema..
mardile
14:47 25.03.2009
silma on hakanud ikka rohkem uudiseid kohalike karvajalgade seiklustest välismaal kui vastupidi. lisaks on kohalike karvajalgade seikluste sisu ikka oluliselt mahlasem, kui mõne üksiku välismaise karvajala õnnetu liikluseeskirjade eiramine eestis.
aga see selleks. autojuhid on saanud omale uue nimetuse: karvajalad.
MartMaelt
16:17 25.03.2009
kui veel sõitsin, siis karvajalgadeks kutsuti ühe teatud riigi tublisid autojuhte!
düsgraafik
17:57 25.03.2009
12 punkti samblale
kaugsõidu autojuht
20:27 26.03.2009
nägin hiljem jah et oli näpukas. aastapäevad tagasi oli tsehhi austria vältimisega ühe otsaga vahe 130 euri. mureks ungaris kaalud, täna ei pea kaaludest koguaeg üle sõitma. kilometraazi vahet praktiliselt pole, mingi 19km. ajakadu ka pole.
täna pole ka veneetsi staud.
nüüd mõni hakkab kindlasti norima et mis veneetsiast jutt, et seal ju mestre hoopis jne.
professor sammaljalg
21:59 26.03.2009
ega miski 900 eurise turbakoormaga peab kindlasti iga kopikat lugema, poogen ju, et kütusekulu ja ajavahe märgatavalt suurem.
kaugsõidu autojuht
07:43 27.03.2009
läbi ungari ei ole ajakadu, kütusekulu vahet ka pole.
kui mõni tahab vaielda siis esmalt vaadake kaarti kooliõpikust.
ungari kiirus 86-l teel 85pluss, mõnd aeglast ikka kohtad aga möödasõidu võimalusi jagub. lõpuks et ungarit on ainult 210 km. enne seda tuled slovakkis 300km siledat baani mööda mida ei saa öelda tsehhi kohta.
professor sammaljalg
09:11 27.03.2009
midaiganes, google maps annab läbi ungari juba sõiduautole 2h rohkem ja seda iba võid oma vanaemale ajada, et 86 hull baan on, piisavalt seda teed sõidetud, kuid ainult letenye piiri, mingi aeg tuli mõistus koju ja ka sinna sai sõidetud üle satoraljaujhely ja budapesti.
õpilane poolkäsi
17:52 27.03.2009
täpselt nii,isand sammal jälle vaidlemas...
kumminui
23:23 28.03.2009
mina isiklikult arvan,et need kes teavad rohkem kui sammaljalg,on suht vagased.
punapea kolmasjalg
10:21 29.03.2009
nõus härra kumminuiaga
kaugsõidu autojuht
20:42 29.03.2009
sammal vast sealt pundist, kes DSV -ga julma koju .
uuel nädalal sinna kanti. sammal võta ühendust, näitan kuda asi käib:5086178, reino
professor sammaljalg
10:25 30.03.2009
"DSV -ga julma koju"

misasja? :))))

austatud humoristid, sammaljalg ei tunne vajadust teiesugustega kokku saada, kuna sammaljalale ei istu üldiselt suhtlemine madala intelligentisga roolikeerajatega. palun suhelge omasugustega ja ärge unustage mainimast, kui kõvad mehed te olete, et ähvardasite kellegile internetis peksa anda ja uskuge samas ise ka, et te päriselt olete nii kõvad mehed :)

kui ma võiksin kindel olla, et mõni teiesugune puue mul suurest kadedusest võtmega üle kuudi ei käi või muu debiilsusega hakkama ei saa, paneksin ma külma kõhuga omale selle sildi klaasi taha ka, näost näkku teist ju meest nagunii pole, muidu hetkel on mul sinine leht ja raha jookseb selle pealt paar korda rohkem, kui teil kõva tööga, et mängige siis internetirambot edasi, ma ilgelt kardan... :D
hundipoeg
10:55 30.03.2009
sellest eliit meeste seltskonnast, keda kutsutakse „DSV-ga julma koju“. Eks see ole vast iga juhi enda otsustada, kuidas ja kust sõidab. Ise ma sellele tasemel ausalt ei küündi, et poola ühe tõmbega läbida nagu nii mõnigi mees oma juttudes väidab. Seda tööd saab ka rahulikumalt teha ja sellegi poolest ettenähtud tööülesanded täita.
Siin foorumit lugedes tundub, et ülikõrge intelligentsiga on vähemalt enda meelest vaid sammaljalg. Seda ei tohi ju talle pahaks panna, kui tal selline hea enese hinnang endast. Soovin sulle professor edu ja jaksu ning kiiret paranemist.
Eks minagi ole oma sõidetud väheste aastate juures teedel erinevaid juhte leidnud. On neid kõvasid tegijaid, kelle ego ei luba kollonnis muul kohal sõita kui esimesel. Alati peab kohe järgijõudnud autost mööda saama. Parklates on erilised moraali ja hügieeni jüngrid ja krimpsutavad nina iga lõhna peale, aga sageli on ise tublid rattapeale käijad või veelgi hullem otse uksest inimlike vajaduste rahuldajad. Jah ka meie kaasmaalaste seas on selliseid tegijaid. Seega esmalt tuleks vaadata näkku endale ja siis arvustada, kui tegijad on kaas roolikeerajad ja ameti kaaslased teistest maadest.
Soovin ka edu roolikeerajate taganttorkijatele, et oleks ikka koormaid mida vedada ja et juhid lamatisi ei saaks.
nonii eksole
15:07 31.03.2009
mis neil DSV-meestel siis viga on?
hundipoeg
17:03 31.03.2009
mina leian, et need juhid keda DSV juhtidest tunnen ja tean on igati toredad ja lahedad.
midagi meeldivat
07:18 01.04.2009
Alates 01.01.2009 suleb EV piiril sissepääsu murjamitest autojuhtidele. Et see oleks kooskõlas EL direktiividega piirab ta ka eestlastest autojuhtide väljapääsu riigist. Uue korra järgi võib autojuht 3 kuulise perioodi jooksul käia välislähetuses 4 korda ja tööandjal pole enam lubatud lähetuse eest töötajale päevaraha maksta.
hundipoeg
09:17 01.04.2009
unustasid lisamast, et autojuht peab tööandja käest iga töölähetuse ostma vastavalt vaatamisväärsuste hulgale tee ääres!
karmen915
11:37 02.04.2009
to hundipoeg. kes nimelt võiksid kuuluda sinna eliitseltskonda DSV-s ja mille poolest see seltskond eliidim on?
professor sammaljalg
12:40 02.04.2009
äkki need, kes oma raha eest aabrami autosid remondivad? rotflmao.
hundipoeg
12:43 02.04.2009
to karmen915
minu silmis ei seostu üksi klubi veel eliit seltskonnaga! sõbralikke ja meeldivaid kolleege on erinevates klubides. Samas samades klubides võib vabalt olla ka neid seltsimehi, kellega koostöö kõige paremini ei sobi. Aga alati on võimalik valida ju kellega koos sõita või sootuks üksi sõita.
Teel olles läbi lälleri aeg ajalt kostub „DSV-ga julma koju“ palju seal tegelikult DSV juhte on ise küsimus. Eks seal ole ka teisi, aga miski pärast on see silt DSV juhtidele külge poogitud. Aga ju siis nii, et kust juttu sealt ka tegijaid.
ma ei saa aru
14:44 02.04.2009
mida see tähendab ikkagi - „DSV-ga julma koju“
karmen915
15:05 02.04.2009
ise Sa hundipoeg kirjutasid et eliit meeste seltskond...?? ja professor sammalhabe,kas pidasid aabrami all Linfordi juhte silmas?
professor sammaljalg
15:25 02.04.2009
linford ikka jah, see tore kolhoos, kus ülemuste miinus oma kanda võtta tuleb
karmen915
15:33 02.04.2009
noo,niipalju kui mina Linfordist juhte tean,pole keegi neist omast taskust autoremondi eest maksnud.kas omal Sul äkki selline kogemus?
professor sammaljalg
16:19 02.04.2009
ei ole mul linfordist sellist kogemust, kuna ei kujuta ette asjaolusid, mis sunniksid mind sinna tööle minema. küll tean mitmeid linfordi juhte antud probleemiga, vihjeks kaskokindlustuse puudumine ja isegi mitte ise süüdi olles plekivad nii, et vähe pole, kui süüdlast kätte ei saada
hundipoeg
16:37 02.04.2009
seekord olen professori jutuga nõus, ka mina olen selliseid kõlakaid Linfordi kohta kuulnud, aga kas neil ka tõetera sees ei tea, pole ise kogenud ja seal sõitnud. kes aga hirmsasti ajada soovib võib üritada sinna klubisse. seal põhjagaas on firmamark.
karmen915, oled minu kirjutisest valesti aru saanud, aga millises ja kus ning miks on mulle arusaamatu
karmen915
17:25 02.04.2009
hundipoeg,sinu postitus 30.03.2009 10.55,esimene lause... kasko neil autodel vist puudub küll,aga mitte süüdi olles et keegi plekkind oleks,pole kuulnud.kes omaenese lollusest paugu pannud on ja papale üht-teist nö. kompenseerima on pidanud,neid tean mõnda küll, ja egas ainult Linford DSV koormaid vea,neid terve ports,kes DSV tööd teevad.
professor sammaljalg
17:57 02.04.2009
kuidas karmen siis seletab olukorda, et autole tagurdati sadamas sisse, kui juht ise piletit võtmas, süüdlast pole kuskilt võtta, seega juht plekib?
karmen915
18:07 02.04.2009
karmen ei seletagi,sest karmen ütles,et pole kuulnud sellist asja,nüüd siis on.aga nii täpsustuseks,et see juht siis plekkis aabramile autoremondi kinni?
professor sammaljalg
18:59 02.04.2009
sedamoodi juht seletas peale toimunut, lõpptulemust tõesti ei tea jah
vaestele kannatajatele
19:11 02.04.2009
no, aga kas sa ootaksid, et juht tunnistaks, et tema süüdi on. selliseid juhte on, aga kahjuks vähe. üldiselt on keegi teine süüdi.
ja kui juht on süüdi, miks peaks tööandja juhi poolt tekitatud materiaalse kahju kinni maksma. seda joont ajavad kõik vähegi tõsiseltvõetavamad transpordifirmad.
professor sammaljalg
19:18 02.04.2009
mul ei ole põhjust tema jutus kahelda ning otseloomulikult tuleb selline süüdistuskõne mõne kolhoosi kontoripoolelt, selle loogika järgi on juht 100% alati süüdi, mott, pole vaja sinna oma nina toppida, kus juht oma rahakoti arvelt peremehe autot lapib.
düsgraafik
18:46 03.04.2009
eks me oleme muidigi samasugused karvajalad aga vaadake poolakate peakuju,eriti nende,kellega midagi juhtub.siis te ei imesta,et miks juhtus.
ja niisugust põhimõttelist varastamist nagu leedukatel-no ei ole eestleaste ja lätlaste hulgas täheldanud.kusjuures nad,leedukad ise tunnistavad seda.
hundipoeg
23:25 03.04.2009
to.düsgraafik
aga firma juhtidele nad head näiteks tuua, et näe sõidavad odavamalt kui kohalikud, et vaheta või meid nende vastu välja. nad ju ikka tegijad. siin kuskil foorumis toodi ka näide, et eesti juhid panevad paugu siin ja seal eriti viimasel ajal leedus, aga korralikest juhtidest leedukatest ei miskit halba ning siis eestijuhid veel vinguvad, et majandus langus kellel suurema kellel väiksema osa sisse tulekust viinud.
rkj1
10:59 09.04.2009
tuli meelde läbi lällari kuuldud vaimukus lühenditest regnumbritel:
LV-loll vähe
LT-loll täitsa
PL-päris loll

EST-kes pakub midagi huvitavat?
tõlge
12:31 09.04.2009
ennast ****ks täis
rkj1
22:11 09.04.2009
hundipoeg,äkki tõlgid ära,mida ütlesid.
aitähh.
Vux
22:46 09.04.2009
LT - Lihtsalt Tola
arr
22:51 09.04.2009
Ja T.I.R. pidi tähendama:Teen Ise Remonti
niisa
22:57 30.03.2011
Täielik Idioot Roolis
tervitused taanimaalt
15:05 31.03.2011
nüüd uued "tegijad"juba... RO, BG, HR ja muud tähised. Tulevad oma "karuaugust" ja muudkuii põmmivad saksat, skandinaaviat, jne. Ei tegevuslube ega midagi. Mõnel vennal pole ID 'gi.
Nädal paar tagasi tegi rootsis natsa talve ja kus siis E4'l oli paanika ;)
Edu omadele!!!
890ghj
08:53 01.04.2011
paistab, et murjamid võtavad eestlaste superpalkadega töö ära. oli ka aeg maa peale tuua.
praegustele rekkajuhtidele, tu
20:24 01.04.2011
seni on siinsed tööandja murjamitega päris rahule jäänud. kui tötaja teeninb varasemast 2 x rohkem, siis on ta väga tänulik ega taha midagi tööandja aja või vara varastamisest teada.

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte