Veoautod ja rasketehnika

RTM?

hundipoeg
17:37 20.04.2009
Kas asjalik klubi ja korralik töö ning meeldivad veokijuhid?
professor sammaljalg
17:54 20.04.2009
klubi väga normaalne ja autojuhid ka suures enamuses täitsa toredad inimesed, joodikuid ja muidu venijaid kontorist hea pilguga ei vaadata aga hundipoeg vaat sul oleks see puhkamislembus probleemiks, kui neljapäeva õhtuks 90 sõidutundi täis saab, siis ei harrastata esmaspäeva varahommikuni seismist sealkandis
hundipoeg
18:16 20.04.2009
kui neljapäeva õhtuks 90 täis, kas siis pole tööplaneerimises miskit viltu või ma millestki valesti jälle aru saanud. ka mina olen mõne otsa koos läinud mõne RTM mehega täitsa muhedad mehed on sattunud. mingid karsklased nad küll ei olnud. minust tarvitasid vägijooke ikka tunduvalt tõhusamalt. nimesid paraku ei meenu. minu teada teeb RTM peamiselt Rootsi-Hispaania sisetööd, aga sisetööle ma küll ei igatse ja praegu ei plaani üldse taas rooli asuda, saan oma leiva ja ka leiva kõrvase muidu perele lauale.
professor sammaljalg
18:28 20.04.2009
kui neljapäeva õhtuks 90 täis, on imo kõik väga hästi ja planeeritud suurepäraselt, eks ole muidugi mehi, kes üle päeva tahaksid kuskil parklas 45h teha

kui üle ei pingutata pole ma kunagi ütelnud, et joomine väga taunitav nähtus oleks, lõbusaks läheb asi siis, kui täis peaga käituda ei osata ja pidama ei saa

kui sisetööle ei kavatse ja üldse rooli keerama ei taha hakata, milles t siis teema? sama tark, kui su autoost?
hundipoeg
18:38 20.04.2009
Lp. professor sammaljalg.
kui sa veel pole aru saanud, siis see autoostu teema olipuhtalt eksperiment, et näha kas foorum elavneb ja palju ujub pinnale sappi.
isiklikult arvan et see 45 h reisil teha on üldse palju. pigem võiks olla kuu sõidutunnid summeritu kuulõikes, kui need ütleme 180 täis, siis kuu lõpuni vaba.
joomine pidi tarkade ja tugevate jaoks olema. sest nõrku murrab ootamatult ja rumalad ei osaka piiri pidada ning muutuvad veel rumalamaks. kahjuks on ka neid kellel peale mõnda promilli hakkavad nukid sügelema.
kui veel sõitma siirdun, siis sisetöö on küll see viimane koht kuhu mina roolima siirduksin. rooli keerama siirdumine ei ole nii palju tahtmises, kui tingimustes millistel seda teha või siis mitte teha.
Re:RTM
18:43 20.04.2009
olen kuulnud et rtm pidi palju korjama,kas vastab ka tõele.....kas rtmi all praegi tööd piisavalt või hakkab ära vajuma?
professor sammaljalg
18:58 20.04.2009
mul siiani rekord 28 laadimist ühe ringi peale, mis pole midagi ebatavalist. töö suhtes niipalju, et juurde autosid ei võeta ja kui võetaksegi, siis arvatavasti esmajärjekorras ikka vanadelt olijatelt.
mida on
00:05 01.05.2009
ei noh, tarkurid. Kui neljapäeval 90h täis saab, mida sis tegema peab? Trahvid maksab ülemus?
Tempen
08:46 01.05.2009
siis on aeg klubi vahetama hakata kui hakkama ei saa ja neljapäevaks mõistus otsas.
mida on
11:06 02.05.2009
Tempen, tööandja oled? Et kui olen poolteist nädalat korralikult tööd teinud,tunnid täis sõitnud, siis peaksin seadust rikkuma ja edasi sõitma? Ja trahvid maksan mina? Konkreetset vastust palun.
rix001
17:16 02.05.2009
Viimasele,ära pane tähele,siin esinevad ju enamjaolt lapsed.
veokaroolikeeraja
23:10 02.05.2009
Tere toredat laupäeva õhtut ametivendadele ja teistele foorumi külalistele!

Lastele ju ka kohta vaja! Mäletan, et kunagi oli ja vast on ka praegu miski selline ütlemine, et las laps teeb, mis laps tahab peaasi et ei nuta. Aga jah kohati on siinsest foorumist suisa kahju. Aga noh mis teha, kui inimestel just sellised mõtted hingel ja vajavad väljaelamist.

Edu teile kõigile ja tegusat ning edulist maikuud!
Lugupidamisega saaremies

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte