Veoautod ja rasketehnika

rootsi rekka platsid

randveer
23:11 09.07.2009
tere.
ma pole miski autojuht aga töötan stockholmis.siuke mure on et viina ja suitsu tahax.rekkameeste käest saab osta aga ma ei tea stocis kus need parklad asuvad.kas olex möni lahke inime ja juhatax möne kätte.

Muudetud 09.07.09 23:12

arr
16:17 10.07.2009
pole stokis ühtegi õiget parklat.sadamas võid autosid kohata,ja siis 4 pidi välja sõites on kungens kurva statoili juures mõne auto plats.suurem parkla tuleb järnas,södertäljest 10kond kilti edasi.
prnu
20:59 10.07.2009
Ega Stockis polegi kohta kus seista. Ongi sadamasse kõige mõtekam minna. Aga ma kahtlen kas enam tassitakse nii väga müügiks kaasa. Äkki lätlaste käest saab. Nende paat tuleb ju kah Stocki. Ise asi kas sinuga seal sadamas väga äri teha tahetakse.
rix001
21:26 10.07.2009
Nüüd on tõeline teema arendatud.
Gustav Henk
23:41 10.07.2009
Eesti juhid vist enam eriti ei vea jah, mõningate eranditega. Poolakad keerasid selle äri p....e, müüsid poole odavamalt, kui eestlased! Osa kaubast oli neil ikka sodi ka!
Opticruise
15:57 18.07.2009
Viimasel ajal olen kohanud Rootsis, et igasugused "indiaanlased" käivad Alkot ja tubakat pakkumas.... Rootsi hindadega :) Minulgi on juhtunud nii.
Aare750
09:57 09.09.2009
Poola Systembolageteid on kõik parklad täis.
ah mine ka.
09:38 12.09.2009
tead, isegi kommenteerida ei viitsi. mees on väljamaale tööle ja suurt raha teenima läinud ja nüüd siis siin suitsu viina kerjab.
ah mine ka
09:40 12.09.2009
ka kütet- bensiini osta ka rekkameeste käest. küll need varastavad oma firma tagant,sa ei pea seeläbi muretsema.
to ah mine ka
18:50 12.09.2009
ja ometi kommenteerisid lausa kaks korda.
Tambourine
01:03 15.10.2009
Kunges Kurva on kinni, swensson on betoonihunnikuha ligipääsu ära blokeerinud.
ex
23:04 20.10.2009
Vanasti sai ju ka södertäljes seistud. Päris palju eesti autosid käis läbi.
tambourine
22:32 24.10.2009
Ka Södertäljes Shassiiporteni ees on parkimine, st ööbimine keelatud. Kui soov Scanias hommikul laadida ,pead auto parkimisest turvat teavitama ja antakse sellekohane luba
Aare750
20:11 25.10.2009
Ei tunne küll teemaalgatajat, aga esiteks juba kõnepruuk meenutab neid paari aasta taguseid Soomes käivaid ehitajatest õnneotsijaid.
Teadmiseks sulle, herr randveer- Eesti juhid üldjuhul enam Rootsi viina ega suitsu ei vii, selle turu on poolakad üle võtnud (vihje sulle siinkohal :D). Ise ei ole kunagi ühtegi pakki ega pullot piiri taha müügiks viinud ega kavatse seda ka teha. Stockholmis olen üsna tihti, aga käin seal Soome poolt. Ja kui tööd teha ja värki, kannatab Rootsis ka Systembolagetist viina ja bensukast suitsu osta.
mina mina
20:41 25.10.2009
seega ka nüüd vale suhtumine :et seal töötad siis osta sealt.
kadekopsid olete vä?kui on võimalik odavamalt välja tulla siis milleks priisata?!
mina ka üritaks hankida võimaluse kust odavamalt saaks.
Aare750
08:36 26.10.2009
Nagu ma ütlesin, et eesti mehed enam Rootsi ei tassi seda kola, see hinnavahe pole enam nii suur, et tasuks vedada. Norra poole tahetakse ikka tassida, aga sinna risk ka suurem. Omal oli eelmine laupäev sünnipäev ja mis sa hädaga teed, tuli osta Rootsist poest ja sattusin ka Rootsi-Soome piiril poodi, noh, ütleme nii, et eks ta Rootsis kallim ole, aga midagi kohutavat ka pole. Norras on pooleliitrine õlu baaris mingi krdi 70NOK, vot sääne asi on juba kallis. Sai korra venna ja sõbrapoisiga ringi kooserdatud ja mõni õlu ikka ligi võetud.
Nagu ma ütlesin- küsi poolakatelt, need on ka selle turu üle võtnud.

Muudetud 26.10.09 08:37

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte