Veoautod ja rasketehnika

Prantsusmaa metsavedu

rekkamees8
23:19 04.11.2009
Peaks siis praegu suht kuum teema olema.
Jagage siis muljeid kes viibivad seal, kuidas eluolud ja palgad on.
Ja eriti oodatud on info nendest firmadest kes rahasid maksta ei taha.
rekkamees9
23:48 04.11.2009
see värk hakkab juba läbi saama. ja äpudele ei taha ükski firma raha maksta.
rekkamees8
00:07 05.11.2009
Läbi ei hakka seal see kaugeltki saama, selle aasta lõpuks saab alles 30% sellest tuulemurrust likvideeritud.
Ja selleks tegid kasutaja, et öelda et äpudele ainult ei maksta raha?
"rekkamehele"
20:29 05.11.2009
Ta ju ei teinud kasutajat,täiesti anonüümne on.
teadja-mees
21:00 05.11.2009
Üks tüüp kes seal käis rääkis, et kõik rekkad kes sealkandis vastu tulevad on enamus eesti numbritega, mõned lätlased kah sekka. Trahvid pidid ulme suured olema 2000 euri pidi väga litsalt saama piisab mõnest tonnis ülekaalust. Mets pidi loomi paksult täis olema jänesed pidid olema sama suured kui meil kassid ja mingi ulme taimed pidid kah kasvama seal, kutsuti looduslikuks okastraadiks. Suvel oli jõhkralt soe olnud kuni 40 kraadi.
Znex
21:03 05.11.2009
ma olen kuulnud, et neid metsavedajaid seal just ei piinata eriti, kuna eestlased on nö prantslastel abis.
eluolu pidavat selline olema, et enamus nädalavahetused on vabad, elatakse kambaga suures majas, autos ööbimisi pole.
n2gin
21:50 05.11.2009
auto24s oli müüa palgiveo haage, millega pakuti tööd prantsusmaale.tea miks nii, kas siis ei toida?
ahsel
22:11 05.11.2009
vat iga romu ei kõlba seal sõitmiseks. juba saksamaale jõudes võid sattuda erakorralisele TÜV ja sõiduk pannakse seisma. osad romud jäävadki sinna kuna ei läbi seda TÜV. päris nii ei saa nagu eestis - rehvid siledad , pidurid olematud , raamis praod ja iselapitud.
iga romuga pole mõtet trügida välismaale tööle,
Prantsuse nimega
08:00 10.11.2009
Kas kellegil on jagada kontakte selle töö kohta? Pakun välja oma auto + haagis, omanik roolis. Pole ka kodutöö otsas aga rutiin on see,mis sunnib tegema elus muutusi/valikuid
kah huviline
09:30 10.11.2009
kus see meeletu tuulemurd seal on? mis kandis? paluks piirkond.
rekkamees18
13:54 10.11.2009
Lõuna-Prantsusmaal, Bordeaux-i kandis.
saag sae saagi
14:29 10.11.2009
saemehi ka veel sinna vaja on? väga tahaks lõigata! kaks meest oleks kohe pakkuda. kõik olemas. aint mets on puudu.
-rando-
19:12 10.11.2009
rekkamees18 ise ka seal kAndis tööl või? ei eesti mehi seal ikka kyll ja veel tööl, kes rekka kes harvestri või väljavedaja peal. ja sooja on seal siiamaani.
shemale
20:10 10.11.2009
Võtke ühendust Reneega,tema teab kõike .
rekkamees18
22:26 10.11.2009
Hetkel küll juba kodus tagasi. Käidud-nähtud. Olin siis seal fiskarijuht. Enamus rahad saamata. Muidu jäin rahule, ilus maa on, teed muidugi jube kitsad ja enamus materjal mida veetakse jube lühike(2m-3,8m).
Kui tuleb mõni pakkumine valmis iga kell tagasi minema.
Kellegil pakkuda midagi võib kirja saata [email protected]
eelmisele
23:08 10.11.2009
ma otsin ka omale selliseid töötajaid, kellele raha saamine probleem poleks
imelik...
11:07 11.11.2009
Põhimõtteliselt lähed sinna töö pärast ? (mitte tasu pärast)
küll näete, et
11:34 11.11.2009
...prantslased turusolkijatega midagi ette võtavad.
cate
16:58 10.12.2009
Milvercom pakub ka tööd,harvestri ja forwaderi juhile....ei usu neid tööpakkumisi
...ja alustavadki
08:56 11.12.2009
pühapäeva õhtul prantsuse vedajad määramata ajaks streigiga, blokeerides ka laod.
kaks-kaks
17:02 13.12.2009
Forest Holdingu alla ei soovita tööle minna.Sealsed Forest Holdingu kohapealsed juhid täitsa mõtetud mehed.Raha sealt ei saa.
prantsusmaal rekkamees
23:36 13.12.2009
ega siin pole jah lust ja lillepidu,kohalikud lasevad öösel kumme tühjaks eestlastel ja ega nad taha meid siia väljaarvatud metsa omanikud kellel hea meel et rügame nagu neegrid.aga ketastega on tõsine jama need peavad korras olema siis pole hullu ja kaaludega on enamvähem kuna nii kui nii ei võeta enamus kokkuostudes rohkem vastu kui riik on lubanud peale panna.rahasid ei saa jah kätte teatud firmadest ja trahvid on siis ainult suured kui korduvalt vahele jääd või kui autorongi pikkus,laius või kõrgus on ilma eri loata lõhki.teed ei ole ka just algajatele mõeldud sõitmiseks,jube kitsad ja teeääred liivast ja peaaegu olematu laiusega.esialgu aitab ka.ei viitsi rohkem kiruda.
poja.
17:57 14.12.2009
no räägi veel, kuda need prantsuse eided on? mõne peene tõve ka külge oled saanud? kuidas neegrite ja moslemitega on....
Aare750
21:05 14.12.2009
Mul endine tööandja läks ka Konna oma Fh-de ja ühe FM-iga, a ma otsustasin teise liivakasti minna ja ei kahetse seda otsust. A niipalju kui tean, siis öösiti seal vist ei veeta ja trahvide koha pealt- see et Prantsuse ment väga trahve ei tee, seda ma väga ei usu. Ja palgavärk... njah... nagu öeldakse, et naha hoiab toore, niipalju kui mul endised töökaaslased, kes sinna on läinud, on öelnud.
to aare750
23:01 14.12.2009
nahk toore, see selge. A nädalalõpus tajaks ka kaela punaseks saada? kas on võimalik selle raha eest? Ma tean küll,et iga siga pori leiab,aga see ple see, ple see
Aare750
23:34 14.12.2009
Õigus- kui sa ütled et Prantsusmaa värk suurem asi pole, siis on sul õigus.

Muudetud 14.12.09 23:34

eelmistele
20:22 15.12.2009
egas töötegemine üldse suurem asi pole, kui tööd teha ei viitsi. Prantsusmaal on poisse küll, kes teenivad sama uhkelt kui parematel päevadel Rootsis. Rahad liiguvad ka korrektselt, kui ei ole suurimat hinda läinud püüdma. Eks siin juba nimesid läbi käinud, kellega peab ettevaatlik olema. Igasuguste välismaa vahendajatega Belgiast ja Shveitsist peab ka ettevaatlik olema, nendel on huvi ainult oma mingi kogus mingi hinnaga kätte saada, aga vedajale maksta millalgi mitme kuu pärast kui asja maha müüb.
Aare750
00:40 17.12.2009
Vähemalt minul töötahte ja viitsimisega probleeme pole, need üsna hästi arenenud ;) Eks mul ole see asi ka, et see Prantsusmaa värk mind eriti ei tõmmanud ja hetkel olen rahul Skandinaavia tööga. Konna värgist tean paraku vaid oma endiste töökaaslaste kaudu, kes sinna läksid ja kellest osad seal ka tööandjat vahetasid.
metsa ott
14:19 09.01.2010
Mehed mis jutt see on et palgad head oleks see vaid nii.Kurat tööd korralikult teha ei saa.Vastuvõtu punktides kas üks kopp mis laadib palki maha.Järjekorrad pikad.Kui teenida tahad siis pead vedama meeletuid ülekaalulisi koormaid.Rootsiga ei anna seda võrrelda.Mis firmadesse puutub siis tõesti uurige ennem tausta.Pettureid palju.Ise ka kõvasti pügada saanud.Ehk tuleb endalgi susse kulutada töövaidluse ukse taga.
osanik
10:59 21.01.2010
Tere.Kuna olen sealmail ise alates möödunud aasta juulist töötanud,arvan end teadvat sealset eluolu suht hästi.Võin öelda,et see jutt,et sealne sandarmeeria kindlasti mingitele liiklus või "kettaseaduse"rikkumistele läbi sõrmede vaatab,on vale."Lõhkisõidetud"ketas läheb juhile vahelejäämise korral ikka päris mitu tuhat EURi maksma.Sama ka ülekaaluga.Kuna aga puidu vastuvõtukohad lahti piiratud aegadel,tuleb seda tööaega max.ära kasutada,et midagigi veetud,teenitud saaks.Sealsete veo tellijate poolt toimub aga maksmine nagu jumal juhatab,kui üldse toimub.Autoomanikel tuleb seni aga autod omal kulul käigus hoida,küte osta,remondid teostada.Nii et see töötamine ikka seal väga kulukas hobi.Sellepärast venivad ka palgamaksmised,ka pole see palganumber kindlasti väärt,et teise euroopa otsa tööle käia...Vastab ka tõele,et siin üks eelpool mainitud ettevõte kuritahtlikult rahadega ***ab.Kokkuvõtteks,eks see igamehe enda otsus ja valik,kas töötada seal või mitte,igaljuhul kullamäed seal ees ei oota.Edu kõigile roolikeerajatele.
eq
17:04 26.01.2010
tere
mõtlesin teilt siin küsida,et kas keegi teab kas oleks prantsusmaale vaja mõnda metsamasina juhti.olen töötanud 2,5 aastat timberjack 810-ga.ei pea olema just prantsusmaa aga töödoleks hullult vaja. ootan pakkumisi.
Olin seal hea mitu mitu kuud
01:23 03.02.2010
Mis seal ikka. Sai seal metsa väljavedamas käidud. Niipalju võin öelda, et hoiduge Forest Holdingust! Sealt on nii mõnigi raha saamata tagasi tulnud või kohapeal teise firmasse läinud. Mis seal ikka, suvel ilmad soojad, piima tehakse vist ainult pulbrist ja säilib avamata 3 kuud:D. Poodide lihalett pole ka kiita..plus lihal pole erilist maitsetki..selline imelik on. Naised on koledad. Kui ilusaid naisi tahta, siis peab hispaaniasse sõitma või siis Biscaro või Mimizani randa minema, neid liikus seal suvel päris palju(enam neist olid kindlalt turistid). Prantsusmaal on selline teema, et prantsuse firmade maksetähtaeg on enamikul 2 kuud, et suht jura. Ise sain kõik rahad kätte nagu kellavärk. Pole kahjuks kursis rekkameeste palkadega eestimaa pinnal, aga veduka(2-pakimasin ja eriti hea kui mingi suur mudel nt timb/jd 1710) ja harvesterimehed teenivad seal rohkem kui eestis.
agmeral3
00:29 09.02.2010
kas on konkreetseid juhtumeid pikkuse, kõrguse ja laiuse mõõtmise kohta. Olen külajutu tasemel kuulnud, aga kes keegi konkreetselt, kust saab eriluba?. palju on trahv?
osanik
14:31 14.02.2010
Eestist faxiga saadetud puhkuselehe esitamine sandarmeeriale tõi kaasa trahvi 2200EUR.Kes see oli,jätan oma teada,kuna arvan,et see kodanik pole huvitatud oma nime kusagil foorumis eksponeerimisest.Kes teab,see teab.
ise60
09:30 15.02.2010
pole enam kümme aastat tõstukit näppind,kui kogemustega peab seal olema,muidu prantsusmaad,itaaliat sohverdand aastaid poolhaakega,nüüd töö läbi,aga lõunamaa kutsub,aastaid 50,kas enam nii vanalt tahetaksegi.
olen käinud jaa näinud
17:22 20.02.2010
Forest Holdingust!täitsa mõttu virma rahasii ei maksa valetavad ja nõuavat reka juhtitelt et aga sõitaksid neil ***** et ketad juba lõhki on
kohalik metsa vedaja
17:33 26.02.2010
uurin ka sinna poole asja .tööd pakkus eelpool nimetatud firma.sinna pole siis mötet oma aega raiskama tulla.hobi korras pole mötet ka ju tööd teha.kas mönda teist firmat pole kes juhti otsib.ise kaikaid vedanud 2 a .
asjaga kursis
21:52 27.02.2010
seal on üks eesti firma, kes ajab asju hästi ja südamega.
Inimesed räägivad kohaliku keelt ja logistika on hea,
tööd neil jagub ja vajavad vedukeid juurde.
kohalik metsa vedaja
10:39 28.02.2010
jah vedukit pakkuda pole ise nagu palga tõõline .kui just juhti vaja oleks .
Olin seal hea mitu mitu kuud
01:54 01.03.2010
Eesti firma? Mõtled Meavori? or somth. Seal jh, oma logistik ja tõlk. Täitsa inimlik ja OK koht:)
ning
09:04 01.03.2010
Peale 14. maid võite 3 koormat 7-päeva jooksul vedada?
maian26
18:09 01.03.2010
Kas tuli uue tormiga uut murdu?
kaimsol
01:13 24.03.2010
Ei tulnud, tulime tagasi juba.
kohalik metsavedaja
08:57 24.03.2010
Uut metsamurdu pole olnud aga enamus puid mis püsti on jäänud k.a noorentikud on haigusi täis. Paari kuuga kuivab puu täielikult ära Tööd peaks seal veel jätkuma sest kohalikud laoplatsid tuleb ka kunagi tühjaks vedada. PRANTSLANE täiendab meeletu kiirusega oma metsaveo tehnikat enamus autosid on uued ning meie vanarauaga on raske konkureerida.Ainuke + on see et meie autojuhid oskavad peale rooli keeramise ka muid töid teha. Iga väiksema rikke korral ei joosta servisesse vaid remontitakse ise ära. Servise hindadest ei ole üldse mõtet rääkidagi sest need on üle mõistuse.
kristu2
16:01 24.03.2010
hel kirjuta suhtleme töö asjus

Muudetud 24.03.10 16:57

heiki k
16:18 26.03.2010
tervist...oeh masendav lugeda seda värki.
olen tootanud 9 aastat prantsusmaal, erinevates piirkondades.
see on uskumatu, kuhu inimene langeb..
ma ei saa ültse aru miks keegi sellise palga eest seal on nõus töötama.
asja trikk on keeles, kuna ise keelt valdan on asi lihtne.
ärge mingi sellise asjaga kaasa. kui on soovid minna teise riiki tööle ja elama, elamine käib asjaga kaasas, ehk siis kui sa soovid, et teine riik sind toidab, oled kohustatud nede keelt ja tavasid õppima.
meid ju ajab ka närvi, kui lähed poodi ja sulle keegi venekeeles ainult seletab.
Metsavedaja
23:42 01.04.2010
Lugesin kõike eelnevaid kommentaare Prantsusmaal metsatööst. Üldjuhul olen nende teemadega nõus. Raha asjadest pole mõtet räägitagi, sest need on seal nii nagu on. Aga sellega pole ka nõus, et päris ilma eest mehed tööd teevad. Üldjuhul teenivad mehed raha ikkagi rohkem kui Eestis(raske tööga). Enamus töömeestel on võetud liisingud ja laenud vaja tagasi maksta mis eelnevatel(ilusatel) Eesti aegadel võetud. Praegu pole neid võimalik eesti tööga tagasi maksta.
Selle nimel kannatavad lähedased ja sõbrad. Aga mis sa ikka teed? Eks me peame selle raske aja ikka üle elama. Üldjuhul ärge kartke seda Prantsusmaad. Töölistele kes tööd viitsivad teha leiab ikka tööd. Rahaasjad seatke enne tööle hakkamist paika. Soovin edu!
prantsus metsavedaja
23:07 05.05.2010
jah pole seal hullu midagi .hetkel hea soe .palga olen ka kätte saanud .alati on vähe.aga elada saab .
prantsus metsavedaja
23:07 05.05.2010
jah pole seal hullu midagi .hetkel hea soe .palga olen ka kätte saanud .alati on vähe.aga elada saab .
sore
23:29 02.09.2010
ma ka vaikselt pesitsen siin prantsus maal.vedaja peal pole nagu ullu kedagi maja norm basseini ja puha.aga nooh ootame seda esimsest palga numbrit siis vaatame mis edasi saama hakkab.
tt
20:57 09.11.2010
Kas toimub ka seal midagi veel või on kõik koju tagasi ära tulnud juba?
ikke toimub
21:45 23.11.2010
lõikus ja vedu toimub aga rekkameestele tõmmatakse vist vesi peale peale uut aastat.riik lõpetas ka oma panustamise ära.keegi enam abi ei vaja mõni õnnelik võibolla saab veel siia kanti jääda ülejäänutele lüüjakse jalaga *****.
pp
10:35 28.11.2010
kas seal noort metsa ka lõigatakse kuulsin et seal koi selle ka nahka pannud kui ära tulin siis vilistas rõõmsalt metsas töö andja nn
ponnse buffalo
00:15 01.12.2010
krõrbistab hoolega metsa giljotiini mehed raiuvad seda noort jama.kõik läheb hakkesse.meil hetkel arvendused ja kogu aeg lähevad puud väiksemaks ja metsad sitemaks.mitu korda tehtud metsa on nii tüütu vedada sõida mööda lanki ringi ja otsi neid kaikaid taga.ja tihu ei tule.
........
18:39 13.01.2011
kas seal toimub ka veel midagi vaayasin et autod müügis mitmed üks millega sai ise ka seal oldud
kopaga
12:08 16.01.2011
Kas keegi kännujuurimisest oskab kah pajatada,palju sellega võimalik teenida on seaL....
endine olija
15:53 16.01.2011
ei ole kände juurinud aga meestega olen koos olnud neil hektari hinne kui kände vähe siis vist oli ok kahes vahetuses töö kopad olid sel firmal vanad lagunesid palkade kätte saamisega ka jama aga mingi jutt käis et saavad otse konna alla pidi paremaks minema olen kuulnud et mehi sealt ära tulnud soome ehitajaks läinud muidu tööd jätkub seal neil oli kaks aastat kindlalt tööd seal veel kui suvel kuumus meeldib ja metsas madusid ei karda vöib proovida näeb vähemalt ilma ookeani odavat veini juua midagi ikka saab võib edasi uurida rohkem ei tea midagi õelda
ponnse buffalo
17:25 16.01.2011
metsas madusid pole kohand aga rohutirtsud on kull suured pea 10cm.tööd on koppadele on giljotinid otsa pandud ja raiuvad seda ****a kus putukas sees ja ära kuivand metsa.rekkad saadeti koju.enam ei olegi kedagi kes laoplatsilt puid minema veab pranslane käib korra päeva taasib ühe koorma ja siis tuleb mingi päeva pärast tagasi.riidad seisavad tükk aega enne kui ära saab veatud.või mõni pranstlane tuleb ja varastab sealt riidas..hetkel käib ainult väiksemate metsade raidumine suurt metsa on väheseks jäänud ja langid pehmed ka.kümme korda tehakse ühte lanki.hkke puitu hakkatakse tegema ainult hetkel.
js2
08:12 17.01.2011
Läks võtmiseks õhtul või?
Mõne kirjavahe märgi võiks ikka panna,annab päris tõlkida.
hundiema
09:33 17.01.2011
lugedes neid asiseid postitusi, siis võib aimata, et kui midagi muud teha ei oska, siis võib minna rekkajuhiks, metsameheks või ehitajaks. nende ametitega saavad kõik hakkama.
EI .
09:48 17.01.2011
Nimelt ikka nii , et kui enam kuskile minna pole ,siis ehitajaks ..............
harvesterijuht
18:55 17.01.2011
iga mees ikka metsa ei kõlba.neid suuri raha otsijaid seal nähtud küll.mõni kuu ja kadund,mets ontõsiste meeste koht,mitte nõrgukestele.
metsa veoki juht
22:14 17.01.2011
jah metsas igaüks hakkama ei saa.kitsad teed suured koormad autod veavad nii nagu on ette nähtud .mitte nagu siin poole koormaga .mis viga siledat teed sõita .lähen ise ka paari päeva pärast uuesti konna tagasi .nii et edu siin ja seal poole eesti piiri rooli keerajatele
ponnse buffalo
22:54 21.01.2011
jah AJAUKÄÄBIKUD võivad kodus emme tissi otsas olla kes metsas hakkama ei saa.miks kõik ära lähevad kes ei saa palka kellel ei pea tervis vastu.ja kes on niisama vingujad kellele töö ei meeldi saaks ainult juua ja laaberdada.siin se elu ikke nii ei käi.eestis saab seda ainult teha.siin nõutakse tööd ja ainult tööd.:D:D:Dedu teile ma juba ammu prantsusmaal.ilm pluss 20 ööse miinus 5 kraadi norm
eelmisele
23:08 21.01.2011
paistab, et eestis kinga saanud parmud on vallutanud prantsusmaa metsad ja soome külad. kui kodus hakkama ei saa, siis välismaale ja las naabrimehed roogivad seni oma naist ja tütart.
hundipoeg
12:58 22.01.2011
Oi küll on tore, kui nii palju ja nii tarku isiksusi siin foorumis sõna võtmas. Eks ma ürita ka edaspidi madalamat profiili hoida. Tarkadele pole ju ilus vahele rääkida.
Mis on kellele ülekaal ja mis on normaalne koorma kaal. Eks see sõltu ikka autost ja haakest ka suuresti.
Roolikeerajatele meeldivaid matku, nael kummi ja ketid haljaks!
Lugupidamisega hundipoeg.
uku05
15:29 22.01.2011
Nagu näha, siis kirjavahemärkidest ja suurest algustähest ei tea enamus midagi. Kas on ajud pehmeks raputanud väljavedaja peal või milles asi on?
lasteaiale!
15:41 22.01.2011
jube lasteaed siin koos! ükski tõsiselt võetav täismees sellist laste ila suust välja siin ei ajaks!!!

Foorumisse postitamiseks peavad küpsised (cookies) olema lubatud.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte