Ja mis vastuseid sa siit soovid saada? Mida siin arvata on? Firma nagu iga teinegi. Loodad lihtsalt, et hakkaks mingi ilge tatipritsimine selle firma pihta. Mine arene ennem kuskil ja siis vaata uuesti kas on mõtet ikka selliseid idiootseid postitusi teha.
sa küsi enne siia postituse tegemist ise sealt, mida palgaks pakutakse.
kui praegusel ajal juhtidest järjekorda ukse taga pole ja vaja neid internetist või töötukassast otsida, siis selleks on väga tõsised põhjused, mis põhinevad autojuhi rahakotil.
Milleks mul on vaja sealt midagi küsida? Iga mees saabki täpselt nii palju igal pool palka kui palju ta väärt on. Ei mina ega ka teema algataja pole kuidagigi näidanud üles soovi sinna tööle minna. Mul on omal väga hea töökoht olemas.
kas see siis ei ole korralikult tehtud töö, kui on kaup kenasti ja õigeaegselt sihtkohta veetud?
praegusel ajal lihtsalt on paratamatult selliseid firmasi, mis lasevad juhte üle. küll on tee peal meeste käest kuuldud,kellel ja kui palju rahad saamata on.
mu eelmine postitus käis PeeterI-le, kes rääkis,et iga mees saab palka nii palju kui ta väärt on.
kas selline firma ka veel tegutseb? kas see kuulsale toomas toolile kuulu. siis küll midagi normaalset loota ole, nagu külanaised saunas rääkisid. ja kodulehekülje järgi tundub ka, et tegutsevad usa-s
See kui kaup on kohal õigeaegselt ja korralikult ei tähenda et juht on oma palga vääriline kui ta on 200 km sõitnud,firmale teeninud a 200.-eeki kasumit kuid lobisenud telefonis selle 3,5 h ajal 158,-eek-i eest,et a OLEN SUPER JA PEAN SAAMA 1000,- EEK-i PÄEVAS,KUNA OLEN NII SUPER TEGIJA!
Pritsige tatti kuna omandan 7 autot ja vaidlen iga kuu telefoni arve pärast juhtidega,kuna kõik on ju töökõned mis on omavahel tehtud välismaal firma siseselt ja alati onju midagi küsida,kasvõi kl 2 öösi!!!
Tõsine tegija kui telefoni arvete pärast sellist kisa tõstad.Maksa normaalset palka ja saad ka võibolla Mehed sõitma.Senikaua kui rauskad nagu poisike....
WN sa oled ikka päris loll. olen sellega nõus, et autojuht teenif firmale kasumit, kuid ainult sellega, et viib kokkulepitult tähtaegselt koorma kohale. kasumi peab koju tooma ikkagi firma logistik ja firmajuht, kes lepivad kokku veohinnad, kehtestavad kasumlikud tariifid. kui nad on aga ****d ................
Kui võtta 2 firmat,ühel on ajudega logistik ja juht,Teisel on Nö isehakanud tegelased ja realselt ise sõitnud pole. Ühel firmal on mehed õigeaegselt kohal,telefoni arved väiksemad ja toovad firmale suuremat kasumit,kui see firma kus logistik mingi kursuse läbinud ja ainult paber taskus,omandamatta reaalset kogemust.Solgutamist ja asjaajamist vähem,nii telefoni kaudu kui tühja sõitmist.
tean seda et baltspedi juhid ei saa rahasi kätte. olen nende tööd teinud aga raha sain kätte veo eest 3 kuud hiljem ja ka jupi kaupa. Seal osa juhte on väga toredad poisid . muidu pole firmal viga .
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.