Veoautod ja rasketehnika

Oleks soov osta masinat

pkelk
23:17 02.11.2010
Tere,

Suht võhik selles valdkonnas aga kuskilt tuleb ju alustada. Sellepärast oleks soov teada saada millist masinat eelistada ja millist välistada. Huvi pakuvad pikamaa saduautod, ja mis oleksid need lisavarustusse kuuluvad mis kindlasti peaksid masinal peal olema. Kindlasti mõistan , et uus masin on kõige parem aga selge on see , et hetkel sellist võimalust ei ole. Mis oleks kõige odavam ja parem lahendus?

Ja samuti võiks keegi kommenteerida haagiseid.

Onu Raul
23:33 02.11.2010
No kui võhik oled ära osta midagi.Praegu pole veel õige aeg alustamiseks.Kui aga kindlasti raha taskus sügeleb siis vaata selline ,et kohe välja osta.Muidu sööb liising kogu teenitud raha.
pkelk
23:47 02.11.2010
Õige aja pärast ma ei muretse , pigem sellepärast mis masin osta ?
teemaalgatajale
08:36 03.11.2010
aga uuri hundipojalt. ta tegi kunagi endale süvaanalüüsi ja diplomitöö sellel teemal. tulemuseks sai vist selgeks, et parem olla rikas sulane, kui vaene peremees.
soovitaja
08:37 03.11.2010
mina soovitaks sulle R-seeria scaniat ! kõige (juhi)mugavam ja töökindlam raskeveok.osta on ta nati kallis aga selle eest hooldused suht mõistliku hinnaga ning ei laugune nii palju. hooldustöökodade võrgustik ka väga hästi välja arenenud.
mina mina
08:37 03.11.2010
Soovitaks volvot , olen nendega väga palju km maha sõitnud ja edukalt. Tegelt on ju kõik uuemad autod head , raske anda soovitusi . Niipalju kui erinevaid mehi , niipalju ka erinevaid soovitusi . Euro 5 , et teemaksud oleksid max odavad . Kui tuleviku peale mõelda. Edu valiku tegemisel , elus üldse tuleb teha palju valikuid , soovitavalt õigeid ........
lihtsameelne
09:52 03.11.2010
Soovitan enne masina ostmist selgeks teha ,mille jaoks seda vaja on. Milliseid riike on soov külastada, mis tööd tegema hakatakse? See lisavarustus ,mis on vajalik lõuna euroopas ei ole oluline põhja euroopas ja vastupidi.
looder23
10:55 03.11.2010
nagu eelmine juba mainis, siis jah, sa pead ikka omale kindlaks tegema mis tööd sa tegema hakkad. kui ikka põhja laiuseid vallutad siis kindlasti kohe märja keroga, abisillaga, mida saab sunniviisiliselt üles tõsta igasuguse koormaga igasuguse kiiruse juures. paha ei tee kui autol juba peal seisu jahutus.
enda vaieldamatu auto on min. 480hj - ne volvo FH, I-Shift kast, kiire sild, märg kero, seisu jahutus (mitte vee baasil), globetrotter XL, (youtubes näinud ka XXL kabiini), põhjasuunal sõites silla valem 6x2/4 (sild igas asendis tõstetav, juhitav), külmkapp voodi all, mitte külje kastis (need ikka mõeldud rihmade ja muu kola hoidmiseks), 220v inverteriga 1200W, selle saab ka ise paigaldatud. mootori võimsus võib ka suurem olla ja ega 16 liitrine mootorgi paha ei tee. sellise autoga on lausa lust pikki maid mõõta.
omal on paigaldatud ka (auto küll vanem) dvd mängija ja väike telekas, et sõidu ajal hea filme vaadata. 16 tolline telekas puhkehetkede jaoks.
Paulus X
16:33 03.11.2010
Looder, mis filme sa muidu sõidu ajal vaatad? Dokumentaale, romantikat või draamat? Jääb sul ikka aega ka võileibade tegemiseks?
pkelk
16:45 03.11.2010
Planeeritavalt jääks sõidud skandinaaviasse. Vahepeal tekkis veel üks küsimus ,et kui palju need masinad läbisõitu kannatavad? kas võib vaadata ka masinaid millel läbisõit üle 500000km on ?
Beco
17:29 03.11.2010
Ma olen kuulnud, et kõige paremad autod pidid need punased olema...:)
Aga kui tõsiselt rääkida, siis arvan, et siit foorumist ei saa sa oma murele lahendust. Sest alustama peaksid ikka sellest, milleks Sul seda masinat tarvis on - mida, kus, kui palju, kellele jne vedada tarvis. Sealt areneb asi edasi - rattavalem, mootori võimsus, vanus, värv jne...
Soovitan - otsi keegi kes tegeleb sama asjaga, saa sõbraks, lao oma kaardid lauale ja leidke optimaalne lahendus...
Foorumi kommide põhjal otsustades peaksid tõesti endale punase auto ostma, aga sellest ei pruugu Sul hiljem kasu olla.
p-p-
17:54 03.11.2010
Scania 124 või 144 420,460,530 1999a--> h ca 8-12000e on kvaliteedi-hinnalt head,,AGA ! valima pead eriti hoolega,et vähegi normaalne oleks..
Actrosed on tunduvalt kallimad,Volvod ,aga kallimad ja "logumad"..
muid marke ei oska soovitada..MANe on palju odavalt müügis,mis tähendab,et nõrk auto ja kk rikkega palju pakkumisi..
ostjale
19:21 03.11.2010
mark pole oluline, aga peamine, et musta värvi ja michelini rehvidega. kui ketid saad kaasa, siis on juba ülihästi. helkureid ja tulesid võiks ka palju olla. eriti hea, kui ees on v kujuliselt helkurid pandud ja see punane valgustus.
kasbek
21:06 03.11.2010
osta esindusest kasutatud auto. garantii olemas siis sobib. mark? kus sõitma hakkad, kui euroopas siis mersu kui sakndinaavia või venemaa siis rootslane. oleneb paljutki sellest kas tahad tööd teha või remondimeestele tööd anda. varustus? mida varastele meeldib varastada seda pole mõtet autosse panna. reeglina rekka läbisõit norm hoolduse korral on mill või isegi 2 milli. 500000 on tavaliselt 4-5 astat vana auto. ja jõuad veel 7-8 aastat rahulikult sõita. muidugi peab arvestama suuremate remondi arvetega. kõik mis liigub see kulub ja mis seisab see roostetab ja väsib. aga noh on ka 200000 sõitnud autosid mis on juba rapped. kulude kokkuhoiu nimel hooldusi ei teha, ainult hädavajalik ja antakse liisingule tagasi ning firma lastakse pankrotti. eriti viimasel aastal. ja nii edasi ja edasi.
Alustuseks
21:48 03.11.2010
Võiksid oma mõttemaailmaga tegeleda. Oletan , et autojuhina tööd tehes tunduvad auto mark , mootori hobujoud , kabiini kõrgus jne olema olulised küsimused.Ongi aga mitte nendest alustades.
Kas oled läbilöögivõimeline , kas julged võtta riske , kas usaldad ennast ja oma tulevasi töötajaid. Kas Sind kuulatakse, kas Sinust peetakse lugu.
Kas sulle on tuttavad elementaarsed ettevõtte majandamise alused, oskad Sa mõnda keelt, suudad Sa end arusaadavaks teha.
Kuidas stressitaluvusega lood on.Tänased kolleegid vaatavad homme Sinu peale teise pilguga.
Muidu võib juhtuda , et Sinu õues seisab 480 hj. scania ja sealt edasi hakkab tulema vigade laviin mida rahakott ei pruugi suuta kinni maksta.
Aga kõik võib ka teisiti minna. Kes ei proovi see sampust ei joo
looder23
22:18 03.11.2010
kui skandinaaviasse enamus ajast jääd, siis piisab ka euro 3-st, rohkem kui 10 aastat vana masinat ei soovita. läbisõit ei ütle midagi. endal 2000 aasta volvo 460hj, 6x2/4. ostsin 2005 aasta juuli. ls oli 594000 km. nüüd on ls. 10060300 km. mootor nurrub nagu kiisu. talvel -25-ga ilma eelsüüte küünlata käivitub poolest pöördest. õli ei võta. õli vahetus käib iga 25-30000 km tagant. käigukast, tagasild 120000 km. 36-37 tonnised koormad on nuusata autole. sidurist sain jagu suvel 8000 km pärast miljonit liivas hullates. kettast sain jagu, muus osas oli kõik veel ilus. vahetasin terve siduri. muideks, volvodel on see häda, et sidur tuleb vahetada hiljemalt iga 700000 km järel. sest kui sõiduajal juhtub survelaager saba andma siis leiad end teeäärest seismas , käigukast vastu maad. oh seda rõõmu siis.
üldiselt tuleb vaadata ikka auto seisukorda. lased enne ostu auto üle uurida. ja autot tuleb ka hooldada.

dafil tuleb jälgida plokikaane tihendeid, need kipuvad lekkima. kui tosooli hakkab kaduma, aga leket ei leia, siis vaata plikikane tihendeid. need kestavad umbes 600000 km, kui on tehase originaalid, hiljem enam mitte nii palju.

to Paulus X.

filme vaatan servast serva, dokumentaalist ulmeni, komöödiast porrini, romantikast õudukani. saab ka võipse tehtud, netis surfatud. ega mingi autojuhtimise pärast pea siis elu kohe seisma jääma.
rickross
22:31 03.11.2010
GAZ 52 või 53 soovitan isiklikult
professor_sammaljalg
23:01 03.11.2010
pakuks, et keegi teeb lolli nalja, nii maalt ja hobusega oma autot ostma? :D

HURRRRAAAAA
09:57 04.11.2010
PROFFESSOR ON TAGASI , NÜÜD TE ALLES HAKATE ÕPETUSI SAAMA ....... EHK KUIDAS PEATE ELAMA ............
"Alustuseks" lisaks
15:16 04.11.2010
Professor Sammaljalg.
Ma ei ole siiani aru saanud miks mõned härrasmehed Sammaljala kommentaaride vastu nii äraspidised on.
Vaieldamatult , konkurentsitult tulevad temalt kõige adekvaatsemad , selgemad , julgemad arvamusavaldused.
Ja kui keegi Samblalt kirjavigade või muu elementaarsete näpukate pärast, mida algharidus koolis annab, nahutada saab siis ei peaks kohe labaseks muutuma. Tõsimeelsust võiks kvalifitseerida haiguseks.
to viimane
16:55 04.11.2010
hambad ehk hambutud , läksid sul meelest nimetada , hädine kommija , mine p....e koos samblaga , kui sa ise sammal pole .
V V V
17:17 04.11.2010
Kas kõik sammaljala kommid pole mitte teisi mehi alvustavad ? Kas keegi suudab leida kasvõi ühe halvustava ütluse teiste aadressil, looder 23 poolt . Ootaks huviga vastust , samblalt ja ta kaitseinglitelt ? Siis pakun raudselt välja , et sambla jutt siin foorumites on TÄIELIK P..K , loodri kõrval .
mazman
17:40 04.11.2010
Kõige parem samblast mitte välja teha .Muidu läheb asi jälle käest ära .
Palju raha
17:52 04.11.2010
Palju sur raha on oleneb sellest. Praegu tasub veel osta. Tuleb jälle buum siis hinnad kallimad ka.
eelmisele
18:07 04.11.2010
Mingit buumi ei tule enam . Kapitalismuse lõpp tuleb ennem .
looder23
19:34 04.11.2010
oota nats ja sa näed taas sellist buumi, et karju appi. rootsis oli 1998 aastal ka kriis, kinnisvara mull läks vastu taevast. ja kõigest 10 aastat hiljem oli täpselt sama jama ja täpselt samadel põhjustel. kui kaua on nemad kapitalismuses elanud ja ikkagi astusid sama reha otsa. meie oleme vähem kui paarkümmend aastat kapitalismuses elanud, ja ennustan, et see uus pauk tuleb palju kiiremini kui arvata oskate.
karupoeg pohhui
19:58 04.11.2010
>>Kas kõik sammaljala kommid pole mitte teisi mehi alvustavad ? Kas keegi suudab leida kasvõi ühe halvustava ütluse teiste aadressil, looder 23 poolt . Ootaks huviga vastust , samblalt ja ta kaitseinglitelt ? Siis pakun raudselt välja , et sambla jutt siin foorumites on TÄIELIK P..K , loodri kõrval .<<

>>Kõige parem samblast mitte välja teha .Muidu läheb asi jälle käest ära .<<
-need siis tänase päeva pärlid.

olen Monty Phytonist saadik olnud absurdihuumori suur austaja.
seda foorumit tasub lugeda juba ainuüksi selle pärast,et see on saanud juba klassikaks selles žanris.
hundipoeg
20:34 04.11.2010
Õige jutt: "parem olla rikas sulane, kui vaene peremees. "
eks maitseid ole erinevaid, kellele ema, kellele tütar nii ka autodega. kahjuks või õnneks mitte kõigile see autojuhi amet ka ei istu.
kärupoeg nähhui
23:56 04.11.2010
vaatan teid ning naer tuleb - pajad katlaid sõimamas, yhet tyhjad mõlemad
karupoeg pohhui
08:23 05.11.2010
karupoeg nähhui(foorumigeroi)

nüüd ajab mind naerma...
...sina ise siin ju ei targuta.see sinu postitus tekkis iseenesest siia?

reinosson
16:45 05.11.2010
kahjuks pole teema algataja maininud mis rahasi üldse omab.
aga viimased vana näoga FH väga töökindlad, sidur lendab tavaliselt tänu tihendile (ja liivas müttamiseks need autod pole).
käigukast kukub maha tänu eelnevale lohakale survelaagri vahetajale. kui laager hakkab lendama on see mingi 30-50000 enne pedaalist tunda. vanemal FH-l ka juhtmestik jämedam ja vastupidavam, näiteks uste liigendites. Ja näiteks venemaa kevadistel teedel need autod ei lagune. ja trummel pidurid ikka väga kestvad.
reinosson
16:48 05.11.2010
Oi, ja kui korralikud tuled veel neil ees. pakun et ükski tavalahendusega reflektor ei saa vastu. Nimelt ei vajanud mina neile FH-dele ka siberi avarustes ühtki lisatuld, aga mul muidugi töötasid ka tulede pesu ja kojamehed
või veel
23:05 05.11.2010
läbi juhuse õnnestus paari aasta vanune FH soetada, jõudu 440, tõsi, kuna tirin külmikut, võib-olla 480 oleks asisem, krt seda teab. eu-skandinaavia töödel sõidab väga hästi, ei ole mind rem.kuludega karistatud. Kui vähegi kannatab, siis peale 1.01.2011 on oodata platside täitumist, kui vene lubasid enam soovijatele enam nii laialt jagada pole....
professor_sammaljalg
14:46 07.11.2010
las ma nüüd seletan tiba lihtsameelsetele teooriat ja praktikat. Omale veoauto tasub osta alles siis, kui on olemas nii kindel töö, kui ka aastatepikkune kogemus antud vallas. Inimene, kes on aastaid rooli keeranud, taeb, milline auto sobib millisele tööle ja ei tule netifoorumisse endasuguste käest aru pärima.

jah, solvan ja halvustan kõiki, nuta mulle jõgi ja võta peale.
samblale.
15:23 07.11.2010
See ju kõva , kui oma haigusest lõpuks aru saad !!!
professor_sammaljalg
15:38 07.11.2010
varja erutust, lasteaiaretoorikast jääb samblale solvangu vormistamiseks ikka väga väheks ;)
samblajuss...
19:50 07.11.2010
Sammal kas sooviksid saada ravi , ravimatu haiguse , ehk mõlapidamatuse vastu , see haigus on sul kahjuks raskekujuline .......usun , et suudan sind aidata.
puls
19:53 07.11.2010
Tegelikult on teinud kodanik sammal suure edasimineku igastahes ära:) Võimet mehes on. Nimi regatud nagu niuhti. Paar aastat ja sutsaki tehtud!
Asi see siis nüüd prouaga kokkuleppele lõpuks saada oma soovides.
Ma ei saa tõepoolest aru, milliste asjaolude fataalne kokkulangevus loob inimesi, kel võivad küll olla laialdased teadmised, kui selle asemel et neid heatahtlikult jagada, soojendavad enda aupaistet tarkuse omamise eest räusates ja targutades enese tarkusest ja teiste rumalusest.
Kas last kasvatades, kes tuleb Sinult küsima miskit saadad ta samamoodi üleolevalt tegelikke tarkusi küsima neilt, kes selle eest palka saavad jne.
Mees, "Napoleoni sündroom" tuleb meelde Sinu kirjutet lugedes.
veel keegi.
20:03 07.11.2010
kohe hakkate saama samblalt , hambutud , algharidusega jne , jne , mis iganes sealt nüüd tulema hakkab.....
professor_sammaljalg
21:28 07.11.2010
kas täiskasvanud mehi peaks käest kinni hoides ja pai tehes õigele rajale viima? asi on rohkem viitsimatuses ennast teemaga kurssi viia ning mõningase juhatuse (mis jah, ei ole kukununnutamine tavaliselt) vastuseks on tavaliselt üleolev tiraad, kuidas sammal ikka ei tea ja igaüks on omaenese õnne sepp ja muud jaburdused. kusjuures olen ka pikemalt üritanud inimestele täiesti läbi lillede asju selgeks teha, ei ole väga tulemust.
ja kui nüüd mõni tunnustama ajaloolane viitsiks ringi vaadata, siis leiaks ta hulgem sambla postitusi, kus ei ole kellegile kehvasti üteldud aga mille peale lihtsam osa populatsioonist ainult sambla nime nähes tagajalgadele tõuseb - ütle halvasti või ütle hästi, ikka pole sul maikat, maksmata alimente ega maksatsirroosi...

Muudetud 07.11.10 21:35

tark(väga)
22:04 07.11.2010
Kui ikka soov osta masinat ,osta kohe rahamasin .Kui kohe normaalset ei leia sobib ka vana pangaautomaat .Kui se raha ei anna siis osta hakklihamasin .Soovitaks midagi töökindlat nagu "Alexsanderwärk"või "Hysvarna" aastatest ca 1930 .Need on vändaga ja lähevad alati käima.Vast saad rikkaks kotlettitöösturina. Autojuhte on nigunii terve planeet täis.
samblale
22:57 07.11.2010
kuhu jäi jutt harimatutest ja hammasteta autojuhtidest , ka maikad ja maksatsitroos on sinu lemmiksõnad , aga ikkagi , miks keegi ei tõuse tagajalgadele kui looder 23 , kirjutab , mis iganes teemal . KAS SA TOHMANIST **** , SUUDAKSID SELLELE VASTATA ??? iba pole mõtet kirjutada , väga selge küsimuse esitasin !!!
professor_sammaljalg
23:22 07.11.2010
väheaustatud anonüümikust tatiprits! ei kavatse allakirjutanu looder23 tekste plagieerima hakata, lootes, et vaimselt vähemkindlustatud seepeale minu suunas lillesülemeid ning õhusuudlusi teele paneksid. minu kalgile ja kibestunud hingele pakub sinusuguste düsgraafikute kirbutsirkus nagu varakevadist tuuleiili keset ekvatoriaalset kõrbekuumust ning millal sa ükskord ka enda nime siia üles paned? erinevate postitajatena esinedes vähendad ka seda vähest kredibiliteeti, millega sa siia ilma tulid ning millega kahtlemata siit ka lahkud.
samblale.
06:54 08.11.2010
kas ila hakkas jooksma , järjekordselt .......võõrsõnu kasuta vähem ja ära erutu niipalju , ega sa voodis pole .........
sambla - eidele
08:06 08.11.2010
Miks nii erutunud oled , õisel ajal , kas und ei tule , soovitaks piparmündi teed , ja pohma rohtu ....... kui sa siia foorumisse ilmud , siis hakkab su suust p....ka lendama laias kaares
w
08:36 08.11.2010
samblale,tundub et isa on sind lapsena vb ka praegu väärkohelnud et nõnda kibestunud oled! minu soovitus sulle koli vanemate juurest ära ja ehk saad ka kompleksist lahti!
hulgus
19:38 08.11.2010
Kui kodanik teemaalgataja tunnistab ausalt, et on antud valdkonnas võhik ja teatab, et "kuskilt tuleb ju alustada," siis tuleb küll prof. Sammaljalaga nõusse jääda, et alustamiseks on valitud väga vale teeots. Ei räägi mitte ainult töö leidmisest, vaid ka kogemusest transpordi valdkonnas, seda kasvõi lihtsalt autojuhina. Mida arvab liisingfirma kodanikust, kes nullist alustades soovib osta auto, aga pole samas ettekujutustki, mida ja millise autoga vedama hakkab? Külmik, tent, porte, pütt?
Minu tutvusringkonnas on mitmeid suure kogemusega autojuhte, kes peale aasta(kümneid) palgatööd on ostnud endale ise auto ja alustanud oma ettevõtlusega, mõned neist lausa endise tööandja alluvuses.

Kui nüüd inimene arvab, et ostan auto, sõidan ringi, vaatan maailma ja saan rikkaks, siis tundub et tegu lihtsalt provokatiivse teemaarendusega, või siis ette nurjumisele määratud äriplaaniga.
pkelk
20:56 09.11.2010
Lepingud on olemas, puudu on auto. Samas arvan ,et probleeme juhi leidisel ka ei tohiks olla, ise ei ole mõelnud algusest peale selle autoga sõitma hakata.

Palun sellesse teemase jätta asjakohased postitused !
erutunud professor.
21:05 09.11.2010
Kas minu kommid polnudki asjalikud , ma ju enda teada kõiketeadja ..........
juhiabi
21:13 09.11.2010
Ühe autoga kaks meest toita...... Ühe autoga oleks mõistlik ise majandada ja kui juhti otsid, siis pigem kuskilt tuvusringkonnast, muidu võib juhtuda, et peale esimest reisu võid oma pillid kokku pakkida mingi jama pärast.
to pkelk
10:39 10.11.2010
tead.miski sinu plaanides ei klapi.kust sa leidsid lolli kes oli nõus tegema lepinguid teenusele mille teostamiseks pole vahendeidki?transport ei ole selline asi et tuleb mingi mees metsast,ostab suvalise rekka ja kukub skandinaavias kihutama.see lihtsalt ei toimi sedasi...
professor_sammaljalg
10:59 10.11.2010
"samblale. (registreerimata)
Re: Oleks soov osta masinat
kas ila hakkas jooksma , järjekordselt .......võõrsõnu kasuta vähem ja ära erutu niipalju , ega sa voodis pole .........
Vasta teatele
Ebasobiv postitus

08:06 08.11.2010sambla - eidele (registreerimata)
Miks nii erutunud oled , õisel ajal , kas und ei tule , soovitaks piparmündi teed , ja pohma rohtu ....... kui sa siia foorumisse ilmud , siis hakkab su suust p....ka lendama laias kaares
Vasta teatele
Ebasobiv postitus

08:36 08.11.2010w (registreerimata)
samblale,tundub et isa on sind lapsena vb ka praegu väärkohelnud et nõnda kibestunud oled! minu soovitus sulle koli vanemate juurest ära ja ehk saad ka kompleksist lahti! "

üldiselt sa võid oma nõdrameelse lihttöölise iba jaurata, kuni issanda päike looja läheb, saa ükskord aru, et ei lähe korda. või tule ütle näkku, minu liikumisteed on siin kõik kirja pandud ju :D

pkelk, mismoodi see lepingute hankimine käis muidu? stiilis "kuule ä, sul mingi värki vedada pole vaja vä? ma mingi ostaks rekka, tead küll, õnn-õnn, prozhed panen katusele ja mingi venna panen sanga ka, ****ks pappi hakkab tulema, viska siia allkiri, ma lähen kohe netist küsin, milline rekka kõige ilusam on ja mis värvi.."
mina mina
12:15 10.11.2010
Kui inimene tahab asjaga tegeleda , siis antku minna , meilt vist küsiti millist autot osta . Kõik muud postitused on jamad , ka sinu ülbe käitumine prof.sammaljalg. Edu.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte