Selline küsimus,et oletame,et teed tööd riigisisese toiduainete veol ja hommikul kell 6 on koorem peal ja paned tööaja tiksuma.vead mitu erinevat kohta laiali ja ütleme,et kell on juba 11:30 seega 4,5 h on tööd tehtud aga kuna koguaeg selle aja sees pole sõidetud vaid ka poetaga kaupa maha laetud jne. Kas siis tuleb peale 4h paus sisse teha või läheb selle töötegemise alla see aeg kui oled ainult autoga sõitnud?
Pausi teed peale 4,5 tundi SÕIDUAEGA ja kõiki mahalaadimisi ei pea joonistama kettale tööajana. Poe taga saad veerand tundi rahulikult ja pärast kuskil veel pool juurde ja võid oma õhtuse 4,5 ära sõita.
Ära enne kuut ketast alusta, sest siis võib su tööpäev kokku olla kümme tundi.
Kui ühes poes läks 15 min ja pärast veel 30 min , siis küta 4,5 veel . Alla 15 min. pausid lähevad tööaega. Vahest pausitad(rohkem kui 15 min, )terve päeva, aga sõidu- ja tööaeg täis ei saa
Siin räägitakse, kuidas saab asju nn viilida, kuid kuidas tegelikult olema peab, võiks ka keegi valgustada ju. Ma ise ka laadimised-mahalaadimised pausina teen, kuid osalt, sest kuidagi saavad koormad ju peale ja maha ka.
Aga mis siis saab kui miilitsad hakkavad poe taga teie sõidumeeriku nuppude asendit kontrollima. Mul on Koppeli aegsed kogemusd kui rihmade pingutamisega vahele jäin ja nupp oli voodi (tooli) peal. See ei meeldinud talle üldse.
Jah, jääb võimalus, et tuleb miilits comarketi taha peedistama, aga kui suur see tõenäosus siiski on. Koppelile meeldis juba eemalt vahtida seal, kus toimusid suured veod ja oli palju masinaid, keda siis peedistada selle eest, et juht puhastas tulesi, aga nupp oli voodis.
Ise nagu ei näe jumet laadimise ajal teha tööaega ja minna seejärel veel eraldi parklasse puhkama.
Millal see idiootsus lõppeb külas kus ühest otsast teise ka uimerdades sõidad kolme tunniga.Ma saan aru et üld tööajaga on mingi mõtte see peedistada, aga et mingit sõiduaega taga aetakse siin meeletus sise agulis, kus iga poole tunni taga nii või naa teivas peatuse teed no anna andeks mõistus.
Olen alles värske rekkajuht aga olen asjast arusaanud sedamoodi,et see 4,5 tundi on ainult roolikeeramine. Mul on üks paber kõrval kuhu ma märgin ainult sõiduaja ja kui 4,5 tundi täis saab siis 45 min pausi.
Näiteks hommikul kell 8 panen ketta sisse, siis vahest saab esimesed 4,5 tundi täis umbes kell 15. Tööpäeva pikkus võib olla üldse 13 tundi, 15 tundi võis ka olla vist 1 või 2 korda nädalas. Mina olen sedaviisi asjast aru saanud.
Ootaks tagasisidet, äkki olen asjast üldse valesti aru saanud.
värske rekkajuht, kui alustad kell 8 ja kell 15 saad esimese 4,5 tundi sõiduaega täis, ja vahepeal pole pausi teinud, siis õnnitlen politsei poolt üleantava riigi osakute kättesaamises. palun lugege ka töö ja puhkeaja seadust. ühele tuttava autojuhile joonistati suvel trahv ära. ma täpselt ei mäleta neid vaheaegu, aga fakt oli see et oli ületanud tööaega üle kuue tunni, kuid sõiduaega 4,5 tundi veel täis ei olnud. väga palju trahve saavad autojuhid oma hooletusest. kui võtaks nats seadused ette jaloeks need mõttega läbi.
Autojuhil tuleb iga 6 tunnise tööaja tagant pidada 30-minutiline vaheaeg ja iga 9 tunni järel 45-minutiline vaheaeg.
Kas mõtlesid seda?
Ametikoolitusel ei räägitud sellest midagi.
deemash:
Re: Sõidumeerikuga seonduv
Autojuhil tuleb iga 6 tunnise tööaja tagant pidada 30-minutiline vaheaeg ja iga 9 tunni järel 45-minutiline vaheaeg.
Kas mõtlesid seda?
Ametikoolitusel ei räägitud sellest midagi.
Ehk täpsustad, see midagi uut ja huvitavat tundub olema mu jaoks. Vahel tekib tunne, et ma millestki väga olulisest ilma olen jäänud, seoses ametikoolitusel mitte käimisega. Või siis mitte.
ei mäleta täpselt, milles see kamm täpselt seisnes, aga mina ligesin kohe sellest välja, kui ta mulle oma sõiduajad ja puhkepausid ette lluges, et tööaeg oli läinud üle 6 tunni. igal juhul ära joonistati talle ja kui ta oleks seal ühe pausi 3 minti pikema teinud, poleks trahvi saanud, aga oli vaja sõbrale parklast järgi lennata. 30 mindi asemel seisis 27 minti.
to deemash.
loe töö ja puhkeaja seadust, seal täpsemalt kõik kirjas. enam täpselt ei mäleta sõnastust, aga seda 6 tundi tuleb jälgida samuti ning hetkel pole aega netti surfama ka minna.
ametikoolitusel ei räägita palju asju, see ainult raha kokkukorjamise punkt. täiesti mõttetu üritus. kui teel olles petta tahad, siis ka seda tuleb osata. muidu saad valusalt haiget.
No ei tea Eestis sees sõiduaja 4,5 tunni nõue , kes seletaks kuidas sellise pindalaga riigis on see võimalik sõita 4,5 tundi jutti, kurat selle pügalaga on vaja võidelda mitte mögeldada mingi idiootse seadusega, ma saan aru et pikka otsamees võib ära kukkuda ja ohtlikuks saada,l kui 4,5 tundi simad ruutus hagu annab, aga siin lihtsalt hoida mingit pügalat tsekkikirjutajale rohkem ma sellel mõttet ei näe.Pangu rsk üldtööaeg ja paus pooles päevas, mitte ärgu sundigu klouni mängima nurgataga.
Kuidas ei saa Eesti siseselt 4,5h täis?Näide- Pärnust Narva,seal 5min haake vahetus ja tagasi Pärnu.Ja pausitadki nagu miilenki.Vali ainult koht kuhu saad(ega neid kohti just palju ole).
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.