Veoautod ja rasketehnika

Volvo FH 440

MaxSiim
17:57 04.03.2011
Välistemperatuuri anduri probleemid...
Suure niiskusega näitab suuri miinustemperatuure.
Mida rohkem niiskust (vihmaga vms) seda rohkem miinuskraade.
Kuiva ilmaga ei näita midagi,lihtsalt --- !

Andur ise on terve...

Ehk on mingisugused juhtmed katki,rebestunud vms?!

On kellelgi ehk kogemusi?

Tänud ette!
fh500
10:32 12.03.2011
vaata juhtmeid kabiini ja raami painde kohapealt ja astmelaua juures hõõrub ka ära kliima peaks ka jamama siis kui ei tööta tembi andur
volvo fh 12
07:28 16.03.2011
mul jälle mure selline kas keegi oskab aidata kuidas saab rooli trossi vahetada rool jäi püsti nagu T 16 äärmiselt eba mugav võtsin plastikud ära aga kus tross käib ei saa aru
volvo FH
09:30 16.03.2011
nii palju oskan öelda, et pastiku alt tulid mutrid natsa lahti lasta siis sai tõmmata rooli õigesse asendisse ja siis kodu ära sõita
kapsel0
10:51 16.03.2011
Olen 2 korda vahetanud seda juba, kui katki on siis jah võta vasak plastik alt ära ja tähik võtmega keera vedru pingsust niipalju maha et saad rooli alla tõmmata ja koju sõita. Päris suur tähik läheb sinna, taskulambiga on see polt näha. Uue trossi otsa panek rooli poole on üks paras kalapüük aga saab tehtud, pedaali pool pole vist probleemi.
fh
16:20 11.09.2011
On keegi vahetand trossi kust saaks ja mõned õpetused kasuks?
juhiabi
17:11 11.09.2011
Olen vahetanud, paras **** kui pole enne teinud. Võtad vasaku plastiku maha, võtad rooli samba ümbert lahti, siis näed vähemalt piiluda sinna tahapoole, et kus see trossi ots tolkneb. Vana jäägi sudid sealt välja ja siis hakkad uut paika ajama. Mina ajasin algul kõri oma pessa ja siis hakkasin traadist konksuga trossi otsa oma kohale ajama, viimaseks panin pedaali juurest paika. Korra oled ära vahetanud, siis saad juba asjale pihta ja teine kord tunduvalt lihtsam.
Töökojas vahetati meil teisel autol see tross viie minutiga.
fh
17:59 11.09.2011
Mul rool suht üleval ja ega hästi ei näe ülevalt trossi asukohta
Kas peaks rooli ennem alla kuidagi saama
juhiabi
18:46 11.09.2011
Mul jäi ka täitsa ülesse, seepärast võtsingi rooli samba alumise katte maha ja sealt väikse taskulambiga piiludes on trossi otsad näha.
so soo...
14:38 14.09.2011
kas sõidate kiviaja volvodega we et trossiga need on? kaasajal ikka pneumolukkudega.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte