Veoautod ja rasketehnika

romulad

rekkajuht
16:57 06.01.2004
Mis arvate kasutatud varuosadest? Kus on normaalsed romulad?
jurka
10:03 07.01.2004
FHle olen asju võtnud Truckparts`ist,Betooni 8.Neil seal suht värsked autod...ise olen rahul.Uued asjad kaa mõistliku hinnaga.
...
10:07 07.01.2004
Rakvere ligidal Pajustis ka suht hea veoautode romula hinnad ka mõistlikud
teet
10:27 07.01.2004
Sain oma Scan 124-le terve kabiini sisu ja suht hea hinnaga.
kukeseen
10:28 07.01.2004
dafile leiad pätnust BTTst
teet
10:29 07.01.2004
Betooni 8 Trckpartsist
vaata
11:14 12.01.2004
vaata sealt kui sul juhtub olema volvo
ise olen sealt abi saanud. suur valik. hinnad ainult kõrged.
www.volvotruck.ee
trace
20:21 12.01.2004
tere.ega kellelgi ei juhtu olema infot kahekordset vedavat veoauto tagasilda(margil pole tähtsust,mitte vene oma,man,mersu,scania jms)vanust v olla 25 aastat v uuem,kui kellelgi on infot ,siis oodatud oleks hinnapakkumine ja mark jne minu meiliaadressile [email protected] ette tänades.trace
parem kui on vöimsamate mootoritega autodelt.
trace
20:22 12.01.2004
sorri meili aadress oli vale [email protected] ehk siis eelmine post.tänan:)

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte