Veoautod ja rasketehnika

Üks nais rekkajuhi kanditaat

ALVIKE
20:08 08.02.2014
Plaan siis kah teha load... suur soov minna Rootsi sisevedudele,kuna abikaasa Rootsis tööl...ei tea,kas seal on ka tööd???
professor_sammaljalg
20:26 08.02.2014
ee... võibolla võtaks natuke tagasihoidlikumalt alguses, õpiks keelt ja saaks eesti (vahet) sõites poolhaakega manööverdamise käppa?
ALVIKE
20:51 08.02.2014
Egas jh ei tormakski kohe homnepäev
Arrah
21:41 08.02.2014
Kui on kogemusi siis võetakse ka tööle. Siit edasi mõeldes tuleb ka vastu ( kui saad hakkama, siis on ka tööd.
Nii ja naa
21:54 08.02.2014
Mõte kindlasti hea. Tean nii mõndagi eesti naisbussijuhti, kes Rootsis praegu bussirooli keeravad ja seda edukalt teevad- seda siis nii linnaliini kui kaugliine sõites.
Kindlasti saavad naised ka rekkajuhina väga edukalt hakkama. Kodumail tasuks enne siiski mõnda aega antud ametit ka pidada ja kogemusi omandada.
kaugelkäija
09:59 09.02.2014
Kui on tahtmine ja soov tuleb see teoks teha.Üks kõik kus maailma nurgas on alati hea näha naisautojuhti.Siit foorumist sa vaevalt aga oma mõttele tuge leiad,see siin rohkem huumorinurk.
ALVIKE
10:41 09.02.2014
Tänan kaugelkäija :)
ALVIKE
10:47 09.02.2014
Jh olen alati tahtnud rooli keerata, olen mingisuguse suure masinaga kimand kaa Tallinnast Lõuna-Eestisse...mis B-kat veel lubas, Tallinnas ka väikse kastika peal töötanud aastake...ja see oli väga kontimööda...füüsilise töö vastu pole midagi...pole old siiani tööd, mis tegemata jäänd...maa inimeste värk ikkagi...eriti, kui abikaasa ära :P
Belopiip
11:39 09.02.2014
Ole hea saada oma kontakt.
Oleks huvitatud nais juhist kuna üks juba töötab minu all.
Või võta ise ühentust nr 56454730.
kaugelkäija
12:22 09.02.2014
Hakkab looma, tööd juba tuleb.Eks teepeal näeme kunagi, kui otsustad Euroopat proovida. Minu puhkus nüüd läbi, tere tulemast Itaalia.
Õigekiri
12:27 09.02.2014
Naisrekkajuhi kandidaat! Nii kirjutatakse musike.
stammer
13:37 09.02.2014
Milleks nokkida? Inimene on ju maalt. Ja roolikeeramiseks ei ole vaja mingit filoloogiharidust.
professor_sammaljalg
15:35 09.02.2014
käruload võiks ikka olla..

härra belopiip, mida peidab endas nimi norwegian hunt? norra jaht?
Belopiip
15:54 09.02.2014
Midagi ei peida.
Ega nimi MEEST ei riku.
Midagi tuli lihtsalt firma nimeks panna.
aga ei olnud tahmist mingeid ; trans,veod,logistik,jne. firma nimeks panna.
Lihtsalt kui käsin Norras kogu aeg majasid paigaldamas siis Eesti keeles norrahunt kõlas kuidagi hästi,
nagu ka näiteks Rootsi kunn.
Ja sõbradgi hakkasid Norrahundiks kutsuma.
Aga minu teada oli juba Rootsi kunn olemas (ASS Transport)Või mingi sarnase nimega firmas juba olemas. Sõitis teine punase FH-ga.
Belopiip
15:55 09.02.2014
Huvitav oleks teada kuhu see kanditaat siis ise on jäänud????
looder23
16:38 09.02.2014
no nagu ma teema algatajast arusain, siis tal alles plaan, et hakata lube tegema, seega norra hunt, tuleb kannatada veel.
Belopiip
16:45 09.02.2014
Ei mul pole kuskile kiiret.
Lihtsalt küsiti kas midagi on pakkuda.
ALVIKE
22:17 09.02.2014
Kolmapäeval lähen tööhõivesse karjäärinõustaja juurde...et selgusele saada,kas siis saab nende kaudu lube teha lõppude lõpuks :)
Oh kohe kergem hakkab, lugedes,et ikka vajatakse juhte :D
ALVIKE
22:29 09.02.2014
... olen kuulnud oma tööhõiveameti konsultandilt, et, kui juba on potensiaalne tööle võtja, annavad rohelise tule nende kaudu lube teha...
Belopiip, kui olen sääl ametis ära käinud, helistan kindlasti :)
Sel korral
17:08 12.02.2014
prof.sammaljalaga nõus- vabandan küll, et teemast kõrvale kaldub, kuid olen ka ise oma kolleegidega arutanud, mida see "Norwegian Hunt" õigupoolest tähendab. Mõistetav, et firmale on nime vaja, kuid Norra hundil ja Norwegian hunt'il pole küll midagi ühist, pigem siis juba Norwegian Wolf, kuid vaevalt see norrakate jaoks sama tähendab kui meile :)
Olen ka kuulnud sellest naisautojuhist, kuid ei ole veel ise näinud, samuti pole veel nimetet autosid trehvanud.
Nagu öeldud, sry OT pärast, kuid uutele tulijatele sellegipoolest tere tulemast :)
ALVIKE
21:01 12.02.2014
Juhhuuuu...5 märts esimene tund :D
Tänud kõigile :)
Vedaja1
22:20 12.02.2014
Edu käru lubade soetamisel. Rootsikunn keerab Daf xf-i rooli :)
qp
11:53 13.02.2014
Sa mõtled seda naisbussijuhti, kes vastutuleva auto korral üldse teistele ruumi ei tee? Ehk siis tal omal 2 meetrit tee ääreni...
Belopiip
12:45 13.02.2014
Kunagi sõitis Volvoga aga see muidugi aastaid ...... tagasi.
vollerjoller
22:22 16.02.2014
Ei tea, kas paljud autojuhid mõtlevad endile ise neid ägedaid nimesid õhtuti õllepoti taga välja või? Lihtrahva seas sellist hüüdnimede rohkust ei näe.
ALVIKE
08:44 08.06.2014
Niiiiiii.....
CE - Kat käes .... nüüd siis see, et töööööleeee
edu!
09:07 08.06.2014
Loodame siis rajal näha. Viimasel ajal suhteliselt palju(erinevaid) eesti tüdrukuid veokiroolis näinud.
Kriimsilm11
10:04 08.06.2014
Ega jah, alati hea meel naisjuhte kohata! See pigem mingi loll arusaam või isegi kompleks, et naine roolis-auto kraavis. Edu ja jõudu uues ametis!
hhhhhh
16:06 08.06.2014
Ametikoolitus ka tehtud?
ALVIKE
16:20 08.06.2014
Viimased tunnid veel siis ka ametikoolitus läbi :D
hhhhhh
21:49 12.06.2014
Kuidas see koolitus välja nägi? Endal on praegu selle puudumine takistuseks töö saamisel, aga plaanis esimesel võimalusel ära teha.
sitrus*
23:06 12.06.2014
Koolitus on lihtne.Kui kohal oled võtad rahakoti välja ja kuulad 36h aktiivset juttu.Lõpuks eksam 15 küsimust,mida ei oska küsid naabrilt ja kehtiv paber rinnataskus rullis.E katiga tööpuudust ei ole väljaspool eestit.Ainult mis rahade eest.Hommikul juba uus volvo ukseees,õhud üleval, ole mees ja hakka pihta.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte