Veoautod ja rasketehnika

Pidurisuppordi taastamine

denisjermakov
12:10 07.09.2015
Tere!
Kas keegi teab mingi firmad kes taastab pidurisuppotrid?

Muudetud 07.09.15 12:14

riuka
19:09 07.09.2015
pole päris 100 prossa kindel,aga minumeelest oli asi nii et viisid oma vana jupi autovaruosa poodi ja sealt said taastatud jupi vastu
denisjermakov
19:24 07.09.2015
Aitah sulle! Aga ei maleta, mis pood see oli?
Meelek
20:18 07.09.2015
Proovi helistada varuosadega tegelevatesse kohtadesse.

Muudetud 07.09.15 20:20

riuka
21:05 07.09.2015
sellega peaks jah tegelema iga autovaruosi müüv kauplus
denisjermakov
09:22 08.09.2015
Äitah Teile!

Tuttav andis firma number, kes tegelb sellega.

Kui on huvi kurjutan parast telefoninumber
asdfdf
12:08 08.09.2015
?
Mingi ala Fixus või Automaailma taoline asi?
Mul ka piduritega probleeme. Mõtlen, et kas uus support või vana lammutusest või mingi muu alternatiiv. Olemasolev ei toimi enam.
denisjermakov
12:29 08.09.2015
Kas sa tahad veoautole või sõiduatole?
.................... .....
14:08 08.09.2015
Lammutuse rämpsu pole küll mõtet autole panna , pigem vahetusfondist , taastatud detail jne.
OWHFEN
14:11 08.09.2015
Kõik varuosade poed tegelevad vahetusega. Sina vana vidin neile ja nemad taastatud sulle vastu.
denisjermakov
14:35 08.09.2015
+372 59124876
Ei jäätnud meelde mis firma oli, aga andsin nendele oma vana support ja sain kohe uus vastu.

Hind oli 259eur
...
15:48 08.09.2015
259€ ??? Selle raha eest saab juba 2-3-4 uut suporti. Olenevalt millise kvalideediga jupp osta. :D
denisjermakov
16:25 08.09.2015
Pole näinud MB ACTROS-le odavam support

Muudetud 08.09.15 16:26

.........
19:36 08.09.2015
No sellest võiks üldse alustada, et jutt käib C-kategooria sõidukist. Suvalise autopoe letile veoauto pidurisadulat viia pole ikka mõtet, et vahetusfondist taastatud saada.
professor_sammaljalg
20:18 08.09.2015
ta alustaski sellest, postitades küsimuse rubriiki veoautod ja rasketehnika.

samas tekib küsimus, et mis asi on C-kategooria sõiduk ja kust neid saab.

Muudetud 08.09.15 20:20

professor_sammaljalg
13:46 09.09.2015
jah see on päris põnev, mida asjatundmatud inimesed kontorilaua taga valmis kirjutavad, aga sama saidi teises osas on igatahes hetkel istumise oleva sadula kohta kirjas: Kategooria: veoauto
Kategooria tähis: N3

ning mitte ei ole kategooriaks CE. samuti, nagu B-lubadega juhitav sõiduk võib olla ka N1 veoauto näiteks.
Navara3000
16:24 09.09.2015
H5N1 oli kah midagi
külmapoiss
10:17 13.09.2015
Mis sadulal viga on? Vahetad puksid ja juhtsõrmed, sees väsib kett ja hammakad. Kui tolmulutid puru pääseb sodi ja niiskus sisse, siis tööd rohkem. Köike vajaliku saab tellida, on rem komplektid. Kui pukside vahetusega koonerdada peksab kummipuksiga korpuse ava ovaalseks, taastada saab aga siis ei ole seal enam originaalosa vaid abihülsis metalläärisega kummipuks, kestab muide kordades kauem.
juhiabi
18:35 13.09.2015
Ausalt õeldes selle 259 euri eest küll ei viitsi hakata seda supportit kodus taastama. Võtad vana maha maks tund, sõidad poodi, võtad põrandalt remondi, viskad enda oma põrandale, tõmbad kaardi läbi ja lähed keerad uue külge. Räägid poes paar sõna juttu ka ja kogu tegevus läheb kokku neli tundi.
Ülejäänud aja saab masin tööd teha selle asemel kui vahetaks kaks päeva haamri ja meisliga pukse ja käik korra kindlasti veel uut komplekti toomas kuna enne pole teinud ja läks nii nagu siis ikka tavaliselt läheb :)
külmapoiss
19:35 14.09.2015
Mugavam on muidugi sedasi. Ainult et haamri ja meisli aeg on ammu läbi kallis sõber, hädapärast saad selle tehtud astmega paigaldustorniga aga mugavam on rakisega, tõmbad keermevõlliga sisse, ilusti paraleelselt, ei tao servi ära ega midagi. Muidugi kui enne teinud ei ole on avastamisröömu kuhjaga, võtmeid ostad ja teed ise, puure ostad, hõõritsaid.....algus on raske ja kulukas. Asi millest ma aru ei saa on see et mida paganat on sadula juures teha tund? Kui kõik klapib võtan haagisel selle ajaga kõik kuus maha no ja 3 laon tunnis lõpuni kokku ka, klotsid sees ikka
juhiabi
22:22 14.09.2015
No tubli on, selleni ma tahtsingi jõuda, et mees kes otsib taastatud sadula vahetusfondi, ei oma kodus kõiki vajalike tööriistu mis teeks selle töö kiireks ja mugavaks, aga sina tuled siia pilduma kui lihtne ja mõnus on pidurisadulat seibideks kiskuda ja kokku laduda.
Arvata on, et kodus hoovis ma ei kruti tunniga kuute sadulat maha ja peale ja see ei olegi mu eesmärk, selle jaoks olete teie "külmapoisid" ja kui ma tahan seda sadulat vahetada, siis ma viingi oma vana poodi ja võtan sealt taastatud kaasa.
Ja kui ma isegi ei viitsi ise sadulat vahetada, siis ma viin selle koos autoga mõne vahendeid omava töökaja kätte ja seal siis kas taastavad või vahetavad.
KaidoSin
14:06 10.12.2015
avt service oü tegeleb taastamisega

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte