Veoautod ja rasketehnika

Mitte abielus olevad KORRALIKUD rekkamehed!!!

Kuninganna
05:40 23.10.2015
Tjah! Habene voi silmamunad peast valja, klaviatuuril kah tapitahed ei toota. Niisiis, austatud mehepojad! Kirjutan siia kah, kuna pole mitte veel korraliku ja fyysliliselt funktsioneerivat isendit kohanud. Pagan votaks, koik puha ainult sopajoodikud, impotendid, ringihoorajad voi memmekad. Miskiparast aga on jaanud mulje veoauto juhtidest kui soliidsetest ning musklis ausalt tood rygavatest (ja seksikatest ...hi-hi) mehepoegadest.

Kui leidub veel moni aateline ja prii hingega, vaba ja vallaline, miinimum 1500 Eurot (neto) teeniv, atleetliku keha, rahuliku meele, vahemalt 1.85 pika, six-packiga, puhaste kommete, daamile uksi avava ja noh muidugi ikke korralikult varustet "sellesamusega". Siis voiks ju asju arutada. Seikluste otsijatel ja lurjustel mitte palun tylitada. Toepoolest ei soovi meest, kes palga enese peale egoistlikult kulutab ja teisi naisi ka veel soandab vahtida.

Meeldivad romantilised jalutuskaigud kuu paistel, yllatus kingitused roosidega, ei keeldu ka pisi-napsust, kui on vastav seltskond.

Ise olen blondide juuste, ideaalilahedase suure kondiga. Mulle on nii monedki mehed komplimente oelnud, kuid normaalset otsi tiku-tulega.

Esialgu kontakte ei jata, et mitte kerglane paista, kui juba altari ette jutud algavd, siis vaatame edasi, ega abielu pole mingi nalja asi.

Paikest koigile rooliryytlitele, las parim mees voitku, ON KAH MILLE NIMEL!!
..............
07:02 23.10.2015
Koolilapsed teevad nalja ? Kaugsõidu autojuht ja "kuuspakk" ei käi kokku ;) ja erand ainult kinnitab reeglit.
iha.ee
20:35 23.10.2015
pane ikka kuulutus õigesse portaali. siin hakatakse Sulle kettaseadust,logistikat ja muud õpetama. lõpus oled ikka vanatüdruk
professor_sammaljalg
21:31 23.10.2015
no las tädi otsib, ega keegi ei keela ka ju ebarealistlike ootustega sohvreid siin oma soove esitamast :)

parema arusaamise huvides, kuidas manifesteerib ennast "ideaalilähedaselt suur kont"?
A!
22:16 23.10.2015
Huumori jaoks võiks siin tõepoolest mingi oma rubriik olla:)
vammasrg281
22:30 23.10.2015
kas greideri juhile ka leidub kuskil korralik,alko ja suitsu vaba naine/neiu?
hundipoja
22:33 23.10.2015
kuningannale sobi rekkajuhist atleetlik mehemürakas on preeria koer. täpsema info saad poola parklatest.
professor_sammaljalg
23:16 23.10.2015
fritsu numbriga, no doubt.
gei
23:22 23.10.2015
ahhoi greiderijuht, olen sinu pakkumisest huvitatud!!!
lihameister1
08:30 24.10.2015
Kondi suuruse hindamiseks peaks kokku kutsuma komisjoni. Esmaseks vaatluseks ja silma nuumamiseks oleks tarvis fotot.
autojuht b.
10:35 24.10.2015
Ma tundsin kirjelduses natuke ennast ,aga netto palk ei ole pooltki nii suur ,k..rat! Aga jätan mainimata ,et komaneeringutasud .....Kätte tuleb ju rohkemgi........
Noo on ikka soovid naistel.
asjajuviline
10:43 24.10.2015
aga kui palk on 5 tonni aga sixpack puudib ning pikkus 1.80 ? sellesmõttes tahaks teada mis kaaluga mingi omadus on, et teada kas mul üldse on mõtet kandideerida. Samas erialalt pole ka rekkajuht kas see on suur turnoff ? Samas autojuhi päevitus mul justkui nagu oleks.
!!
11:34 24.10.2015
See jura on muidugi nali aga üldiselt naistel on hais ninas ,et rekkajuhid teenivad üle keskmise palka ja tahavad neid lüpsta!!
reix425tss
13:05 24.10.2015
Isegi ebailusad naised arvavad, et nad on ilusad ja nõudmised on neil suured meeste kohta. Tutvumise lehtedel mingid 120 kilosed mammid kirjutavad 80 kilosele mehele suhte eesmärgil, no kuhu see kõlbab joptvõimatt:D
tahman
15:07 24.10.2015
M mina kui sõbralik suure potentsiga potentsiaalne ..keeraja paneks ennast kah ehk ootejärjekorda,pisiprobleem ehk 1500 neto on veel saavutamata kuid ehk kompenseerib selle pikkus 188cm ja veel enam mõnus mass..114kg..)
sevenpack
15:55 24.10.2015
Mis te erutute, ilmselgelt pole tegemist tõsiseltvõetava kuulutusega, veel vähem naisterahva poolt kirjutatud. Mõni enam vähem kirjaoskaja autojuht üritab huumorit teha!
eelmisele
20:32 24.10.2015
Ära jama mul tõmbas juba kõva tüki sisse mis sest et nii palju ei teeni ja pikkust ka vähem : )
Kuningannale
22:00 24.10.2015
Minuga palun mitte arvestada
Siiidiuss
22:19 24.10.2015
Mina kedagi ponsoreerima ei hakka , nii et vahet ei ole mis minu sissetulek on. Aga ilusad naised võivad ikka kirjutada, `ainult naistele!`: [email protected] , mingitel külamuttidel palun mitte tülitada!! ja vanus ikka jäägu alla 40a !!(parem rohkem kui vähem),. vot nii
reiks997655
22:48 24.10.2015
Siidiuss aga kui on mõni naiselik mees, kas see võib ka kirjutada?
!!
11:14 25.10.2015
Ei tea kas eestis on olemas sellist isendit nagu pederekkamees??Kui ei ole siis tuleb tõesti au anda sellele ametile kuhu peded pole veel oma nina pistnud!!
professor_sammaljalg
22:27 25.10.2015
pole küll kunagi sellele mõtelnud, aga eks igaühele on kuskil keegi ja küll sa ta ükskord üles leiad :)
mitekuigi
08:24 01.11.2015
tahan ka teada, mis asi see miitte abielu on.
Guidoliina Kapike
09:20 01.11.2015
Keegi ei tunnista seda, agavprantsuse ja Itaalia lillade parklates on Eesti numbritega rekkad pidevad külalised.
tohhoonoh
16:25 01.11.2015
mille järgi kindlaks teha parkla orientatsiooni... igal pool euros valitseb parklakohtade puudus ja tuleb seal pikutada kus ruumi on
professor_sammaljalg
12:52 03.11.2015
a ma olen küll kuulnud, et linfordis oli üks vähemuse esindaja tööl olnud. olevat jube andekas olnud õiget värvi kirstukardinaid ja korrektse pikkusega rahakotikette välja valima esteetiliselt vähemarenenumatele. kui ma ei eksi, tegei teine inglismaa-tööd, kus kirstukardinad ning puukotad enim hinnas.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte