Et selline teema, et neid seadusi kirutud ja puha ja prosedest samuti. Hetkel ei viitsi kiruda, aga huvitab hoopis selline asi, et kas keegi oskab arvata, kas ja kuidas oleks võimalik mõjutada seadusetegijaid selles suunas, et kaotataks ära lisatulede arvu7valgustugevuse piirangud...?
Ma ise kaldun igatahes arvama, et nagu rekkaga tiba ohutum, kui sul tee pikalt ette näha (uskuge mind- vahe on sees, kas sul on 2 või 4 proset ees, rohkemaga ei ole proovinud). Ja paluks mitte hakata mingit moraali lugema vms., oleks huvitatud konkreetsetest ettepanekutest...
ja siis selgita, mida nende tuledega teha. Põhituled nimelt 25 ühikut, seega 2x25=50 ja üle jääb 25 ühikut. ka standardse 20 ühikuga. põhituledes jääb lisadele 15, mida aga mina ei ole müügil näinud. Seega seadusepärased KORRALIKUAD lisad ei saa olla legaalsed, meie seaduste järgi.
ps. Hella 3000 on originaalis 37,5 jaotusega, seega ainult lisatuled saaksiki põleda.
To al- jutt jumala õige ka minu meelest- rekkadel ntx osad põhituleklaasid on 27 luxi, st. kui paned veel 2x37.5 , see teeb 2x27 +2x37.5= 44+ 75.5 = ca 120 luxi (lubatud on ainult 75- oleks siis seadus, mis lubaks VÄHEMALT 200 luxigi, siis veel. Asja teeb minu meelest irooniliseks see, et Euroopas on lubatud palju rohkem lukse, samas- me ikkagi elame Põhjamaal, kus pimedat/märga aega on suht palju... Ohutus võiks ka midagi tähendada neile, kes neid seadusi teevad...
kõik on muidugi kena, aga vaid sel juhul, kui sõita peamiselt südaööl, kui muud liiklust vähe. neli proset rekkakatuselt otse silmaauku on vist kole laks küll, see võib jalakäijagi lolliks lüüa. tõsi, siiani on minu kohatud proseomanikud väga viisakalt juba kurvi tagant, nähes et miskit tuleb, tuled väikseks teind. kui selline viisakus jätkub, pole mul isiklikult midagi lugematute lukside vastu teise mehe katusel.
Praku on tulede vahetamine Eesti teedel probleemiks. Mitu paari tulesid võib vastutulijaga kohtudes põlema?Aga palju tegelikult põleb?Kui olen üksi on väga hea lasta 6 tulega aga teist kaugelt nähes saab need maha võetud.
üldiselt võtan kah oma tuled varakult maha.ja kui on väga intensiivne liiklus siis lülitan prosed üldse välja ja sõidan põhituledega.aga siiski tahaks ühte paari veel katusele.praegu kaks lisa prose.siiski küllalt palju sõitu sellistel teedel kus liiklus maru hõre.eriti just varahommikuti.
Lutti saad alles siis kui käib mingi kampaanija muidu laske rahulikult edasi.Siiski üks asi veel.Enamus EU sõidab ringi igasugustes värvides(sinine park või nurgatuledes olen näinud ka rohelist) ja kuni 10 tulega veokaid.Mis imemaa see EW siis on?Muidu lojaalne kodanik.
To guits- maailm on ikka veike küll :D. To PETS- Rootsis panin tähele seda, et seal võib olla nii palju kui tahes, kus iganes, mis iganes värvi jne. tulesid, mind ajab närvi just seesama asi mis sindki- mis krdi imeriik see AS EV on, et kõik asjad keelatud on?! P.S. See kehtib ka paljude teiste asjade kohta kui tuled...
To AARE 750 .See läheb küll natuke tulede teemast mööda.Mul oli tükk tegemist ,et EV autot SCANIA ja VOLVO arvele võtta.Proobleemiks oli kuudi seina paksus.See tundub tobe aga nii see värk on.
Kirjade järgi olid autod isotermilised aga miskipärast EW see värk ei sobinud ,alles teatava hulga oma higiga teenitud tulemi loovutamist osutus kõik OK.Võib-olla ongi see taotlus.Proobleeme on kuulu järgi olnud ka bussidega.
oman volvot selle all juba tehase poolt alla prosed pandud ja sis veel ise pannud ülese ja minu arust ikka ohutum sõita mind nad küll ei häiri alati on kõik maha võtnud või sis vilgutad korra sis on kindel et maha võetakse täistuled
Swensson on ka hakanud tulesid vahtima.Eriti käivad talle pinda katusel olevad tuled kus põleb parktuli ,seda just päevasel ajal.Öine tulede arv teda ei kotti.
Aru ma ei saa mix pannakse neid suuri prosesi kui on olemas väiksed tuled ühed mis näitavad 2 korda paremini ex nad ole kallimad ka aga noh ex iga üx ise teab mis teeb.
Rootsis õhe rekkamehega rääkisin- see ütles, etülevaatuselt nad omma prosedega läbi ei lähe, lubatud ei ole nii palju, aga politsei vaatab nii tulede arvule kui ka parkidele konkreetselt läbi sõrmedae..norm...
Driver muideks ,kui sul on autol 8-lisatuld,siis ei pea mitte olema bussi genekas .Minul on golfil 8-lisatuld,ja ma kyll ei kurda +veel auto enda-omad veel
paaritu arv ei või olla? mina lugesin autol olevad tuled üle ja sain ka paaritu arvu: 2x esituled, 2x suunatuled ees ja taga + 2x tagum gabariidid + 2x tagurdus tuled + 2x numbrituli + 1x UDUTULI taga.
to:vat nii jutt on ikka esituledest.Kust te ,mehed,selle75cd-d välja v6tsite.Veokal on lubatud p6hi -ja lisatulede summa 110cd.Seega Rally3000 tuled,millede 2x17,5+p6hitulede2x25=35+50=85cd .Lähen 11.11.04proovima,mis annavad legaalsed lisatuled,kui politsei sundusel Rally2000(2x37,5) ää kruvitud sai. Ma pole aru saanud,milleks m6ned mehed nendest sinistest haagete esigabadest nii sillas on.Ei maksa unustada,et sinisest lillani vaid üks kukesamm!Seaduse muudab minu teada side-ja transpordiminister,kelle rida kogu see autonduse kammajaa on.Selle eest,et sellised vahvad normid kehtivad,olgem tänulikud vanadele ARK asjameestele.Nad istuvadki seal ainult selleks,et enda olemasolu 6igustamiseks mingeid norme kinnitada,muudatusi genereerida jne.,et sedamoodi vaikselt pensionini tiksuda ja siis endale rusikaga rinnale taguda"meie tegime!",aga nooremad on sellest otsustajate ringist eemale puksitud.Nii saamegi omale igal aastal mingi uue jaburduse nt. teh.passi.Olete kursis,et uus teh.pass on jälle üheosaline?Milleks see vahepealne jama vajalik oli?
"Kust te ,mehed,selle75cd-d välja v6tsite?", ikka Eesti seadustest. Kuskil siin oli juba link välja otsitud, "tehnonõuded ja blaa...blaa.."
"Ma pole aru saanud, milleks m6ned mehed nendest sinistest haagete esigabadest nii sillas on" Uutel haagetel on ääretuled doodidega ja nende valge ongi sinine. Ei mingit omaloomingut. muideks ühtki dioodi pole veel vahetanud, on ikka paremad küll, kui hõõglambikesed, mis esimese veetilga peale otsad annavad.
https://www.riigiteataja.ee/ert/act.jsp?id=773480
ja sealt 2 lausejuppi
summaarne kaugtulede valgustugevus, mida saab üheaegselt sisse lülitada, ei tohi M ja N kategooria sõidukil ületada 225 000 cd
Üheaegselt sisselülitatud kaugtulede kontrollarvude summa ei tohi ületada arvu 75, mis vastab valgustugevusele 225 000 cd.
2korda37,5 või 4korda17,5 on legaalsed juhul kui lülitades need sisse ei hakka põhituledes põlema täied vaid pooled ja kellades põleb sinine kontrolllamp.Muidugi on mõtekas panna lisa lüliti et ka kõik korraga põleks.Soomes ja rootsis ja minu teada kogu EU-s on lubatud koguarv 75.See variant on järgi proovitud ja läheb ka meil ülevaatusel läbi.
Te tahate 8-t proset. Aga mul on oma volvo 940gagi probleem, nimelt 2 hella 3000-et ees ja ei taheta läbi lasta. aga olgem ausad nendega on palju turvalisem. kits(metsloom) lõhkus nüüd neid natuke ja on ikka päris nigel öösiti sõita küll ku need ei põle.
17,5-d järgi proovitud.Tahavad täpsemat timmimist,siis on katusel abiks küll.Udus pisut lahjad,koondhinne 4-.Kui olete tavaliste 5w 24v pirnidega hädas,siis kasutage" põrumiskindlaid".Need tunneb ära hõõgniidi kahe keskmise tugijala(tava pirnil üks)ja punase soklivärvi(tavapirnil kollane)järgi.Kasutan ise ainult neid ja vahetan tavalistega võrreldes 3xharvemini.Poodides ei ole neid alati saada,aga kui küsida "põrumiskindlaid",siis Tallinna poodides juba teatakse millest jutt.
Hea küll, see ei ole uudis, et prosedega jama on ja et koppel oinas on, aga teeks äkki keegi selgeks miks ei tohi 4WD Toyota kastikal ees ja katusel väikseid valgeid parke olla...
pole ammu siin teemal käinud.to edward 07.12.04:olen katusetuledega udus sõitnud.37,5 lõikab ka tihedast udust üle.17,5 jääb lihtsalt lahjaks.to Aare 750:mis Su kastikaga lahti on?kui katusel, siis peaksid lihtsad gabariidid lubatud olema.Kui katuseraamil,siis vist peaks raam olema kinnitatud eespool esitelge.
to swenson:
ei ütleks,et need 37,5 udust nüüd nii üle lõikavad.kui udu on all pool katuse tulesid siis võivad nad ju aidata,aga kui on üle katusetulede siis võtab ennast ikka väga pimeks.ei ole mina aru saand,kuda tüübid sõidavad udus ja lumesajus,katuse prosed täies hiilguses.uduga sõidan ainult originaal tuledega ja nähtavus on ikka tunduvalt parem.see võtab eest ikka jummala valgeks.sõida nagu vastu seina.kasutavad nad päikeseprille?ei tea.
olen sõitnud talvel pimedas lumisel metsavaheteel.katuseprosed põlesid.pärast oli oma pool tundi rattakesed silme ees.asi oli ikka nii valge ja siras vastu.
To swenson- probleem ei ole küll minul, kuid teema selles, et need, mis kabiini taga kastiraual olid- need olid nö ''sarve'' põhimõttega- eest valge taga punane, äärtes 2 ja keskel 3 (5W) ning ees raudadel 4 väikest 2W pirniga parki... No keda kurat see segab! Ja esiteljest tagapool ei tohi mu meelest prosed olla... Igatahes idiootlik on kõik see süsteem...
Swenssonile
No näedsa, kod. looder kõik kenasti minu eest ära öelnud. Sellist udu, millest katuseprosede puhul abi oleks, ei ole ma oma elu jooksul kohanud.
Küll, aga tean, et mistahes sademet puhul, muutuvad kõrgel asuvad tuled kasututeks, suures lumesajus isegi lähituled teevad "koti", maadligi udukad on paremad.
jõudu.
täitsa nõus Aare750-ga. Idiootlik on kõik see süsteem, mis lisatulede kohta käib. Heameelega paneksin oma S6 Avandile ka neli prozektorit katusele, aga k***t pole lubatud. Mul oleks ju hulka parem sõita, kuidas nad aru ei saa?
to looder:minu vastus edwardile oli UDUS SÕITMISE kohta.Kui 37,5 õieti regullitud,siis ka üle keskmise tihedas udus on tast niipalju abi,et helkurposte ja jalakäijaid näed paremini.Kuidas Sa tavatuledega udus paremini näed?Udu on ju alumistes kihtides tihedam,udutuled ongi sellepärast allapoole viidud,et päris maapinnale udu harilikult ei vaju.Lumesadu ja vihm on udust hoopis erinev teema.To Aare750:tulesid on Su sõbral ettepoole kokku(2+3+4)9 päris kena jõulupuu.To edward:proovi korralikke37,5-d kuni kiirreageerijad nad maha kruvida lasevad.AINULT sellise tugevusega katusetuledest on udus tõsiselt abi.
on õigesti regullitud,kuid ikka pime.asi vist ka selles,et mul on hajutavad klaasid.valgustab kuni 500m kuid laiali,rohkem tee ääri.võib-olla ned mis valgustavad kuni 900m-ni kuid kitsamalt,äki on paremad.ei tea.mis kasu on su helkur postist kui sul silmad valge seina vaatamisest krillis ja tumedas riides tonti ikka ei näe.all pool on udu küll tihedam,kuid ta ei peegelda sulle nii palju tagasi,ei kurna silmi,ja helkurpostid ka hästi näha.
ok,ootan järgmist udu ja eks siis vaatan,kuis on.
To swenson- selles suhtes jah et on pilkupüüdev küll jah, lisaprosed on 2x 30(parkidega) ja need 9 parki kokku on 4x2w ja 5x5w...ei tohiks nagu segada tegelt...
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.