Veoautod ja rasketehnika

esitule katted??

MAN
13:03 21.04.2004
Küsimus lihtne. Plastikust esitule katted? Lubatud või mitte?
14:49 21.04.2004
MAN
16:22 21.04.2004
Aga miks ei tohi? Katetel on ju E tähis peal ja puha?
Ennu
21:01 21.04.2004
pakun et ütles lambist selle
23:01 21.04.2004
vanas LE s oli selgelt kirjas: Tulede katmine on keelatud.
uues on niipalju:
põhilaterna kaitseks kasutatava võrgu silmaava moodustava materjali läbimõõt peab olema kuni 1 mm ja vähimad silmaava mõõtmed 10×10 mm. Põhilaterna kaitseks ei tohi kasutada selleks mitte ette nähtud vahendeid;
ja ongi kõik...
Kõik mis ei ole keelatud on lubatud ?
Kõik peale selle mis on lubatud on keelatud ?
Aare750
12:32 22.04.2004
Mul vennas sõidabb dziibiga 5 aastat juba ja läbipaistvad katted on ees algusest peale olnud, E-tähis on peal, ei ole maha võtnud ei teel ega ülevaatusel. Aga arvan ka et tegemist ei ole nn. pleksiklaasiga siiski, set kogu selle ajaga ei ole katted veel tuhmiks läinud, samas-ta ei ole kuivalt nühkinud ka neid.
Aare750
13:02 24.04.2004
Krt just eile rääkisin vennaga, käis ülevaatusel just ja NÜÜD siis öeldi! Krdi EV!
jarts
12:54 20.07.2004
peaks ikka lubatud olema minu arust
no jah
17:14 20.07.2004
Ei vict ikke ole.
jarts
16:32 30.07.2004
kui lubatud ple mis siis tuleb tuled maha kruttida wä.
ja kui katteid ees ei ole siis on kisa lahti maksuametil.
no jah
01:40 31.07.2004
to: jarts ei kisa see maksuamet midagi.
jarts
15:27 31.07.2004
to: no jah on sul kogemusi wä?
kevin
19:31 18.08.2004
opel katted on seda ma m6tlen mitte mingid muud asja saage aru
kala
21:45 18.08.2004
ma ei saa aru mida krt te kaitsete. ma mäletan vaid ühte korda viimase 10 aasta jooksul mil tuleklaasi oli vaja vahetada. toppige aga rohkem igatsugu saasta tuledele ette, ehk siis ei näe varsti pimedas enam midagi. ja kui klubi ei jaksa laternat või selle klaasi osta siis sellisel klubil pole ka erilist mõtet.
Teadja
22:22 18.08.2004
Kala jutt jumala õige. Tuled on autol ees tee valgustamiseks. Igasugused võrede ja võrkudega kaitstud tulede klaasid on vanast peast nagu liivapritsiga üle lastud. Sellisest tulest ei ole enam suurt kasu ja pimestab ka teisi liiklejaid. Eks igal asjal ikka oma eluiga. Isiklikult jälestan selliseid "lisasi"
jarts
12:02 20.08.2004
no ****** nyyd ma enam aru ei saa kas te mõtlete võresid tuledele ette et kivi ei saax või seda, et ei tohi plastik katteid olla kui ei kasuta prosesid.
ma nagu ple võrkudest ega nendest rääkinudki.
mukki
12:11 20.08.2004
ise arvan, et pole sinna ei võresid ega plastkut vaja
jarts
15:33 21.08.2004
ei tea jah aga osad mendid hakkavad kobisema vahest kui plastik katteid peal ple ja kui on valge. ah ei tea see on kahe otsaga asi
no jah
20:56 21.08.2004
minu arvates on need võred täiega mõtetud ei kaitse *****gi kivikde eest need. Plastikkatted võivad minu arvates kyll olla prosedel, endal pole ega ei tia kellelgi et olex hakkatud vinguma.
jarts
15:43 22.08.2004
need võrgud on koledad kah.nu oleneb mis auto on :D

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte