Veoautod ja rasketehnika

longline kabiin - mis te sellest arvate?

arx
18:07 08.08.2004
mis te arvate sellest kabiinist?
http://fr.scania.be/Images/27_18429.jpg

ja ka väljast üks pilt
http://www.scania.fr/Images/72_24293.jpg

on keegi sõitnud sellega? mis mulje on?
Ennu
18:23 08.08.2004
ei usu et eesti mehed sellega sõitnud , aga muidu asi ju sama , aint kabiin pikem , ja mugavust rohkem , pilt ütleb kõik
arx
19:33 08.08.2004
poisike
19:56 08.08.2004
mul siis isa nagu rekkamees ja näitasin talle ka siin neid linke, et las proff hindab oma pilguga, ta armus sellesse masinasse esimesest silmapilgust ja lubas sellest imeloomast ka ylemusele rääkida.
Teadja
20:56 08.08.2004
Olen selles konkreetses isendis, mis pildil ka sees olnud. Kindlasti on asi super aga ma kahtlustan, et jääb eksklusiivseks töövahendiks väga vähestele. See tagumine osa, mis jääb istmete taha on sileda põrandaga ja jätab suis väikse toa mulje. Kraanikaus siis ei funkand ja ei uurinud ka eriti seda. Reisija iste oli spetsiaalselt tehtud, liikus lihtsalt ette, et saaks selle tagant tuppa astuda. Musa oli ka vinge, supaka ja hea stereoga.
Aare750
23:14 08.08.2004
Olen ise istunud samasuguses rootsis, taga nurgadiivan ja kõik muud mugavused- tv, vide, dvd, gps, külmik, kraanikauss, mikrolaineahi... Päris suur teine, sõitaju võib. Küsisin juhi käest et palju takallimm on tavalisest,ütles et 100000SEK, mminu meelest pole nii hull ju... Aga olen ka olnud sellises http://www.album.ee/?o=208566510, vatsee oli ka mõnus- sile põrand ja seees 9 kohta, ,juht ütles, et registreeritud bussina, põhjus selles et bussid võivad 90ga sõita, rootsis pidi neid olema 5 tükki...
Ennu
23:19 08.08.2004
to: Aare750 olen isegi pilksalt neid vaadanud , aga selline loom võik olla 2 sillaga , siis ju võiks lausa elada seal sees , sel sile põrand otsast lõpuni
ah
10:41 09.08.2004
Huvitav kas R-seeriast ka selliseid tuleb. See oleks ikka tippude tipp!
jarts
14:31 09.08.2004
eks ikka r- seerias ka tuleb, see tegija kabiin ja yldse tegija. sellega ymbermaailma reisile:DD
Ennu
18:02 09.08.2004
kaks korda isegi ;) , mina olen selline mees kes maja vist ehitama ei hakka , võtan oma seitse asja ja lähen sinna elama , täpselt sama mis 1 toeline korter , naisega oleks seal ideaalne olla ;)
no jah
13:53 10.08.2004
see täiega tegija, eestisse võiks ka juba neid ilmuda olex kohe lahe vaadata.
Ennu
16:40 10.08.2004
euro aeg , täitsa võimalik et ka jõuavad
looder
19:43 10.08.2004
eestis tuleb siis seadused ümber teha.pikkused lähevad lõhki.praegu sa võid ju sellise eestisse tuua,aga järgi saad panna vast 12 m haake.ja otsi siis lolli,kes sulle tööd annab.võiks olla ikka nii,et poolhaake pikkus oleks kindlaks määratud,nt.kuni 14m ja nina ostb iga üks sellise ette nagu heaks arvab.päevakabiinist kuni longline kabiinini.praegu on nii,et paned 3-teljelise veoki ette miilits poisid mõõdavad,kas pikkus lõhki pole.tartu kandis olla selliseid juhuseid olnud.
aaa
08:28 13.08.2004
nii et sellega ei tohigi eestis sõita?
heh
10:59 13.08.2004
kle minu isa sõidab ka rekkaga ja ma olen ka sõitnud sellega!!!!
Aare750
15:12 13.08.2004
to. Ennu- see kollane ONGI täiesti sileda põrandaga...tüüp jalutas täiesti rahulikult sees ringi...kujuta ette, kui on juhiiste, juhi kõrval üks, mõlema taga üks ja kõige taga pikk pink...vahel on kõik tühi ruum...
PETSS
20:52 14.08.2004
Ma võin küll eksida aga EW sai see pikkuse värk vist korda.KALEVi kommilaev kannab küll meie numbreid st.ainult vedur.
jorss
23:10 15.08.2004
Kommilaev sõidab minu teada eriloaga.
Ennu
23:31 15.08.2004
no kommilaev see on nüüd volvo kõige tegijam auto :)
setu
20:44 19.08.2004
minu teada vöib sellise asjaga euroopas ringi hulkuda kull,aga need kuradi eesti eurokolhoosi targad ei vota sellist aparaati ju arvele.Aga konnas kus ma pöhiliselt toimetan on selliseid jänki varjante ****ks ja köigil on normaalsed sabad taga ja vihuvad tööd teha nii et pole asjagi!
Ennu
00:09 20.08.2004
kurat need tähtsamad nupud mõtlevad kuidas endal palk kõrgem on ja mõtlevad peast kähku läbi tulnud absurd mõtted
eurooplane
20:06 28.08.2004
ei tea kui ta ikka sama nuzz kui vanad vesipead siis jääb ära. see põrutab nii läbi et sa oled peale 1 aastat nii läbi , et ei taha surra äragi
eurooplane
20:08 19.09.2004
to.aare see masin on küll mingi hullem euroopa värk
selliseid ikka siin eesti ei leidu vist:)
sass
20:24 19.09.2004
no kes see loll seda ostab
rekkamehed ja mugavus?
milleks raha tuulde lpoopida.
Lonx
13:40 22.09.2004
Ehh, niipalju siis siin foorumis õigeid rekkamehi liigubki...kui tüübid ei tea isegi eestis kehtestatud max. autorongi pikkuseid.
Lisaks hirmkallile hinnale ei ole sellega meie tingimustes tõesti midagi teha. Mis te arvate, miks eestis pea ühtegi USA tüüpi ninaga SADULautot ei ole? Ta oleks standardhaagise jaoks liialt pikk.
Ja Kommilaeval on tõesti eriluba, mis toob aga kaasa omad piirangud ja lisakulud...kuna aga tegu showautoga, siis neile kärab küll.

Ja ärga laske ilal liialt scanni peale voolata, ütleb ju vanarahvatarkuski: ei ole tähtis, kui suur sul on, vaid kuidas sa seda kasutad :o)
Aare750
12:59 23.09.2004
muuseas, minuu teada lähevad isegi tavakabiini, st. magamiskohaga kabiiniga ninaga sadulad pikkuses lõhki, arvastades muidugi 13.6m poolhaaget...
Aare750
13:07 23.09.2004
Meeldetuletuseks- Eesi Vabariigis on poolhaagisega veoauto pikkuse piirmääraks 16.5m ja täishaagisega veoautol 18.7m (panin just nimelt nii ametliku teksti, et kõik õigesti aru saaks:P)
melg
08:50 24.09.2004
Mis Te selle ajalooüriku üle vaidlete. Vaata parem www.renaultvi.com kodulehepealt IAA autonäituse esitluselt uue veduki RADIANCE the " Dream Truck" esitlusvideosi. Võtab tükiks ajaks sõnatuks.
jarts
12:49 24.09.2004
ja ja see ranault on peris kobe. ga noh varsti näete veokeid ja väikseid autosid mis lendavad kaa :DDDDDD
kõik areneb :D
onu endel
09:38 25.09.2004
kabiinis kyll *****gi ruumi ei ole(sellel renaultil)... disain on ka kuidagi ulmelisex ära läinud. aga scan on ikka kõva tegija(Y)
Huua-Buuba
14:33 25.09.2004
to:onu endel sa hakkab ka "no jah"-i kombel ainult scanni kiitma, siiani ajasid mõistlikku juttu.
kommunist
23:27 25.09.2004
ammu oleks aeg rekkadisaini midagi uut tuua, ja eks see rellu ole kes midagi ettevõtab. arvan et seal näidati uut mudelit mis tõenäoliselt tuleb 2005-06. kas just nii edevana aga vaadates re3llu sõidukaid , kes teab. seal oli ju jooni especilt... ja muudelt olemas olevatelt väikelstelt
onu endel
19:58 26.09.2004
to: huua-buuba,,, kindlasti ei hakka ainult scanni kiitma, kiidan seda, mis kiitust väärib.... aga sry, see renu lihtsalt ei olnud minu maitse.
Huuba-Buuba
23:44 26.09.2004
to: onu endel ma ei arva renoost midagi ise sõidan volvogaja see auto väärib kiitust nagu scanngi.
kommunist
23:20 28.09.2004
rekkamehed peaks ju teadma et iga l..s kiidab oma p,,,,,t
eurooplane
22:21 16.10.2004
16m on poolhaage+vedur ja 18 on täispära rekka koos haagisega

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte