Paar kolmsada eeku mingi plekitüki eest on ikka palju maksta küll.Kaks uut euronumbrit maksavad ka 60 eeku, nii et pistku oma nimesildid p.....!Head päeva.
jarts, tegiajd ei pea ennast nimesildiga reklaamima, tegijad on juba niisamagi tegijad, osad kes arvavad, et on tegijad, panevad nimesildi, ja pärast ilma lällarita on siis hea eputada.......
to guits112: saaremaal tehakse ka kuid ma ei tea lemetil on need punased. aga muidu rekkajuhile on see tasuta. guits112 sa ka saarlane vist? võta ühendust kui oled
Tip top nimesildi saad TREV-2 st,Tallinn,Pärnu mnt.459.tellida. Just seda värvi,nime millist soovid ja just sedavätvi taustaga,millist soovid. Anttila hinnaga,nagu öeldakse, kogu kappala alla Koidula,sisaldab ka kohalikku käibemaksu.
üldiselt on need nimesildid selleks et tead, kellega räägid, muidu räägid pika jutu maha ja alles siis avastad, et peeter, sina või? ja kes need tegijad on? need, kes juba kaua sõitnud on, tunnevad üksteist juba hääle järgi. aga mina pole aru saanud, miks on sellistel vendadel nimesildid, kellel lällarit pole?! keegi äkki seletab
teeme nii, et kui midagi asjalikkuöelda ei ole siis paluks mitte läbustada ja kui teema on tehtud siis võiks siiski ka teemas püsida, isegi kui see nö. huumoriga tehtud on- vastasel juhul ei püsi teema siin nagunii kuigi kaua. Ja teisest küljest- miks mõne meelest mõni amet teisest kehvem on.
Venes ei ole CB keelatud, sideameti luba ei ole ka siiani pidanud olema. Küll aga on jaama võimsus olnud (silmaga mõõtes) 4,5W (e. 0,5w lubatust rohkem) ja antenn on gabariidist välja ulatunud. 50 rubla eest on võimalik kohapeal neid asju sättida.
kui Sa juhtumisi just Kawa Ninjaga sealt tagant ei tule, siis on Sul minule järgi jõudes lälleri kaudu aega teada saamiseks laialt käes,kes Su ees. Kui Kawasakiga ja tagantpoolt,siis peaks Sul ykskõik olema,on eessõitjal Aadu,Eqeny või Hunt Kriimsilma nimi esiklaasil.Vastu tulles hetkeks ju ainult auto kabinetiosa näed ja läinud ta ongi.Vaid veits vingu ning raadiolained õhus.kindlasti võid ju oma rekkale ka tahaosale nimesildi panna, aga tee lihtne arvutus, kuimitu kolleegi Sulle päeva jooksul järele jõuab,mitmest mööda sõidad, vs. mitu potensiaalset kolleegi-lällerimeest Sinuga vastupidises suunas kulgevad.
ise olen seda meelt,et kes tahab tunneb ka ilma selle nimesildita ära ja kes ikka ei taha siis ei aita see nimesilt ka mitte miskit. Iseenesest piisavalt nõme viis ennast tutvustada või lihtsalt edevus.
mul on kyll nii juhtunud,et vastutulijaga vestlen,samas teades ,st see esmakordne kohtumine ning jutuajamine elus ka viimaseks jääda võib lihtsalt seepärast,et saatus meie teid kokku ei vii. Samas,kui mitu autot vastu tuleb ja minul kysimus eetris, on juhtunud,et vastajaid mitu ja bla bla bla bla bla - kuhu ma sõidusuunda hoidma,mis mind eespool ootamas- seda ikka ei tea. Konkreetse nime järgi küsides on kindel,et vastaja ka yks ja see õige. pealegi on ju nii,et võin ju sõita kyll oma rekkakga,aga vahel ka mõne teisega.kui vahetusmees roolis või ise sõbra autoga siis yldjuhul nimesilt vahetatud saab.
Tegelikult ma pidasin silmas linna vahel loksuvaid nimesiltidega betooniveokeid mis suht uhesugused välja näevad,et ei peaks hommikul platsipealt kümnekonna ühesuguse auto seast enda oma otsima.
iga mees tehku mis tahab, pangu tulesi, kleepse või värvilist traati, see ei peaks nüüd küll teisi *******. läänemaades on pop panna ka oma magatava nimi aknale :)
loen ja mõtlen, et kust sellised targad mehed tulevad? on mingi laste mulin, kes midagi ainult oletavad ja hämavad. nimesilt ei ole mingi eputamise asi, tal on täiesti praktiline otstarbe seal akna taga, kes sellest aru ei saa, pole ilmselt rekkaga sõitnud, ega juttu lällarist kuulnud.
nimesilt,kas keegi paneb või ei ,jäägu igaühe enda otsustada a see ikka selleks et kui lällariga räägid,tead kellega juttu alustad ja üksteist ära tunda,oled sa siis tegija või ei,ma küll pole aru saand et silti pannakse selle järgi kui tegija oled
ja samas kui keegi vana tuttav tuleb siis tunneb ju nimesildi järgi ära, endal ka mitu korda juhtunud nii, sest autod on ju sarnased aga omapärased nimed ei esine nii sageli.
PS: Olen Artoga täitsa päri, et kui noored asja ei jaga siis ärgu läbustagu foorumit, veel vähem ärge ülbitsege.
Nimesilt panna v6i mitte, on iga mehe oma otsustada.Seda,kas ta tegija on,otsustavad teised.Firmades on tihti autod samat marki ja sarnaselt kujundatud,ka tuleb autode vahetusi tihti ette,niimoodi ei teagi alati nr.-i järgi juhti.Kui inimene ei tea mis lällar on,siis pole tal ka siin foorumis midagi kommida!Trassil infi vahetada on hädavajalik ja kasulik.Ainult nimesildiga on raske suhelda ,katsuge ikka lällar ka sebida!Olen oma tahvli Tartust,kusagil Turu ja Teguri ristmiku juures teha lasknud.Seal on automüügi plats ja valmistatakse kohapeal igasugu kleepse-märke.Hinnad, olenevalt tahvli ja värvikvaliteedist ,60-200 EEK-i.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.