s6itsin 24.11.04 pärastl6unal Tln.-Narva.J6udsin enne Viitnat järgi eelpool nim. nr.-ga Volvole(vist FL9 isoterm).Kui Viitna läbitud üritasin n.ö. kolleegist mööduda.Sell lisas kiirust ja kuna piiraja jooksis 89-peal kinni v6tsin talle sappa.Volvo kiirus tõusudel langes 70-75 -ni.Üritasin uuesti ,kordus vana stsenaarium!Terve Aaspere ühesuunalise osa hoiti kiirust 90.Aasperest S6meruni 75-85(kui keegi vastu tuli oli kiirus väiksem,kui vastu ei tuldud,siis suurem)L6puks pööras see **** S6merule sisse.Kui keegi tunneb sellise auto juhti,siis öelge talle edasi,et temasugused veokajuhid(tegemist ei olnud rekkaga)on häbiks kogu meie proffide nimele!(ise olen rekkamees)
Eks siin ilmas ole igal asjal kaks otsa. Sinu jutt on siia tähtsalt kirja pandud oma mätta otsast, mis sinu jutust peegeldudes tundub igavest kõrge olema. Ennast kõrgelt hinnata oskad suurepäraselt aga võta teadmiseks, et sellel on vähe pistmist proffidega. Proffesionaalsuse üks osa on ka taluda teiste eksimusi ja ebaproffesionaalsust, mitte tormata rusikad rullis seda teisele selgeks tegema. Edu sulle ja ole tolerantne, närvilisust liikluses saad ka Sina leevendada.
25.aastase veoauto staaziga, kui tahad ka proff(kuigi jätaks selle teistele hinnata)
ise sa oled igavene närvilisuse etalon,kui sul auto ei lähe üle 89km/t ära hakka üritamagi möödasõitu,mina poleks ka sind hakanud mööda laskma, ära loodagi.Õige mul tähtis rullnokk keda peab mööda veel laskma, ära hinda oma võimeid üle ja õpi rahulikult sõitma. 40.a. staaziga autojuht.
to 40a.staaziga:"kui sul auto ei lähe üle 89km/h ära hakka" ,kui sul staazi nii palju on,siis peaksid teadma,et piirajad on kas 89 või 85km/h peale pandud,kas Tartu mnt.-l võtame kõik kolonni ja sörgime rongina n.ö.grupijuhtide sabas?Tahtsin pigem rõhutada seda,et auto mis sulle järgi jõuab,on loogiliselt järeldades sinust kiirem.Kui mulle kiirem järele jõuab leian alati võimaluse ta valutult mööda lasta,eriti siis kui tegemist kolleegiga.Kui teisel lällärit kabiinis pole,tuledega märguandmistele ta ei reageeri ja 20km jooksul möödasõitu ei võimalda ,kuigi oma kiirus kõigub70-90,siis on vist ikka miskit mäda?Rullnokk sõidab sulle kõrvale kuigi omal üle 89km/h ei lähe ja vajub siis küljega peale kui keegi ninapidi vastas on!Tundub ,et oled ka üks nendest SuperMAZ-i meestest,kes hakkab siis võidu ajama kui teine kõrvale on jõudnud ja möödasõitu lõpetada tahab.
to 25a.:nagu näha siinsete kommijate soovitustest on normaalne liikluskultuur meist veel väga kaugel.Rusikaid rulli ajada pole keegi üritanudki.Tahtsin teada sarnase mõtteviisiga inimeste arvamust,aga siit neid vist otsida mõtet ei ole.Nii sõitkemgi EL-s nagu inimesed ja a/s-s EV nagu kamikazed.Kohtumiseni maanteel/kabelis!
lugedes siin sinu väiteid ,on Sinul justkui kõik arusaadav ja enamgi kui selge aga miks sõitsid siis Viitnalt Sõmeruni nagu veneaegne kamikadze,kus on Su loogika? Võta asja rahulikumalt,ära loo ise ohtlikke olukordi nagu seal Tallinna mnt. ja küll näed ollakse ka sinu vastu inimlikum.Head teed Sulle!
teatavasti saab rekkamees palka kilomeetri-või voori pealt.ajab närvi küll kui keegi pahatahtlikult aeglustab raha voolu sinu kukrusse.eesti on nii väike,et pole olulist vahet kas sa sõidad 89 või 80km/h.89-ga kulub lihtsalt rohkem närve nagu juuresolevalt pildilt näha võis.kui me jõuame ükskord nii kaugele,et rekkamehel on ka kuu palk(mis peaks juba mitu aastat olema)muutuvad juhid vähe sõbralikumaks ja rahumeelsemaks.seniks edu ja jõudu ja proovime üksteist mitte ära tallata
Kahjuks või õnneks ei ole sellist asja ise teel kogenud, kuid selline tegevus eriti ilus ei ole ja kõige kurvem oleks veel kui sul oleks kiire olnud, kas mahalaadimisega või peale võtmisega ja siis MING tegelane suvatseb ajusi komposteerida.
Olen igapäiw liikluses aga säärast asja pole küll juhtunud.LKW d on minu kogemuste järgi alati teisele omasugusele teed andnud.See mis kirjeldatud oli võib-olla juhus ei usu ,et Sulle swenska säärast asja meelega rehti. Kõik me oleme inimesed ja enamasti ka LKW (elu lihtsalt sääne päälik nõuab)roolis ennast lolliks sõitnud juhtub mõni asi ka kogematta.
ütleksin seda,et Teile ****dele oleks paras sõitu õppida veel hobuvankreil ratsmed peos.Praeguste kiirete autode rooli on küll liigvara teil veel istuda.Edu teile koolipingis.
to PETS:oled õnnelik sohver või sõidad viimasel ajal harva EV-s.Selliseid "kummipaela venitajaid" on üsna palju,tõsi enamik neist on PKW juhid,kes seiklevad nädalavahetustel.KuiLKW niimoodi ajudesse paneb,siis see ajabki ... keema.ilmselt tunnevad vanad kalad mingeid komplekse või tundus auto reg.nr. ää mainimine mõnele koputamisena,et nii verised ollakse.Reg.nr. seepärast välja toodud saigi,et mõni tuttav sohvrile peeglisse vaatamist meelde tuletaks või teisedki teaksid sellise LKW eest hoiduda.
kle swenska, ega sa pilves ei olnd? mul üks kord selline juhus, et paarimees kõvasti kanepit tarvitas ja ma ka kogemata sigareti asemel savu sisse tõmbasin(ise roolis). peale seda oli kogu aeg selline tunne, et mida vttu need teised autod nii aeglaselt sõidavad ja krt mööda ka ei lase... leedus siis alles tehti KIIRUSE üÜLETAMISE eest(+miljon) traffi. vot selline mees olen, helistage rahumäe kalmistule kui keegi ei usu
no selline pendeldaja ajab tõsti tigedaks küll,aga kui meenutada siis LKW juhtide seas pole nagu sellist asja täheldanud,aga see eest PKW juhtide seas ei jõva selliseid kordi üles lugeda.mõni avastab su alles siis kui oled jõudnud talle kõrvale ja ninad kohakuti juba on.kus siis kukuvad tallama.on ka selliseid juhte,et lähen möödasõidule.auto jookseb piirajasse,mis mul ei olegi nii vähe 98 peal ja mnt.-l sõidan ma spido järgi 86 km/h,siis ta raisk hakkab sama kiirusega kõrval sõitma.siis ei olegi muud teha kui parem suund sisse ja tasapisi peale hakata vajuma.siis nad märkavad küll pidurdada.paljud PKW juhid on sedasi käitunud,et keeravad kõrvalteelt mulle ette ja hakkavad edasi sõitma 60-70 km/h edasi.seda eriti siis kui keegi vastu tuleb ja ma kohe möödasõidule ei saa minna.kui ma olen oma kiiruse maha pidurdanud samale kiirusele,siis sõidama umbes 20 sek.-t ühtlase kiirusega ning siis vajutab ta eest ära.ma ei saa aru,et kas sellisaed saavad mingi rahulduse sellest,et näe suur rekka pidi minupärast pidurdama.ma olen ikka nii kõva mees.
mnjah see kui kiirust tallma hakkavad see selleks ja selliseid ****sid palju aga mida siis teha ku LKW vend lihtsalt sulle kui mööda sõitjale peale hakkab vajuma...
Ausalt öelda võttis esimene kord päris jahedaks...
nüüd juba oskan ka sellega arvestada
mina see olin ja see oli karistus selle eest, et mulle üle kurgi tahtsite anda mulle üle kurgi. Ma pidin kohe kalluriammeti maha jätma kus see ja teine maha jätma ning suure hermuga rockla-taadiks hakkama pidin suure hirmuga.
mina see olin ja see oli karistus selle eest, et mulle üle kurgi tahtsite anda mulle üle kurgi. Ma pidin kohe kalluriammeti maha jätma kus see ja teine maha jätma ning suure hermuga rockla-taadiks hakkama pidin suure hirmuga.
tõmbamegi üle kurgi kui gaasi ei leia ülesse , harjuta küla teel aeglasemine sõita , mingi väikse aparaadi pärast ei hakka suur rekka kohe mitte oma pidureid kulutama
Ennu, sina saa kõigepealt load kätte ja siis hakka kellelegi üle kurgi andma. vaata kui räägin su isale ära, millega sa sel ajal tegeled, kui ta sõidus on.
arvamusi siin igasuguseid, aga siiski, arvan et ise nõustun swenskaga. Kasvõi saksas, kui mööda sõidad mõnest, vaatad et vend ikka täiega üritab mitte mööda lasta, aga kui sul ikka kell jalaga p...se taob ja sul on vaja a la 700 km sõita (öösel), miks ma peaksin esiteks oma uneajast sõitma ja teiseks...jube väsitav on tundide viisi teise tagatulesid vaadata. Samas...ise olen seda meelt, et kasvõi bahni peal, kui näen, et mõni vend ikka kiirem on, aga mitte just mõni lendav hollandlane...mulle ei maksa midagi korraks piloot maha võtta... Ei sega ise kedagi ja teised rahul... ja sealpool osatakse selle eest ka tänada... Mitte nagu Eestis... Eesti liikluskultuuril on veel kõvasti arenemisruumi... Kahjuks...
Väga uljalt vastu haukunud "to svenska"-l võiks oma kõrge teadlikkuse ja moraali juures olla vähemalt nii palju lugupidamist oma vestluskaaslaste suhtes, et endale mingi nimi võtta, mis võimaldaks vastuses ka pöördumist.
Swenska on väga lihtsalt esitanud problemaatilise olukorra, millise lahendamiseks peale elementaarse viisakuse midagi vaja poleks.
Sina aga oled mingisugustele isiklikele traumadele tuginedes hakanud lahmima.
/mina poleks ka sind hakanud mööda laskma, ära loodagi.Õige mul tähtis rullnokk keda peab mööda veel laskma/
Selliste lausete peale võiks koguni professionaalset abi soovitada.
Tüüpiline elus pettunud politseinik, kes nt. korterivarguse ohvri läbi sõimab, et miks ta üldse ostis omale televiisori - see just tõmbabki vargaid ligi.
vaatasin vanu foorumeid ja leidsin ,24.05.04 Mix-i poolt ülesvõetud sarnane asi.Kokku võtta saab vist sellegi loo Baskini tuntud fraasiga "s... pole muutunud".Olen alles suht vähe foorumit jälginud seega tuli justkui teema kordamise moodi värk välja.Liigume siis päevakohasemate teemade manu.
talvisel ajal jah mitte kiirustada hambad risti, aga hoog peab olema selline et teistele jalgu ei jää ja autot teelt ära ei hakkaks kiskuma.80-90 veokaga paras lasta.
FH 12 (mitte see kõige uuem mudel) on kohe kindlalt piiraja, ennem kui midagi ütlema hakkate siis uurige jutu tausta, tahhograafi taatluselt vist eriti ei taheta läbi lasta kui piiraja ei ole korras ja 90 keks ja lõpu aastate masinatel on kohe kindlalt piirajad peal.
proffid ei istu igaõhtu kodus arvutitaga ega kiru igat M-i...profid lasevad eurot ja lasevad skandinaaviat...ega see ei ole veel tegija mees kellel 25a. štaasi...mõni vana bussijuht kuskilt või vana kolhoosnik kes eluaeg sõitnud oma Gaz tüüpi kergeveoautoga võiks siis ka ennast "kutseliseks" pidada....aga noh see selleks...eks igasugu ****si liigub eesti teedel...ja neid liigub igalpool...eha siis ei pea kohe sülge pritsima :) oleme ikka sõbrad edasi :D
jutt täitsa õige ple vaja kiruda siin keski et kellel võimsam. uuem ja ma ei tea mida veel kõik teevad ju oma tööd
ja sulle svenska arvad et ta sind meelega k...s, palju svenskasi ju sama suguseid
to:arto sa pidasid silmas ostetud ülevaatusega autosid? ikka teedel nii vabariigis sees kui ka piiritaga.sina pole sellise asjaga võibolla kokku puutunud,aga mina olen.ja sellepärast julgen öelda et u20% meie teedel vuravatest autodest pole korras.olen näinud täispära millel pidurdas ainult haagise üks esimene ratas,täispära mille tiisel on kokku keevitatud 30ne sm juppidest pole mõtet rääkida mingist loksuvast sadulast või rooliotsast see on normaalne
TO: ohohh, mis klepsu sa taga ajad, ma pole kyll mingist klepsust kuulnud ja teistelt juhtidelt ka mitte.
mis see kleeps siis sulle näitab et piiraja peal we :DDDDD
sa võid omale selle kleepsu otsaette ka kleepida kui vaja, kleeps ei tõesta sul midagi et sul piiraja peal on :DDD
Sa Jarts ära rapsi kui asjaga kursis ei ole. Kahjuks Eestis on ametimehed natukene üle või hoopis alaarenenud ja nõuavad tõepoolest ülevaatusel kiirusepiiraja kleepsu, mis tegelikult on mõtetu.
jarts, sa oled praegu veel ikka pagana noor ja veel ei tea kõike mis seonduvad rekkatega, see ei näita veel midagi, et sul isa sõidab rekkaga ja ise oled heal juhul paar korda kaasa sõitnud, see ei tähenda veel, et sa siin ei tohi sõna edasi võtta, aga ülbitsema ka kohe ei tasu kui ei tea asjast. ehita oma rekkamudeleid edasi ja hoia vähekese madalamat profiili, et sind keegi täiesti läbi ei sõimaks. võta seda heana või halvana, aga see oli minu poolne soovitus.
mõnikord on täitsa kasulik see piiraja , näiteks kui sul pole piirajat , siis kena ühtlane kiirus sees no umbes 96 või rohkem :) , aga kui nüüd mõni vigurvänt ette tuleb kel piiraja peal , või muu pisiksem põnn , siis halb kui piirajat pole pead seal pidurdama , nojah et nüüd on autopiloodid , siis teine asi , aga see käib ikkagi pinda et leedus peab 85-80 kmnega sõitma ja siis väiksemad 90 mööda lasevad ,
mina oskan küll lugeda, aga sinul on vist probleeme lugemisega ja lause sisudest aru saamisega, ja teiseks, sinu isa võib olla kõva rekkajuht ja teada sellest ärist nii mõndagi, aga see ei tähenda et sina oled "kõva mees", käi koolis edasi rahulikult ja saa targemaks.
ausalt öeldes oleme me kõik lasteaiarühm, kuna õigeid rekkamehi siin ei ole, sest nendel vist ei ole 5 minutit ka aega foorumites mingit lolli juttu ajada. ärge võtke seda halvana, pigem huumorina ja tibakese tõena.
to looder: teema on ära ammendatud, selle pärast kaldubki eemale see jutt. ja to jarts ega ma meelega hakanud siin kana kiskuma, lihtsalt arenes selliseks nääklemiseks, ega ma selle vastu ole et sa kunagi rekkameheks tahad saada, ma nagu ise ka veel noor ja sama soov. kui veab siis suvel saaks C1 peale.