Tere, olen 20 aastane eesti noormees, tahaks hakata autojuhiks..just suurte autode juhiks, sobiksid ka rahvusvahelised!
Mida mul oleks üldse vaja kõik teha et saada niiöeldud rekkajuhiks?
Palun andke kõik nõu.
Et mis veel vaja teha peale lubade?
Ja kui näiteks C-katekooria load käes, kas siis niisama lihtsalt saabki minna tööle eestisisest?
Oleks tänulik kui aitaksite!
Ja veel...kas see rekkamehe elu on raske? kuidas rahadega välja tuleb?
Ei tea küll sellest asjast palju aga minu meelest oli mingi "reegel", et enne kui üldse rahvusvahelist sõitma saad hakata, pead teatud aja eestis sõitma. Aasta, kaks või kolm.
Rekkameheks ei olegi voimalik saada, koigepealt pead oppima autojuhiks ja siis aastatega vaatad mis edasi teed. Loe ikka see tulevase juhi teema uuesti labi. Load ei soida, sa pead ikka ise oskama soita, tookuulutusi on igalpool.
No oletama..(oletamisest küll eriti abi ei ole aga noh)....oletame et load käes..C katekooria!....Siis mis mul veel vaja et minna eesti vahet sõitma????
Egas mingit asja peab ju ka veel teadma?
Ise olen juba autojuht B kategooria on käes 18 eluaastast
oskab keegi aidata?
mix kõik soovitavad eesti sisest ma ei saa aru,kui huvi on ikka rahvusvahelist sõita siis kohe ka sellega ka tegelama hakata kui huvi on saab ka hakkama,paar ringi kellegi vanemaga kaasas ja sul on mingi inf käes kuda asi toimib.
Tahan ka rahvusvahelist.....aga kas saan kohe teha c+e kohe ära teha?? JA siis see täienõpe ja saan ise ka siis minna euroopasse? Asi selles et alguses tekks ju C ära....siis vaja E ära teha...aga kui saab koos teha siis tahaks ikka minna Euroopasse...euroopa varakult ära vaadata:D ja siis vaatan millega tegelen :D
Äkki keegi seletaks mulle seda lubade asja? saab mõlemat koos teha C+E?
Ei saa õppida mitut kategooriat korraga. Kui Sul B-kat omandatud,siis saaad õppida C1 kat juhiks sealt edasi C. kui ka see tehet,siis järgmisena saad end koolitada autojuhiks ,kel õigus haagise/poolhaagisega sõiduks.
Aga hakatuseks soovitan mõni reis kellegi kaasas käia ja siis on Sul endal teada,kas on mõtet selliseid kulutusi teha,kas hakkab meeldima rekkamehe elu. Need ajad,kus rekkamees oli vaba kui tuul oma tegemistes, on kadunid minevikku. Tänapäeval on liiklus väga intensiivne,graafikud ajavad sind taga, tänu sidevahenditele oled alati kättesaadav,seda romantikat,mis vanasti noormehed rekkarooli tõi on väheks jäänud.
Enne, kui sellise valiku teed jäta meelde,et tõelisel rekkajuhil pole sageli elukutset vaid elustiil. Kui oled selleks valmis,siis edu Sulle.
hiljaaegu võtsin tööle noormehe,kel tõsine huvi ja iseenesest väga tubli. sõitis vanema kolleegiga kaks pikka-pikka reisi, täna juba iseseisvalt Ungari poole teel. kui Sul soov tema nõuandeid kuulda saada,kirjuta mulle, ma annan Sulle edasi tema meiliaadressi.
Nagu aru saan ,siis Algajal kibe kihk noorelt varakult Euroopat näha ja siis vaatab millega edasi tegeleb...
Anna olla ,mees ,mina küll sellist töönuusutajat palgale ei võtaks.
Tüüpiline kargleja - kui vaja masinat niblida ,siis selg haige või emmel sünnipäev või misiganes.
Euroopa vahtimiseks palju lihtsamaid mooduseid või kui lihtsus liig libe tundub ,mine häälega.
Ainuke mille saab koos teha on BC1....sõiduauto ja veoauto (kuni 7500kg) Sest niikui nii tuleks ära teha C1....krt pidin tegema ma ikka B juba ära...sest nüüd saab BC1 ära teha! Ja siis kui 21 saad otsa teha peale kui omad BC1 lubasid...C....ja siis kui veel raha jagub siis +E :D:D
[email protected] Minu teadmist mööda on ERAA teinud taotluse lubamaks rahv. vedudele nooremaid taate kui senine 21 eluaastat. milline tagasiside asjale olnud, ei oska hetkel öelda.
Kui tegid ära juba C-kati siis tee ka E-kat otsa, rahvusvahelise tunnistus, ja ADR ka, need on kõik õpingu perioodil läbitavad. Firmaks otsi mõni stabiilne, kuid liberaalse ja korraliku palgaga firma, ja kohe ka sõitu, esimene reis või paar koos kellegagi, pärast kellegi sabas ja siis ise täiskoormatega. Eestis sõit annab kogemust, kuid ei too seda vajalikku kvalifikatsiooni, et eurot sõita. Väldi sisetööd alguses, sellega sõidad enda patakad ruttu tühjaks. Ja üldiselt, C-kat saab 21a alles kätte. Ise sama rada käinud ja siimaani aktiivne.......
rekkameheks õpitakse ,mitte ei saada.kuidas tänapäeval koolitus käib küsi ERAA-st või ARK-st.õppimise kord muutub vaata et igal aastal.to jarts:kisub jälle kismaks vä?(neeed , alkklassi),peaks vist veel õigekirjale koolis rõhku panema!?:D
no mis te haugute omavahel.
võid ju muidu kange olla küll, aga rekka peal ei ole elu meelakkumine.
endal kadus isu väga ruttu, sai ainult 1x talvel tormi ajal tühja alzeerlasega tln-narva trassil liigeldud ja saba põllult püütud
load võivad olla aga rahvusvahelisteks vedudeks peab olema ka kutsekoolitus, mis maksab päris mitu tuhat. seal õpetatakse kõike alates koorma paigutamisest ja kinnitamisest kuni ohtlike veosteni
kui load käes ja palkka eriti ei küsi saad kohe eu-se.mul vanamees üle 20-ne aasta sõitnud teab rääki.vene aeg oli nii,et esmalt venemaa ja siis peregond jne. jne. et jumalaeest ära ei page.käisin ise ka kaasas euroopa tuuril aga see kuudis elamine ei ole minujaoks.üks asi on ka keel kui seda ei oska pole sul seal midagi teha!näiteks itaallane peale oma keele suurt midagi ei räägi.ühel siin oli õigus selleks sünnitakse.ja palkka saab ta olenevalt kuust 50-60 kilo eeku.aga ta sõidab soome firma all,sest eestis ei maksta nii palju.aga edu üritamisel ega muidu teada ei saa.edu
_mix kõik soovitavad eesti sisest ma ei saa aru,kui huvi on ikka rahvusvahelist sõita siis kohe ka sellega ka tegelama hakata kui huvi on saab ka hakkama,paar ringi kellegi vanemaga kaasas ja sul on mingi inf käes kuda asi toimib._
Eestisisesega omandad kogemusi. Keegi ei saada sind välismaale, kui sa ei oska Eestis sõitagi. Ja keegi juba eespool rääkis nö kutsetunnistusest - rekkasõit pole lihtsalt käiguvahetamine.
C-kat´i saad teha siis, kui B-kat´i on olnud vähemalt 1.a. peale vahtralehe aega. E-kati vöid kohe ära teha, kui C käes, kas vöi järgmine päev, aind enne pead 10h kohustuslikku öppesöitu kuidagi ära tegema. D-kat´i saad alles 2.a. peale vahtralehe aega teha. Ja load maxavad ****x pappi, vörreldes selle ajaga, kui mina tegin. B & R =1998, C = 2003 ja E = 2005 (oli juba kirves).
Vöta end töötux ja tee yx kat tööhöiveameti kulul ära. Hoiad kövasti nutsu kokku.
ei ei, e kati saad endale juba 21 aastaselt, ehk 18 b, 20 c, 21 e, aga seda tõesti et veoauto pole sõiduaudo kus viskad käe yle naabri tooli ja vahid tagasi, ja see et tööd pole saada on jama mulle pakuti 18 aastasene tööd, arvatvasti tundub see jabur aga tööandjaks oli fin ja autoks volvo fh12 95, palgaks 3,1 kr km, asi oli selles et põdral kiirelt autojuhti vaja ja ta mu vanameest hästi teadis ning ka minuga (peremees) paar reisu kaasa teinud ytles, et davai lase paar sörtsu ma selle ajaga leian kellegi, olid stuttgard-rostock suunad lihtne treilavahetus, ehk kui tunnete et vaja kilte liada arvele asuge aga julgelt tööle.
20 selt ei saa mingit C-kati, 21 peab olema, peale seda teed veel omakorda E, siis ametikoolitus, kes alles värske veoautojuht siis 145-tunnine kursus, vanemal juhil 35 tundi!!!
päris nii ei ole nagu Kalle kirjutab. Olemas on seadusemuudatus juba mõnda aega,mis lubab siiski varem. Täpsemat teavet saab Kehtna koolist,kus punt tublisi rekkajuhtudeks õpetatakse
Kood:
Tase: Kutseõpe keskhariduse baasil
Õppeaeg: 1 aastat (40 õppenädalat)
Lühikirjeldus:
Eesmärgiks on välja õpetada veoautojuht, kes tuleb toime autode ja haagiste tehnoseisundi kontrollimisega, remondi vajaduse määramisega ning veoste vedamisega; oskab väärtustada oma kutseala ja jätkuvalt arendada oma kutseoskusi; teha eetilisi, seaduspäraseid ja õiglasi valikuid; suhtuda kaasinimestesse võrdväärselt; vastutada kliendi, enda ja kaastöötajate turvalisuse eest ning tulla toime kriisi- ja ohuolukordades; töötada keskkonda säästes.
&Õppekava koostamise aluseks Veoautojuht II kutsestandardid; õppekavas on erialaste üldõpingute maht 9 õppenädalat, kutsealaste põhiõpingute maht on 18 õppenädalat; valikõpingute maht on 2 õppenädalat ning praktikat töökeskkonnas 10 nädalat. Lõpetamisel väljastab kool lõputunnistuse, ARK väljastab autojuhitunnistused C1- või C-, E-, D- kategooriad pärast vastavate eksamite sooritamist
Õppebaaside kirjeldus:
Eriala õpetamiseks on olemas materiaal-tehniline baas, mida täiendatakse pidevalt.
võimatu on siin mingile teemale konkreetseid vastuseid saada, sest ikka leidub mõni tattnina, kes omaarust on asjast "väga teadlik" ja topib oma kommentaare siia!see, et olete arvutis mingeid rekkamänge mänginud, ei tähenda kohe seda, et te olete igast asjast teadlikud.sodi on rohkem, kui asjalikke vastuseid...
tuleks jah ikka Eestis asi selgeks teha, kui sõidukogemus on siis saad ka mujal kätt proovida kui boss loa annab, aga ega naljalt keegi sind üle piiri ei saada kui sa elementaarsetki keeleoskust ei oma, niie t õpi keeled ka enne selgeks vähemalt tööalaseltki ja siis trügi väljapoole
EDU
mida te mehed jahute siin, tundub et kommentaare jagavad vaid üksikud rekkamehad. Kuradi keelte oskustest ja sõidukogemustest te siin plärate. Terve euroopa täis poolakaid,rumeenlasi,bulgaarlasi jne.kelle suust ei kuule peale nende oma keele midagi. Meilgi klubides ju selliseid tööl kes räägivad slaavi keelt ja ei midagi muud aga saavad hakkama ja väga hästi mõningad. Sõidukogemustest niipalju et kui on tahtmist ja huvi selle töö vastu siis saab hakkama igal pool.
mis seal saada, kui sul load olemas(C+E), vaata kuulutusi või tegelikult veel parem, küsi teiste juhtide käest, autojuhte igal pool vaja, siis saad teada ka firmade head ja vead, kuulutuse peale helistades kiidavad kõik end taevani. ja polegi muud kui saad auto ja tööle. ise alustasin pool aastat tagasi, ka kohe rahvusvahelistega, ei sõitnud kellegagi kaasa, anti auto, öeldi et haagis seal, pane järgi ja koorma saad kolmandast kohast. ja nii ta läks, iga algus on raske, aga eks see kogemus tule ajaga. nii et edu sulle, keegi sind kodust otsima ei tule, jalad selga ja tööle
kui mujalt ei leia kiika profid.ee. TÄHTIS on et SEE MIDA SA ÕPID ,ON SEE AINUS MIDA SA ELUS TAHAD HÄSTI TEHA .....?.....SEE on ELUSTIIL ....MITTE AMET MIDA TEHAKSE...MOMENDIL papi TEENIMISEKS....?
sama siin , sõidan rekkaga aastaid, tahtsin käru lube ka teha aga võta näpust ei saa teooriaga hakkama, kuigi ilma lubadeta panen käruga nagu vana mees aastaid, no ei võta pea neid totraid teste
mul enam- vähem sama küssa??? ise olen 19 tööautoks on zil 130 jahupüttt( kinnine territoorium), laz bussi hingeelu tean (isa bussijuht, sõitnud, vahel pikemaid otsi, kus mente plnd näha) aga mngi 10 a on see olnud minu unistuseks. küsimus : kelle poole peaksin pöörduma, või keegi pakub ise tööd
Lugedes neid jutte siin siis tõesti algajal huvilisel raske asjast aru saada kuda ja mida vaja on ja palju maksab, endal on mulje jäänud et pidevalt uued ja uued seadused. Ise kunagi ammu tegin C ära siis mingi aeg hakkasin tagaluugi peal tööle ja selle kõrvalt tegin E ära, 2 aastat töötasin tavalise rekka peal ja siis sai 2000-ga selle ametikoolituse ka ära tehtud, nüüd vist maksab 2900+ark-i kulud, ei oskagi täpsemalt öelda
Ettevõte ei tohigi sind enne palgata, kui pole tehtud koolitus. Ja odavama hinnaga said koolituse need, kellel oli kolm aastat sõidetud, kui lähed otse autokoolist koolitusele, siis oli see hind hoopis kõrgem. Ise sain ka 2000 krooniga tehtud, kuna sel ajal kui mina sõitma hakkasin, siis ei nõutud seda ja koolituse ajaks oli juba piisavalt tegeletud auto juhtimisega.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.