Tea kas sel firmal ka mõni meiliaadress. Mitmed korrad proovinud helistada- mõttetu.Omal vaja autjuhi täiendkoolitus, sest 2001a. tehtud rahvusvaheline enam ei kõlba. Aga tehti samas kohas.
Ei lähe küll teemaga kokku, aga sain infi koolituse kohta http://www.eraa.ee ADR siiski vist ainult Magasinis, mida pole suutnud paari päeva jooksul kätte saada.
ADR on ainult magasini tänavas. http://autokool.zipz.pri.ee/
sealt selgub kurb tõsiasi, et järgmine koolitus välja müüdud jm pahad asjad.
hind oli 2800 tükikaubale ja 3300 paakautodele +380 riigilõiv.
Sai ka magasinis kaidud ADR taiendusel moned head aastad tagasi, vanad olid ammu ara loppenud. Siis sai lopueksam tehtud kohapeal, aga hiljuti kuulsin, et nuud uus kord?? peab arki minema eksamit tegema, kas see jutt vastab toele voi on mulle aetud mingit jura..
Puti kursus on tsipa kallim ja pole erilist motet ajada kui just puti peale toole eriti ei kipu.
teemast mooda, kas keegi on kusinud ka seda autojuhi taiendkoolituspaberit peale uute tooandjate? Valjamaal ei taha seda kull keegi. Siin on Eestis asjaga ikka rangalt ule pingutatud. Suured EU riigid ei korralda mingeid koolitusi ja meie idioodid said jalle asjaga uhelepoole.
Tapselt nagu ADR uute seadustega mis kogu EU's joustusid suve keskel(2002 voi oli see 2003a), eestis joustusid pool aastat varem sama aasta alguses. Voi haigekassakaart jne.. jne..
ADR-i eksam juba jupp aega läbi ARK, kommentaariks vaid, et kui pea just p...st välja ei kasva, siis ei ole mingit muret läbisaamisel.
Ma selle püti koha pealt arvaks ise, et 500 eek ei ole suur raha ja 1 päev lisaks ei ole pikk aeg.
tuletaks ka meelde, et ADR kehtib viis aastat ja pikendada saab siis kui eksamipäevaks see viis täis ei ole, kui juba päev rohkem, tuleb otsast alata.
ADR-iga nüüd nii vahvad lood,et kui on aegunud,siis alustad jälle otsast,nagu poleks kunagi ADR-i omanud.Kui jõuad õigel ajal on pikendamine 1900 raha,kui otsast alustad siis võtab raha meki suhu.Omal aegusid eile ja hetkel kursust ei toimu,nii et ma nagu polegi neid pabereid omanud.MULLE MEELDIB SELLE F*****G RIIGI SEADUSANDLUS.
need paberid kehtivad vähemalt üle EU.kui mina koolitusel käisin,siis minu grupis oli paar haanpää meest.soome firma,eesti mehed.kui koolitaja küsis,et miks teid soomes ei koolitata,siis autojuhid vastu,et eestis odavam.
Midagi Targemat pole rääkida vääääää, kursused toimuvad ka korra kuus Tartus, kirblas ja Kärblas aga mitte.
Korraldajaks on http://autokool.zipz.pri.ee/. Seal saate end registreerida neti teel. Kursusi on nii eesti, kui ka vene keeles. Madel- ja paakautole kokku on 3300 krooni, pluss veel ARK eksam - riigilõiv 380 krooni.
Vot nii, törts tõsisemat juttu ka sekka, lambad, määäääääää
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.