olex huvitav teada, et mis otsa keegi sõidab ja palju selle eest siis kuuteenistus on? ise näitex ajan praegu ungari ja soome vahet ja palk kuni 18000 kuus.
Otseseid numbreid ei tahaks avalikustada.Suurus järk on 14,5-15,0tuh.keskm. aastas.Töö on graafikuga ,maksualune osa on kuskil 5-6tuh. vahel maksud maha arvatud.Iga kuues nädal on vaba +kolm nädala vahetust.
tallinn-stockholmi vahel vena posti, kindel kuupalk 14000 ja kui juhtub ka midagi muud tegema siis see lisandub juurde, muidu nädalas ühe posti ringi saab ikka tehtud, vahest rohkem.
Sõidan puu otsa, tavaliselt männid-kased, ykskord oli saja-aastane saarevõsa.Palk tuleb iga kord erinev, sõltuvalt sellest,millise puu otsa sõidan. Mõnikord saab kuuemeetrise ja jämeda, pahatihti peab aga kesisemaga leppima.
Kui palju oleks siis mõistlik küsida riigisiseste vedude eest,kus km otseselt arvestada ei saa.Näiteks kaubajagamine,prügivedu,tänavate hooldus jms veel.Üritan leida midagija siiani on jäänud mulje,et peab peale maksma veel.
On ju olemas palk ja paevaraha, need on taiesti erinevd asjad.
Palk - on ikkagi see millelt maksud lahevad, mida arvestatakse puhkusetasude arvestamisel.
Lisatasud - hea korraliku too eest, nait ka laadimistel jne.
Paevaraha - riiklikult paika pandud tasu mis on maksuvaba. Maksmise kord kahjuks s6ltub igast tooandjast eraldi, kuigi seadusega on see paika pandud.
Minimumpalk ehk palk 3,5tuh, sealt maksud.
Rannapuuk puhtalt katte 1.30 km
Valjapoole puhtalt katte 1.60 km
tegu vaikefirmaga k6ik raha laekub arvele, k6ige kahjulikum on eestis koormat laiali vedada, km pole, arvele tuleb peaaegu min palk.
aprillis pidi muutuma tootasu arvestamise kord.
Kahjuks siseriiklk päevaraha on selline pisku,et ei tasu küsidagi - nagunii ei anta.IRV 50.- Ja surevad ära kui küsid.Kui su töölepingus on töökohaks märgitud näit. Tallinn ja vead Tartusse.Peaksid saama,sest see on väljaspool sinu tööpiirkonna maakonda rohkem kui 50 km.Kuid firmadel on tõesti selline taganemis tee,et nad võvad maksta kokkuleppel,kuid pole kohustatud maksma.Uurisin seda ja kui töökaitsega hirmutama hakkasin pandi tööpiirkonnaks kohe Eesti ****ing Vabariik.(ei) saanud *****gi.
to sohver:Kus sulle nii hsti makstakse,kui saladus pole?
Mina saan 48.-/tund bruto.Ise laen.peale ja maha hommikul kl 04-05 ****ide taha ja minekut teise eesti otsa.
keskmine tuleb kätte u´5,7 tuh.
praegu kõik agentuurid haaravad sind kui kevadist särge!2 kuud tööl kusagil saksas või hollandis või brittis.kuu kodus palgad al´2000 eurist.Kui nühid 11tuhat või enam kuus läbi saad veel peale kah.
mina sõidan maa ja kuu vahet... vahel on ka lihtsalt niisama ymber maa sõidetud... ja põhiliselt vean orbiidil olevale jaamale varustust...
palk on 1 milj euri sõit.
ja võrdleja oleks võinudki günekoloogiks hakata- tubane töö,suurem palk ja käed koguaig soojas.ja ei peaks siin palkasi võrdlema vaid võrdlusmomenti hoopis mujal oleks saanud üles tähendada.
keegi nn logistik pakkus mulle just nn tööotsa (irw) eur. sisetööd.Te ei tahaks teada mis hindadega!!Siit ütleme suunal saksa 1.- eek/km ja seal sisetööl 1,20 eek/km.Kas keegi läheks tööle ah????
Talle endale tundus ka vist veidi imelik see pakkumine kuid....
ei komenteeri rohkem - iga mees oskab juba edasi ise arvutada.
Kena päeva kes kodus saab olla.
to aivar:mis anonüümsusse puutub,siis ei väida ma ju,et ma olen "kirka"või "kahvel."kui keegi on mu olemasolust huvitatud konkreetselt,võin anda enda maili ja teemat arendada.Kas siis meeldivas või ebameeldivas õhkkonnas.Kuid paraku selline pakkumine tehti ja ma ei maini siin ei firmat ega isikut,kes sellise pakkumise tegi.Arvan,et ma pole esimene ega viimane,kes temalt pakkumise on saanud ja kahju firmast - kes endale juhte ei leia sellise tasu eest.Minu arvamus.Olen 26 aastat rooli keeranud ja ka mitte kuldmune teeninud.Nii palju ainult veel,et pakkuja ise oli ka vana roolikeeraja olnud ja pidi teadma ,et see pole meelakkumine,ega raha tasku kühveldamine.
to taix:võta taskust kalku välja ja arvesta.Palju sa päevas läbi saad kimada?Kui kaks ketast lõhki sõidad ja ööpäevaga otsa ära teed - siis tasub ära kindlasti! :-)))Anna aga minna?Kas 1.- km ei tule sõitma?Mulle üks tobu pakkus ka,kuid kui arvestada lasin (peast rehendada sry) siis hakkas vist endal ka piinlik pakkuda.
1,60 võid mõtelda ehk juba kuigi....?Eks sa ise tead.
otsad on erinevad, üle maailma. Päevas tuleb mingi 300-500 km ja kilomeetri eest saab mingi 100k euri kätte. Auto on hea, V10 ja läheb hästi nii sirgel kui tõusudel, sõidaks rohkemgi. Aga ei saa, masin selline logu et iga 2 nädala tagant saab sõitu, ülejäänud aja remondis. Siis ka ei saa päeva ära sõita, peab vahepeal 2-3 korda teeninduses käima.
Kui päevas sõidate kuskil 500 km, 1 kr/km, kuus on tööpäevi kuskil 20, siis kokku tuleb ju 10000. Polegi nagu kõige hullem, oleks äkki pidanud isegi ülikooli asemel autokooli minema.
scaniaga eesti sisesed otsad ja mul on kuupalk 8000-maksud .Tahaks ka välismaale tööle minna aga kuna keeleoskust pole siis peab leppima selle kesise palgaga.
Kui pakkuda Eestis,palka (18000-eek.) pole keegi nõus aga siin loed ikka täielikku apsurdi.Autojuht 8000.- eest PANGE ENNAST PÕLEMA selle diisliga mis te varastate firmalt.OLen ise ostnud------ on võimalik te müüte küll.
kuule maksuamet???
mis uurid???tee tööd näe vaeva,sõida ***** villi ja ära päri!!!Kui sul on tööd vaja siis küsi,mitte ära sori poiste rahataskutes!Olen õel jah sest tulin eile ja homme läen tagasi!Täne napsutan,et homseks sirge olla ja puhas.Teenid hästi,kui tööd ja seadust tunned!Otsin ka abilist,kuid eestlane sööb eestlase!!!Paraku.palk hea,tööd palju!20-23 jookseb välja.Poola tramm.Neli tööl ja kuni kolm vaba!Minu arust normalne!Konti ei murra ja kui kolhoosnikud vastu vaidlevad ,siis andke takka!;-)))
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.