Veoautod ja rasketehnika

Rekkameeste naised

Minuke
22:06 17.05.2005
Armsad rekkameeste naised, kuidas Teie rahul olete oma meeste tööga !? Mida paremast küljest minu mees end näitab, seda vähem ma teda kodus näen ? ! Ega muud polegi, aga lapsed ju kannatavad !
08:38 18.05.2005
aga rekkamehed arvestage seda kah et loodus tühja auku ei salli, ning alati leidub keegi kes teie sõidus olles teie naist põrutab. samamoodi nagu te ise poolas ruberoidi põrutate.
Johnny
19:47 18.05.2005
Põhiliselt kes kannatavad ongi lapsed. Endal naine ja 4 aastane tütar. Kahju on minna eestist jälle ära minna neljaks kuuks. Kahju hakkab. sest siis ei näe ma oma last ja naist 4 kuud.
to WWW
22:44 18.05.2005
Sa ei pea kõiki rekkamehi ISEENDAGA võrdlema:::
Ennu
22:50 18.05.2005
Peaks seda ka üht suureks miinuseks, no baltikumi sõitjatel pole vast midagi, nädalavahetusel enamasti kodus (oleneb firmast ka). aga ära peab ju elama, sinna pole midagi parata
Paul
22:58 18.05.2005
Peaks tegema kodumaise seriaali "Rekkameeste naised"
Johnny
15:35 19.05.2005
hea mõte ;)
minu põhimõtte miks ma inglismaal töötan on see, et kui töötaks kuskil eesti firmas, oma naisele ja lapsele sellist elu lubada ei saaks. ma ei tahaks küll et mu naine ja laps kodus nälgiks või vaataks kuidas ots otsaga kokku tulla. praegu on pangalaen seljas ja auto liising. naisele kannan igakuu kõva summa arve peale, millest ta maksab ära laenu ja liisingu. naisele endale jääb ka siis veel kõvasti nutsu alles.
minuke
21:04 19.05.2005
Kui on raha, on jah lihtsam elada, aga raha ei ole primaarne, elus on ju peale raha midagi veel tähtsamat :)Või mis ?
Ennu
21:36 19.05.2005
no küll lastakse see härra ka koju, kül siis saab korraga need teised asjad tehtud :)
Johnny
21:40 19.05.2005
Ma tean, et ei ole raha tähtsam. Minu jaoks on kõige tähtsamad tütar ja naine. Ma tahan, et nad saaks head elu tunda. Ma ei elaks seda üle kui naine ja laps vireleks rahapuuduses.
Renzu
18:55 15.05.2006
Jajah, Euroopas olles ju TEENIB ka, siin Eestis oleks tore kui 10-gi kätte saaks
möriseja
10:36 17.05.2006
nujah, mõne jutust selgub, et teenib raha, et pangalaenu ja autoliisingut maksta. mnjah, palju te ise sellest asjast saate, mida te maksate? Keegi sõidab selle autoga, mida te maksate. keegi käib selles kodus, mida te maksate. teil on ainult maksmise rõõm. paar korda aastas saate koju kah, siis pole aega nendast asjadest rõõmu tunda. muid tegemisi on palju. arvan, et need on rohkem või sees, kes kodus 10 teenivad kui need kes mujal 30. aga ise teate.
rene
18:35 17.05.2006
ja kui oled sõidus ja loputuskast rikki läeb vms. köögikraan tilgub, tellib proua torulukusepa, kelle teenuse eest jälle maksad. Ja lõpuks su vanamoori "majavalitsusse lykkab"
иван
19:55 27.05.2006
да ......ужжжж....пока вы там в рейсе на 30 или 100 км польши украинок ебети за 20 евриков .....мы тут местные мужики ваших баб имеем ....хм шлите денег побольше с англии
20:08 27.05.2006
Rekkamees laseb euroopas vasakule. Hommikul ärkab võõras voodis, aga
enne lahkumist palub perenaine veel nuga teritada, sest omal mees majast puudu.
Teritab siis mehike, teritab ja mõtleb: oot-oot, krt ja rsk, millal ma viimati kodus nuga teritasin...?
to Paul
13:26 08.02.2007
küll vana teema aga siiski sa mõtled nagu a´la meeleheitel koduperenaised w ja kes siis seal näitlejad oleks.mingid ilusad bimbod w
tramaivõi
19:01 08.02.2007
jörgen sa väike ****rattake sa ei pea igas teemas sõna võtma ja tegelikult ei peaks sa üheski teemas sõna võtma enne ca 10 aasta möödumist
Rene
19:29 08.02.2007
to tramaivõi: Kus sa nääd Jörgeni postitust??
Sa võid ka vait olla, las ta postitab kui tahab!!!!!!!!!!
IVAN 2
20:03 08.02.2007
raha võiksite 2 x kuus saata.
mees
11:19 09.02.2007
Loodus tõesti tühja auku ei salli.Kui minu naabrimees jälle kolmeks kuuks sõitu läheb,hakkavad maja ette vurama võõrad autod.Vahel on neid päris mitu.Samas saan ma ka noorest naisest aru,kes kolm kuud peab üksi kodus olema.Naabrimehel endal on viimaste aastatega kõht nii suureks läinud,et tõenäoliselt tast asja ei olegi.Ise küll sellist elu elada ei tahaks,olgu see number kui suur tahes.
rekkamehe naine
16:24 11.02.2007
Vihastama ajab,kui lugeda,mida rekkameeste naistest arvatakse....kes ainult raha peal väljas,see muidugi kasutab oma vabadust ära teiste meestega ringi tõmmates(ja teeks seda ka siis,kui mees töötaks eestis)...
Minu mees on samuti tavaliselt 2-3 kuud järjest kodunt ära,aga see ei tähenda seda,et me ei saaks sel perioodil suhelda...saavad ka rekkamehed internetile ligi ja on olemas nii msn kui ka skype....ning kuidas seda oma pereelu säilitamiseks ära kasutada,on küll juba igas inimeses endas kinni.Nii et edu ja päikest! :))
renekene
14:32 12.02.2007
ei pea üks imik teise tegusid täisinimeste ees takka kiitma, kirjaoskamatuid siin õnneks väga palju pole, et jörgenikese düsgraafia paistab silma, vahet pole, mis varjunime alla ta jälle mäkerdab
to tramaivõi
20:12 12.02.2007
nii kõige pealt enne vaata kurat mida sa kirjutad mina ei ole siia teemasse ühtegi kirjutist teinud eks.ja ****rattake sa oled võib olla ise.mina seda pole kirjutanud peale selle mis ma praegu kirjutan.ma pole ausõna siin teemas veel kordagi sõna võtnud ja juba öeldakse et kle jörgen mida sa siin postitad kui ma pole ise kirjutanudki.see oleks sama hea kui ma ütlex näitex et tramaivõi ütles siin teemas midagi.niiet ENNE VAADAKE KUI KIRJUTATE EKS.MA EI TEA KES SELLE KIRJUTAS AGA MINA SEE IGASTAHES POLE JA JUBA SÕIMATAKSE MIND
habe
17:16 13.02.2007
lasteaed. ärge meie naisi aasige,perverdid. kasvage suureks.
sämm
12:44 19.02.2007
pole paha mõtte mis nende naistega ikka muud teha.
selline elu
00:18 16.04.2007
peaks tegema selleise saidi,et kes mees kodus, kasvatab kõik lapsed ja rahuldab kõik naised...

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte