Veoautod ja rasketehnika

mööda sõitmine selleks et ära keerata

arn
20:03 29.06.2005
mis te arvate sellest et enamjaolt sõiduauto juhid sõidavad mööda selleks et ära keerata.olen paljude autojuhtidega arutlend seda teemat,paljudele on see probleem.ma tegin just selle pärast teise avarii.ja ausalt öeldes mulle käib see närvidele
*G*
22:19 29.06.2005
Sa pole vist pärast avariid päris toibunud, mitte midagi ei saanud sellest jutust aru.
aigo
22:32 29.06.2005
sellised juhid on jah igasugused ****peetrid, no nii loll annab olla, ise olen kohanud selliseid oinaid.
petka
22:33 29.06.2005
Räägi täpsemalt. Sina olid veoautoga või? Kes mööda sõitis ja kes täpsemalt paugu pani ? Kes süüdi ?
õujeeee
00:18 30.06.2005
Njah ....see,sõidukate puhul tavaline nähtus ja mitte ainult eestis. Igalpool euroopas sama jebla.Pressitakse mööda ja siis kohe paremale ja mahasõidule.Olen ka mõelnud ,et miks ei võiks vähe pidurdada ja minu tagant mahasõidule minna..........****ide värk!!!!!
Rolle
16:38 30.06.2005
Kuulge krusa, rekka ja muud tegelased, teie kärudest tuleb lihtsalt sellist vastikut mürgist haisu, mida kaua hingata ei taha, eriti käib see jutt vanemate kärude ja special veel kamzade ja mazide kohta. Kalluritroppidele veel teadmiseks, et kui pol.teid ei peedista, siis see ei tähenda, et võib oma ****koormaga ilma katteta ringi kimada, nii et terve ilm on sodi täis(LE muide käseb puisteaineid kattega vedada, sama nt. saksas, kui ilma katteta vahele jääd ja 99 protsu jääd, on trahv kuni 4 tonni eurot, sama tariifi peaks eestis kah rakendama)
To Rolle
19:44 30.06.2005
Kes rääkis kamazidest ? Ja näita mulle ette masin, mille kastist sõidu ajal kruusa lenab. Mis puutub hakkepuidu masinatesse, siis neil on spets kate peal, sest vastasel juhul nad lihtsalt jõuaksid ilma koormata sihtpunkti.
Rolle, sinu puhul on tegemist lihtsalt rumala inimesega, kes ei tea, mida ta suust välja ajab.
mt
00:26 01.07.2005
ju ju ,rolle räägib sellest ,mida 5 aastat tagasi ükskord nägi
To 19.44 ja 00.26
14:37 01.07.2005
Kamzad ja muud vene peldikud sai lihtsalt eraldi välja toodud, sest need haisevad ka eriti jubedalt(pluss veel muud jamad nt. lekkiv õli, kui te tondid veel ei tea siis õli lõhub asfalti kordades rohkem kui naelkummid või ülekaal)
See selleks kui arvate, et lahtisest koormast midagi ei lendu siis fritsud on ära möötnud, et näiteks 10 km peale päikese paistelise sooja ilmaga lendab 70 km/h kiirusel liiva ära kuni 300 kg! ja siis kirume, et teed on porised ja tolmused.
Sulle mt tont special, seda jama näen ma iga f..ing päev Tallinna linna vahel liigeldes, nt täna hommikul Pronksist poolde Liivalaia olid suured betooni hunnikud teele poetatud.
Ja veel, tihti on krusade rattad nii ****sed, et isegi 1o km-i peale mudast välja ronimist pritsivad *****.
Nii et rumalusega on sedapsi päris lambist seda juttu võetud pole, aga eks rekkajuhi ju kõiksee suuremad tergad, nad ju tippjuhid omas kärus(olen vist oma elus kohanud alla viie rekkamehe kes mõistlikku juttu suust välja ajavad, ülejäänud anevad imestam-miks nad juba taksot ei sõida)
Rolle
Rolle
15:06 01.07.2005
Ja veel, see muda ja **** pilv, mis veokatel taga hõljub on ka kindlast üks põhjus, miks on vaja ette saada, igakord kahjuks ei tea täpselt kuhu keerama pead ja siltidega on meie teedel nii nagu on.
looder
17:34 01.07.2005
to rolle: kui sa täpselt ei tea kuhu pöörata tuleb siis tekita eessõitva rekkaga suurem pikivahe ja su nähtavus paraneb.ja kui sa ikkagi oled mõõda sõitnud ja möödasõitu lõpetades avastad,et 100m pärast vaja ära keerata,siis pole vaja pidureid põhja vajutada ja siis keerata,sest väga vabalt võib juhtuda,et see jääb sul viimaseks keeramise ürituseks jääda.lihtsam ja ohutum on ristist mööda sõita,teepervel peatuda ja siis kas ringi keerata või tagurdada.
mul omal oli juhus kus sõitsin rekkaga tallinnast-pärnu.kohatu tankla juures on maas topelt pidevjooned ja aeglustus-kiirendusrajad.minust hakkas veits enne topelt jooni mööda sõitma mingisugune toyota hiace.oli see vast ront,aga mööda pidi pressima.no hea küll,kedagi vastu ei tulnud ja sai siis kuidagi mööda.reastudes tagasi üle topeltjoonte.kui ta oli jõudnud tekitada vast nii 50-75m vahemaa(olime me juba tanklast möödas),otsustas ta vist,et vaja ikka tanklasse minna.mina vaatasin korraks vasakule ja kui ma ette vaatasin,siis tüübil ees pidurituled sirasid,tagaots tahtis maast lendu tõusta ja hirmsasti pidurdas.ma hüppasin korraks piduritele,oli kohe tunda,et lootusetu seda 37 tonni enne hiacet pidama saada.kiire pilk peeglisse ja jumal tänatud,et mõni teine loll polnud läinud ülre topelt joonte möödasõidule ja kedagi ka vastu ei tulnud,jõudsin rabada vastassuuna vööndisse.sel hetkel kui ma jõudsin sellele hiacele kõrvale,keeras see vend kiirendusrajale.miks ta kurat ei võinud ta seda teha enne pidurdamist.peeglist nägin veel, et hiace tegi tagasipöörde ja loomulikult üle topeltpidevjoonte.see ront oli nii roostes,et kui mina oleks talle 85-90ga tagant selga raksatanud ja tema veel pidurdanud,siis oleks ma tal küll vist kere pealt lükand ja raam oleks rekka alt läbi käinud.ennem mõtle peaga midagi liikluses tegema hakkad.
To Rolle
18:05 01.07.2005
Kus kolhoosis sa veel elad ? Tallinnas küll sellist jama ei ole näinud. Tundub, et sa sõidad autoga kuus korra Säästumarketisse ja käid siis kolhoosis vanaema juures ***** viskamas.
treilamees
18:28 01.07.2005
Rolle tähelepanekud on kohati õiged,aga võiks pakkuda ka mõne lahenduse.irisema on kõik kanged.mida peaks siis metsaka juht tegema enne asfaltteele tulemist,et ta seda ära ei "määriks"? või kallurimees karjäärist väljasõites? lahendusi ootavad huviga ilmselt kõik liiklejad.
Amatöör
18:48 01.07.2005
Mina arvan, et metsamehed ja kallurite mehed peaksid helistama enne suurele teel keeramist autopesulasse. Seejärel saab auto ilusti ära pesta. Umbes 6 tundi pesed päevas autot ja 2 tundi saad sõita. Väga hea lahednus oleks see kindlasti.

*** ärge ajage sellist lolli iba, et määrib teed ära. Käige jala parem.
sass saepuru
13:17 03.07.2005
avinurme laadalt rakvere poole umbes kümne auto rida söitis rahulikult avinurmest rakvere poole kõik sõiduautod äkki tuli tagant üks **** nissaniga kolmest autost mööda ja siis tee äärde seisma enne muugat tegi üks loll teps sama manöövri kuigi kogu rida sõitis 90 ja saja vahepealse kiirusega no on idioodid küll
to sass saepuru
15:51 03.07.2005
Mitte kui m*nnigi ei saa su sõnumist aru. Üllataval kombel ei suuda ma leida ühtegi kirjavahemärki.
to to sass saepuru
16:14 03.07.2005
ära mölise nii plju mees! Nissanis oli mingi **** kettas noh.
****sti tegi küll nüüd ja muud polegi öelda.
EELNEVALE
16:50 03.07.2005
Mis asja sa siis lõppude lõpuks öelda tahad ? Põhikooli nolgil on ka selgem eesti keel kui sinul.
treilamees
22:07 03.07.2005
huvitav on see,et üks osa (ja küllaltki suur)liiklejatest ei tea kuhu nad tahavad sõita.eelmine nädal sõitsin Tartu mnt-d pidi Tallinna sisse ja kuna oli vaja minna Järvevanasse reastusin kohe kui 2 rada tekkis vasakusse.paremal hakkas üks mersu meeleheitlikult suunatuld vilgutama ja tahtis ka samale rajale.lasin ta vahele.sõitis umbes 20m minu ees,pani sisse parema suuna ja pööras ära lennujaama juurde.kuna ma sõidan viimastel aegadel enamasti just Tallinnas(pole taksojuht)siis mind see manööver ei häirinud,sest ma näen seda pidevalt.meie juhid ei oska sujuvalt sõita .ei osata kasutada kiirendus-ja aeglustus radu,ei osata reastuda vabale vasakule rajale kui keegi tahab kiirendusrajalt teele tulla.miks ei saa näidata suunda?sellepärast,et kui ma nägin peeglist sobivat kohta ümberreastumiseks ja lülitan suuna sisse,siis tõmmatakse see auk kohe kinni.ei osata kasutada peegleid(naised oskavad:nad vaatavad,et ega meik ole laiali läinud) .lootus sureb viimasena .loodame,et kunagi saab ka meil sõita nii nagu praegu Rootsis või Soomes.ei oskagi lõpetuseks midagi soovitada.JUHID ROOLITAGA,ÄRGE LUGEGE AJALEHTE,ÄRGE AJAGE HABET,ÄRGE PESKE HAMBAID KESKENDUGE JUHTIMISELE!edu ja jõudu kõigile.

Foorumi reeglid

Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:

• Foorumis on KEELATUD:
    • Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
    • Otsene reklaam
    • Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
    • Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
    • Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
    • Teemast mööda rääkimine
    • Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
    • Võõra inimese pärisnime all esinemine
    • Sõnumite ja teemade kordamine
  • Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
  • Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
  • Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
  • Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
  • Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.
  • auto24.ee-l on õigus foorumi reegleid muuta.

Vasta teatele

Pildid + lisa pilte