Veoautod ja rasketehnika

Rekkasõit öösiti....

tõnn
15:00 10.10.2005
Sooviks teada nende arvamust,kes asjaga kokku puutunud on.Muidu käib tavalitelt sõit kas päeval või öösel,kuidas juhtub.Kuid pakuti inglismaale sellist tööd,et sõidud õhtul 19st-hommikul kella 5ni ja ainutl öösiti.Kas pidev öine sõit ära ei tapa? Pani kõvasti mõtlema....
noolgu
16:46 10.10.2005
ega see normaalne küll ei ole. öö on ikka magamiseks ja oma tervist pole mõtet tappa. paar nädalat pead vastu ja see on ka kõik. usu ma tean ja olen sellist tööd teinu, kuid ei enam.
Andrus
18:43 10.10.2005
See ei ole normaalne,aga koigega harjub ju.Pealegi nagu iga halva asjaga kaasnevad ka sellega omad plussid,esiteks on paev ju vaba,sest kaua sa ikka magad,kuskil kella kahest oled juba luugid lahti loonud.
See kahe nadala jutt on jama,voi siis ehk kuidas kellegile,vanemale juhile on see kindlasti koormav,eriti just silmadele.
Ise tootan hetkel rekkajuhina inglismaal ja just ootool,olen sellise reziimiga siin rabanud juba yle poole aasta,alustan kl 19.45 ja lopetan enne nelja,uhan siis londonist ca 50 miili kaugusele ja siis oo teises osas veel londoni kesklinna.Kui on huvi,siis kirjuta..ja tahaks teada,mis firma seda tood siin pakub?
Andrus
18:44 10.10.2005
Kas Sina Tonn ka helistasid mulle ennem:)?
Tõnn
20:50 10.10.2005
Mina see olin... Aga eks ma saadan peatselt sulle oma emaili ja kirjutame. :)))
muul
17:42 11.10.2005
ei ta tapa. elame ju kõik veel. harjub ära. paar esimest ööd on raske, siis kohandub organism öö režiimiga ja enam pole mingit probleemi. aga eks inimesi on igasuguseid. ka neid kes ei hakkagi saama nii sõita.
salut
22:48 28.03.2006
ei see pole mingi kunst ise sõidan ka vilnjusesse...öösel suht rahulik aga peab tunnistama et ma pole sugugi ainuke kes öösel sõidab sest rekkaid ikka jätkub on eestlasi soomlasi lättlasi leedukaid ja venelasi....ja iga kui viimane bensukas mis tee peale jääb on rekkasid pungil täis
endal reziim selline et näiteks esmaspäeva õhtul enne 8 hakkan tallinnast sõitma kuskil 1 jõuan riiga seal pannakse ja võetakse kaupa söön, joon kohvi ja panen edasi vilnjuse poole hommikul 6-7 olen kohal,võtavad kauba maha pargin masina lähen puhkeruumi magama,õhta 6 üles kaup peale söön joon ( kui aega siis ka pesemas) 8-saks panen jälle riia poole ja sealt edasi hommikuks tallinna.....ja( vahepeal magan käin kodus ) samal õhtul uuesti, nädalavahetus vaba

meil veel siuke reziima et üle nädala 1,esmaspäeval tööle 2, teisipäeval tööle

ja nii lihtne see ongi
organism harjub sellega kähku
*G*
02:27 29.03.2006
Ei ole küll öösiti autot juhtinud, küll aga teinud paari teist tööd, mis sarnase reziimiga on.. ja asi on ikka väga jama. Võibolla siis mulle ei sobi, aga sellise graafikuga nagu endale aega ei jäägi.

19.00 sõitma
24.00 puhkus
01.00 sõitma
05.00 koju
07.00 söödud/joodud/pestud>magama
15.00 üles (8 tundi on miinimum..)
15.30 elu hakkab sisse tulema, "hommiku"söök, kohv, ajalehed
16.00 vaba aeg 2.5H
18.30 tööle
19.00 sõitma..

Lisaks sellele, ei hommikuti ega keskpäeval pole selle vaba ajaga mitte muffigi teha, telekast midagi ei näidata, kõik meelelahutuskohad kinni jne.. töötad ja magad.

Aga võibolla kellelegi sobib..
See teema on vastusteks suletud.