Kas oskab mõni soovitada Tartu-poolt mehele kes ja kus teeks taolise ümberehituse ametlikult ja garantiiga.Tartus tegeleb asjaga küll firma -Luka- aga nende ligi 60000 hind on mulle liig mis liig! Auto mul muidu peaaegu uus nii et ehk ei tasu maha teha!
Ega see enam nii lihtne ei olegi, teha tohib ainult litsenseeritud firma. Tehnilise külje poolest on asi lihtsam, muidugi oleneb sellest mis mootorit sa tahad panna.
Tuhkagi pole mootorit olemas!Tartus paneb OÜ Luka niisiis MB reasdiisli, nende poolt remonditud, mitte uue.Rebella- mehed pidid uue vene diisli paigaldamise eest koguni 80000 eek küsima!Massõidan seda raha bensiinina oma 5 aastat!:))
Kas MB 3,8l 63kw diisel+5käiguline kast oleksid huvitatud. Olen kuulnud, et sellist kombinatsiooni kasutatakse. Ja hind tuleb ka alla 25kilo.
huvi korral saada mail [email protected]
tegelikult pannakse siis neile masinatele MB OM352 mootoreid peale, need siis rida6 130hj. väga mõnusalt käib ja kytet võtab täislastiga originaalautopeal 17
l 100km. Tartu Aardla tn. vennad paigaldavadki neid samu mootoreid. Tegelikult on töökorras sellise mootori hind koos kastiga umbes 15000kr. Omalgi kolm mootorit olemas.Yks mis on kinni kiilunud, teine mis soovib rõngaste ja saalede vahetust ja kolmas , mis on nagu tutikas. Kõik need mootorid on metsikult kilomeetreid läbi ajanud.
Kas lihtsam poleks lääne autot osta....millel juba diisel-mootor peal,alla 100000 eek on võimalik päris norm kallur saada.
Lasin omale tuua 87 aasta scania ,multilift ja sõidab mis hirmus.Samas soe ja juhitavus ka parem.
Selle ma siin sebin et see 53 kuramus nii korralik on ja ega ma vedudega lausa leiba ei teeni, auto rohkem enda jaoks aga kellelegi ära kah ei ütle kes vedu tahab!Lääneauto olex hea küll, vaja just sellist 3-4 tonnise kandejõuga kallurit, ka LT 55 ajaks asja ära aga ju pole hea pakkuja peale juhtunud!Põhiline mul halupuude vedu...Keegi võiks pakkuda ju...
ma olen näinud seda uuema kabiiniga 53-me ,millele oli belarussi mootor Zil-i käigukastiga peale pandud.dokumendid korras ja puha.Suurt üle 70-ne ta edasi ei käind,aga muidu oli ok.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.